Hjemmeside
Gi undervisning

Hvordan lære spansk med en spansklærer i Sandefjord?

🥇 Dyktige undervisere
💻 4 spansklærere i Sandefjord
🔒 Verifiserte evalueringer
💸 Rimelige priser

Hva er nivået ditt?

Privatundervisning med Superprof

Spansk språkkurs i Sandefjord

Se flere lærere

5.0 /5

Lærerne har gjennomsnitt på 5.0 av fem og 1 evalueringer.

263 kr/time

Gode priser: 95% av lærerne tilbyr første kurstime gratis. Gjennomsnittsprisen er 263kr/timen

12 t

Flere av spansklærerne svarer innen 12time(r)

01

Finn en spanskunderviser i Sandefjord

Se gjennom deres profiler, og kontakt dem som passer dine behov (pris, anmeldelse, erfaring, undervisningssted)

02

Organiser privat spanskundervisning

Kontakt din lærer ved hjelp av meldingstjenesten tilgjengelig fra din konto. Planlegg deretter videre undervisningsopplegg i spansk.

03

Oppdag nye opplevelser

Elevpasset gir deg tilgang til alle våre coacher, undervisere, lærere og mentorer. Oppdag nye ferdigheter sammen med flotte, engasjerte mennesker som er lidenskapelige for språk.

Se alle våre spanskkurs

Forbedre spansken din gjennom et spanskkurs

Det er fullt mulig å lære seg nye språkferdigheter uten å måtte reise på språkreiser og fordyrende språkstudier i et annet land. Ja, du kan til og med få sving på uttalen, om du engasjerer en morsmålstalende språklærer. Og det beste av alt: dette kan gjøres hjemme i din egen stue eller på det lokale biblioteket, om du vil!

Med en privat språklærer, ansikt til ansikt, får du et individuelt opplæringsprogram som skreddersys etter dine behov. Ikke alle har de samme målene eller grunnene til å lære et nytt språk – noen trenger å lære fremmedspråk i jobbforbindelse, andre drømmer om en varmere tilværelse i et annet land, mens mange simpelthen bare ønsker å lære seg flere språk for egen forlystelse.

Spanske finurligheter

Er du blant de som vurderer å studere et andrespråk? Spansk, for eksempel? Det er ikke noe dårlig valg!

«¿Por que no te apuntas a un curso de español? ¡No te arrepentirás!»

Du trengte kanskje Google Translate for å tyde denne, men etter en håndfull spansktimer vil du tyde budskapet med glans.

Om vi studerer setningen, enten du allerede har noe spanskferdigheter på plass eller ikke, så vil nok enkelte ting være iøynefallende. For eksempel spansk «ñ» (uttales enje), diakritiske tegn (aksent over bokstaven) og til og med tegnsetting opp-ned.

Alt dette kan kanskje virke overveldende i begynnelsen, men det er utrolig hvor fort en kommer inn i det – for til syvende og sist: språk er logisk! Mennesker er logisk anlagt, og hjernen din vil kjapt forstå logikken!

Det som er greit med spansk er at stort sett alle bokstaver uttales, bortsett fra bokstaven «h», som er stum. Du kan også komme over en dobbel «l» (altså «ll»). Dette er et tegn i det spanske alfabetet, som uttales som en «j».

Når vi først er inne på «j», så må det nevnes at noen bokstaver uttales annerledes enn på norsk. Nevnte bokstav + bokstaven «g» uttales med en harkelyd, som for mange nordmenn kan være litt vanskelig å få til i begynnelsen.

I det spanske alfabetet uttales «i» og «y» likt, og kalles henholdsvis for latinsk og gresk y!

Enkelte bokstaver som «k» brukes i svært lite omfang på spansk, og erstattes av enten «c» eller «que» og «qui». Og «æ, ø, å» er særnorsk, og eksisterer selvfølgelig ikke!

Ble det mye informasjon på en gang? Fortvil ikke, selv spanjolene sliter med grammatikken!

Verdensspråket spansk

Vet du hvor mange som snakker spansk i verden? Hele 470 millioner mennesker har spansk som morsmål, og spansk er det tredje mest talte språket i verden, etter kinesisk og engelsk!

I tillegg har du de som har spansk som et andrespråk eller fremmedspråk, og som teller henholdsvis 73 og 21 millioner!

Språket snakkes i 23 land verden over! Om vi ser på det geografiske området av land med spansk som offisielt språk, utgjør dette 11,5 millioner kvadratkilometer. Tviler ikke på dine logiske evner, men tallet er kanskje ikke så håndgripelig, eller begripelig? Vi setter det i perspektiv:

Størrelsen på Spania alene er 505,911 kvadratkilometer. Fortsatt uklart? La oss bare si at det enorme landarealet omfatter både Spania, USA og Mellom- og Syd-Amerika (bortsett fra Brasil, Guyana og Surinam).

Om vi sammenligner spansk språk med andre verdensspråk som engelsk og fransk, samt russisk, så er spansk blant verdens største språklige områder.

Hvorfor lære spansk?

Foruten å være et vakkert språk, er spansk et veldig viktig verdensspråk, som kan åpne dører til nye muligheter både på det personlige og det jobbmessige planet.

Spansk kan også være døråpner til andre viktige språk, for med spansk og engelsk i bagasjen er det mye lettere å lære seg et tredje, fjerde og femte språk (eller flere).

Det spanske språket kommer fra latin, eller rettere sagt vulgærlatin (les ikke første delen av ordet som nedverdigende). I samme språkfamilie finner du språk som rumensk, fransk, portugisisk og italiensk. Ikke bare deler disse språkene en rekke ord, men også setningsoppbygging og grammatiske regler er veldig like.

Vi var så vidt inne på det personlige og jobbmessige planet. Om vi tar det første først, så handler det først og fremst om følelse av mestring, og kanskje også frihet.

På det personlige planet

Mestring gir oss en utrolig god følelse, som en seier og en milepæl i livet. Og det beste av alt: milepælen består trygt og staut livet ut – alt du lærer blir nemlig arkivert i venstre hjernehalvdel, sammen med logikken og all annen viktig informasjon deri!

Språk og frihet? Ja, det har en sammenheng. Tenk deg at du skal på rundreise i Sør-Amerika. Du har studert spansk en stund, og innehar et brukbart nivå av spanskferdigheter. Hvor fri vil du ikke føle deg når du kan snakke med lokalbefolkningen du møter uten å måtte ty til hjelpemidler og tolketjenester?

På det jobbmessige planet

Det er ingen tvil om at spansk som fremmedspråk tar seg godt ut på enhver CV, og kanskje vil være avgjørende for om du får jobben eller ikke.

Det spansktalende markedet i verden er i full oppblomstring, noe som også betyr økte arbeidsmuligheter. Mange bedrifter ønsker å ekspandere til spansktalende markeder, eller samarbeide med spansktalende aktører.

Dette kan for en spansktalende gi jobbmuligheter over hele verden, og du kan bli en viktig brikke i selskapets utvikling.

Hva kan du bruke spanskkunnskapene dine til?

Sandefjord er kanskje ikke stedet du finner de største spansktalende miljøene, og det «spanskeste» du vil finne er kanskje det meksikanske kjøkkenet på MØNSJ. Om du da ikke vender nesen mot fotballmiljøet og slår av en prat med Sandefjords Martí Cifuentes og deres spiss Marcos Celorrio.

Andre måter å få praktisert spanskferdighetene dine på er via jobb, for eksempel i turist-, restaurant og hotellbransjen. Mange tusener av spanjoler avlegger Norge et besøk hvert år, og mange av dem engasjerer guider på sine arrangerte turer. Og alle må de både spise og sove!

Med spansk i bagasjen åpnes straks en hel verden av reisemuligheter for deg. I mange spansktalende land snakkes det kun spansk. Som turist vil du derfor få bedre utbytte av reisen om du kan noen spanske ord og uttrykk.

Også hjemme i din egen stue kan du få bruk for spansk. Du bruker internett, ikke sant? Da har du kanskje lagt merke til hvor mange spanske sider som finnes. Spansk er nemlig det mest brukte språket på internett, og det fjerde mest brukte på sosiale medier.

Vet du hva som også kan gjøres hjemme i egen stue? Språkkurs!

Hvor kan du jobbe med spansk fremmedspråk?

Språkbarrierer vil ikke lenger være noe hinder når du skal søke jobb på områder du liker. Du kan for eksempel jobbe med:

 • Norskundervisning for spansktalende elever
 • Spansklærer i Sandefjord
 • Spansk-norsk oversetter
 • Tolketjenester
 • Prosjektledelse i humanitære oppdrag (Peru, Bolivia, Ecuador, Costa Rica, Colombia, Guatemala etc.)
 • Restaurant- og hotellbransjen i Sandefjord (kelner, resepsjonist etc.)
 • Turisme (turistkontor, guide etc.)

Studere spansk i Sandefjord

Både hos Kursagenten og Folkeuniversitetet vil du finne spanskkurs i Sandefjord. Gruppekursene med oppmøteplikt finnes på lavere nivåer fra nybegynner til litt øvet og middels nivå. Velger du nettbaserte kurs, blir valgmulighetene straks flere.

Den beste måten å lære spansk på er med en privat morsmålslærer, som kan gi deg sin fulle oppmerksomhet – munn-til-munn-metoden er ubetalelig!

I Sandefjords-området har vi femten Superprof-lærere med ulike bakgrunner. Noen er spanske morsmålstalere med lærerbakgrunn, mens andre er norske med master i spansk. Alle våre lærere er høyt kvalifiserte, erfarne og dyktige i sitt fag.

Våre spansklærere tilbyr både gruppeundervisning og en-manns-undervisning, hvorav førstnevnte foregår på et lærested med fysisk oppmøte, mens sistnevnte kan foregå hjemme hos lærer eller hjemme hos deg.

Webkamera og Zoom eller Skype er også en mulighet, både for grupper og enkelt-undervisning. De fleste av våre lærere tilbyr denne muligheten for spanskundervisning. Dette er også gjerne rimeligere enn kurs med oppmøteplikt, da lærer slipper å reise til kursstedet.

Er dere en vennegruppe som ønsker å lære spansk, så husk at jo færre dere er desto mer skreddersydd opplæringsplan får du. På den annen side: jo flere dere er, desto rimeligere undervisning!

Har du et budsjett å holde deg til, så er det en fordel med gruppeundervisning. Da kan du dele utgiftene til lærer med de andre studiekameratene dine. Du vil lære like mye, men med etter en mer fastsatt studiemodell.

Kriterier for valg av spansklærer i Sandefjord

Selv om alle våre lærere er dyktige og vil gi deg det du trenger for å lære spansk, så må du finne den læreren som passer for deg, en lærer du føler deg komfortabel med. Disse tingene bør du ta hensyn til ved valg av lærer:

 • Pris
 • Velg en lærer i nærheten av der du bor eller jobber.
 • Lærerens erfaring, bakgrunn og kvalifikasjoner
 • Hvor læreren kommer fra (har betydning for hva slags spansk de underviser deg: spansk fra Spania eller spansk fra Syd-Amerika osv.)
 • Lærerens profesjonelle nivå (lærer, student, pensjonist etc.)
 • Kursinnhold: spansk tale, skriftlig forståelse etc.

Mye av denne informasjonen vil du finne på Superprof plattform, under hver lærerprofil. Andre ting du lurer på kan du spørre læreren om direkte via kontakt. Du kan også benytte den første gratistimen til å vurdere undervisningsopplegg etc.

Men før du tar steget å kontakte en lærer, må du stille deg selv spørsmålet: «hva vil jeg lære?». Er du mest ute etter kulturell forståelse, historie, språkhistorie, hverdagsuttrykk eller forretningsspråk?

Når du har sortert ønsker, vurdert for og imot, så gjenstår bare en ting: ta kontakt med din nye spansklærer!

FAQ

💸 Hvor mye betaler man for en privatunderviser i spansk in Sandefjord og i nærheten?

Gjennomsnittskostnaden på undervisning i spansk per time i Sandefjord er 263kr.

Timesprisen for spanskundervisning vil avhenge av:

 • Erfaringen spansklæreren har
 • Hvor undervisningene finner sted (online eller et annet sted i nærområdet)
 • Hvor ofte du har undervisningstimer og varigheten på hvert møte med privatlærer
 • Målet for din undervisning

97% av alle våre lærere gir første time av spanskundervisningen gratis.

Sjekk ut prisene til privatundervisere våre i spansk i ditt område.

👩‍🎓 Hvordan kan du begynne spansktimer i Sandefjord?

På Superprof kan du bla gjennom vårt utvalg av lærerprofiler for å finne den rette løsningen for din spanskundervisning.

 

 

Du skriver ganske enkelt inn dine krav i søkefeltet for å se listen over tilgjengelige lærere som er tilgjengelige for undervisning i nærheten av deg.

 

 

 

For å finne din privatunderviser, se på deres individuelle profil for å finne ut mer informasjon om kursene deres.

 

Når du har funnet en lærer, kan du ta kontakt med dem på plattformen vår for å diskutere detaljene for undervisningen din dine.

 

💻 Hvordan kan jeg ta privat spanskundervisning online?

På Superprof kan du lære spansk online med en privat veileder. Enten du trenger hjelp til å øve før spanskeksamen, sliter med spansk grammatikk eller bare ønsker å jobbe med dine spanskferdigheter, kan veilederne våre hjelpe deg.

 

Mange av våre spansk lærere tilbyr også privatundervisning. Rundt 80% av de private veilederne på Superprof gir spansk online, og de fleste av dem tilbyr sin første undervisningstime gratis!

 

For å finne tilgjengelige onlineveiledere, bare skriv inn fagkriteriene dine i søkemotoren og velg webkamera-filteret for å se de tilgjengelige lærerne som for øyeblikket tilbyr online-kurs i ønsket fag.

 

Nettkurs via webkamera gir deg flere fordeler. Du kan planlegge timene dine slik at de passer til timeplanen din, og leksjonene på nettet er ofte billigere siden læreren ikke trenger å reise.

 

Finn en spansklærer online

🇪🇸 Hvorfor burde du benytte deg av private spanskkurs i Sandefjord?

Å snakke spansk har en rekke fordeler. Spansk er et av de mest talte språkene i verden og snakkes i mer enn 20 land.

 

Evnen til å snakke på et annet språk kan åpne for mange dører for deg når det gjelder sysselsetting, reise og kultur. Andre fordeler med å lære spansk inkluderer økt ansettelsesevne og forbedrede lytteferdigheter.

 

På Superprof har vi en rekke svært erfarne spanskundervisere tilgjengelige for å gi privatundervisning.

En spansk underviser kan hjelpe deg med mange ting:

 • Forberedelse før en tentamen eller universitetseksamen
 • Spansk på nybegynnernivå og lære grunnleggende setninger før ferien
 • Beherske reglene for spansk grammatikk
 • Snakke og uttalelse
 • Staving og bøyning av verb
 • Tilby strategier for å hjelpe deg med spansknivået ditt
 • Spansk i forretningssammenheng
 • Lesing og forståelse
 • Leksehjelp
 • Hjelpe deg med å øke selvtilliten til dine spanskferdigheter

Du kan bestemme med læreren hva du ønsker å oppnå med dine private spansktimer.

 

 

Reserver privat spanskkurs for å lære mer om spansk språk med en erfaren lærer.

 

Ved hjelp av veilederen din er det nå den perfekte muligheten å lære det spanske språket raskere.

🏅 Hvor mange veiledere tilbyr for øyeblikket privattimer i spansk i nærheten av deg?

 

I Sandefjord og de omkringliggende områdene er det 4 privatundervisere i spansk tilgjengelig for å tilby privatundervisning

 

 

 

 

For å finne en privat spansklærer, les deres annonse for å finne ut mer informasjon om kurstilbudet deres.

 

Velg privatundervisning fra vårt utvalg av mer enn 4 spanskundervisere.