Hjemmeside
Gi undervisning
,
Søk i nærheten av meg Online

Top ville

Hjemmeside
Gi undervisning
Utmerket
Anmeldelser

Privatundervisning matte i Oslo

Se flere lærere

5.0 /5

Lærere med et gjennomsnitt på 5.0 stjerner og mer enn 18 evalueringer.

298 kr/time

Gode priser: 95% av lærerne tilbyr første undervisningstime gratis. Gjennomsnittsprisen er 298kr/timen

5 t

Raske som lyn! Våre R-mattelærere svarer vanligvis innen 5time(r)

Å lære r-matte (r1 og r2) i Oslo har aldri vært
enklere

2. Organiser dine R-mattekurs

Kontakt din lærer ved hjelp av kontaktinformasjonen deres, som du har mottatt på din profil. Planlegg deretter videre undervisningsopplegg

3. Oppdag nye opplevelser

Elevpasset gir deg tilgang til alle våre coacher, undervisere, lærere og mentorer. Oppdag nye interesser sammen med engasjerte mennesker

FAQ

💰Hva er gjennomsnittprisen for en undervisningstime i r-matte (r1 og r2)kurs i Oslo?

Gjennomsnittsprisen for en undervisningstime i r-matte (r1 og r2)kurs i Oslo er 298Kr.

Prisen avhenger av faktorer som : 

  • Lærerens erfaring innen r-matte (r1 og r2)undervisning
  • Sted for undervisning (hjemme eller online) og i hvilket område 
  • Varigheten og hyppigheten for undervisningen

97% av lærerne tilbyr første undervisningstime gratis.

Se prisene til lærere i nærheten av deg.

🎯 Hvorfor velge undervisning i R-matte (R1 og R2) i Oslo?

r-matte (r1 og r2)kurs Med en erfaren lærer, gir deg muligheten til å utvikle deg raskt innen faget.

Du velger den læreren som passer deg best.

Enkel søkemotor gir deg oversikt over de ulike lærerene.

Start ditt søk, raskt og enkelt.

💻 Kan man lære R-matte (R1 og R2) online?

Flesteparten av våre r-matte (r1 og r2)lærere tilbyr deres r-matte (r1 og r2)kurs online. Se gjennom alle profilene for å finne  r-matte (r1 og r2)kurs online.

🎓 Hvor mange lærere er tilgjengelige for kurs innen r-matte (r1 og r2)kurs i Oslo?

72 lærere i r-matte (r1 og r2) tilbyr hjelp i r-matte (r1 og r2).

Du kan se gjennom profilene deres og velge den som passer deg best.

Velg en lærer mellom 72 profiler.

✒️ Hvilken gjennomsnittsevaluering har våre R-matte (R1 og R2)lærere i Oslo mottatt?

Blandt 18 ulike vurderinger, har elevene gitt et gjennomsnitt på 5.0 av 5.

Dersom det skulle oppstå et problem med undervisningen, er kundeservice tilgjengelig i ukedagene for å bistå med å finne en løsning.

For hvert fag kan du se evalueringene gitt av elever.

Vil du lære r-matte (r1 og r2) i Oslo?

Velg blant mange dyktige lærere innen r-matte (r1 og r2) i Oslo!

Se flere lærere Kom i gang

Blir bedre i R-matte ved hjelp av en privatlærer

På videregående kan du velge å lære deg matematikk på høyere nivå enn du ellers har hatt mulighet til. Det vil gi deg avansert kunnskap innen faget og sørge for at du har mange muligheter senere i livet. Først og fremst vil du få ferdigheter som lar deg forstå komplekse prosesser i verden.

Alt fra å kunne regne ut fysiske lover eller størrelsen til molekyler, vil være viktig innen flere studier. Andre studier og yrker vil kreve at du kan regne ut bygningsmasser eller volum, slik at huset kan bygges forsvarlig eller veien legges riktig.

R-matte vil gi deg kompetanse som er anerkjent av flere arbeidsgivere og et krav for å kunne studere fag som medisin og byggingeniør. Med andre ord er dette kunnskap som vil komme godt med når du skal ta utdanning eller ut i arbeidslivet.

Sammen med andre fag, slik som biologi, kjemi og fysikk, vil du stille med bred og sterk realfaglig kunnskap som vil la deg komme inn på flere spennende studier.

Muligheten for deg med realfagskompetanse

Som nevnt er det flere muligheter for deg som har tatt eksamen i R1 og eventuelle andre realfag. Flere studieområder baserer seg på kunnskap fra avansert matematikk som du ikke lærer i vanlige mattetimer. Sammen med fag som biologi og kjemi, kan du studere og utdanne deg innen flere spennende studieområder.

Universiteter over hele landet har opptakskrav når det kommer til ulike studier. NTNU har mange ingeniørstudier, som vil kreve at du har hatt R1 på videregående. Det er fordi forelesningene tar utgangspunkt i en del av kunnskapen faget bygger på, i tillegg til flere andre realfag du kan vurdere å ta parallellt hvis drømmen er å bli en ingeniør.

På universitetet i Olso finner du også flere studier som krever at du har dette faget. Slik som medisin, som er et populært og spennende fag. Du ender opp som lege, hvor du har mange muligheter når det kommer til arbeidsområder innenfor medisinfaget og videreutdanninger.

Det finnes også andre studier innenfor biologi, kjemi, fysikk og matematikk du kan studere i Oslo. Hvis du er interessert i realfag og matematikk, bør du sørge for å gjøre det bra i r-matte for å ha alle muligheter når du skal studere.

Privatlærer i r-matte

Det finnes flere muligheter for deg som ønsker hjelp og undervisning i r-matte. Privatskoler og leksehjelp er en av mulighetene, men kan by på utfordringer. I et klasserom er det mange elever med ulike behov, noe som kan gå på bekostning av din læring.

Å ikke oppleve mestring eller få hjelpen en trenger kan virke både demotiverende og lite inspirerende. I verste fall kan det føre til at du mister interessen for faget.

Med en privatlærer fra Superprof vil du stå i sentrum og undervisningsopplegget vil være skreddersydd dine behov og mål. Superprof har privatlærere over hele landet og flere befinner seg i Oslo.

Hvis du ser etter en lærer i r-matte som befinner seg i Oslo, får du opp alle disse ved å bruke søkefeltet vårt. På profilen til lærerne kan du gjøre deg kjent med de tidligere erfaringene til læreren og hvilke opplevelser andre elever har hatt med undervisninga.

For å sørge for den mest effektive læringa, vil privatlæreren ta utgangspunkt i dine mål og behov. Du må derfor finne ut av hva disse er, slik at læreren kan bruke dette i utformingen av undervisninga. I tillegg er det viktig at du formidler hva interessene dine er og hva som gjør læring givende for deg.

Det vil sørge for å holde deg motivert og at du har en god opplevelse av faget som kan motivere deg til videre studier innenfor det.

Lykke til med å lære deg r-matte i Oslo!

Hva vil du lære?