Utmerket
Anmeldelser

Spansk språkkurs i Gjøvik

5.0 /5

Lærerne har gjennomsnitt på 5.0 av fem og 1 evalueringer.

267 kr/time

Mange av lærerne tilbyr første kurstime gratis. Gjennomsnittsprisen er for en time er 267kr

4 t

Flere av spansklærerne svarer innen 4time(r)

Enkelt å utvikle ferdigheter eller lære seg nye språk!

2. Organiser din private spanskundervisning

Kontakt din lærer ved hjelp av meldingstjenesten tilgjengelig fra din konto. Planlegg deretter videre undervisningsopplegg i spansk.

3. Oppdag nye interesser

Elevpasset gir deg tilgang til alle våre undervisere, lærere og mentorer. Oppdag nye interesser sammen med flotte, engasjerte mennesker som er lidenskapelige for språk og andre emner.

FAQ

Hvor mye koster det for spanskundervisning i Gjøvik og i nærheten?

Gjennomsnittsprisen på privatundervisning i spansk i Gjøvik er 267kr.

Kostnaden for privatundervisning i spansk vil avhenge av:

 • Erfaringen spansklæreren har
 • Hvor undervisningene finner sted online eller et annet sted i nærområdet)
 • Hvor mange kurstimer du tar og varigheten på hvert møte med privatlærer
 • Objektivet for din undervisning

97% av alle våre undervisere gir første time av spanskundervisningen gratis.

Sjekk ut prisene til våre undervisere i spansk i i din by.

'Hvor i @ TPL_VILLE @ kan du finne en privat spanskveileder?

På Superprof kan du bla gjennom vårt utvalg av lærerprofiler for å finne den beste løsningen for din spanskundervisning.

 

Du skriver ganske enkelt inn dine kriterier i søkefeltet for å se listen over tilgjengelige lærere som er tilgjengelige for undervisning i nærheten av deg.

 

For å finne din privatunderviser, ta en titt på deres individuelle annonse for å finne ut mer informasjon om kursene deres.

 

Når du har funnet en lærer, kan du ta kontakt med dem på plattformen vår for å diskutere detaljene for undervisningen din dine.

Hvordan kan jeg ta spanskundervisning online?

På Superprof kan du lære spansk online med en privat veileder. Enten du trenger hjelp til å øve før spansktentamen, sliter med spansk grammatikk eller bare ønsker å forbedre dine spanskferdigheter, kan veilederne våre hjelpe deg.

 

Rundt 80% av spansklærerne på Superprof tilbyr spanskundervisning online, og de fleste av dem tilbyr sin første undervisningstime gratis!

 

For å finne tilgjengelige privatlærere for spanskundervisning på nett, bare skriv inn fagkriteriene dine i søkemotoren og velg webkamera-filteret for å se de tilgjengelige lærerne.

 

Nettkurs gir deg flere fordeler. Du kan planlegge timene dine slik at de passer til timeplanen din, og undervisning. på nettet er ofte billigere siden læreren ikke trenger å bruke transport.

 

Finn en spansklærer online

Hvorfor ikke starte med spansktimer i Gjøvik?

Å lære spansk har en rekke fordeler. Spansk er et av de mest talte språkene i verden og snakkes i mer enn 20 land.

 

Evnen til å snakke på et annet språk kan åpne for mange dører for deg når det gjelder arbeid, reise og kultur. Andre fordeler med å lære spansk inkluderer økt mental fleksibilitet og forbedrede lytteferdigheter.

 

På Superprof har vi en rekke svært kvalifiserte spanskundervisere tilgjengelige for å tilby privatundervisning.

En spanskunderviser kan hjelpe deg med mange ting:

 • Forberedelse før en tentamen eller universitetseksamen
 • Spansk på nybegynnernivå og lære grunnleggende setninger før ferie
 • Beherske reglene for spansk grammatikk
 • Snakke og uttalelse
 • Staving og bøyning av verb
 • Tilby strategier for å hjelpe deg med spansknivået ditt
 • Spansk i til jobb
 • Lesing og forståelse
 • Leksehjelp

Du kan bestemme sammen med læreren din hva du ønsker å oppnå med dine private spansktimer.

 

Reserver privatundervisning i spansk for å lære mer om spansk språk med en erfaren lærer.

 

Ved hjelp av veilederen din er det nå den perfekte anledningen å lære det spanske språket raskere.

Hvor mange privatelærere er tilgjengelige for å gi spanskundervisning i Gjøvik

Det er for øyeblikket 3 spanskundervisere som tilbyr spanskkurs i Gjøvik.

 

Du kan kikke på lærernes profil og få mer informasjon om deres undervisningstilbud.

 

Velg privatundervisning fra vårt utvalg av mer enn 3 lærere.

Finn en lærer for spansk

Flere flinke lærere i spansk er klare for å gi deg undervisning i Gjøvik

Se flere lærere Kom i gang

Spanskkurs med en privatlærer

Spansk er et av verdens mest populære språk, både når det gjelder folk som snakker det og når det gjelder mennesker som vil lære å snakke det. Om vi bare ser på spanske morsmålstalere, er spansk det nest mest utbredte språket i verden etter mandarin-kinesisk. Det faller imidlertid til en fjerdeplass, om vi ser på det totale antallet spansktalende. Uansett er spansk et populært og viktig språk over hele verden, og det offisielle språket i 21 forskjellige land. La oss derfor ta en titt på hvorfor du bør studere språket, utfordringene du vil møte når du lærer spansk, og hvordan privat undervisning kan hjelpe deg med å forbedre dine spanske språkferdigheter.

Hvorfor det er viktig å studere spansk?

Siden det er så mange fordeler med å lære et fremmed språk, ser vi på disse først. Å lære språk øker hjernekapasiteten, forbedrer hukommelsen, hjelper deg med å multitaske, øker dine potensielle jobbstillinger, kommer hendig med på reise, gjør at du møter nye mennesker og får nye venner, gir deg mer selvsikkerhet og hjelper deg med å bedre forstå andre mennesker og kulturer. Bortsett fra alt dette, er det flere grunner til å lære å snakke spansk. Som vi nevnte, er fremmedspråkferdigheter svært ettertraktet av mange arbeidsgivere, ettersom bedrifter blir stadig mer globale og engelskkunnskaper ikke lenger er nok. Selv om det er sant at engelsk forblir de facto-språk for forretninger, vil dine spanskferdigheter vise mulige arbeidsgivere at du er i stand til alt vi har skissert tidligere. På samme måte er folk langt mer mottakelige når du snakker til dem på deres eget språk. Selv om du ikke planlegger å bruke et fremmedspråk i jobben, vil fordelene med å studere et annet språk hjelpe deg på skolen. Når du lærer et nytt språk, vil ikke bare påfølgende fremmedspråk være lettere å lære, men alle disse kognitive fordelene vil også forbedre ytelsen din i andre fag. Enten på grunnskole, videregående skole, høyskole eller universitet, vil ferdighetene som kreves for å lære et fremmedspråk hjelpe studenter gjennom hele utdannelsen.

Utfordringene med å lære spansk

Mens du kan forstå noen grunnleggende hilsener etter bare et par leksjoner, kan det ta hundrevis av timer med leksjoner eller undervisning å lære et språk. Når du skal lære et fremmedspråk, må du være oppmerksom på at du vil bruke mye tid, og den langsomme fremgangen kan gjøre at du mister motet. Å snakke et fremmedspråk er nesten som å trene; du vil bare virkelig se fordelene hvis du regelmessig praktiserer det. Øvelse gjør mester, og når du først forplikter deg til å virkelig lære et fremmedspråk, er det et livstidsengasjement. Hvis du ikke bruker fremmedspråket regelmessig, begynner du raskt å glemme det. Mens spansk regnes som et av de enklere språkene for engelsktalende å lære, betyr det ikke at det er enkelt. Vi har allerede nevnt hvor lang tid du trenger å bruke på å lære det, og spesielt siden spansk er så ulikt norsk. Kan du engelsk fra før, vil du imidlertid finne endel likheter mellom spansk og engelsk, noe som kan komme til nytte for språkforståelsen. For det første har spansk mange forskjellige tider. På norsk har vi bare seks grammatiske tider, mens spansk har hele 16. Dette betyr at det er verbtider og konjugasjoner som representerer begreper som ikke en gang eksisterer på morsmålet vårt, og som kan være veldig vanskelig å forstå. I tillegg til disse tidene har spanske verb seks bøyninger du må lære. Utenom et par uregelmessige verb, bruker eksempelvis engelsk regelmessig et par bøyninger per verb. Så har man også det grammatiske kjønnet. På spansk tilhører substantiver en av to kategorier, og dette kan påvirke adjektivene som brukes sammen med dem. I utgangspunktet, før du kan beskrive noe, må du vite hvilken vilkårlig kategori hvert substantiv tilhører. Det er noen få ledetråder for å gi deg en ide, men det er også mange unntak fra reglene, som gjør at det kan gå i surr noen ganger. Så har vi uttalen. Spansk har lyder i repertoaret som er ganske langt fra noen av lydene du er vant til på norsk. De fleste vokallydene kan imidlertid gjengis relativt enkelt av en nordmann, men det er ganske mange lyder du vil slite med.

Privatundervisning på spansk

Alle lærer språk ulikt, og for de av oss som er ferdige med skolen, vil kanskje noen sitte igjen med litt dårlige minner fra fremmedspråkstimene. Generelt har lærerne for mange elever i klassen til å gå grundig til verks og fullstendig dekke et emne eller aspekt av det spanske språket, slik at alle elevene får det med seg. For elever som ikke liker klasseromsundervisning, finnes det et annet alternativ: privat spanskundervisning. Med en privatlærer kan du lære på den måten som passer deg best, og lære nøyaktig det du trenger å vite. Elever i ungdomsskolen lærer grunnleggende skolespansk, mens de som lærer spansk i jobbsammenheng for å ta seg av klienter i Spania eller Latin-Amerika, vil lære grammatikk og ordforråd som vil hjelpe dem i deres profesjonelle karriere. Med fokus på akkurat det hver enkelt elev trenger å lære, vil en lære et fremmedspråk langt raskere enn i et klasserom med andre elever.

Finn en spansklærer på Gjøvik

Om du har bestemt deg for å få privattimer i spansk, kan du enkelt søke etter spansklærere på Gjøvik via Superprof. Se på profilen til hver lærer for å se hvilken erfaring de har, hvilke typer klasser de tilbyr, om de kommer hjem til deg eller om du må gå hjem til dem, og hva tidligere elever sier om undervisningen via anmeldelsene på lærerprofilene. Hvis du ikke finner noen spansklærer på Gjøvik som passer for deg, kan du velge online undervisning. Dette pleier å være billigere, ettersom lærerne ikke trenger å forflytte seg til et klasserom. Dermed kan det planlegges flere leksjoner i uken. Dette betyr også at læreren din kan være morsmålstaler fra Spania eller Latin-Amerika. For de med et stramt budsjett er gruppetimer en fin måte å dele kostnadene mellom elevene i klassen, samtidig som du lærer i mindre grupper enn du ville gjort i en vanlig skoleklasse. Undervisningen vil fortsatt være mer personlig enn i en større gruppe, og det betyr også at du vil ha andre elever på samme nivå å øve med. Sørg for å se nøye på hver lærerprofil på nettstedet, les vurderingene de andre elevene har lagt igjen, se hvor mye de tar betalt, og se om de tilbyr den første timen gratis. Bruk disse gratistimene til å prøve ulike spansklærere før du tar det endelige valget. Enten det er hjelp med spansklekser, spanskeksamen, spansk grad, spansk for turisme eller fremmedspråkkunnskaper i jobbsammenheng, vil det definitivt hjelpe å ha sin egen spansklærer!

Hva vil du lære?