Hjemmeside
Gi undervisning
,
Søk i nærheten av meg Online

Top ville

Hjemmeside
Gi undervisning
Utmerket
Anmeldelser

Privatundervisning matte i Lørenskog

Se flere lærere

5.0 /5

Lærere med et gjennomsnitt på 5.0 stjerner og mer enn 1 evalueringer.

294 kr/time

Gode priser: 95% av lærerne tilbyr første undervisningstime gratis. Gjennomsnittsprisen er 294kr/timen

1 t

Raske som lyn! Våre mattelærere svarer vanligvis innen 1time(r)

Å lære har aldri vært
enklere

2. Organiser dine mattekurs

Kontakt din lærer ved hjelp av kontaktinformasjonen deres, som du har mottatt på din profil. Planlegg deretter videre undervisningsopplegg

3. Oppdag nye opplevelser

Elevpasset gir deg tilgang til alle våre coacher, undervisere, lærere og mentorer. Oppdag nye interesser sammen med engasjerte mennesker

FAQ

💸 Hvor mye betaler man for en mattelærer per time in Lørenskog og i nærheten?

I Lørenskog, er gjennomsnittsprisen for mattehjelp per time 294kr.

 

Mattelærerens priser vil avhenge av:

  • Erfaringen mattelæreren har
  • Hvor undervisningene finner sted (via webcamera eller hjemme hos eleven)
  • Hvor ofte du har undervisningstimer og lengden på hvert undervisningsmøte
  • Målet for din undervisning

97% av alle våre lærere gir deres første mattetime gratis.

Sjekk ut tariffene på våre matteveiledere nær deg.

👨🏼‍⚖️ Hvor mange lærere er tilgjengelige for å gi privat matteundervisning i Lørenskog?

I Lørenskog og omegn, er 9 matematikkundervisere tilgjengelig for å gi undervisning.

 

Velg din privatlærer i Lørenskog fra et utvalg på 9 tilgjengelige lærere.

 

💻 Kan du ta privat matematikkundervisning online?

På Superprof kan du lære matte online med en privat veileder. Enten du trenger hjelp til å øve før mattetentamen, sliter med mattebegreper eller bare ønsker å jobbe med dine matteferdigheter, kan veilederne våre hjelpe deg.

 

Mange av våre matte veildere tilbyr også privatundervisning. Rundt 80% av de private veilederne på Superprof gir matematikk online, og de fleste av dem tilbyr sin første undervisningstime gratis!

 

For å finne tilgjengelige onlinelærere, bare skriv inn fagkriteriene dine i søkemotoren og velg webkamera-filteret for å se de tilgjengelige lærerne som for øyeblikket tilbyr online-kurs i ønsket fag.

 

Nettkurs via webkamera gir deg flere fordeler. Du kan planlegge timene dine slik at de passer til timeplanen din, og leksjonene på nettet er ofte billigere siden læreren ikke trenger å reise.

Finn en privatlærer som gir undervisning online!

✒️ Hvordan vurderer elevene deres privatlærere i matte i Lørenskog?

 

Fra et utvalg av 1 evalueringer, ga studentene deres matematikkundervisere et gjennomsnitt på 5.0 av 5.

 

En kundeservicemedarbeider fra Superprof vil være tilgjengelig (over telefon eller e-post i alle hverdager) dersom du skulle ha noen spørsmål om din undervisning.

👴🏼Hvorfor ikke prøve ut privat matematikkundervisning i Lørenskog?

Matematikk er for mange et av de mest utfordrende fagene på videregående. Flere barn sliter med mattefaget i løpet av skoletiden, enten om det er på barneskolen, ungdomsskolen eller på høyere nivå. Derfor er nettopp ekstraundervisning i matte blitt svært ettertraktet.

 

Ved hjelp av en matematikkunderviser kan mange elever bli i stand til å overkomme sin frykt for matematikk.

 

Alle mattekurs med en godkjent lærer tilbyr deg muligheten til å lære de ulike matematiske konseptene, enkelt og effektivt.

 

Enten du vil ta private leksjoner hjemmefra eller ta nettkurs, velg din privatunderviser og reserver dine kurs

 

En meldingstjeneste er på plass slik at du kan utveksle med læreren din for å planlegge matematikkurs om du vil ha undervisning hjemme eller ta kurs på nettet

 

Bruk søkemotoren vår for å finne matematikklæreren din blant 9 lærere i Lørenskog.

Vil du ha undervisning i matematikk?

Velg blant mange lærere innen matematikk!

Se flere lærere Kom i gang

Blir bedre i matte med en privatlærer matte

Visste du at Lørenskog er hjemsted for en av Norges beste matematikklærere? Ellen Egeland Flø på Mailand videregående skole på Lørenskog tok nemlig fjorårets Holmboe-pris, eller matematikkprisen.

Selv om du ikke finner akkurat hennes navn på lærerplattformen, finnes utallige andre dyktige Superprof-lærere i Lørenskog-området. Oppunder 150 mattelærere er her klare til å hjelpe deg med matteleksene på Lørenskog.

Hvorfor er matte så viktig?

Matte er utrolig viktig uansett hvordan du vrir og vender på det. Mange har den feilaktige innstillingen om at matematikk er unyttig. En som studerer et håndverksfag som tømrer eller elektriker, tror kanskje at tall og regning ikke har noen plass i deres fremtidige yrke. Da tar de feil!

Vi tør å påstå at samtlige yrker berører matematikk i en eller annen form. Jobber du som sjåfør må du forholde deg til tider, elektroniske systemer og beregning av avstander. Jobber du som sekretær, kan du titt og ofte få statistikker å jobbe med. Kanskje også noe regnskap og enkle utregninger i så måte. Jobber du med håndverk, vil du garantert måtte utføre regnestykker for å få de rette vinklene, målene og hellingene etc.

Også i hverdagen omringes vi av matematiske utregninger og tall, uten at vi tenker så mye på det. Hvor ofte ser du på klokken og regner ut tiden du har på deg til å utføre en oppgave eller hvor lenge det er til toget kommer?

Det kan også være greit å regne ut hvor mye du faktisk sparer i kroner og øre på en vare som er nedsatt med eksempelvis 30 %. Du kan også fort finne ut om to-for-en-tilbudet egentlig er noe å spare på.

Når du lager mat beregner du også mål, spesielt når det gjelder salt og krydder eller når du følger en oppskrift. Ja, selv strikketøyet krever litt hoderegning for å få god passform på plagget.   

Mennesket har et naturlig anlegg for tall og utregninger – det ligger i oss. Helt siden tidenes morgen har mennesket hatt ett iboende instinkt for utregning, for eksempel ved deling av mat i like store porsjoner. Da urmennesket begynte å utarbeide redskaper og boliger, må de ha hatt et visst forhold til mål av ulike slag.

Altså, det vi vil frem til er at matematikk er kjempeviktig både på det profesjonelle og det private plan. Legger du godviljen til for å forstå matematikk, legger du et godt utgangspunkt for fremtidige karrierevalg, uansett yrke.

Hvem er leksehjelp mest nyttig for?

Når barna går i grunnskolen, er mattenivået fortsatt såpass enkelt at de fleste foreldre kan bidra med leksehjelp. Etter hvert som barnet blir eldre, øker også mattenivået på skolen og de fleste foreldre klarer ikke å henge med.

Dette kan også føre til at barnet faller av lasset. Da kan det være greit å ty til en privat mattelærer, som kan hjelpe barnet med leksene. Lekser er en repetisjon av det man allerede har lært på skolen, og i fag som matematikk er denne repetisjonen ubetalelig.

Det finnes ingen aldersgrense for leksehjelp, hverken oppad eller nedad. Der foreldrene ikke strekker til, enten på grunn av manglende kunnskap eller et hardt arbeidspress, er det absolutt tilrådelig å få hjelp fra en privat mattelærer. I tillegg til bare leksehjelp, kan også læreren hjelpe til med forberedelser i forbindelse med foreståede matteeksamen på ungdomsskolen eller videregående.

Også på høyere studier kan det være nyttig med mattehjelp. En slik hjelp kan være avgjørende for om du kommer inn på ønsket studie videre.

Hvordan finner jeg leksehjelp i matematikk på Lørenskog?

Superprof er en læreplattform med oppunder 150 mattelærere bare i Lørenskog. Om du utvider det geografiske søket, får du enda fler å velge blant. Med nettsidens søkefunksjon velger du fag og sted, slik at du får opp de lærerne som er tilgjengelige på Lørenskog.

Deretter kan du begynne å studere lærerprofilene, sjekke deres kvalifikasjoner og erfaringsnivå osv. Når du finner noen som kan være aktuelle kandidater for deg, kan du ta kontakt og avtale et fysisk møte eller et nettmøte via webkamera.

Det er viktig at du har klart for deg hva du trenger hjelp med i forbindelse med matteleksene, hvor ofte og hvor denne hjelpen skal finne sted. Prisen er også viktig, spesielt om du har et budsjett å forholde deg til. Husk at det gjerne blir litt dyrere om læreren må forflytte seg langt (eller du for den saks skyld), på grunn av reiseutgifter. Derfor kan det være økonomisk lønnsomt å velge en lærer som bor i nærheten av deg.

Om dere er flere i klassen som ønsker leksehjelp i matematikk, kan dere gå sammen og dele på utgiftene til privatlærer. Dere har mest sannsynlig de samme leksene, og hjelpen blir dermed ganske individuell til tross for at dere er flere.

Et annet alternativ er å velge nettundervisning. Til dette trenger du en god nettilkobling og et webkamera. Slik undervisning foregår vanligvis via Zoom, Skype eller lignende programmer. Da slipper hverken du eller lærer å forflytte seg, og dere kan fortsatt være en vennegjeng som deler på utgiftene.

Hva må jeg se etter hos en lærer?

Når du søker etter lærer er det viktig å gjennomgå opplysningene de har publisert om seg selv på sine profiler. Her kan du lese erfaringsnivå og kvalifikasjoner, samt anmeldelser fra tidligere elever.

Ta ditt eget nivå som utgangspunkt og velg en lærer som har minst tre års mer erfaring enn deg selv. Det betyr at dersom du/eleven går i åttendeklasse, så kan du velge en høyskolestudent til å hjelpe med lekser. En er ikke nødt til å engasjere en mattelærer med mastergrad. Å velge en lærer med lavere nivå, er dessuten rimeligere.

De fleste mattelærerne tilbyr første time gratis. Denne timen brukes til å klarlegge hva du trenger hjelp med, i hvilken periode, hvor ofte osv. Denne gratistimen kan du også benytte til å bli kjent med læreren og føle deg frem litt når det gjelder personlighet. Det er viktig at elev og lærer går godt overens, da dere tross alt skal tilbringe mye tid sammen. Tillitt og velvære er viktig for begge parter.

Lykke til med matteleksene!  

Hva vil du lære?