Hjemmeside
Gi undervisning
,
Søk i nærheten av meg Online

Top ville

Hjemmeside
Gi undervisning
Utmerket
Anmeldelser

Privatundervisning innen statistikk i Oslo

Se flere lærere

5.0 /5

Lærere med et gjennomsnitt på 5.0 stjerner og mer enn 15 evalueringer.

291 kr/time

Gode priser: 95% av lærerne tilbyr første undervisningstime gratis. Gjennomsnittsprisen er 291kr/timen

5 t

Raske som lyn! Våre privatlærere svarer vanligvis innen 5time(r)

Å lære statistikk i Oslo har aldri vært
enklere

2. Organiser dine statistikkurs

Kontakt din lærer ved hjelp av kontaktinformasjonen deres, som du har mottatt på din profil. Planlegg deretter videre undervisningsopplegg

3. Oppdag nye opplevelser

Elevpasset gir deg tilgang til alle våre coacher, undervisere, lærere og mentorer. Oppdag nye interesser sammen med engasjerte mennesker

Tidligere elever har skrevet en anmeldelse om sine Statistikklærere

Syed

statistikklærer

Timene med Syed var svært gode. Jeg fikk friske opp kunnskaper og diskutere antakelser om bruk av hypotesetesting ikke er normale, parametriske og ikke-parametriske metoder og logistisk regresjon. Jeg er svært fornøyd med å ha forbedret...

Espen

statistikklærer

Han er tilgjengelig, imøtekommende og ansvarsfull. Satt seg rask i oppgavene og svarte fortløpende på meldinger. Oppdraget er fortsatt ikke ferdig men jeg gleder meg til å samarbeide med Espen.

Gloria, For 4 måneder siden

Syed

statistikklærer

As a student sitting for the level 2 Chartered Financial Analyst (CFA) exam, I have had the pleasure of having Syed as my teacher in quantitative methods/statistics. Syed is pedagogical, his teaching style makes difficult concepts easy to...

Nikolai, For 5 måneder siden

Syed

statistikklærer

Syed underviste i kvantitativ metode og analyse av data fra spørreundersøkelse i analyseverktøyet SPSS. Det ble gjennomført totalt syv timer undervisning, der undervisningen bestod av gjennomganger av ulike metoder for deskriptiv statistikk og...

Linn, For 5 måneder siden

Lena

statistikklærer

Veldig flink til å lære bort nye ting. Flink med barn.

Jørund, For 5 måneder siden

Espen

statistikklærer

Espen var en helt fantastisk lærer! Han var engasjert og forklarte på en utrolig god måte. Han var veldig flink til å tilpasse seg mitt nivå og jobbet målrettet mot mine mål. Anbefales på det sterkeste!

Ylva, For 7 måneder siden

FAQ

💸 Hvor mye betaler man for kurs i statistikk i Oslo og i nærheten?

I Oslo, er gjennomsnittsprisen for kurs i statistikk 291kr.

 

Timesprisen for undervisning i statistikk vil avhenge av:

  • Erfaringen underviseren har
  • Hvor undervisningene finner sted (via webcamera eller hjemme hos eleven)
  • Hvor mange undervisningstimer du tar og varigheten på hvert møte med privatlærer
  • Objektivet for din undervisning

97% av alle våre veiledere gir første time av statistikkundervisningen gratis.

Sjekk ut tariffene på våre statistikklærere i din by.

👨🏼‍⚖️ Hvor mange undervisere er tilgjengelige i Oslo for å gi kurs i statistikk?

58 privatundervisere i statistikk er tilgjengelige for å gi statistikk hjelp i Oslo og omegn.

 

Velg din privatlærer i Oslo fra et utvalg på 58 tilgjengelige statistikklærere.

💻 Kan du ta kurs i statistikk online?

På Superprof kan du lære statistikk online med en privat veileder. Enten du trenger hjelp til å øve før statistikkeksamen, sliter med begreper innen statistikk eller bare ønsker å jobbe med dine ferdigheter i statistikk, kan veilederne våre hjelpe deg.

Mange av våre matte lærere tilbyr også privatundervisning. Rundt 80% av de private veilederne på Superprof gir undervisning i statistikk via webkamera, og de fleste av dem gir sin første undervisningstime gratis!

For å finne tilgjengelige onlineveiledere, bare skriv inn fagkriteriene dine i søkemotoren og velg webkamera-filteret for å se de tilgjengelige lærerne som for øyeblikket tilbyr online-kurs i ønsket fag.

Nettkurs via webkamera gir deg flere fordeler. Du kan planlegge timene dine slik at de passer til timeplanen din, og leksjonene på nettet er ofte billigere siden læreren ikke trenger å reise.

Finn en privatlærer som gir undervisning online!

✒️ Hvordan vurderer elevene deres privatundervisere i statistikk i Oslo?

Studentene evaluerte sine statistikkundervisere med et gjennomsnitt på 5.0 av 5 fra et utvalg av 15 anmeldelser.

 

En kundeservicemedarbeider fra Superprof vil være tilgjengelig (via e-mail fra mandag - fredag) dersom du skulle ha noen spørsmål om din undervisning.

👴🏼 Hvorfor burde du ta privatekurs i statistikk i Oslo?

Statistikk er for mange et vanskelig emne på videregående. Flere studenter opplever utfordringer med statistikk i løpet av skoletiden, enten om det er på barneskolen, ungdomsskolen eller på høyere nivå. Derfor er nettopp kurs i statistikk blitt svært ettertraktet.

Ved hjelp av en privatlærer i statistikk kan mange elever bli i stand til å overkomme sin frykt for statistikk. Noen ender også opp med å forbedre sine karakterer betraktelig etter en periode med privatundervisning i statistikk.

Ta privatundervisning i statistikk for å lære om de ulike konseptene innen statistikk med en kvalifisertprivatlærer. Ved hjelp av din underviser er dette den beste måten å lære seg ulike konsept og terminologi på.

Du må bare velge en privatunderviser og reservere leksjoner hjemmefra eller online.

En meldingstjeneste lar deg komme i kontakt med veilederen din for å organisere statistikkundervisningen, enten om du vil lære hjemmefra eller ta kurs på nettet.

Bruk søkemotoren vår for å finne statistikklæreren din blant 58 veiledere i Oslo.

Vil du lære statistikk i Oslo?

Velg blant mange dyktige lærere innen statistikk i Oslo!

Se flere lærere Kom i gang

Blir bedre i statistikk med en privatlærer fra Superprof

Synes du statistikk er interessant og kunne tenke deg å lære mer om faget? Eller tar du allerede faget, men synes det er utfordrende og trenger hjelp? Da finnes det flere muligheter som har undervisning i statistikk.

Alt fra leksehjelp, kurs i statistikk og privatundervisning kan gi deg kunnskapen du trenger. Hva du bør gå for avhenger av behovene dine og hva målet ditt med å lære deg statistikk er.

Å kunne statistikk vil by på mange spennende muligheter. Fagfeltet er stort og viktig på egen hånd, samtidig som det er mye statistikk i andre fag som matematikk, kjemi og historie. Du kan derfor ta med deg kunnskapen til andre fagområder, eller være en ressurs som kan hentes inn.

Når du skal lære deg statistikk, finnes det et hav av muligheter. Det er skrevet en rekke bøker om statistikk, du finner mange ressurser på nett, og det er flere aktører som underviser i faget.

Du må finne ut av hva du vil få ut av undervisningen, for å finne ut av hvilken metode som egner seg best for deg.

Mulighetene innen statistikk

Med kunnskap om statistikk vil du kunne arbeide med mye spennende. I tillegg kan du ta høyere utdanning som vil sikre deg drømmejobbene innen fagområdet. Statistikk er en viktig del av forskning, siden resultatene av undersøkelser ofte presenteres gjennom statistiske data.

Gjerne i form av tabeller, diagrammer eller andre figurer. Medisinske undersøkelser ønsker ofte å si noe om et stort utvalg, og hvilken tendens man finner der, noe som avhenger av en statistisk fremstilling.

Samfunnet vårt baserer seg også mye på statistikk. Innenfor politiske beslutninger tar ofte politikerne utgangspunkt i statistikk, for å kunne ta avgjørelser som er best for folk flest. Det er Statistisk sentralbyrå som står for dette i Norge.

De fremlegger statistisk data om alt fra gjennomsnittslønninger og levealder, til informasjon om hvor folk bor og hva de jobber med. Dette er data som speiler innbyggerne og samfunnet i Norge.

Det finnes flere universiteter og høyskoler rundt om i landet som tilbyr studier innen statistikk. Etter å ha tatt et kurs eller fått undervisning i faget, kan du derfor ta høyere utdanning innenfor statistikk.

Enten som en del av et annen studium, eller som en egen bachelor- eller mastergrad innenfor fagfeltet.

Privatundervisning i statistikk

Som nevnt finnes det mange muligheter som kan lære deg statistikk. En av disse er undervisning av en privatlærer. Denne fremgangsmåten innebærer at det kun er deg undervisninga skal skreddersys for, i motsetning til et klasserom hvor det er mange elever som skal tas hensyn til. Hos Superprof finnes det privatlærere som underviser i mange ulike fag, slik som statistikk.

Flere av lærerne til Superprof befinner seg i Oslo. På våre nettsider vil du finne en søkemotor som du tar i bruk for å finne deg en lærer i statistikk som befinner seg i nærheten av deg. Du kan så bla deg gjennom de ulike profilene og bli bedre kjent med lærerne før du bestemmer deg for hvem du skal gå for.

For at læringa skal bli så effektiv og motiverende som mulig, er det lurt at du finner ut av hvilke behov du har og hva målet ditt er med å lære deg statistikk.

Hva er det som gjør undervisninga gøy og motiverende? Hva ønsker du å bruke kunnskapen til? Hvilke ressurser sørger for at du lærer på en effektiv måte?

Svarene dine på slike spørsmål vil være viktige holdepunkt for læreren din, som vil sørge for å legge disse til grunn for undervisningsplanen.

Tidspunkt og sted vil være opp til deg. Du kan til og med velge digital undervisning, hvis du har lyst til å lære hvor og når du vil. Læreren vil sørge for å være til stede underveis og følge med på progresjonen din. På den måten kan du være sikker på å nå målene dine.

Lykke til med å finne en lærer i statistikk!

Hva vil du lære?