Utmerket
Anmeldelser

Se gjennom annonser og finn din norsklærer i Drammen

Se flere lærere

5.0 /5

Lærere med et gjennomsnitt på 5.0 stjerner og flere enn 3 evalueringer.

294 kr/time

Rimelige priser: 95% av lærerne tilbyr første undervisningstime gratis. Gjennomsnittsprisen er 294kr/timen

5 t

Raske som lyn! Våre norsklærere svarer vanligvis innen 5time(r)

Å lære norsk bokmål i Drammen har aldri vært
enklere

2. Organiser dine norskkurs

Kontakt din lærer ved hjelp av kontaktinformasjonen deres, som du har mottatt på din profil. Planlegg deretter videre undervisningsopplegg skreddersydd til dine behov, i samråd med din norskklærer

3. Oppdag nye talenter

Elevpasset gir deg tilgang til alle våre coacher, undervisere, lærere og mentorer. Oppdag nye skriveferdigheter sammen med engasjerte mennesker

FAQ

💸 Hva er kostnaden for norsk (bokmål)kurs i Drammen?

Gjennomsnittskostnaden på norsk (bokmål)kurs i Drammen er 294kr.

 

Prisen for norsk (bokmål)kurs vil avhenge av:

 • Erfaringen privatlæreren i norsk (bokmål) har
 • Hvor undervisningene finner sted (online eller hjemme hos eleven)
 • Hvor mange kurstimer du tar og varigheten på hvert møte med privatlærer
 • Målet for din undervisning

97% av alle våre undervisere gir første privattime gratis.  Sjekk ut tariffene på våre norsk (bokmål)lærere i ditt fylke.

👨🏼‍⚖️ Hvor mange privatundervisere er tilgjengelige for å gi norsk (bokmål)timer i Drammen?

7 privatlærere i norsk (bokmål) er tilgjengelige for å gi norsk (bokmål)undervisning i Drammen og omegn.

 

For å finne din privatlærer undersøk deres annonser for å finne ut mer informasjon om deres kurstilbud.

Velg din lærer fra vårt utvalg av 7 lærerprofiler.

💻 Kan du ta norsk (bokmål)undervisning online?

På Superprof kan du lære norsk (bokmål) online med en privat veileder. Enten du trenger hjelp til å øve før norsk (bokmål)eksamen, sliter med norsk (bokmål) grammatikk eller bare ønsker å forbedre dine norsk (bokmål)ferdigheter, kan veilederne våre hjelpe deg.

 

Mange av våre norsk (bokmål) lærere tilbyr også privatundervisning. Rundt 80% av de private veilederne på Superprof gir norsk (bokmål) online, og de fleste av dem tilbyr sin første undervisningstime gratis!

 

For å finne tilgjengelige onlinelærere, bare skriv inn fagkriteriene dine i søkemotoren og velg webkamera-filteret for å se de tilgjengelige lærerne som for øyeblikket tilbyr online-kurs i ønsket fag.

 

Nettkurs via Skype gir deg flere fordeler. Du kan planlegge timene dine slik at de passer til timeplanen din, og leksjonene på nettet er ofte billigere siden læreren ikke trenger å reise.

 

Finn en online norsk (bokmål)lærer, du også!

✒️ Hvordan vurderer studentene deres norsk (bokmål)undervisere i Drammen?

Fra et utvalg av 3 anbefalinger, ga elevene deres norsk (bokmål)lærere et gjennomsnitt på 5.0 av fem.

 

Dersom det skulle oppstå problemer med ditt kurs, vil en kundeservicemedarbeider være tilgjengelig for å finne en løsning over telefon eller e-mail fra mandag - fredag).

For flere spørsmål, sjekk ut våre FAQs.

👴🏼Hvorfor ikke starte med privatundervisning i norsk (bokmål) i Drammen?

Norskfaget er noe alle må gjennom i løpet av skoletiden. Skriveferdigheter, grammatikk, rettskrivning... Det er ikke alle som mestrer dette uten litt ekstra hjelp.

 

Bokmål er den mest utbredte målformen i Norge. Enten du har bokmål som hovedmål eller sidemål, er det en fordel å kunne mestre.

 

En norsk (bokmål) lærer kan hjelpe deg med mange ting:

 • Forberedelse før en tentamen eller universitetseksamen
 • Beherske reglene for norsk (bokmål) grammatikk
 • Øve på å skrive stiler, essayer og andre oppgaver
 • Skriving og bøyning av verb
 • Gi råd for å hjelpe deg med norsk (bokmål)nivået ditt
 • Lesing og forståelse
 • Leksehjelp
 • Hjelpe deg med å øke selvtilliten til dine norsk (bokmål)ferdigheter

Du kan diskutere med læreren hva du ønsker å oppnå med dine private norsk (bokmål)timer.

 

Finn din lærer i norsk (bokmål) i dag.

Vil du lære norsk bokmål i Drammen?

Velg blant mange dyktige lærere innen norsk bokmål i Drammen!

Se flere lærere Kom i gang

Få bedre karakterer med et norskkurs i Drammen

Å være god i norsk, gir deg fordeler på flere områder i livet. Dette gjelder både i privat sammenheng og karrieremessig. Enten om du er glad i å skrive på fritiden, har en jobb som krever at du har god kompetanse her, eller bare trenger å forbedre din generelle kunnskap innen norsk.

Med sitt pulserende kulturliv, rike litterære historie og sin nærhet til Oslo, er Drammen stedet å være hvis du vil lære og bli inspirert.

Å studere norsk er ikke alltid like enkelt, og det kan føles som å sjonglere litt for mange baller til tider. Fra å studere Shakespeare og Amalie Skram, til å skulle bli en mester på norske dialekter og grammatikk, vil du få en stor bredde og mye spennende å bryne deg på.

Det er med andre ord mange temaer som faller under det brede paraplybegrepet norsk, og du vil etter hvert tilegne deg forståelse innenfor både språk og litteratur. Uansett om det er gjennom en privatlærer eller ved å studere på universitetet i Drammen

 

Studieområder i norskfaget

På grunnskolen blir du kjent med norskfaget gjennom ulike områder av det. En klassisk inndeling er tale, skriving, lesing og grammatikk. Dette innebærer blant annet kunnskap om ulike verker fra litteraturhistorien, å skrive debattinnlegg eller lære korrekt tegnsetting og oppbygging av avsnitt.

Den muntlige delen fokuserer på elevenes deltagelse i klasserommet. Både gjennom diskusjon med andre elever, men også ved å respondere faglig på lærerens oppfordringer.

Leseaspektet ved norskfaget tar høyde for å gi elevene god forståelse av den litterære kanon i Norge og de største verkene i verden. I tillegg er det viktig å tilegne seg en god forståelse av tekster og tolkningen av dem.

Skriving og grammatikk har som mål å gjøre elevene til gode skribenter. Dette innebærer å ha god forståelse for hva som er korrekt stavelse av ord, hvordan setninger bygges opp og hvordan man skal strukturere egen tekst for å formidle budskapet sitt til leseren.

Dette er elementer vi allerede blir introdusert for i første klasse, før det blir mer og mer avansert for hvert år som går. På videregående befinner elevene seg på et høyt faglig nivå, som setter større krav til individene. Dette innebærer spesielt et krav om individuelt arbeid, hvor elevene skal anvende all den lærte kunnskapen til å produsere egne tekster. De må også vise at de har forstått områdene innen norskfaget gjennom sitt arbeid med det.

Som du forstår er det mye som skal på plass før man kan gå videre med en egen utdanning innen faget. Er du en av dem som vil studere språk eller litteratur ved universitetet, vil det være behov for å ha en god del kunnskap fra før. Generelt i en studiehverdag er du nødt til å ha gode kunnskaper innen norskfaget, siden du blir stilt store krav til innen både lese- og skriveferdigheter. Også i arbeidslivet er dette elementært! Så hvis du mangler grunnleggende kunnskap her, vil en privatlærer kunne hjelpe deg med mye av arbeidet. 

Norsk i Drammen

Enten du er interessert i litteratur, journalistikk, lingvistikk eller kultur, har Drammen et tilbud for deg.

Med sin nærhet til hovedstaden har Drammen spilt en viktig rolle innen litteraturen og i produksjonen av flere kjente verker gjennom historien. Byen er hjemstedet til flere forfattere og beliggenheten gir flere muligheter til deg som er interessert i norskfaget.

Alt fra religiøse tekster, til dikt og naturalistiske romaner, vil være innen rekkevidde her. Trenger du enda flere muligheter, er Oslo kun noen minutter unna med sine mange biblioteker.

Oslo har lenge hatt sitt eget universitet, noe som også har skapt muligheter for Drammens befolkning. Med utdanning i fokus, ble også norskfagets viktige rolle understreket. I tillegg ble norskkunnskaper tilgjengelig for flere folk, og det ble mulig å studere både litteratur og språk.

Drammen har også et rikt kulturtilbud, som både gjør det gøy å bo her, men også gir muligheten til å få språklig innspill. På byens scene, blir historiske klassikere satt opp. Alt fra drama til dans er å finne på programmet, og vil gi deg et innblikk i noen av våre største klassikere gjennom tidene. I tillegg vil du bli eksponert for språk på en muntlig og levende måte, som vil berike ditt eget ordforråd.

Studere norsk i Drammen

Oslo har en av de største studentmassene i hele Norge, og Universitet i Oslo ligger kun et lite steinkast fra Drammen. Som landets hovedstad og alle impulsene som finnes her, er dette en populær by å studere i, hvor du har store muligheter som student.

Universitetet i Oslo har sitt helt eget institutt for språk og litteratur. Her kan du ta en rekke ulike emner, kun avhengig av hva du synes er spennende eller hvis du har noen spesifikke karriereambisjoner.

Du kan både studere profesjonsstudium slik som lærer- eller lektorutdanning, eller ta en bachelor i språkvitenskap eller bli litteraturviter. Mulighetene er med andre ord mange, og du vil ha flere av dem like i nærheten av Drammen.

Her skjer det også store ting innen forskningsfeltet, som gjør at universitetet vil kunne gi deg en helt unik innsikt i de ulike studiene. Det er i tillegg store variasjoner i hva du kan velge å skrive bachelor- eller mastergrad i, slik at du selv kan finne noe du interesserer deg for. Med en grad herfra vil du være av stor interesse for mange arbeidsgivere.

Få hjelp med norskfaget i Drammen

Hvis du går på en skole, høyskole eller universitetet i Drammen, får du en del hjelp gjennom institusjonen din. Det er allikevel ofte ikke dekkende hvis du sliter med å forstå enkelte deler av faget. Da kan det være en god ide å starte en kollokvie, finne en veileder, oppsøke nettressurser, skrivegrupper eller en bokklubb. Dette er hjelpemidler som vil gjøre det enklere for deg å forstå stoffet.

En kollokvie går ut på å samle likesinnede for å finne hjelp i hverandre. Hvis du studerer eller går på videregående i byen, kan du finne folk som gjør det samme som deg og lage en gruppe med dem. Dere går da gjennom pensum og viktige områder ved faget, og diskuterer dere gjennom fagstoffet. I Drammen finnes det mange hyggelige steder hvor dere kan kombinere kollokvien med en tur utendørs eller med en kaffekopp og et bakverk.

En bokklubb er også et fint hjelpemiddel, hvor dere vil diskutere tekster i plenum. Her er også konseptet en gruppe, men som retter seg spesifikt mot bøker. Dere blir sammen enige om en bok eller en tekst dere skal lese til neste økt. Neste gang dere sees vil dere gå gjennom denne og diskutere innholdet. Dette er en unik mulighet for deg å bli kjent med andre og alternative tolkninger av en tekst, som ikke var åpenbare for deg. 

Finne en privatlærer i Drammen

Hvis du har bestemt deg for å gå for en privatlærer, er mulighetene mange for å finne potensielle kandidater. Faktisk så mange at det er lett å gå seg vill.

Superprof er derimot en tjeneste som lar seg bla i alle norsklærerne som finnes i Drammen. Det eneste du trenger å gjøre er å angi Drammen som sted og norsk som fag.

Du vil få tilgang til profilene til alle lærerne som befinner seg i Drammen og underviser i norskfaget. Her vil du finne relevant informasjon om hvilke erfaringer de har, hvilke områder innen faget de underviser i og hvordan undervisningsstil læreren har. Du vil til og med kunne lese andre elevers erfaringer med lærerne, slik at du kan være sikker i din beslutning.

Lykke til på jakt etter en privatlærer i norskfaget!

Hva vil du lære?