Utmerket
Anmeldelser

Pianolærere i Kristiansand

300 kr/time

Forsøk uten forpliktelse: 95% av underviserne tilbyr første undervisningstime gratis. Gjennomsnittsprisen for pianotimer er 300kr/time

1 t

Raske som lyn! Våre pianolærere svarer vanligvis innen 1time(r)

Lær deg nye ferdigheter med en pianolærer

2. Kontakt en pianolærer

Elevpasset gir deg tilgang til alle våre pianoundervisere. Oppdag nye lidenskaper sammen med engasjerte mennesker

3. Planlegg dine pianotimer for voksne

Reserver timer eller kurspakker for å ha undervisning i piano med en lærer i nærheten av Kristiansand

FAQ

🎹 Hvordan kan du begynne pianokurs i Kristiansand?

Er du interessert i å ta pianokurs?

 

På Superprof har vi nå 4 piano-undervisere som tilbyr undervisning i Kristiansand.

 

En meldingstjeneste er på plass for å la deg kontakte de piano-underviserene som tilbyr privatkurs på Superprof.

 

Når din forespørsel har blitt godkjent, kan du starte ditt første kurs med din mentor.

 

Se alle profilene for våre pianolærere i nærheten av deg.

🎵 Hvor mange lærere tilbyr i denne stund privat pianoundervisning i nærheten av deg?

Det er for tiden 4 privatlærere i piano som tilbyr piano-undervisning i Kristiansand og området rundt.

 

Ta en titt på lærerens personlige cv og kontaktden pianolæreren som passer dine behov. På Superprof, har vi piano-undervisere i alle musikksjangere: jazz, klassisk, pop, rock...

 

Velg ditt kurs blant flere enn 4 undervisere.

kan man ta privatkurs I piano online?

Lær å spille piano online med en privatlærer fra Superprof. Kom I kontakt med pianolærere på Superprof for å forbedre ferdighetene. Mange av våre pianolærere tilbyr også privat online-undervisning.

 

Omtrent 80% av privatunderviserene på vår plattform gir pianotimer via Skype.

 

For å finne tilgjengelige pianolærere online, velg webcam filteret i vår søkemotor. Online-undervisning via Skype tilbyr deg flere fordeler. Du kan undervises med en fleksibel timeplan som passer din hverdag.

 

I tillegg er ofte online-undervisning rimeligere ettersom underviseren ikke trenger å forflytte seg.

 

Finn en online pianolærer!

💸 hvor mye koster piano-undervisning i Kristiansand og området rundt?

I Kristiansand, tar piano-undervisere rundt 300kr for privatkurs i piano.

 

Ratene for pianotimer vil avhenge av:

  • erfaringen din pianolærer innehar
  • området/stedet hvor dine pianotimer befinner seg (via webcam eller i elevens hjem)
  • hvor mange timer du ønsker å ta og lengden på hver undervisningstime
  • objektivet med dine pianotimer. For eksempel: er det i forkant av en oppvisning, eller er det bare for gøy?

97% av Superprofs undervisere tilbyr deres første undervisningstime gratis.

 

Se alle prisene til pianoundervisere i ditt fylke.

🎧 Hvilket utstyr er nødvendig for å lære piano?

Første steget er åpenbart å kjøpe et piano.

Prisen av et nytt piano kan noen ganger avskrekke nye pianister. Hvis dette gjelder deg, se på muligheten til å leie et piano, for å bruke frem til du er klar til å gå til anskaffelse av ditt eget piano.

 

Avhenging av hvilken sjanger du ønsker å spille, burde du også kjøpe:

  • Bøker og apper du kan øve med hjemme
  • en pianokrakk
  • en metronom
  • pianotrekk
  • en effektpedal

Enkelte pianotilbehør er ikke nødvendig for at du skal kunne lære å spille piano. Spør gjerne din pianolærer om veiledning på hvilke tilbehør som kan være riktig for deg.

Velg dine neste pianokurs blant flere enn 4 lærere.

🎹 Hvorfor burde du starte med private pianokurs i Kristiansand?

Piano er ble utviklet på det 18. århundre og er et svært populært instrument. Flere voksne ønsker å lære å spille instrumentet. Derfor er nettopp pianotimer blitt svært ettertraktet.

 

Med hjelp av en pianounderviser kan mange elever bli i stand til å utvikle sine pianoferdigheter, og blant annet lære seg å lese piano-noter.

 

Alle pianotimer med en kvalifisert underviser tilbyr deg muligheten til å lære de ulike musikkbegrepene.

 

Enten du vil ta private timer fra hjemmet ditt eller ta nettkurs, velg din veileder og book dine pianours i dag.

Lyst til å lære piano?

Velg blant mange dyktige pianolærere i Kristiansand

Se flere lærere Kom i gang

Kom i gang med pianokurs Kristiansand

Flere og flere musikkelever i Kristiansand får pianoundervisning hvert år. Hver elev har sin egen grunn til å lære seg instrumentet, men det er ofte flere fellesnevnere. Dette er ting en privatlærer i Kristiansand kan hjelpe deg med.

En overordnet grunn til at mange lærer seg paino, ser ut til å være ambisjonen om å nå det punktet hvor du kan spille stykker nesten helt automatisk. Uansett om dine favoritter er Debussy, Chopin, Beethoven, Liszt, Mozart, Satie, Schubert eller Schuman, vil undervisning kunne hjelpe deg med å spille kjente pianostykker.

Her kan du finne en pianolærer i Kristiansand Slik som de fleste andre steder i verden, er det mulig å lære seg pianoet i Kristiansand ved hjelp av nettundervisning. På denne måten kan du til og med lære deg instrumentet uten å måtte kjøpe deg en notebok. Er musikk din faste følgesvenn på offentlig transport, på spasertur og i butikken?

Det er faktisk få øyeblikk som ikke kan bli bedre ved hjelp av litt melodi og harmoni fra et instrument. Men å ha masse kunnskap om musikk betyr ikke nødvendigvis at du vet hvordan du lager musikk, og heller ikke hvordan du spiller et musikkinstrument! Sangstemmen din er noe som avhenger av din naturlige evne, i tillegg til sangundervisning.

Å spille et musikkinstrument er derimot veldig annerledes, siden du må lære deg å bruke et instrument! Først og fremst er det viktig å finne en god pianolærer. Da kan du jo like så godt velge en av de som tilbyr privatundervisning hjemme hos deg. Når du har tatt det valget, begynner utfordringen, nemlig å lære noter og spille hele stykker!

I løpet av 2 - 3 år vil de flittigste studentene kunne lære å spille store stykker innen jazz eller klassisk! Kanskje til og med avansere til et musikk-kurs på universitetet, bli med i et orkester og opptre, eller prøve seg på keyboard, flygel eller cembalo.

Alt i alt betyr dette at du vil kunne ha en god forståelse av musikkteori, være i stand til å lese noter og forstå hele stykker, spille synth (pianotastatur), ha en god sans for rytme, og kanskje ledsaget av sang når du spiller moderne musikk.

Til og med kan du også ha startet med å improvisere, og burde kunne finne hver note og nøkkel instinktivt - uten å se på dine egne hender! Å høre om alle disse mulighetene er mest sannsynlig nok til å få mersmak, men vær klar over at det også krever tålmodighet og regelmessig praksis, helst med hjelp av en pianolærer i Kristiansand.

Lær å spille piano hjemme i Kristiansand

I Kristiansand finnes det flere musikkskoler som tilbyr undervisning i pianoet. Dette er både private og offentlige skoler, som har flinke lærere med lang erfaring. Å delta på pianotimer ved en musikkskole, kan være en god måte å lære et nytt instrument på.

Du er omgitt av likesinnede musikere innen en rekke sjangre, som ligger på samme nivå som deg. Selv om det er stimulerende, er ikke dette nødvendigvis den mest effektive måten å lære musikk på. Den mest effektive måten å lære piano er antatt å være gjennom private pianotimer, og fordelene er mange.

For det første slipper du å bli demotivert hver gang du ser en annen nybegynner mestre en oppgave raskere enn deg. Her vil du kunne lære i ditt eget tempo. Du har også friheten til å oppdage musikkhistorien under veiledning fra læreren din, i stedet for å følge et stivt strukturert musikk-kurs, som skal ta hensyn til en rekke andre elever.

Oppdag musikere etter hva dine interesser er: Chopin, Beethoven, Bach (Prélude), Schubert, Alfred Cortot, Schumann, en konsert med Mozart, eller en sonate av Debussy (slik som Clair de Lune), Fur Elise, et verk av Pleyel, eller en sang av din favorittgruppe.

Det finnes uendelig med pianostykker der ute, og lærerne i Kristiansand vil kunne lære deg instrumentet uansett hvilket nivå du befinner deg på.

Pianoundervisning gjennom Superprof

For å lære å spille piano riktig må du snakke med etablerte og erfarne musikklærere. Vi anbefaler å unngå de som kun kan lære deg teorien, eller de som bare kan spille piano ved gehør - uten å lese pianonoter.

Vi vil derimot anbefale deg å utforske pianolærerne som du kan finne på Superprof. Gjennom siden vår kan du finne lærerne som befinner seg i Kristiansand, og utgjør vårt personlige orkester av privatlærere!

Med pianotimer til rundt 250 kroner per time, er det vel bare å sette i gang? Forsøk å unngå nettbaserte pianotimer fra stedene som frister med at du skal kunne lære piano i løpet av et par timer og det helt gratis, spesielt på lang sikt.

Pianoet er en disiplin som krever hardt og kontinuerlig arbeid, og som vil resultere i fremgangen du trenger, noe som oppnås best i selskapet av en god pianolærer.

Pianoundervisning i Kristiansand har en lang historie

Kristiansand er en av de større byene i Norge og har en relativt stor andel innbyggere som kan piano. Pianoet sies å ha blitt oppfunnet på 1700-tallet. I rundt 300 år har det hatt en rekke revolusjoner og hatt enda flere musikalske genier ved sin side.

I begynnelsen av din pianoreise, vil du oppleve flere faser innen læring og mestring av instrumentet, og bli kjent med din favorittstil. Uansett hvilken musikalsk bakgrunn forbildet ditt har, bør han eller hun være i stand til å lære deg en rekke forskjellige musikalske stiler i løpet av den private musikkundervisningen din.

Dette vil ikke bare forbedre din kulturelle bevissthet og kunnskap, men også hjelpe deg med å utvide interessefeltet ditt innen musikk. Vi anbefaler deg å utforske følgende stiler innen pianosjangeren: klassisk piano, bredere klassisk musikk, kammermusikk, elektrisk piano, flygel, keyboard, jazzpiano, improvisasjon, moderne musikk, poprock, rock, funk, akustisk piano, populær samtidsmusikk, blues, sigøynerjazz ...

Ved å eksponere deg for en rekke ulike stiler, vil ikke bare en god musikklærer kunne opprettholde interessen din for å lære og perfeksjonere pianostykkene du holder på med, men også hjelpe deg å finne stykker som virkelig appellerer til deg.

Opplev alle mulighetene som finnes med instrumentet

Enten om du vil begynne å lære pianoinstrumentet for første gang, eller hvis du allerede har noen års praksis bak deg og du vil komme deg enda raskere oppover stigen, så har du tilgang til en rekke ulike pianolærere hos Superprof.

Dette er lærere som tilpasser sitt undervisningsopplegg etter hvor du befinner deg. Hver pianolærer brenner for instrumentet sitt. Hvis du drømmer om å bli en stor pianist en dag, vil pianolæreren din være klar over den beste måten å hjelpe deg med å oppnå denne drømmen.

Pianolæreren vil være der for å hjelpe deg og vil stå klar til å ta deg gjennom utfordringene du møter på veien, enten du befinner deg midt i et stykke av Bach, Chopin eller Beethoven. Alle våre pianolærere er meget kompetente, tålmodige og erfarne i å lære bort, de kan tilpasse seg alle ulike nivåer - enten du er nybegynner, viderekommende eller erfaren; voksen eller barn.

Hvis du ønsker å avansere eller utvide repertoaret ditt, kan du til og med prøve ut synthesizer eller cembalo. Enkelte pianolærere kan til og med lære deg avansert musikkteori og gi deg en grundig innføring i noter og musikkhistorie.

Lykke til med å lære deg piano!    

Hva vil du lære?