Utmerket
Anmeldelser

Spansk språkkurs i Porsgrunn

283 kr/time

Mange av lærerne tilbyr første kurstime gratis. Gjennomsnittsprisen er for en time er 283kr

Enkelt å utvikle ferdigheter eller lære seg nye språk!

2. Organiser din private spanskundervisning

Kontakt din lærer ved hjelp av meldingstjenesten tilgjengelig fra din konto. Planlegg deretter videre undervisningsopplegg i spansk.

3. Oppdag nye interesser

Elevpasset gir deg tilgang til alle våre undervisere, lærere og mentorer. Oppdag nye interesser sammen med flotte, engasjerte mennesker som er lidenskapelige for språk og andre emner.

FAQ

Hvor mye koster det for spanskkurs i Porsgrunn og i nærheten?

Gjennomsnittsprisen på privatundervisning i spansk i Porsgrunn er 283kr.

Kostnaden for privatundervisning i spansk vil avhenge av:

 • Erfaringen privatlæreren i spansk har
 • Hvor undervisningene finner sted online eller hjemme hos eleven)
 • Hvor ofte du har undervisningstimer og varigheten på hvert møte med privatlærer
 • Målet for din undervisning

97% av alle våre privatundervisere tilbyr deres første kurstime gratis.

Sjekk ut prisene til våre privatundervisere i spansk i nærheten av deg.

Hvordan kan du starte spanskkurs i Porsgrunn?

På Superprof kan du bla gjennom vårt utvalg av lærerprofiler for å finne den rette løsningen for din spanskundervisning.

 

Du skriver ganske enkelt inn dine kriterier i søkefeltet for å se listen over tilgjengelige lærere som er tilgjengelige for undervisning i nærheten av deg.

 

Du kan se på en undervisers individuelle profil og sende melding til den spanskunderviseren som tilsvarer dine behov.

 

Når du har funnet en lærer, kan du ta kontakt med dem på plattformen vår for å diskutere detaljene for undervisningen din dine.

Hvordan kan jeg ta spansktimer online?

På Superprof kan du lære spansk online med en privat veileder. Enten du trenger hjelp til å øve før spanskeksamen, sliter med spansk grammatikk eller bare ønsker å forbedre dine spanskferdigheter, kan veilederne våre hjelpe deg.

 

Rundt 80% av spansklærerne på Superprof tilbyr spanskundervisning online, og de fleste av dem tilbyr sin første undervisningstime gratis!

 

For å finne tilgjengelige privatlærere for spanskundervisning på nett, bare skriv inn fagkriteriene dine i søkemotoren og velg webkamera-filteret for å se de tilgjengelige lærerne.

 

Nettkurs gir deg flere fordeler. Du kan planlegge timene dine slik at de passer til timeplanen din, og undervisning. på nettet er ofte billigere siden veileder ikke trenger å bruke transport.

 

Finn en spansklærer online

Hva kan du lære av en spanskunderviser?

Å lære spansk har en rekke fordeler. Spansk er et av de mest talte språkene i verden og snakkes i mer enn 20 land.

 

Evnen til å snakke på et annet språk kan åpne for mange dører for deg når det gjelder arbeid, reise og kultur. Andre fordeler med å lære spansk inkluderer økt ansettelsesevne og forbedrede lytteferdigheter.

 

På Superprof har vi en rekke svært dyktige spansklærere tilgjengelige for å gi privatundervisning.

En spansklærer kan hjelpe deg med mange ting:

 • Øving før en tentamen eller universitetseksamen
 • Spansk på nybegynnernivå og lære grunnleggende setninger før ferie
 • Beherske reglene for spansk grammatikk
 • Snakke og uttalelse
 • Staving og bøyning av verb
 • Tilby strategier for å hjelpe deg med spansknivået ditt
 • Spansk i til jobb
 • Lesing og forståelse
 • Leksehjelp

Du kan bestemme sammen med læreren din hva du håper å oppnå med dine private spansktimer.

 

Alle spanskundervisninger med en sertifisert veileder gir deg sjansen å mestre det spanske språket raskere.

 

Ved hjelp av veilederen din er det nå den perfekte anledningen å lære det spanske språket raskere.

Hvor mange privatelærere er tilgjengelige for å gi privatundervisning i spansk i Porsgrunn

I Porsgrunn er det 3 spanskundervisere tilgjengelig for undervise privatundervisning

 

For å finne en privat spansklærer, les deres annonse for å finne ut mer informasjon om kurstilbudet deres.

 

Velg undervisning i Porsgrunn fra vårt utvalg av mer enn 3 spanskundervisere

Finn en lærer for spansk

Flere flinke lærere i spansk er klare for å gi deg undervisning i Porsgrunn

Se flere lærere Kom i gang

Forbedre din spansk med et spanskkurs via Superprof

"El Real Alcázar de Sevilla es un conjunto de palacios rodeados por una muralla," (Alcazar i Sevilla er en gruppe palasser omgitt av en stor mur). For å forstå denne setningen uten å måtte jukse ved å kjøre den gjennom Google translate, vil det definitivt være nødvendig å ta noen spansktimer først!

Setningen, som består av et par vokabularord på spansk, samt det konjugerte verbet «ser» (å være), kan være helt uforståelig for en innfødt i Porsgrunn som ikke snakker spansk.

Å lære et fremmed språk kan virke som et uoverkommelig hinder for nybegynnere, for det er nemlig ikke alltid så lett å lære et nytt språk. Imidlertid er det ikke så vanskelig å lære spansk som det kan virke som.

Du kan nå milepælene for å oppnå nye spansknivåer uten å bli skuffet over de mange hindringene underveis!

Å finne spanskkurs i Porsgrunn, en by med 35 000 innbyggere, burde ikke være for vanskelig. Språkskoler, språksentre, språktreningssentre, Folkeuniversitetet, privattimer, leksjoner med våre privatlærere hjemme osv...

Vil du bli spansktalende med Superprof? Hvorfor ikke!

Spansk, et mektig verdensspråk

På spansk uttales hver bokstav. Selv om dette betyr at de som har et øre for musikk vil elske lyden av spansk, betyr det også at det blir lettere for norsktalende å lære det enn å lære mandarin, japansk eller arabisk.

Spansk ligner på andre romantiske språk som fransk og rumensk, på grunn av deres felles forfedrespråk: latin eller, mer nøyaktig, vulgært latin.

Faktisk kan det å lære spansk åpne døren for å lære mange andre romantiske språk, ettersom de ikke bare deler samme opprinnelse, men de deler også det samme alfabetet og lignende grammatikkregler. Det spanske vokabularet ligner til og med på italiensk og portugisisk.

Det geografiske området som dekkes av land der spansk er det offisielle språket, utgjør rundt 11,5 millioner kvadratkilometer. Denne massive regionen inkluderer Nord-, Sentral- og Sør-Amerika, fra Mexico helt ned til Chile (med unntak av Brasil, Guyana og Surinam). Selve området i Spania dekker rundt 505,911 kvadratkilometer!

Etter den angelsaksiske (ca. 27,9 millioner km²), russiske (17,1 millioner km²) og fransktalende verden, var spansk blant de største språklige områdene i verden.

Å kjenne noen ord og uttrykk på spansk eller snakke flytende – i tillegg til engelsk – gjør at du kan kommunisere med halvparten av verdens innbyggere, inkludert land du kanskje alltid har drømt om å besøke.

I tillegg til engelsk (snakket av 1,5 milliarder mennesker), er spansk et av de mektigste språkene i verden: brukt i 23 land med spansk kultur, og omfatter 470 millioner mennesker som snakker det som morsmål.

Til dette utrolige faktum må vi legge til de 73 millioner menneskene som bruker spansk som andrespråk og 21 millioner som har lært det som fremmedspråk.

Etter kinesisk og engelsk er spansk det tredje mest utbredte språket i verden.

Finn en spansklærer i Porsgrunn for å oppdage latinamerikansk kultur

På internasjonalt nivå er spansk et av de vanligste språkene som brukes av internasjonale organisasjoner: FN, EU, multilaterale søramerikanske organisasjoner (Mercosur, Union of South American Nations, Organization of American States ).

Det er unødvendig å si at spansk er et flott profesjonelt verktøy å investere i for internasjonale og diplomatiske forbindelser!

Det er også et av de mest talte språkene på internett: online er spansk det fjerde mest brukte språket og det nest mest brukte på sosiale medier.

Det forbigås bare av engelsk, noe som gjør at mange mener språket til Cervantes vil kunne erstatte språket til Shakespeare som verdens mest brukte språk i tiden som kommer.

Og hvorfor ikke: demografien i spansktalende land kan betraktes som enda mer ung og dynamisk enn i engelsktalende land.

Selv om de har hatt en lang historie med økonomisk utvikling, er landene i Latin-Amerika i dag like utviklet, ifølge Human Development Index, som land i Europa. Dette betyr at du vil kunne jobbe i den nye og travle økonomien i Chile, Argentina, Uruguay, Mexico, Peru eller Colombia.

Ser vi til Spania de siste førti årene – fra 1970-tallet til nå – har det gått fra å være under et diktatur og underutvikling til et demokrati som nå er åpent for internasjonal handel.

Enten du er for eller imot globalisering, er det akkurat dette som har gjort det mulig for den iberiske halvøy å bli den fjerde største økonomien i eurosonen.

Selv om den økonomiske krisen i 2008 påvirket Spania og mange andre spansktalende land negativt, har gjenopprettingstiden gjennom multinasjonale avtaler og økonomisk stimulans i stor grad bidratt til å belyse dette dynamiske og blomstrende språket.

Hva kan du gjøre med spanskferdigheter?

På toppen av disse fordelene har forståelse av spansk språk og kultur mange fordeler: spansk litteratur, Spanias rike historie og Latin-Amerika, alle grunner til å studere spansk med våre lærere i Porsgrunn.

Simplemente, habla el español! (Bare snakk spansk!). Å lære spansk i Porsgrunns-området vil utvilsomt åpne mange kulturelle og profesjonelle dører.

For det første vil du bli en spansktalende som kan forstå tusenvis av turister som besøker Norge, enten du lærer gjennom et språkstudie eller en oppslukende opplevelse i et spansktalende land.

Etter din erfaring med å studere spansk, vil du kunne føle de vakre effektene av å studere et nytt språk – disse effektene er både tilfredsstillende og varer lenge etter at kursene er avsluttet.

Å huske spansk ordforråd, spansk grammatikk – forstå uregelmessige verb, matche emne med kjønn og verbbøying, perfeksjonere tonisk aksent og kjenne diakritikken plassert over spanske bokstaver – alle disse ferdighetene gir deg en likeverdig skriftlig og muntlig forståelse i spansk språk. Takket være kurs som vårt, kan du lære spansk raskt, gå fra nybegynner til mellomnivå, og til og med bli flytende i spansk.

I hovedsak vil det å perfeksjonere spansknivået ditt og finjustere dine tilegnede ferdigheter tillate deg å bli tospråklig, snakke spansk på lik linje med selv spansktalende. Gjennomfør alt dette i Porsgrunn, uten å måtte forlate hjemlandet for å lære spansk i Spania eller Latin-Amerika!

En annen fordel med å lære spansk er at du kan operere i profesjonelle omgivelser, takket være oppslukende spanskundervisning.

Å være nordmann med engelskkunnskaper og ha spansk som andrespråk er en sterk kombinasjon å ha på CV-en din, og vil sikkert lokke mulige arbeidsgivere.

Når det gjelder jobbene du kan oppnå med hensyn til dette språket, er de utallige:

 • engelsklærer som fremmedspråk for spansktalende,
 • spansklærer i Porsgrunn,
 • engelsk-spansk oversetter, eller spansk-engelsk,
 • tolk,
 • journalist,
 • pressesekretær eller PR,
 • prosjektleder for humanitære oppdrag (Bolivia, Peru, Ecuador, Colombia, Guatemala, Costa Rica etc.),
 • servicesektoren i Porsgrunn (kelner, resepsjonist etc.).
 • turismejobber (turistkontor, kulturminneforvaltning etc.)

Ta noen spansktimer med Superprof!

Hvis du ønsker å forlate eller ikke vil være en del av en spansk språkskole i Porsgrunn lenger, uansett grunn (prisen, læringsforholdene, manglende evne til å tilpasse seg dine behov), kan våre individuelle kurs prøve å vekke tilbake lidenskapen til dette iberiske språket.

Når du velger en spansklærer på Superprof, vil du kunne velge en lærer som er skreddersydd for dine behov: enten det er gjennom live coaching og praksis eller gjennom en tradisjonell tilnærming tilpasset alle nivåer.

Heldigvis er det ti spansklærere i og rundt Porsgrunn, med en gjennomsnittspris på 270 kroner per time.

Med en relativt stor mengde lærere som er tilgjengelige for undervisning hjemme hos deg, vil du kunne fokusere på målene dine (å uttrykke deg riktig, ta en intensiv praksisplass, forberede eksamenene dine etc.).

Selv om det kan virke som om det kan være mange lærere, bør du ta mange forskjellige kriterier i betraktning:

 • Prisen
 • Lærerens erfaring og kvalifikasjoner,
 • Lærerens hjemland (hvilken spansk de skal lære),
 • Deres faglige nivå (student, pensjonist etc.)
 • Det faglige nivået på kursene (grunnskole, universitet etc.),
 • Innholdet i emnet: samtalebasert eller fokusert på skriftlig uttrykk?
 • Sted: Hvis du bor i sentrum, er det kanskje ikke praktisk å engasjere en lærer i Sandefjord og omvendt.

Før du kontakter læreren, er det en ting du bør spørre deg selv om: hva vil du lære om språket – kulturen, historien, uformelle eller hverdagslige setninger etc.

Etter dette har du bare en ting å gjøre: Ta kontakt med din snart spanske lærer!

Hva vil du lære?