Utmerket
Anmeldelser

Spansk språkkurs i Sarpsborg

Se flere lærere

5.0 /5

Lærerne har gjennomsnitt på 5.0 av fem og 1 evalueringer.

258 kr/time

Mange av lærerne tilbyr første kurstime gratis. Gjennomsnittsprisen er for en time er 258kr

3 t

Flere av spansklærerne svarer innen 3time(r)

Enkelt å utvikle ferdigheter eller lære seg nye språk!

2. Organiser din private spanskundervisning

Kontakt din lærer ved hjelp av meldingstjenesten tilgjengelig fra din konto. Planlegg deretter videre undervisningsopplegg i spansk.

3. Oppdag nye interesser

Elevpasset gir deg tilgang til alle våre undervisere, lærere og mentorer. Oppdag nye interesser sammen med flotte, engasjerte mennesker som er lidenskapelige for språk og andre emner.

FAQ

Hvor mye koster det for spanskundervisning i Sarpsborg og i nærheten?

Gjennomsnittskostnaden på spanskundervisning i Sarpsborg er 258kr.

Kostnaden for privatundervisning i spansk vil avhenge av:

 • Erfaringen læreren har
 • Hvor undervisningene finner sted online eller hjemme hos eleven)
 • Hvor ofte du har undervisningstimer og varigheten på hvert møte med privatlærer
 • Målet for din undervisning

97% av alle våre veiledere gir første kurstime gratis.

Sjekk ut prisene til våre veiledere i spansk i nærheten av deg.

'Hvor i @ TPL_VILLE @ kan du finne en privat spanskunderviser?

På Superprof kan du bla gjennom vårt utvalg av annonser for å finne den beste løsningen for din spanskundervisning.

 

Du skriver ganske enkelt inn dine krav i søkefeltet for å se listen over tilgjengelige veiledere som er tilgjengelige for undervisning i nærheten av deg.

 

Du kan se på en undervisers individuelle profil og kontakte den spansklæreren som tilsvarer dine behov.

 

Når du har funnet en underviser, kan du ta kontakt med dem på plattformen vår for å diskutere detaljene for undervisningen din dine.

Kan du ta privattimer i spansk online?

På Superprof kan du lære spansk online med en privat veileder. Enten du trenger hjelp til å øve før spansktentamen, sliter med spansk grammatikk eller bare ønsker å jobbe med dine spanskferdigheter, kan veilederne våre hjelpe deg.

 

Rundt 80% av spansklærerne på Superprof tilbyr spanskundervisning online, og de fleste av dem tilbyr sin første undervisningstime gratis!

 

For å finne tilgjengelige privatlærere for spanskundervisning på nett, bare skriv inn fagkriteriene dine i søkemotoren og velg webkamera-filteret for å se de tilgjengelige lærerne.

 

Nettkurs gir deg flere fordeler. Du kan planlegge timene dine slik at de passer til timeplanen din, og undervisning. på nettet er ofte billigere siden læreren ikke trenger å bruke transport.

 

Finn en spansklærer online

Hva kan du lære av en spansklærer?

Å kunne snakke spansk har en rekke fordeler. Spansk er et av de mest talte språkene i verden og snakkes i mer enn 20 land.

 

Evnen til å snakke på et annet språk kan åpne for mange dører for deg når det gjelder arbeid, reise og kultur. Andre fordeler med å lære spansk inkluderer økt ansettelsesevne og forbedrede lytteferdigheter.

 

På Superprof har vi en rekke svært erfarne spansklærere tilgjengelige for å gi privatundervisning.

En spanskunderviser kan hjelpe deg med mange ting:

 • Forberedelse før en tentamen eller universitetseksamen
 • Spansk på nybegynnernivå og lære grunnleggende setninger før ferie
 • Beherske reglene for spansk grammatikk
 • Øve på å snakke og uttalelse
 • Staving og bøyning av verb
 • Gi råd for å hjelpe deg med spansknivået ditt
 • Spansk i til jobb
 • Lesing og forståelse
 • Leksehjelp

Du kan bestemme sammen med læreren din hva du ønsker å oppnå med dine private spansktimer.

 

Alle spanskkurs med en erfaren veileder gir deg anledningen å mestre det spanske språket raskere.

 

Ved hjelp av veilederen din er det nå den perfekte muligheten å mestre det spanske språket raskere.

Hvor mange spansklærere er tilgjengelige for å gi privatundervisning i spansk i Sarpsborg

I Sarpsborg er det 4 spanskundervisere tilgjengelig for undervise privatundervisning

 

For å finne en privat spansklærer, ta en titt på deres profil for å finne ut mer informasjon om kurstilbudet deres.

 

Velg privatundervisning fra vårt utvalg av mer enn 4 spanskundervisere.

Finn en lærer for spansk

Flere flinke lærere i spansk er klare for å gi deg undervisning i Sarpsborg

Se flere lærere Kom i gang

Finn et spanskkurs gjennom Superprof

Tidene endres og Google og Alexa er aldri langt unna når en trenger en hjelpende hånd, men ikke alle er så fortrolige med denne teknologien når det kommer til språk. Det er tross alt mye enklere å snakke rett fra levra enn å føre budskapet via et elektronisk apparat, eller hva?

Dessuten er ikke den hypermoderne teknologien alltid til å stole på, og budskapet kan komme forvrengt ut. Det er som med alt som går på folkemunne – det mister litt glans og innhold underveis!

Imidlertid har dagens supermoderne verden med all tenkelig teknologi gjort det enklere å lære språk. Nettet bugner av språkkurs, både gratis kurs og betalte sådanne. Her får du også muligheten til et skreddersydd studieopplegg med din egen spansktalende morsmålslærer.

Vil du lære spansk flytende? Med spansk eller sør-amerikansk aksent? På Superprof har vi en rekke tilgjengelige spansklærere i Sarpsborgs-området. Ta en kikk, da vel!

Spansk er et verdensspråk

I følge universitetsbiblioteket i Oslo finnes det mellom 6000 og 7500 språk i hele verden. I følge forskningsprosjektet Ethnologue var dette tallet 7105 per 2013.

Om lag halvparten av jordens befolkning har ett av de fem vanligste språkene som morsmål: mandarin/kinesisk, engelsk, spansk, hindi og arabisk. Spansk snakkes av rundt 567 millioner mennesker, inkludert morsmålstalere og de som har spansk som fremmedspråk og andrespråk.

Spansk er faktisk verdens nest største morsmålsspråk, kun forbigått av mandarin/kinesisk, som er morsmålet til mer enn en milliard mennesker.

Kunne du tenke deg å reise til noen av disse landene? Da bør du forberede deg med et spanskkurs, for engelskkunnskaper er ikke så veldig utbredt i disse landene.

Du kan for eksempel benytte deg av Superprofs spansklærere for hjemmeundervisning. Vi har 15 spansklærere å velge blant i Sarpsborg og omegn.

Hvorfor studere spansk i Sarpsborg?

Sarpsborg kommune har et innbyggertall på 54 000, hvorav en god del er av utenlandsk opprinnelse. Kommunen er kanskje ikke tettest befolket med spansktalende, men ifølge kommuneprofilen skal det bo 33 spanjoler, 47 chilenere og 28 cubanere her. Tallene er oppdatert i 2020.

Det betyr altså at det finnes et spansktalende miljø å praktisere spanskferdighetene dine i. Og i dette miljøet er det kanskje noen spanske arrangementer du kan delta på – den som leter finner!

Spansk er overalt! Du tenker kanskje ikke over det når du langer nedpå en cortado på stamkafeen din, en San Miguel på pubben eller kjøper med deg en chorizo-pølse hjem etter jobben. Eller hva med paellaen du godtet deg med for litt siden, eller den gode gamle årgangen fra Marqués de Riscal?

Ja, til og med spanske ord har lurket seg inn i det norske språket. Tapas var for bare noen tiår siden et ukjent begrep for de fleste nordmenn, og noen snartenkte sjeler fant opp ordet fingermat om den nye spanske inntrengeren. Spansk omelett, eller tortilla de patata, var heller ikke noe hverdagskost på norske matbord før i tiden.

Dermed kan du med sannsynlighet flere spanske ord – tenk etter! Dette er et godt utgangspunkt for videre spanskundervisning. Ikke trenger du å reise noe sted for å lære dette verdensspråket heller. Du finner uendelige muligheter hjemme i selveste Sarp.

Folkeuniversitetet er en kjent gjenganger når det gjelder språkkurs, så også spanskkurs. I tillegg finnes det private kursarrangører med gode undervisningsopplegg. Det finnes kurs på alle nivåer, fra nybegynner til litt øvet og avansert nivå.

Våre privattimer i Sarpsborg

På Superprof plattform finner du dyktige spansklærere med ulik bakgrunn og erfaringsnivå. Bare i Sarpsborg har vi 15 lærere klare til å hjelpe deg med språkutfordringen din.   Gjennomsnittsprisen ligger på 221 kroner per time, hvorav den første timen alltid er gratis. Dette for at du skal få prøve deg før du begynner å betale, og slik vurdere om dette er noe for deg uten at det koster deg noe.

Når du skal velge spansklærer, er det visse ting du skal se etter. Som en tommelfingerregel pleier vi å si at man skal velge en lærer som har minst tre år mer erfaring enn eleven. Andre ting du må ta hensyn til er:

 • Kurssted: hvor finner kurset sted? Hjemme hos deg eller hos læreren? Prisen kan også påvirkes av lærerens reisetid.
 • Kursinnhold: hva kurset inneholder. Sjekk om det er basert på samtale, lektyre, uttale, vokabular eller spanske ord og uttrykk.
 • Undervisningsnivå: hvilket nivå skal du velge? Dette kan du bruke gratistimen til. Her kan du og læreren finne ut hvilket nivå du er på.
 • Betalingsbetingelser: Hvordan og når du skal betale læreren. Noen av de tilgjengelige betalingsmetodene som tilbys er vanlig bankoverføring, kontant betaling eller med et fakturasystem.
 • Dynamikken: mellom lærer og elev. Samarbeidet skal være profesjonelt, men trygt og komfortabelt.

¡A aprender el español, vamos!

Hva vil du lære?