Utmerket
Anmeldelser

Lær Psykologi online eller i person, med lærerutvalget vårt

Se flere lærere

5.0 /5

Våre stjernelærere med et gjennomsnitt på 5.0 stjerner og flere enn 22 anmeldelser.

240 kr/time

De beste prisene: 95% av lærerne tilbyr første kurset gratis og gjennomsnittsprisen er 240kr/time

4 t

Våre lærere svarer vanligvis innen 4time(r)

Å lære psykologi har aldri vært
enklere

2. Organiser dine psykologikurs

Få kontakt med din lærer; organiser dine behov og tilgjengeligheter, planlegg første kurset. Kontaktinformasjon får du tilgang til på din profil.

3. Oppdag nye opplevelser med Humaniora

Elevpasset gir deg ubegrenset tilgang til alle lærere, coacher og veiledere. Dyrk din nye lidenskap med engasjerte mennesker.

Våre tidligere elever
anmelder deres Psykologilærere

FAQ

💰Hva er gjennomsnittprisen for en undervisningstime i psykologikurs?

Gjennomsnittsprisen for en undervisningstime i psykologikurs er 240Kr.

Prisen avhenger av faktorer som : 

  • Lærerens erfaring innen psykologiundervisning
  • Sted for undervisning (hjemme eller online) og i hvilket område 
  • Varigheten og hyppigheten for undervisningen

97% av lærerne tilbyr første undervisningstime gratis.

Se prisene til lærere i nærheten av deg.

💡 Hvorfor velge undervisning i Psykologi?

Med en erfaren lærer i Psykologi, gir det deg muligheten til å utvikle deg raskt innen faget.

Du velger den læreren som passer deg best.

Enkel søkemotor gir deg oversikt over de ulike lærerne.

Start ditt søk, raskt og enkelt.

💻 Gir Psykologi undervisning online ?

Flesteparten av våre Psykologilærere tilbyr psykologikurs online.


Gå gjennom deres profil og annonser ved å bruke filteret "webcamera" på søkemotoren, for å se hvilke Psykologikurs som er tilgjengelige på nett. 

🎓 Hvor mange lærere er tilgjengelige for kurs innen psykologikurs?

123 lærere i psykologi tilbyr hjelp i psykologi.

Du kan se gjennom profilene deres og velge den som passer deg best.

Velg en lærer mellom 123 profiler.

✒️ Hvilken gjennomsnittsevaluering har våre Psykologilærere mottatt?

Blandt 22 ulike vurderinger, har elevene gitt et gjennomsnitt på 5.0 av 5.

Dersom det skulle oppstå et problem med undervisningen, er kundeservice tilgjengelig i ukedagene for å bistå med å finne en løsning.

For hvert fag kan du se evalueringene gitt av elever.

Vil du ha undervisning i psykologi?

Velg blant mange lærere innen psykologi!

Se flere lærere Kom i gang

La en privatlærer hjelpe deg å utvide horisonten din og utvikle dine kunnskaper og ferdigheter i Psykologi

"Noe av det psykologien lærer oss, er at vi alle er en blanding av styrker og svakheter. Ingen har alt, og ingen mangler alt.” - Christopher Peterson Å dykke ned i menneskets psyke er en modig, men anstrengende innsats. Hvorfor modig og anstrengende? Det er modig med tanke på det faktum at du noen ganger oppdager ugunstige ting ved å grave dypt inn i hvorfor mennesker handler på en bestemt måte. Det er anstrengende fordi psykologi er en studieretning som er ganske omfattende og kompleks; en person kan studere sinnet hele livet og aldri helt komme til bunns i temaet. Imidlertid er det viktig å konstatere at psykologistudier er et av de mest berikende og givende kompetanseområdene du kan velge. Siden psykologi fascinerer mange mennesker, finnes det mange profesjonelle privatlærere, som underviser andre om psykologi i Norge.

Hvorfor studere psykologi

Enten du fortsatt går på skolen, er i ferd med å fullføre universitetsgraden din eller er godt inn i din profesjonelle karriere, er det forskjellige ferdigheter og spesifikke disipliner som via privat undervisning kan inngå som en del av tilleggsutdanningen. Et av de mest populære temaene å studere, enten online eller personlig med en privatlærer, er psykologi. Hvorfor? Hvilke er noen av de viktigste grunnene til at en person bør studere psykologi? Først og fremst, selv om du ikke satser på en karriere innen psykologi, vil du begynne å forstå deg selv og følelsene du har, bare ved å ta noen timer med en privat psykologilærer. Ved å vite hvordan du reagerer i spesifikke situasjoner hjemme og på jobb, blir du en bedre helhetlig person, som blir verdsatt av familien og arbeidsgiveren. For det andre vil det å studere litt psykologi gjøre at du bedre forstår menneskene rundt deg. Når du tar deg tid til å sette pris på hvordan mennesker i livet ditt tenker og føler, setter du deg selv i deres situasjon. Dette gjør deg til et mer medfølende menneske. Å forstå andre bidrar til sunnere forhold og mindre frustrasjon. For det tredje vil du, gjennom psykologistudiet, lære å bli en bedre kommunikator og lære hvordan du uttrykker deg effektivt. Å være en god formidler betyr mer fredelige forhold og bedre meningsfulle samtaler. Alt i alt vil de overførbare ferdighetene du oppnår ved å studere psykologi, gjøre deg mer velbalansert. Dette vil verdsettes i alle aspekter av livet.

Online psykologikurs

Når det gjelder å lære nye akademiske disipliner eller spesifikke ferdigheter, er det for tiden to primære måter det gjøres på: virtuelt eller personlig. Ansikt-til-ansikt-klasser har eksistert i århundrer, og gir veldig gode resultater. Men hva med online klasser? Er de verdt din dyrebare tid og penger? Det umiddelbare svaret er: absolutt! Populært siden teknologiens og internettets fremvekst, har virtuelle læringsøkter forandret utdanningsverdenen for alltid. Mange elever velger online psykologi-kurs, nettopp fordi de er tilpasningsdyktige, fleksible, komfortable og lærerike. Når det gjelder tilpasningsevne og fleksibilitet, er virtuelle klasser fantastiske siden du kan velge å studere med en online lærer når det passer deg best; det kan til og med være tidlig, tidlig om morgenen! For det andre er online kurs veldig komfortabelt, siden du ikke trenger å reise til et akademisk institutt eller hjem til læreren din for undervisning. Du kan delta på klassene i pyjamas, om du vil, hjemme i ditt eget hjem. En annen flott ting med online leksjoner, er at de fremmer læringsuavhengighet og kunnskapstilegnelse i eget tempo. Gjennom online klasser lærer du også mer om hvordan du effektivt bruker teknologi og annen programvare, som senere kan brukes for å fremme karrieren din. Hvis du ikke har prøvd det ennå, bør virtuell læring stå øverst på listen over nye ting å gjøre!

Personlige psykologi-klasser

Personlig undervisning er selvfølgelig det motsatte av online kurs. Undervisning ansikt-til-ansikt har eksistert i århundrer, og den vanligste måten var at gamle romerske keisere skaffet seg nødvendig kunnskap og forståelse for å lede imperiet. Gjennom de siste tiårene er personlig privatundervisning fortsatt allment tilgjengelig og ekstremt populært. Er undervisning ansikt til ansikt bedre enn online leksjoner når du skal lære om psykologi? Det er umulig å si at det ene er bedre enn det andre, fordi det avhenger av personlige preferanser. Likevel er det noen kjennetegn ved personlig undervisning som er bedre enn online leksjoner. Som hva da? Først og fremst har den nære forbindelsen / båndene som knyttes gjennom undervisning ansikt-til-ansikt intet sidestykke. For det andre, siden online klasser foregår via internett og ved bruk av videokonferanseapplikasjoner, er det noen ganger ganske komplisert for personer som sliter med å forstå tekniske enheter som nettbrett og telefoner eller programmer som Zoom og Skype. Når det kommer til forskjellige læringsstiler, foretrekker noen også personlig undervisning med lærere ved et institutt hvor det er andre klassekamerater de kan lære av. Når det kommer til valg, må du virkelig vurdere situasjonen din og finne ut hva som er best for deg.

Superprof psykologilærere

Enten du vil lære psykologi personlig eller virtuelt, er det bare ett nettsted i Norge som er verdt å ta en kikk på. Hvilket nettsted er det? Superprof! Med mer enn 15 millioner lærere, som underviser i over 1 000 akademiske disipliner og temaer av interesse, har Superprof med god grunn fått et godt rykte for sin ledende rolle i utdanningsverdenen. Så hvis du leter etter en psykologilærer i Norges langstrakte land, så vil du finne en dyktig sådan på Superprofs nettsted. Superprof har nå over 100 psykologilærere rundt om i Norge, som tilbyr fysiske kurs med oppmøte eller online undervisning via webkamera. Når du blar gjennom sidene til psykologilærerne på Superprof, anbefaler vi at du tar deg tid til å se på profilene deres for å se anmeldelser fra tidligere elever, lærernes kompetanseområder, oppnådde kvalifikasjoner og deres undervisnings- og læringsfilosofi. Gjennomsnittsprisen per time for en psykologipedagog avhenger sterkt av deres erfaring og utdannelse; Du kan imidlertid forvente å betale mellom 150 og 550 kroner per time. En av de enestående fordelene med Superprofs  lærere er at den første leksjonen alltid er gratis. Begynn å lære mer om psykologi i dag!

Hva vil du lære?