Utmerket
Anmeldelser

Psykologilærere Trondheim

Se flere lærere

5.0 /5

Psykologiveiledere med et gjennomsnitt på 5.0 stjerner og mer enn 2 evalueringer.

207 kr/time

Til ditt budsjett: 95% av psykologilærerne tilbyr første undervisningstime gratis. Gjennomsnittsprisen er 207kr/timen

4 t

Raske som lyn! Våre lærere i psykologi svarer vanligvis innen 4time(r)

Å lære psykologi i Trondheim har aldri vært
enklere

2. Organiser dine kurs i psykologi

Kontakt din lærer i psykologi ved hjelp av kontaktinformasjonen deres, som du har mottatt på din profil. Planlegg deretter det første kurset i psykologi.

3. Selvutvikling og studieveiledning

Elevpasset gir deg tilgang til alle våre coacher, undervisere, lærere og mentorer. Oppdag nye interesser sammen med engasjerte mennesker

FAQ

✒️ Hva er gjennomsnittsevalueringen gitt av elever til psykologilærere i Trondheim?

Fra et utvalg av 2 evalueringer, ga studentene deres psykologilærere et gjennomsnitt på 5.0 av 5.

 

En kundeservicemedarbeider fra Superprof vil være tilgjengelig (over telefon eller e-mail fra mandag - fredag) dersom du skulle ha noen spørsmål om våre tjenester.

Se svar på flere spørsmål her.

💸 Hva er kostnaden for privatkurs i psykologi i Trondheim?

I Trondheim, er gjennomsnittsprisen for privatundervisning i psykologi per time 207kr.

 

Utgiftene for privatlærer i psykologi vil avhenge av:

  • Erfaringen psykologilæreren har
  • Hvor undervisningene finner sted (via webcamera eller et annet sted i nærområdet)
  • Hvor mange kurstimer du tar og varigheten på hvert møte med privatlærer
  • Objektivet for din undervisning

97% av alle våre undervisere tilbyr første time av undervisningen gratis.

Sjekk ut tariffene på våre psykologilærere i ditt område.

💻 Kan du ta privat psykologiundervisning online?

På Superprof kan du lære psykologi online med en privat veileder. Enten du trenger hjelp til å øve før eksamen, sliter med elementer i psykologifaget som oppgaveskriving, eller bare ønsker å få nytt perspektiv på faget, kan veilederne våre hjelpe deg.

 

Mange av våre psykologilærere tilbyr også privatundervisning. Rundt 80% av de private lærerne på Superprof gir psykologikurs online, og de fleste av dem tilbyr sin første undervisningstime gratis!

 

For å finne tilgjengelige onlineveiledere, bare skriv inn fagkriteriene dine i søkemotoren og velg webkamera-filteret for å se de tilgjengelige lærerne som for øyeblikket tilbyr onlinekurs i ønsket fag.

 

Nettkurs via webkamera gir deg flere fordeler. Du kan planlegge timene dine slik at de passer til timeplanen din, og undervisningstimene på nettet er ofte billigere siden læreren ikke trenger å reise.

 

 

Finn din online psykologilærer!

👨🏼‍⚖️ Hvor mange lærere er tilgjengelige i Trondheim for å gi privat psykologiundervisning?

12 private psykologiundervisere er tilgjengelige for å gi psykologikurs i Trondheim og nærområdene.

 

For å finne din privatlærer les deres annonser for å finne ut mer informasjon om deres kurstilbud.

 

Velg din privatlærer i psykologi fra vårt utvalg av 12 undervisere.

👴🏼Hvorfor burde duta private psykologikurs i Trondheim?

Psykologi er for mange et svært utfordrende studie. Det er mye fagstoff å sette seg inn i, og flere nye begreper og temaer man skal gjennom. Flere studenter sliter med psykologifaget i løpet av studietiden, for ikke å snakke om nivået på oppgaveskrivingen. Derfor er nettopp psykologihjelp blitt svært ettertraktet.

 

Med hjelp av en psykologilærer kan mange telever bli i stand til å få nye refleksjoner og perspektiver på faget.

 

Ta privatundervisning i psykologi for å lære om ulike elementer i psykologifaget med en godkjent lærer. Ved hjelp av din underviser kan det øke din forståelse i faget, og kanskje også karakterer.

 

Du må bare velge en veileder og reservere psykologiundervisning hjemmefra eller online.

Vil du lære psykologi i Trondheim?

Velg blant mange dyktige lærere innen psykologi i Trondheim!

Se flere lærere Kom i gang

Bli klar for psykologistudiene med en privatlærer

Psykologi er et fascinerende emne å lære om, ikke bare på skolen, men også utenom utdannelsen din. Så enten du er elev på skolen og skal begynne på psykologistudie eller gradstudie, eller om du som voksen ønsker å omskolere deg eller bare fullføre et kurs du synes er interessant, kan det være fordelaktig for deg å engasjere en privatlærer på sí, uansett omstendigheter. Selvfølgelig vil et psykologikurs avvike fra et universitetsstudie eller etterutdannelsesprogram, da innholdet ikke vil gå like mye i dybden, og færre emner vil bli dekket. Men ved å velge en privatlærer som har kunnskap om læreplanen du jobber deg opp mot, kan du nesten garantert nå igjen dine likesinnede og forberede deg på en berikende karriere innen psykologi. Hva om psykologi ikke er din eneste lidenskap, og du ønsker å lære andre ting samtidig? Det er absolutt ingenting galt med å studere psykologi sammen med andre fag. Faktisk kan psykologi forsterke din evne til å bli en god leder. Ved å forstå psyken til dine ansatte, kan du ha en langt bedre posisjon til å føle med dem, og slik gjøre at de stoler på deg og respekterer deg.

Hva er psykologi?

BPS.org.uk beskriver faget slik: "Psykologi er den vitenskapelige studien av sinnet og hvordan det dikterer og påvirker oppførselen vår, fra kommunikasjon og minne til tanke og følelser. Det handler om å forstå hva som får folk til å vippe over, og hvordan denne forståelsen kan hjelpe oss med å løse mange av problemene i samfunnet i dag." Det kan virke rart at dette absolutt kritiske emnet ikke er mer utbredt, spesielt siden det involverer studier av menneskelig atferd, noe som påvirker oss alle. Som mennesker viser vi stor interesse for andre arter, så det er bare riktig at vi også retter oppmerksomhet mot det som gjør oss til mennesker, og utforsker alle tankene, følelsene og motivasjonene bak menneskeheten. Psykologiforbundet ble etablert for 25 år siden som et representativt organ for vitenskapen og yrker som praktiserer psykologi i Norge. Det er opp til medlemmene å fremme dyktighet innenfor feltet, samt drive etisk praksis i yrket.

Fordeler med en kvalifikasjon i psykologi

Det er så mange verdifulle fordeler med å studere psykologi at det er vanskelig å begynne å oppsummere dem. En av de mest givende egenskapene og ferdighetene du kan bli belønnet med ved å studere denne hjernevitenskapen, er egenskapen som menneskekjenner. Selv når du studerer psykologi online, så vel som ansikt til ansikt, kan du utvikle en fordel i forhold til andre i samfunnet. Men det handler ikke bare om å ha noe andre ikke har, det handler om gleden det gir deg ved å kunne kommunisere med og forstå andre på dette nivået. Dette er en fordel ikke bare for arbeidsplassen, men for livet generelt, og er en egenskap som vil bli hos deg hele livet. Videre, ved å forstå psyken, kan du på en måte være din egen terapeut. Selv om andre kan bli overveldet av følelsene sine og hvordan kroppen reagerer på situasjoner på en bestemt måte, bør du kunne gjenkjenne tegn på stress eller angst og arbeide logisk med bekymringene dine. Du kan også utforske noen av dine dypeste mål, og begynne å nå dine ambisjoner med riktig holdning og sinnskraft. Selvfølgelig er det mange flere fordeler med å ha en solid bakgrunn i psykologi, for eksempel å utvikle bedre problemløsningsevner, bli flinkere til å resonnere og generelt være en bedre kommunikator.

Psykologiutdanning

Det er sjelden at skoler tilbyr psykologi som fag før etter videregående. Når du studerer psykologi på universitet eller høyskole, vil du normalt studere et profesjonsstudie i seks år for å oppnå en kvalifisering, eller åtte år for fullt masterstudie. Sistnevnte er et studie bestående av bachelor og mastergrad, men du kan også studere psykologi og forgreninger av faget på et lavere nivå. Psykologi alene er en stor grad, og er veldig allsidig, og kan brukes på mange forskjellige felt og i flere bransjer. Når det er sagt, er psykologi og forretning et annet flott alternativ hvis du vil ha en annen vinkel når du går ut i yrkeslivet. Psykologi som fullt studie er seks-årig, hvorav de tre første er bachelor-studie og resterende fem år er masterstudie. Mens du studerer psykologi på universitet eller høyskole, kan du få ytterligere hjelp fra en privatlærer i faget. Vedkommende kan hjelpe deg med forberedelser til eksamen, eller med generell støtteundervisning parallelt med studiene, slik at du oppnår ønskede karakterer og resultater.

Andre psykologi-studier

Selvfølgelig trenger du ikke å studere til master ved universitet for å få mer kjennskap til psykologi. Det er mulig å ta et lavere innføringskurs i psykologi ved høyskole, som kan gi deg kvalifikasjoner som kan være nyttige i arbeidslivet. For å finne slike kurs, kan du gå på utdanning.no, der du får full oversikt over alle tilgjengelige studier og kurs innen psykologi og fagets forgreninger. Og hvis du vil ha noen ekstra timer, hvorfor ikke engasjere en privatlærer som kan veilede deg med kursinnholdet og eventuelle nødvendige kurs?

Psykologilærere hos Superprof

Vi har en håndfull gode psykologlærere i Trondheims-området, og stadig flere lærere legges til. Mens gjennomsnittsprisen er 320 kroner per time, varierer prisnivået hos hver enkelt lærer fra 200 til 550. Dette kan være studenter, som er fleksible når det gjelder planlegging av kursene, og erfarne antropologer og lærere. Enten du vil studere etter skoletid eller i helgene, så finner du garantert en lærer som kan dekke dine behov. Noen lærere priser øktene sine litt høyere, men dette er en refleksjon av deres erfaring og akkrediteringsnivå, så hvis du vil lære av de beste av de beste, kan du forvente å måtte sette av et større budsjett for undervisning. Uansett hvilken lærer du velger, kan det å ha en privatlærer ved din side utgjøre forskjellen mellom å nå målet ditt eller slite med å holde tritt i klassen og gå glipp av en flott mulighet!

Hva vil du lære?