Utmerket
Anmeldelser

Spansk språkkurs i Larvik

5.0 /5

Lærerne har gjennomsnitt på 5.0 av fem og 1 evalueringer.

225 kr/time

Mange av lærerne tilbyr første kurstime gratis. Gjennomsnittsprisen er for en time er 225kr

12 t

Flere av spansklærerne svarer innen 12time(r)

Enkelt å utvikle ferdigheter eller lære seg nye språk!

2. Organiser din private spanskundervisning

Kontakt din lærer ved hjelp av meldingstjenesten tilgjengelig fra din konto. Planlegg deretter videre undervisningsopplegg i spansk.

3. Oppdag nye interesser

Elevpasset gir deg tilgang til alle våre undervisere, lærere og mentorer. Oppdag nye interesser sammen med flotte, engasjerte mennesker som er lidenskapelige for språk og andre emner.

FAQ

Hvor mye koster det for en privatunderviser i spansk i Larvik og i nærheten?

Gjennomsnittskostnaden på privatundervisning i spansk i Larvik er 225kr.

Prisen for spanskkurs vil avhenge av:

 • Erfaringen underviseren har
 • Hvor undervisningene finner sted online eller hjemme hos eleven)
 • Hvor ofte du har undervisningstimer og lengden på hvert undervisningsmøte
 • Objektivet for din undervisning

97% av alle våre veiledere gir første privattime gratis.

Sjekk ut prisene til våre lærere i spansk i i din by.

Hvordan kan du starte spanskkurs i Larvik?

På Superprof kan du bla gjennom vårt utvalg av lærerprofiler for å finne den beste løsningen for din spanskundervisning.

 

Du skriver ganske enkelt inn dine krav i søkefeltet for å se listen over tilgjengelige veiledere som er tilgjengelige for undervisning i nærheten av deg.

 

Du kan se på en undervisers individuelle annonse og plukke ut den spanskunderviseren som passer dine behov.

 

Når du har funnet en lærer, kan du ta kontakt med dem på plattformen vår for å diskutere detaljene for undervisningen din dine.

Hvordan kan jeg ta spansktimer online?

På Superprof kan du lære spansk online med en privat veileder. Enten du trenger hjelp til å øve før spanskeksamen, sliter med spansk grammatikk eller bare ønsker å forbedre dine spanskferdigheter, kan veilederne våre hjelpe deg.

 

Rundt 80% av spansklærerne på Superprof gir spanskundervisning online, og de fleste av dem tilbyr sin første undervisningstime gratis!

 

For å finne tilgjengelige privatlærere for spanskundervisning på nett, bare skriv inn fagkriteriene dine i søkemotoren og velg webkamera-filteret for å se de tilgjengelige lærerne.

 

Nettkurs gir deg flere fordeler. Du kan planlegge timene dine slik at de passer til timeplanen din, og undervisning. på nettet er ofte billigere siden veileder ikke trenger å bruke transport.

 

Finn en spansklærer online

Hvorfor ikke forsøke privatundervisning i spansk i Larvik?

Å kunne snakke spansk har en rekke fordeler. Spansk er et av de mest talte språkene i verden og snakkes i mer enn 20 land.

 

Evnen til å snakke på et annet språk kan åpne for mange dører for deg når det gjelder arbeid, reise og kultur. Andre fordeler med å lære spansk inkluderer økt mental fleksibilitet og forbedrede lytteferdigheter.

 

På Superprof har vi en rekke svært erfarne spansklærere tilgjengelige for å tilby privatundervisning.

En spanskunderviser kan hjelpe deg med mange ting:

 • Forberedelse før en tentamen eller universitetseksamen
 • Spansk på nybegynnernivå og lære grunnleggende setninger før ferie
 • Beherske reglene for spansk grammatikk
 • Snakke og uttalelse
 • Staving og bøyning av verb
 • Gi råd for å hjelpe deg med spansknivået ditt
 • Spansk i til jobb
 • Lesing og forståelse
 • Leksehjelp

Du kan bestemme sammen med læreren din hva du håper å oppnå med dine private spanskkurs.

 

Alle spanskkurs med en kompetent privatunderviser gir deg anledningen å mestre det spanske språket mer effektivt.

 

Ved hjelp av veilederen din er det nå den perfekte muligheten å mestre det spanske språket mer effektivt.

Hvor mange lærere tilbyr for øyeblikket spanskkurs i nærheten av deg?

I Larvik er det 2 privatundervisere i spansk tilgjengelig for gi kurs

 

Du kan se på lærernes annonse og få mer informasjon om deres undervisningstilbud.

 

Velg privatundervisning fra vårt utvalg av mer enn 2 spanskundervisere.

Finn en lærer for spansk

Flere flinke lærere i spansk er klare for å gi deg undervisning i Larvik

Se flere lærere Kom i gang

Blir bedre i spansk gjennom et spanskkurs

Hva har Cristiano Ronaldo til felles med kokken på Pica Pica, bilutleien i Can Picafort på Mallorca , agenten ved Perú Travel? Kanskje ikke så mye, annet enn at de alle snakker et latinsk språk!

Mens vedkommende kokk på Strandpromenaden kan skilte med Farris som nærmeste nabo, må du krysse ekvator for å finne Titicaka-sjøen i inkaenes land. Likevel har de mye til felles. De deler et fantastisk verdensspråk, spansk!  

Dette fantastiske språket kan du også lære, med en privat spansklærer!

Spansk språk og utvikling

«Jo eldre du blir, desto vanskeligere er det å lære språk». Denne setningen har du sikkert hørt før. Dette er imidlertid en myte som har bidratt til en kollektiv aksept av at et voksent menneske ikke har evnen til å lære seg et nytt språk. Ingen studier bekrefter denne myten!

Noen har et godt språkøre, mens andre sliter mer med språkopplæring. Det betyr dog ikke at en er uegnet for å lære språk. Det krever innsats, ja, men du verden så mye man har igjen for det!

Med andre ord: du er aldri for gammel til å lære et språk!

Både Christoffer Colombus og Miguel de Cervantes satte Spania og det spanske språket på verdenskartet, med henholdsvis oppdagelsesreiser og skrifter. Hvem har vel ikke hørt om Don Quijote?

De siste tiårene har de spansktalende markedene i verden registrert stor økonomisk vekst, med det som følge at også språket og arbeidsmarkedet har blomstret opp i disse delene av verden og andre steder. Teknologiske utviklinger skal ha mye av rosen for dette, da dette har gjort overgangen mellom landegrensene «usynlige».

Mange internasjonale selskaper har nære relasjoner til spansktalende markeder. Dette er positivt på mange måter, også for lille deg og meg. Det betyr at det er store muligheter for arbeid både lokalt og internasjonalt, bare en har spanskferdighetene på plass.

Spansk har også bredt seg over internett, der spansk er det fjerde mest brukte språket og det andre mest brukte på sosiale nettverk etter engelsk. Også på storskjermen gjør de seg bemerket med store spansktalende produksjoner, som høster priser på alle verdens filmfestivaler og utdelinger. Når var siste gang du så en spansk film på Netflix? Sikkert ikke så lenge siden! Hvor ofte så du en spansk skuespiller på skjermen for 20 år siden? Takk og lov for Antonio Banderas og Penelope Cruz!

Visste du at spansk er det tredje mest talte språket i verden etter engelsk og kinesisk? Eller at spansk er det andre mest utbredte morsmålet etter kinesisk? Derfor er spansk et verdensspråk, og som mange mener er fremtidens språk!

Lær spansk i Larvik, ¡venga!

Å lære et nytt språk krever alltid en viss innsats, og kan til tider virkelig sette tålmodigheten din på prøve. Men når du først har lært deg grammatikken, kommer resten av seg selv (nesten)!

Om du kan et annet romansk språk fra før, vil du se at spanskundervisningen går som en lek. Det er mange likhetstrekk mellom både fransk, portugisisk, rumensk, italiensk og spansk. De har mange ord til felles, bruker samme grammatiske regler og har samme latinske alfabet. På spansk brukes diakritikere, altså aksent, for å komplettere bokstavene. I tillegg brukes særegne bokstaver som «ñ» og dobbel «l».

Om du kan engelsk, vet du hvor vrien uttalen ofte kan være, da den avhenger av hvilke bokstaver som kommer før og etter osv. På spansk slipper du dette. Her uttales nemlig alle bokstaver, med visse unntak, slik de står skrevet, bortsett fra «h» som er stum. Derfor kan du lese spansk ganske bra, selv om du ikke har peiling på betydningen.

I spansk grammatikk er adjektiver kjønnsbestemt og verbkonjunksjonene personbestemt. Dette kan være vanskelig i begynnelsen, helt til du plutselig knekker koden og ser logikken i det!

Det er ikke til å komme fra at språkstudier krever pugging, øvelse og praksis, men dette kan gjøres på en morsom måte med et skreddersydd opplæringsprogram med en Superprof spansklærer.

En trøst er det jo også at spansk er mye enklere å lære enn for eksempel kinesisk, tysk og russisk!

Hvorfor spansk?

Å lære spansk, eller andre språk, innebærer ikke nødvendigvis lang reisevei til undervisningsstedet eller fordyrende utenlandsopphold. Du kan investere i språkkunnskaper hjemme i Larvik. Ja, du kan fint bruke ordet investering, for språk er en investering i egen humankapital! Investeringen gir også langsiktig avkastning, så lenge du holder kunnskapen ved like og praktiserer det du lærer!

Ved å lære spansk får du en tverrkulturell hverdag. Du får bedre innsikt i spansk kultur, og kan fordype deg i spansk litteratur og film. Kanskje har du lenge drømt om å lese Don Quijote på originalspråket? Det kan du med spanskkurs i bagasjen. Visste du forresten at Don Quijote regnes som et av verdens beste litterære verker og at den er oversatt til nesten like mange språk som bibelen?

«En un lugar de la Mancha, de cuyo nombre no quiero acordarme, no ha mucho tiempo que vivía un hidalgo de los de lanza en astillero, adarga antigua, rocín flaco y galgo corredor...» Don Quijote, Miguel de Cervantes, året 1605

Uansett formål, årsak eller alder, så er det ingen dum ide å lære seg et verdensspråk som spansk. Studerer du spansk på ungdomsskolen, kan det være nyttig med leksehjelp på si. En privatlærer kan også hjelpe deg med forestående spanskeksamen. Eller kanskje du ønsker å ta en offisiell språkeksamen på ditt nivå, og få et DELE-diplom som bekrefter spanskferdighetene.

Et slikt diplom, enten du har bestått B2 eller C1 i felles europeisk rammeverk for språkreferanser, er ofte et ettertraktet kriterium for arbeidsgivere som søker etter spansktalende kandidater.

Flere tusen nordmenn velger å tilbringe sine eldre dager i solfylte Spania. I Alicante finner du den nest største kolonien med nordmenn utenfor Norges grenser, etter London. Og selv om den norske kolonien er godt etablert med tjenester på norsk, så er det en stor fordel med spanskkunnskaper.

Om du er blant de som drømmer om en pensjonisttilværelse i Spania, så kan du jo være føre var og melde deg på et kveldskurs i spansk. Slik legger du grunnlaget for «resten av livet».

Er du fortsatt yrkesaktiv, og ønsker å skifte beite, kan et spanskkurs legge til rette for akkurat dette. Spanskkunnskapene dine kan komme til nytte på flere felt. Du trenger til og med ikke å forflytte deg ut av Larvik. Du kan for eksempel prøve deg som:

- oversetter

- norsklærer for spansktalende

- spansklærer som fremmedspråk

- kelner

- ansatt ved turistkontor

- turistguide

Det er mange måter å lære spansk på. Du kan velge klassisk klasseromsundervisning med oppmøte på kursstedet. Du kan melde deg på høyere studier for å oppnå et avansert nivå i spansk, eller du kan få hjemmeundervisning med privatlærer.

Nettkurs og selvlæring er også gode alternativer. Velger du å lære deg selv spansk, så må du imidlertid ha disiplin nok til å regelmessig følge et undervisningsprogram. Dette kan være vanskelig, siden ikke alle er pedagogisk anlagt og kanskje ikke helt vet hva som skal til for å lykkes.

Uansett hvordan du velger å lære spansk, så vil du dele en felles lidenskap med utallige mennesker over hele verden: nemlig det spanske språket. Og ikke bare det, med dette følger spansk kultur, litteratur, flamenco og spansk musikk. Slik vil du kunne stifte bedre bekjentskap med Paco de Lucías vakre gitarspill, Manolo Escobars spanske viser og Miguel Povedas flamencosang.

Våre privattimer i Larvik

I og rundt Larvik er det godt om spansklærere å velge blant. På vår plattform finner du ti spansklærere med ulik bakgrunn, hvorav de fleste er spansklærere av yrke, eller har en annen akademisk bakgrunn. Alle er de dyktige i sitt fag. Halvparten har spansk som morsmål, mens den andre halvparten består av spansklærere med gradstudier i spansk språk.

Gjennomsnittsprisen på våre spansklærere er 263 kroner per time, som varierer fra 140 til 350 kroner avhengig av lærers erfaring og kvalifikasjoner.

Når du skal velge lærer, er det ikke bare prisen som er avgjørende, selv om dette kan være en viktig faktor. Det er også viktig at du finner en lærer du trives med og som kan tilby deg det du er ute etter. Du betaler tross alt for en tjeneste, og skal ikke måtte fire på noen ting.

Først og fremst bør du lese lærerens profil for å se bakgrunn, erfaring og kvalifikasjoner. Sjekk hva slags undervisningsmetoder de bruker, og er det noe du lurer så, så nøl ikke med å ta kontakt.

Du bør også ha klart for deg hva slags spansk du vil lære, om du vil lære spansk som i Spania eller spansk som i Syd-Amerika. Det er nemlig mange forskjeller både i ord, uttrykk og aksent.

Vurder også:

 • Kurssted: prøv å finne en lærer i nærheten av der du bor eller der du jobber, eller der du trener for den saks skyld – i det hele tatt det som er mest praktisk for deg. Stedet er viktig også fordi avstanden mellom lærer og student kan øke timeprisen på grunn av økte reiseutgifter.
 • Kursets innhold: sjekk hva kurset omfatter, om det fokuseres på samtalespansk, uttale, grammatikk og konjugering, skriftlig og muntlig formulering, eller om kurset er lektyrebasert.
 • Gradnivået på kurset: finn det riktige nivået – nybegynner, litt øvet, avansert etc. Er du i tvil, kan du benytte den første gratistimen til å finne ut ditt nivå sammen med læreren.
 • Betalingsvilkår: kontant betaling, kortbetaling, VIPPS, faktureringssystem, bankoverføring.
 • Dynamikk: benytt første gratistime til å se om dynamikken mellom deg og lærer er god. Du skal tross alt tilbringe en del tid sammen med læreren.

Er du klar for spansktimer? ¡Venga, al ataque!

Hva vil du lære?