Utmerket
Anmeldelser

Start et sangkurs i Trondheim

5.0 /5

Sanglærere med et gjennomsnitt på 5.0 stjerner og mer enn 3 evalueringer.

286 kr/time

Pristilbud: 95% av sangunderviserne tilbyr første undervisningstime gratis Gjennomsnittsprisen for sangtimer er 286kr/timen

8 t

Raske som lyn! Våre sanglærere svarer vanligvis innen 8time(r)

Enkelt å lære seg å synge i Trondheim

2. Organiser dine sangtimer Trondheim i dag

Kontakt din lærer ved hjelp av kontaktinformasjonen deres, som du mottar på din profil når forespørselen er godkjent. Planlegg deretter videre undervisningsopplegg med din sanglærer.

3. Private sangtimer Trondheim

Diskuter og planlegg undervisningstimene sammen med din sanglærer

FAQ

🎤Hvordan kan du starte sangtimer i Trondheim? Ønsker du å begynne med å synge?

Det er for tiden 8 sanginstruktører tilgjengelig for å gi sangundervisning i Trondheim og de omkringliggende områdene.

 

Et meldingssystem er på plass på plattformen som lar deg komme i kontakt med sanginstruktører som tilbyr sangtimer på plattformen.

 

Når leksjonsforespørselen din har blitt godkjent, kan du begynne første kurstime med en sangpedagog.

 

Klikk her for å se annonser til sanglærere nær deg.

👨🏼‍⚖️ Hvor mange veiledere tilbyr for øyeblikket private sangtimer i nærheten av deg?

Det er for øyeblikket 8 sanginstruktører som tilbyr sangkurs i Trondheim og de omkringliggende områdene .

 

Ta en titt på lærernes annonser og velg sanglæreren som tilsvarer dine behov. På Superprof har vi sangpedagogen som dekker ulike sjangere.

 

Velg leksjon i Trondheim fra vårt utvalg av mer enn 8 annonser tilgjengelig.

💻 Kan du ta sangkurs på nett?

På Superprof kan du lære å synge online med en privat veileder. Enten du er helt nybegynner og vil starte fra bunnen av, eller om du bare ønsker å forbedre dine sangferdigheter, kan veilederne våre hjelpe deg.

 

Mange av våre sanglærere tilbyr også privatundervisning. Rundt 80% av de private lærerne på Superprof tilbud sangundervisning via webkamera, og mange av dem gir sin første undervisningstime gratis!

 

For å finne tilgjengelige onlineveiledere, bare skriv inn fagkriteriene dine i søkemotoren og velg webkamera-filteret for å se de tilgjengelige lærerne som for øyeblikket tilbyr online-kurs i ønsket fag.

 

Nettkurs via webkamera gir deg flere fordeler. Du kan planlegge timene dine slik at de passer til timeplanen din, og leksjonene på nettet er ofte billigere siden pedagogen ikke trenger å reise.

 

Finn en online sanglærer

💸 Hvor mye betaler man for sangundervisning i Trondheim og i nærheten?

I Trondheim, er gjennomsnittsutgiften for privat sangundervisning per time 286kr.

vil avhenge av:

 • erfaringen sanglæreren har
 • hvor undervisningene finner sted (via webcamera eller hjemme hos eleven)
 • hvilken sjanger du ønsker å lære mer om (jazz, rock, funk eller opera)
 • hvor mange kurstimer du tar og lengden på hvert undervisningsmøte
 • objektivet for din undervisning

97% av alle våre privatlærere gir deres første sangtime gratis.

 

Sjekk ut tariffene på våre sangepedagoger nær deg.

🎤Hvilke utstyr trenger du før du skal lære å synge?

Det første steget kan være å låne utstyr.

 

Prisen for utstyr kan noen ganger forskrekke nybegynnere.

 

Hvis dette er tilfelle for deg, er det mulig å låne utstyr som du kan bruke til du føler deg klar til å kjøpe ditt eget utstyr

 

Hvis det er slik at du ønsker å ta opp eller å framføre sanger, så kan det være lurt å ha:

 

 • En mikrofon
 • Et stagg stativ
 • Mikrofonkabler
 • Mikrofonholder

 

Visse ting er ikke nødvendig for at du skal lære å synge. Ikke nøl med å be sanglæreren din om veiledning til hvilket tilbehør du bør ha for å kunne framføre den musikken du ønsker.

 

Finn læreren din fra vårt utvalg av mer enn 8 undervisere.

Lyst til å ta sangtimer Trondheim?

Se gjennom profilene til lærerne og kontakt dem som passer dine behov

Se flere lærere Kom i gang

Finn en sangpedagog Trondheim

Trondheim har et yrende kulturliv, med en alt fra små utesteder med konserter til, større arenaer slik som Trondheim spektrum. Flere kjente og folkekjære artister har sitt opphav i byen, men andre har brukt mye tid på å spre sang og gode følelser blant innbyggerne.

Mange har nok også kjent på gåsehud i Nidarosdomen, mens en av våre store artister har rommet veggene. En slik kultur er med på å utvikle en etterspørsel innen sang, som igjen sørger for at Trondheim har flere sangskoler i sitt område.

Her kan du styrke stemmebåndet ditt, bli medlem av et kunstnerisk fellesskap og skape vakre melodier!

Sangskoler i Trondheim

Mange forskjellige sanglærere foreslår private en-til-en-leksjoner i Trondheimsområdet. Alt fra workshops, kurs og vanlige sangtimer vil gi deg kunnskap og erfaring innen ulike deler av sangfaget. Under private sangtimer kan du og læreren din fokusere på de temaene du vil.

Alt fra vokaltrening og å gjøre deg kjent med stemmebåndet ditt, til å flytte fokuset over til notenøkler. I tillegg til det sangtekniske vil du også få trening innen en rekke andre felt, slik som kreativitet, stresshåndtering og oppvarmingsøvelser.

Både tekniske og teoretiske emner innen privatundervisning er viktig for deg å kunne, hvis du vil oppnå rask progresjon. Hvis du heller vil delta i et felles program, der du kan være i klasse med andre elever, finnes det også en rekke muligheter! I sommerferiene blir det ofte arrangert små kurs med begrensede plasser.

Her har du en liten oversikt over Trondheims tilbud innen sangundervisning:

 • Sangtimer vil du kunne ta ved flere ulike skoler i Trondheim. Både Muno musikkskole og Trondheim private musikkskole tilbyr dette. Her vil du ha mulighet til å avtale ukentlige timer, hvor du vil jobbe sammen med en lærer.
 • Vokalundervising i Trondheim har både sangtimer for nybegynnere og viderekomne innen faget. Her vil det uansett være fokus på din utvikling!
 • Alle kan synge arrangerer kurs med dyktige sanginstruktører. De holder til i flere andre storbyer rundt om i Norge, og har til og med kurs i Italia.

Ta en kikk på en av disse, eller noe helt annet, hvis du har lyst til å lære om sang. Uansett om du trener til en konkurranse eller vil trene stemmebåndet vil du kunne få hjelpen du trenger ved hjelp av en dyktig fagperson.

En dag med workshops eller andre aktiviteter, er perfekte tillegg til dine vanlige sangtimer. Her vil du få faglig påfyll i ulike temaer og kunne hente inspirasjon til din videre læring. Når det gjelder priser, er timeprisene naturligvis høyere for private leksjoner enn for gruppeundervisning.

Workshops varierer når det kommer til pris, ettersom disse varierer i form og innhold. Forhør deg rundt på læringsarenaer og der hvor det avholdes kurs, for å finne ut hvilke steder som har et tilbud som passer budsjettet ditt.

Musikkskoler i Trondheim

Musikkskoler er tverrfaglige, og fokuserer ikke bare på sang, men også en rekke instrumenter. De er ideelle hvis du vil lære å synge mens du spiller piano eller på en gitar. Dette er for eksempel tilfellet hos Trondheim private musikkskole, som også tilbyr piano- eller gitarundervisning i tillegg til sangkursene.

Den store fordelen her er at du kan gå videre på egenhånd, hvis det er det du foretrekker, men du kan også gjøre fremskritt og utfordre deg selv ved å besøke musikkstudioer. Muno musikkskole i Trondheim er en velkjent musikkskole som holder til flere steder i landet.

Med en rekke skoler over hele landet har Muno et bredt spekter av lærere og en rekke muligheter for deg som vil lære å synge og drive med musikk. Her kan du med andre ord få musikkutdannelsen du trenger for å oppfylle drømmene dine.

Du vil kunne investere tid i både individuell undervisning, men og øving i mindre grupper. Det vil og være mulighet til å delta på en forestilling med andre elever. Her vil dere jobbe tverrfaglig og bli kjent med hverandres talenter og stiler.

Musikkforeninger i Trondheim

Hva med å ta et kurs innen jazz eller klassisk sang i Trondheim? I Trondheim mangler det ikke muligheter for deg som er nybegynner og ønsker å lære musikk og bli en god sanger. Enten du er voksen eller barn, nybegynner eller ekspert, finnes det en rekke musikkforeninger som hjelper deg med å utvide din horisont innen musikk.

Trondheim er hjembyen til en rekke musikere, slik som Øystein Dolmen og Arve Tellefsen. Disse menneskene har vært med på å fremme musikkulturen i Trondheim og banet vei for fremtidige musikere.

Det er også en rekke musikksentre i Trondheim, med Ringve Musikkmuseum som kjernen. Her finnes det det over 2000 instrumenter, og alle har sin helt egen historie som du kan hente inspirasjon fra.

Lær musikk ved universitetet i Trondheim

Hvorfor ikke studere musikk på heltid ved Norges Teknisk Naturvitenskapelige Universitet, som du finner i Trondheim. Som musikkstudent her vil du få tilgang på en rekke ulike instrumenter som kan hjelpe deg på veien til å bli en stor musiker.

Det handler ikke kun om å bli en god sanger med en perfekt stemmekontroll, men om å få en komplett musikalsk trening. På denne måten vil du kunne mestre instrumenter og musikkteori på et nivå som vil ta ditt musikalske talent til nye høyder.

Dette er for deg som virkelig vil fordype deg i musikk og alt som følger med en slik studieretning. Du vil ha flere ulike muligheter å velge mellom når det kommer til studier innen musikk, med alt fra musikkteknologi og musikkvitenskap til utøvende musikk.

Er du på utkikk etter å virkelig lære deg alle aspektene ved sang og musikk, vil utøvende musikk være tingen for deg. Her vil du få sjansen til å fordype deg, men og lære teori og historie. På et sted som dette følger det også med ekstremt dyktige fagfolk, som kan feltet sitt.

Her er litt mer informasjon om institutt for musikk ved NTNU:

 • Instituttet består av det tidligere musikkonservatoriet i Trondheim.
 • Du vil få tilgang på en rekke ulike instrumenter.
 • Studiehverdagen din vil være varierende og du vil få utøve musikk på en rekke profesjonelle arenaer.
 • Postadressen er: NTNU Institutt for musikk, 7491 Trondheim
 • Universitetsregler gjelder, så studielån og stipend er tilgjengelig.

Studenter som ønsker å bli en profesjonell sanger, anbefales å studere musikk og ved et universitet eller høyskole. Ved å delta på en arena som dette vil du ha mulighet til å opptre på ulike konsertarenaer og festivaler. Du vil også få en ekstrem dedikasjon til musikk og instrumentet ditt.

Hvorfor ikke ta private leksjoner med en personlig sanginstruktør?

Hva er den beste måten å lære sang eller bli bedre i å synge på? Læring sammen med en privatlærer vil hjelpe deg å lære det grunnleggende innen sang, og det kan både skje raskt og effektivt.

Enten du bor i nærheten av Nidarosdomen eller Trondheim spektrum, vil du finne mange sanglærere i nærheten av deg. Det er populært blant folk å lære sang, så det finnes en rekke dyktige privatlærere innen sang i Trondheim.

For å finne en privatlærer i Trondheim, kan du ta en titt på en av disse stedene:

 • Annonser i lokale butikker og på plakater rundt i sentrum.
 • Annonser i lokalavisa.
 • Reklame på nettet.
 • Kom i kontakt med andre som har tatt sangtimer.
 • Annonser hos en av musikkskolene i Trondheim.

På Superprof er gjennomsnittsprisen på en sangtime med en privatlærer rundt 200 kroner. Dette avhenger av mengden timer du vil ta og hva du forventer av øktene. Hvis du bor i utkanten av byen eller et stykke borte fra musikkskoler, kan du fortsatt få mye ut av å investere i en slik undervisningsform.

Du kan finne privatlærere fra hele verden, det eneste du trenger å gjøre er å avtale nettbaserte timer. Dette vil være perfekt for deg som ønsker en fleksibel timeplan og å kunne ta undervisningen når og hvor det passer for deg.

Uansett hvilken undervisningsmetode du velger, så vil du kunne forbedre dine ferdigheter innen sang ved å ta regelmessige leksjoner med en privatlærer som er lidenskapelig opptatt av sang og retter seg etter dine mål og behov.

De fleste privatlærerne på Superprof vil til og med tilby første time gratis, slik at du har muligheten til å bli kjent med læreren din, før du binder deg til et helt kurs.

La deg inspirere i Trondheim

Trondheim har et yrende kulturliv og en rekke steder som driver med musikk daglig. Her kan du få inspirasjon og la deg få jevnlig påfyll av både sang og musikk. I tillegg vil du kunne møte likesinnede og bli en del av musikkmiljøet i Trondheim.

Du kan oppleve oppleve livemusikk på alt fra Trondheim byscene, Nidarosdomen og Trondheim spektrum, til Olavshallen og Dokkhuset. Alle disse stedene byr på regelmessige konserter og musikalske opptredener.

Her vil du kunne hente inspirasjon og finne andre likesinnede, kanskje du til og med står på en av disse scenene en dag. Oppsøk stedene og finn deg en privatlærer i Trondheim, så du kan få i gang sangkarrieren din. Lykke til!

Hva vil du lære?