Utmerket
Anmeldelser

Privatlærere i matematikk i Drammen

Se flere lærere

5.0 /5

Mattelærere med et gjennomsnitt på 5.0 stjerner og mer enn 5 evalueringer.

279 kr/time

Rimelige priser: 95% av lærerne tilbyr første undervisningstime gratis. Gjennomsnittsprisen for matematikktimer er 279kr/time

4 t

Raske som lyn! Våre mattelærere svarer vanligvis innen 4time(r)

Enkelt å komme i gang med mattekurs

2. Kontakt en lærer for mattekurs

Elevpasset gir deg tilgang til privat mattelærer i Drammen. Oppdag nye fag sammen med engasjerte mennesker

3. Organiser din matteundervisning

Kontakt din lærer ved hjelp av kontaktinformasjonen deres, som du har mottatt på din profil. Planlegg deretter videre undervisningsopplegg

FAQ

💸 Hvor mye koster for matte-undervisning i Drammen?

I Drammen, er gjennomsnittsprisen for matematikkundervisning 279kr.

 

Mattelærerens priser vil avhenge av:

  • Erfaringen mattelæreren har
  • Hvor undervisningene finner sted (online eller hjemme hos eleven)
  • Hvor mange undervisningstimer du tar og varigheten på hvert møte med privatlærer
  • Målet for din undervisning

97% av alle våre veiledere tilbyr deres første kurstime gratis.

Sjekk ut tariffene på våre matteveiledere i din by.

👨🏼‍⚖️ Hvor mange privatundervisere er tilgjengelige for å gi privat matteundervisning i Drammen?

32 private matematikkundervisere er tilgjengelige for å gi mattekurs i Drammen og nærområdene.

 

For å finne din privatlærer gå gjennom deres annonser for å finne ut mer informasjon om deres kurstilbud.

 

💻 Hvordan kan jeg ta matematikktimer online?

På Superprof kan du lære matte online med en privat veileder. Enten du trenger hjelp til å øve før matematikkeksamen, sliter med mattebegreper eller bare ønsker å jobbe med dine matteferdigheter, kan veilederne våre hjelpe deg.

 

Mange av våre matte veildere tilbyr også privatundervisning. Rundt 80% av de private lærerne på Superprof tilbud matematikk via webkamera, og de fleste av dem tilbyr sin første undervisningstime gratis!

 

For å finne tilgjengelige onlineveiledere, bare skriv innfaget du ønsker i søkemotoren og velg webkamera-filteret for å se de tilgjengelige lærerne som for øyeblikket tilbyr online-kurs i ønsket fag.

 

Nettkurs via webkamera gir deg flere fordeler. Du kan planlegge timene dine slik at de passer til timeplanen din, og undervisning på nettet er ofte billigere fordi læreren ikke trenger å reise til og fra undervisningen.

Finn en privatlærer som gir undervisning online!

✒️ Hva er gjennomsnittsevalueringen gitt av elever til mattelærere i Drammen?

Fra et utvalg av 5 anbefalinger, ga elevene deres matematikkundervisere et gjennomsnitt på 5.0 av fem.

 

Dersom det skulle oppstå utfordringer med dine undervisningstimer, vil en kundeservicemedarbeider være tilgjengelig for å finne en løsning over e-mail fra mandag - fredag.

👴🏼 Hvorfor ikke forsøke matematikkundervisning i Drammen?

Matematikk er for mange et av de vanskeligste fagene på videregående. Flere elever synes mattefaget er utfordrende i løpet av skoletiden, enten om det er på barneskolen, ungdomsskolen eller på et høyere nivå. Derfor er nettopp mattehjelp blitt svært ettertraktet.

 

Ved hjelp av en mattelærer kan mange elever ta tilbake mestringsfølelsen ved å løse mattteoppgaver. Noen ender også opp med å forbedre sine karakterer betraktelig etter en periode med privatundervisning i matte.

 

Alle mattetimer med en kvalifisert privatunderviser tilbyr deg muligheten til å lære de ulike matematiske temaene, enkelt og effektivt.

 

Enten du vil ta privattimer hjemme eller ta nettkurs, velg din veileder på Superprof og book dine kurs

 

En meldingstjeneste lar deg kommunisere med læreren din for å organisere mattetimene, enten om du vil lære hjemmefra eller få undervisning online.

 

Bruk søkemotoren vår for å finne matematikklæreren din blant 32 matteveiledere i Drammen.

Finn din mattelærer i Drammen

Mange dyktige lærere i matematikk er tilgjengelige for undervisning i Drammen

Se flere lærere Kom i gang

Finn en lærer som tilbyr privatundervisning matte

Det er sant at det er mange aritmetiske og tøffe tallbaserte problemer å løse i matematikk, men hvis du kan se hvilken rolle matematikk som helhet spiller i samfunnet, blir det et uendelig fascinerende emne å engasjere seg i.

Uten matematikk ville vi ikke hatt for eksempel tid, bygninger eller valuta.

Ikke bare det, men matematikk kan åpne dørene til en rekke spennende yrker, som kan være alt fra ingeniørfag til dataanalyse.

For ikke å snakke om alle de nyttige overførbare ferdighetene du tillegner deg i løpet av studiene, inkludert logisk tenkning, resonnement og problemløsning.

Matematikkens viktigste utfordringer

Det er velkjent at matematikk er et av de vanskeligere fagene på skolen.

Vanskelighetene kan imidlertid håndteres med riktig motivasjon og undervisningshjelp.

Motivasjon er enormt viktig for å holde seg til ethvert emne, men spesielt med et så utfordrende emne som matematikk, noe som krever konstant innsats og problemløsning.

Siden matte er et veldig kognitivt utfordrende emne, kan det gå ut over motivasjonsnivået ditt og føre til manglende innsats og en dalende entusiasme for studiene.

Det er flere ting du kan gjøre for å motvirke dette.

Den første er å tenke på hva din interne eller indre motivator er for å studere matematikk.

For å gi deg en tydelig ide om hva interne motivatorer er, skal vi først gi deg et eksempel på hva en ekstern motivator er.

En ekstern motivator er avhengig av en ekstern kilde. Si for eksempel at du vil bli god i matte fordi du tror det vil imponere dine foreldre eller venner. Dette er en upålitelig kilde til motivasjon fordi den er avhengig av hva foreldrene og vennene dine synes.

Tenk deg om – behovet for å imponere andre bør ikke drive ditt eget ønske om å bli bedre i matte. Et eksempel på en intern motivator, som kan hjelpe deg å holde ut selv når ting blir utfordrende, ville være en forpliktelse til og glede av prosessen.

Å arbeide deg gjennom tøffe ligninger og gjøre kalkulus kan være svært demotiverende. Men hvis du virkelig kan fokusere energien din på oppgaven foran deg og nyte den intellektuelle utfordringen den gir, så er du på rett vei til å komme langt i matematikkens verden.

Å ha en sterk indre motivator som denne lar deg presse igjennom det som er foran deg, uavhengig av eksterne kilder eller andres tanker.

Den andre hovedmåten for å overvinne motivasjonsproblemet er å få hjelp av en privatlærer.

En privat lærer vil sannsynligvis ha en bredde av kunnskap i emnet, noe som kan hjelpe deg med å løse vanskelige problemer. De har også vært i din posisjon tidligere.

Alle lærere var en gang student, og de beste er sannsynligvis fortsatt studenter i en viss kapasitet.

Ønsket om å bruke mye tid på et enkelt emne og følge med på utviklingen på området er det som gjør mange lærere så gode i det de gjør.

Denne forpliktelsen til videre studier bringer ofte et nivå av entusiasme og lidenskap, som kan smitte av på studentene.

Fordeler med å studere matematikk

Matematikk er et emne med mange virkelige bruksområder, noe som betyr at det kan brukes i mange forskjellige yrker.

Som tidligere nevnt kan en god matematikkutdanning føre til jobber innen ingeniørfag eller dataanalyse, men også andre områder som økonomi er åpne for matematikkutdannede kandidater.

Måten en privat lærer passer inn i denne ligningen er ved å gi verktøy og innsikt som kan hjelpe deg med å akselerere din fremgang mot en bestemt karrierevei, hvis det er målet ditt.

Gitt at mange lærere vil ha en bred forståelse av mange konsepter innen emnet, vil du kunne dekke alt med dem, noe som skal hjelpe deg med å identifisere hvilke deler som interesserer deg mest.

Si at du liker spesielt problemløsing og resonnement. Da kan du kanskje fokusere på disse ferdighetene med læreren din og diskutere potensielle karrieremuligheter som kan komme fra denne spesialiseringen.

Det er det fine med å ta timer med en privatlærer – de kan skreddersys til dine eksakte læringsbehov og ønsker.

En annen fordel med å studere matematikk er ferdighetene du vil lære, for eksempel problemløsningen og resonnementene, som er svært overførbare.

Dette betyr at selv om du nøler med å spesialisere deg i matematikk med tanke på en karriere i et beslektet felt, kan du fortsatt hente ut mye fra emnet som du kan bruke på andre felt. Du kommer ofte opp i en situasjon der du på en eller annen måte kan falle tilbake på logisk tenkning og problemløsningsevner, så disse kan betraktes som viktige livskunnskaper så vel som akademiske.

Matematikk er relevant på de fleste områder av livet, så hvis du kan mestre det grunnleggende og få grep om nøkkelbegrepene ligger verden for dine føtter.

Finn en matematikklærer på Superprof

Hvis du bor i Drammen eller området rundt, kan du finne en lokal matematikklærer gjennom Superprof.

Med søkefunksjonen kan du sjekke ut lærerne i nærheten av deg, og lese om deres nivå av undervisningserfaring, hvor mye de tar i timen og hva tidligere Superprof-elever synes om timene deres.

Det beste ved å melde seg på undervisning gjennom Superprof er fleksibiliteten til å enten ta timene online via webkamera eller ved personlig oppmøte, avhengig av hvor læreren befinner seg.

I tillegg tilbyr mange lærere gratis prøveundervisning for førstegangsstudenter for å gjøre beslutningen enklere for deg, slik at du i hovedsak kan prøve før du kjøper.

Hva vil du lære?