Hjemmeside
Gi undervisning
,
Søk i nærheten av meg Online

Top ville

Hjemmeside
Gi undervisning
Utmerket
Anmeldelser

Psykologilærere Oslo

Se flere lærere

5.0 /5

Psykologiveiledere med et gjennomsnitt på 5.0 stjerner og mer enn 5 evalueringer.

241 kr/time

Til ditt budsjett: 95% av psykologilærerne tilbyr første undervisningstime gratis. Gjennomsnittsprisen er 241kr/timen

5 t

Raske som lyn! Våre lærere i psykologi svarer vanligvis innen 5time(r)

Å lære har aldri vært
enklere

2. Organiser dine kurs i psykologi

Kontakt din lærer i psykologi ved hjelp av kontaktinformasjonen deres, som du har mottatt på din profil. Planlegg deretter det første kurset i psykologi.

3. Selvutvikling og studieveiledning

Elevpasset gir deg tilgang til alle våre coacher, undervisere, lærere og mentorer. Oppdag nye interesser sammen med engasjerte mennesker

FAQ

✒️ Hva er gjennomsnittsevalueringen gitt av elever til psykologilærere i Oslo?

 

Studentene evaluerte sine psykologilærere med et gjennomsnitt på 5.0 av fem fra et utvalg av 5 anmeldelser.

 

En kundeservicemedarbeider fra Superprof vil være tilgjengelig (over telefon eller e-post i alle hverdager) dersom du skulle ha noen spørsmål om din undervisning.

Se svar på flere spørsmål her.

💸 Hvor mye betaler man for en privatunderviser i psykologi in Oslo og i nærheten?

I Oslo, er gjennomsnittskostnaden for psykologiundervisning 241kr.

 

Prisen for psykologikurs vil avhenge av:

  • Erfaringen privatlæreren i psykologi har
  • Hvor undervisningene finner sted (online eller et annet sted i nærområdet)
  • Hvor ofte du har undervisningstimer og varigheten på hvert møte med privatlærer
  • Målet for din undervisning

97% av alle våre undervisere gir første kurstime gratis.

Sjekk ut tariffene på våre psykologiveiledere i ditt fylke.

💻 Hvordan kan jeg ta undervisning i psykologi online?

På Superprof kan du lære psykologi online med en privat veileder. Enten du trenger hjelp til å øve før eksamen, sliter med elementer i psykologifaget som oppgaveskriving, eller bare ønsker å få nytt perspektiv på faget, kan veilederne våre hjelpe deg.

 

Mange av våre psykologiveildere tilbyr også privatundervisning. Rundt 80% av de private veilederne på Superprof tilbyr psykologikurs online, og de fleste av dem gir sin første undervisningstime gratis!

 

For å finne tilgjengelige onlineveiledere, bare skriv inn fagkriteriene dine i søkemotoren og velg webkamera-filteret for å se de tilgjengelige lærerne som for øyeblikket tilbyr onlinekurs i ønsket fag.

 

Nettkurs via Skype gir deg flere fordeler. Du kan planlegge timene dine slik at de passer til timeplanen din, og undervisningstimene på nettet er ofte billigere siden veileder ikke trenger å reise.

 

 

Finn din online psykologilærer!

👨🏼‍⚖️ Hvor mange lærere er tilgjengelige i Oslo for å gi psykologiundervisning?

I Oslo og omegn, er 29 private psykologiundervisere tilgjengelig for å gi undervisning.

 

For å finne din privatlærer les deres annonser for å finne ut mer informasjon om deres kurstilbud.

 

Velg din privatlærer i psykologi fra vårt utvalg av 29 psykologiundervisere.

👴🏼Hvorfor burde dustarte med private psykologikurs i Oslo?

Psykologi er for mange et svært utfordrende studie. Det er mye fagstoff å sette seg inn i, og flere nye begreper og temaer man skal gjennom. Flere studenter sliter med psykologifaget i løpet av studietiden, for ikke å snakke om nivået på oppgaveskrivingen. Derfor er nettopp ekstraundervisning i psykologi blitt svært ettertraktet.

 

Med hjelp av en psykologiunderviser kan mange telever bli i stand til å få nye refleksjoner og perspektiver på faget.

 

Alle psykologitimer med en kvalifisert underviser tilbyr deg muligheten til å lære de ulike begrepene, enkelt og effektivt.

 

Du må bare velge en privatunderviser og reservere psykologiurs hjemmefra eller online.

Vil du ha undervisning i psykologi?

Velg blant mange lærere innen psykologi!

Se flere lærere Kom i gang

Bli klar for psykologistudiene med en privatlærer

Psykologi er vitenskapen om sinnet. Imidlertid er det mye dybde i dette emnet, og det kan også dekke sport, helse, sosial atferd og kognitive prosesser. Det er ikke et av de vanligste fagene som undervises på skolen, men det betyr ikke at du ikke kan studere det på høyere nivå eller som en grad ved universitetet. På samme måte kan du også lære mer om psykologi gjennom privat undervisning og online leksjoner. Hvis du er interessert i å lære mer om det, skal vi her se på hvorfor det er et viktig vitenskapsfelt å studere, utfordringene du kan møte på om du velger å studere det, hva du kan lære om det i timene på skolen, og hvordan privat undervisning kan hjelpe.

Hvorfor det er viktig å studere psykologi

Det er mange gode grunner til å studere psykologi. Den mest åpenbare årsaken er at visse yrker vil kreve kvalifikasjoner innen psykologi. Med en universitetsgrad i psykologi kan du bli klinisk psykolog, rådgiver, lærer, yrkespsykolog eller idretts- og treningspsykolog. Psykologi kan også hjelpe deg med å forstå deg selv og andre bedre, og forbedre dine kommunikasjonsevner som et resultat. Å studere psykologi vil også hjelpe deg med å bli flinkere til å forske, forstå hvordan du nærmer deg forskningsoppgaver, kritisk tenkning.

Utfordringer i psykologi

Psykologi er absolutt et fascinerende emne, men det er definitivt ikke et av de lettere emnene du kan studere. Det er en vitenskap der tilnærmingen til å forstå det krever at du nesten glemmer din egen personlige erfaring, noe som er vanskelig ettersom alle som lærer om emnet er et menneske med mange års erfaring med å håndtere sitt eget sinn og sin psyke. Hvis du blir fortalt om en teori eller et konsept i løpet av en av psykologitimene dine, men du har hatt en helt annen personlig erfaring, kan det være vanskelig å ikke avvise det du har blitt lært på grunn av en personlig opplevelse. Følelser og erfaring er kraftige ting, og du må huske at mange områder innen psykologi vil bruke en arbeidsmodell som ikke nødvendigvis vil beskrive hver individualiserte opplevelse. Dette betyr ikke at du må godta enhver teori, modell og idé, men det betyr at hver elev må tenke kritisk om leksjonene de blir lært uten å la sin egen erfaring påvirke opplæringen.

Psykologiområder som studeres ved skolen

Siden psykologi ikke blir undervist på barneskolen eller ungdomsskolen, vil høyskole eller universitet, eller tidligst videregående, være studenters første møte med psykologi for alvor. For videre studier er det en fordel å ha tatt psykologi som programfag under studiespesialisering på videregående 2. eller 3. året. Dette er en fin mulighet til å begynne å utvikle ferdighetene og kunnskapene du trenger for å ta emnet videre på universitetet. Med dette i bakhodet, la oss ta en titt på hva et slikt studievalg vil dekke. Vi tar utgangspunkt i psykologi som programfag på videregående studiespesialisering. Studentene vil lære om psykologiens historie og utvikling, utviklingspsykologi, menneske og læring, psykologiens biologiske grunnlag, menneske og helse, psykologien i dag, sosialpsykologi, kommunikasjons og helsepsykologi. De vil også bruke tid på å studere sosial kontekst og atferd. Dette inkluderer sosial innflytelse, språk, tanke og kommunikasjon, hjerne og nevropsykologi og psykologiske problemer. Hvis du er interessert i å lære om psykologi og studere på universitetet for å jobbe på feltet, er programfag alltid et godt sted å starte.

Privatundervisning i psykologi

Uansett om du studerer psykologi på videregående, høyskole eller universitet, kan studenter få hjelp fra en privatlærer. Selv om undervisningen på skolen eller universitetet er veldig bra, har kanskje ikke læreren din tid eller ressurser til å gi deg all den støtten du trenger for å få mest mulig ut av timene dine. Privatlærere kan vie hvert minutt av hver leksjon til å lære deg på den måten som fungerer best for deg, i stedet for å bruke metodene som fungerer best for hele klassen. I tillegg til å jobbe individuelt med studenter og tilby skreddersydd undervisning, kan en privatlærer tilby støtte til en students vanlige timer på skolen. Imidlertid kan lærere også lære studenter om psykologi selv om de for tiden ikke studerer emnet andre steder.

Finn en psykologilærer i Oslo

Hvis du leter etter en privat psykologilærer i Oslo, så sjekk Superprof-nettstedet. Du kan finne lærere basert i og rundt Oslo, som kan lære deg fra ditt eget hjem med en tilnærming tilpasset studenten. Det finnes også online undervisning, hvis du ikke finner passende lokale lærere. Det er også verdt å vite at online lærere har en tendens til å være rimeligere enn en privatlærer med ansikt-til-ansikt undervisning, ettersom de kan planlegge flere leksjoner hver uke og ha færre reisekostnader å bekymre seg for. Selv om det er ulemper med online undervisning for praktiske fag, kan dette være en effektiv løsning for akademiske emner som matematikk, engelsk og psykologi. Så lenge du har et webkamera og en anstendig internettforbindelse, kan du dra nytte av online undervisning fra lærere over hele verden. Gruppeopplæring er et godt alternativ for de som har et stramt budsjett, ettersom du kan dele kostnaden for privatlærerens tid med de andre elevene i klassen din. Selv om du ikke vil jobbe en-mot-en med læreren din, kan de være nyttige hvis du og noen klassekamerater trenger akademisk støtte gjennom studietiden. Ikke glem at mange av lærerne på Superprof-nettstedet tilbyr den første leksjonen eller økten gratis. Bruk disse gratistimene til å prøve flere lærere før du bestemmer deg for den som passer best for deg og budsjettet ditt. Det er en god idé å finne ut nøyaktig hva du leter etter hos en lærer, og se nøye på hver lærerprofil for å sikre at de har ferdighetene og erfaringen du leter etter før du begynner å kontakte dem.

Hva vil du lære?