Utmerket
Anmeldelser

Lær Naturfag online eller i person, med lærerutvalget vårt

Se flere lærere

4.9 /5

Våre stjernelærere med et gjennomsnitt på 4.9 stjerner og flere enn 86 anmeldelser.

261 kr/time

De beste prisene: 95% av lærerne tilbyr første kurset gratis og gjennomsnittsprisen er 261kr/time

4 t

Våre lærere svarer vanligvis innen 4time(r)

Å lære naturfag har aldri vært
enklere

2. Organiser dine naturfagkurs

Få kontakt med din lærer; organiser dine behov og tilgjengeligheter, planlegg første kurset. Kontaktinformasjon får du tilgang til på din profil.

3. Oppdag nye opplevelser med Skolefag

Elevpasset gir deg ubegrenset tilgang til alle lærere, coacher og veiledere. Dyrk din nye lidenskap med engasjerte mennesker.

FAQ

💰Hva er gjennomsnittprisen for en undervisningstime i naturfagkurs?

Gjennomsnittsprisen for en undervisningstime i naturfagkurs er 261Kr.

Prisen avhenger av faktorer som : 

  • Lærerens erfaring innen naturfagundervisning
  • Sted for undervisning (hjemme eller online) og i hvilket område 
  • Varigheten og hyppigheten for undervisningen

97% av lærerne tilbyr første undervisningstime gratis.

Se prisene til lærere i nærheten av deg.

💡 Hvorfor velge undervisning i Naturfag?

Med en erfaren lærer i Naturfag, gir det deg muligheten til å utvikle deg raskt innen faget.

Du velger den læreren som passer deg best.

Enkel søkemotor gir deg oversikt over de ulike lærerne.

Start ditt søk, raskt og enkelt.

💻 Gir Naturfag undervisning online ?

Flesteparten av våre Naturfaglærere tilbyr naturfagkurs online.


Gå gjennom deres profil og annonser ved å bruke filteret "webcamera" på søkemotoren, for å se hvilke Naturfagkurs som er tilgjengelige på nett. 

🎓 Hvor mange lærere er tilgjengelige for kurs innen naturfagkurs?

517 lærere i naturfag tilbyr hjelp i naturfag.

Du kan se gjennom profilene deres og velge den som passer deg best.

Velg en lærer mellom 517 profiler.

✒️ Hvilken gjennomsnittsevaluering har våre Naturfaglærere mottatt?

Blandt 86 ulike vurderinger, har elevene gitt et gjennomsnitt på 4.9 av 5.

Dersom det skulle oppstå et problem med undervisningen, er kundeservice tilgjengelig i ukedagene for å bistå med å finne en løsning.

For hvert fag kan du se evalueringene gitt av elever.

Vil du ha undervisning i naturfag?

Velg blant mange lærere innen naturfag!

Se flere lærere Kom i gang

La en privatlærer hjelpe deg å utvide horisonten din og utvikle dine kunnskaper og ferdigheter i Naturfag

Naturfag har en lang historie i den norske skolen. Innholdet i faget har derimot vært varierende gjennom årene. Det vi kjenner som en del av naturfag i dag var ikke nødvendigvis en like stor del av faget for femti år siden.

Første gang naturfag ble presentert i skolen var i 1860, sammen med historie og geografi. Naturfag ble på denne tiden skarpt diskutert, kanskje spesielt siden faget utfordret religionen på flere områder.

Fra 2006 har naturfag vært et gjennomgående fag i hele grunnskolen og i første klasse på videregående. Faget har som mål å forene naturvitenskapelige felt, som biologi, kjemi, fysikk, geofag og teknologi, i ett helhetlig skolefag.

På denne måten skal elever få en innføring i ulike vitenskapers tilnærming til levende liv og organisering i verden og innad i fagene. Naturfag er både et praktisk og teoretisk fag hvor elevene er innom alt fra kropp og helse, naturen og teknologi, til forskning, det periodiske system og fenomener i verdensrommet.

Naturfag er viktig for å forstå verden vi lever i, men også et viktig fag som legger grunnlaget for andre fag du kan ta på videregående. Først og fremst bidrar faget til vår forståelse av helsa vår, hvilken ernæring vi bør ha i oss og hvordan vi best kan trene.

Samtidig er kunnskapen viktig for å forstå fag som kjemi, biologi og fysikk, som er mulig å ta på videregående. Slike fag er også viktig hvis du vil studere innenfor en naturvitenskapelig retning.

Slik kan du lære deg naturfag

Det finnes mange måter å lære seg naturfag og få hjelp med faget på. På internett finnes det en rekke ulike nettsider som lover å gi deg hjelpen du trenger. Utfordringen med slike metoder er derimot at du ikke har en lærer å henvende deg til, men opplegget er standardisert og skal passe enhver elev som trenger hjelp med faget. Med andre ord kan det være lurt å få hjelp av en lærer.

Rundt om i Norge er det flere institusjoner som har leksehjelp etter skoletid. Alt fra frivillige organisasjoner til private og offentlige skoler har leksehjelp for elever som trenger hjelp med skolearbeidet.

Det er derimot mange elever som ofte trenger hjelp samtidig, i tillegg til at det ikke er gitt at læreren har kunnskapen som trengs om naturfag. Hvis du er på utkikk etter effektiv hjelp med naturfag, kan du sjekke ut privatlærere som befinner seg i nærheten av deg.

Få hjelp av en dyktig privatlærer

Superprof har privatlærere over hele landet som kan hjelpe deg med naturfag og andre fag du synes er vanskelig. Flere av våre privatlærere gir privatundervisning i naturfag både fysisk og digitalt, og befinner seg i mange norske byer.

Gå inn på vår søkemotor og skriv inn "lærer naturfag", så vil du få opp alle potensielle lærere som kan hjelpe deg. Hvis du også plotter inn stedet du ønsker hjelp, vil du få opp de som bor i nærheten av deg.

Som nevnt kan du også ta undervisninga digitalt. Det vil bety enda større fleksibilitet for deg når det kommer til tidspunkt dere kan ha undervisninga. I tillegg trenger du ikke bruke tid på å komme deg til andre steder, men kun ta deg tiden til å skru på datamaskinen din og webkameraet ditt.

Våre privatlærere er dyktige fagpersoner med ulike erfaringer innen naturfag. Gå inn på profilene deres og les om hvilken utdanning de har tatt og hva slags arbeidserfaring de har. På den måten er det enkelt for deg å finne en lærer som kan fylle dine behov og preferanser.

Privatlæreren vil sørge for å skreddersy undervisningsopplegget etter behovene og målene dine. Dette vil legge grunnlaget for både oppgavene du vil få og undervisninga læreren gir deg.

Lykke til med undervisninga i naturfag!

Hva vil du lære?