Utmerket
Anmeldelser

Arabisk språkkurs i Stavanger

300 kr/time

Mange av lærerne tilbyr første arabisktime gratis. Gjennomsnittsprisen for en time med arabisk er 300kr

Enkelt å lære seg nye kunnskaper og ferdigheter. Lær deg arabisk!

2. Organiser din private arabiskundervisning

Kontakt din lærer ved hjelp av meldingstjenesten tilgjengelig fra din konto. Planlegg deretter videre undervisningsopplegg i arabisk.

3. Oppdag nye interesser

Elevpasset gir deg tilgang til alle våre undervisere, lærere og mentorer i arabisk som andre fag og emner. Oppdag og lær nye ferdigheter sammen med engasjerte mennesker som er lidenskapelige for språk og andre emner.

FAQ

💰Hva er gjennomsnittprisen for en undervisningstime i arabiskkurs i Stavanger?

Gjennomsnittsprisen for en undervisningstime i arabiskkurs i Stavanger er 300Kr.

Prisen avhenger av faktorer som : 

  • Lærerens erfaring innen arabiskundervisning
  • Sted for undervisning (hjemme eller online) og i hvilket område 
  • Varigheten og hyppigheten for undervisningen

97% av lærerne tilbyr første undervisningstime gratis.

Se prisene til lærere i nærheten av deg.

🎯 Hvorfor velge undervisning i Arabisk i Stavanger?

arabiskkurs Med en erfaren lærer, gir deg muligheten til å utvikle deg raskt innen faget.

Du velger den læreren som passer deg best.

Enkel søkemotor gir deg oversikt over de ulike lærerene.

Start ditt søk, raskt og enkelt.

💻 Kan man lære Arabisk online?

Flesteparten av våre arabisklærere tilbyr deres arabiskkurs online. Se gjennom alle profilene for å finne  arabiskkurs online.

🎓 Hvor mange lærere er tilgjengelige for kurs innen arabiskkurs i Stavanger?

4 lærere i arabisk tilbyr hjelp i arabisk.

Du kan se gjennom profilene deres og velge den som passer deg best.

Velg en lærer mellom 4 profiler.

✒️ Hvilken gjennomsnittsevaluering har våre Arabisklærere i Stavanger mottatt?

Blandt ulike vurderinger, har elevene gitt et gjennomsnitt på  av 5.

Dersom det skulle oppstå et problem med undervisningen, er kundeservice tilgjengelig i ukedagene for å bistå med å finne en løsning.

For hvert fag kan du se evalueringene gitt av elever.

Finn en lærer for arabisk

Flere flinke lærere i arabisk er klare for å gi deg undervisning i Stavanger

Se flere lærere Kom i gang

Arabisk språkkurs i Stavangerområdet

Arabisk er et gammelt og interessant språk som kan gi deg spennende muligheter, både på fritiden og i forbindelse med arbeidslivet ditt. Historisk sett var språket svært innflytelsesrikt og viktig innen handel og i religiøse sammenhenger.

I forbindelse med utbredelsen av Islam spilte arabisk en nøkkelrolle, som det fortsatt gjør i landene hvor religionen er dominerende. Ved å kunne arabisk kan du derfor spille en viktig rolle i å forstå og kommunisere med mennesker som snakker språket.

Det finnes mange måter å lære seg arabisk på og du kan finne kurs som retter seg mot de fleste ulike nivåene. Kan du litt arabisk fra før av og vil lære enda mer, kan du se etter et kurs som tar utgangspunkt i at deltakerne har litt kunnskap fra før.

Det finnes også flere kurs for nybegynnere hvor du ikke trenger å kunne noen ting fra før av. Kursene finnes på nett og på flere steder rundt om i landet. Du kan blant annet finne flere kurs i Stavanger og i området rundt byen.

Fordelene med å kunne arabisk

Fordelene er mange når du lærer deg et nytt språk, både i hverdagen din og når det kommer til arbeidsmuligheter og videre studier. Først og fremst vil du kunne forstå og kommunisere med en rekke nye mennesker og skrevne tekster.

Historisk sett finnes det en veldig stor mengde skriftlig materiale du kan utforske. I tillegg er det mange mennesker over hele verden, også her i Norge, som har arabisk som sitt morsmål. På flere områder i arbeidslivet finnes det behov for mennesker som kan snakke arabisk.

Både innenfor tolking og oversetting, men også som diplomat og som bindeledd mellom Norge og arabisktalende land. Se for deg å kunne arbeide med arabiske tekster og gjøre disse tilgjengelige for norsk- og engelsktalende mennesker.

Eller å jobbe innen journalistikk og gjøre nyhetsreportasjer fra land langt borte, hvor det foregår viktige hendelser som du kan kaste lys over for nordmenn. Flere store norske bedrifter, inkludert den norske stat, samarbeider mye med arabisktalende land som har viktig innflytelse på flere områder.

Slik kunnskap gjør at du kan arbeide på ambassader i flere land og spille en viktig rolle i Norges relasjon til arabiske land. Du kan også bruke kunnskapen din som tolk, enten for ideelle organisasjoner eller store bedrifter som samarbeider med andre aktører som bruker arabisk.

Du kan også ta videre studier innen arabisk, hvor du kan spesialisere deg innen ett eller flere av disse områdene. Hvis du har lyst til å lære deg arabisk for å jobbe som journalist, kan det være lurt med en journalistikk-utdannelse i tillegg.

Eller du kan studere arabisk videre på universitetet og sørge for at du kan arabisk så godt som overhode mulig. En akademisk utdannelse innen arabisk vil interessere mange arbeidsgivere der ute.

Lær deg arabisk ved hjelp av Superprof

Uansett hva planene og ambisjonene dine er, vil grunnleggende kunnskap innen arabisk hjelpe deg i gang og kunne rettlede deg på veien mot å finne den passende jobben eller studiet. Superprof har en database full av privatlærere som befinner seg over hele landet.

Flere av de underviser i Stavanger og kan hjelpe deg med å lære deg arabisk. Det eneste du trenger å gjøre er å søke på arabiskundervisning i Stavanger, så vil du få opp de privatlærerne som kan hjelpe deg.

Etter at du har funnet en privatlærer du kommer overens med, kan dere bli enige om hvordan den skal foregå. Privatlæreren vil nemlig sørge for å skreddersy undervisninga etter behovene dine og målene du har satt deg.

Hvis du har noen spesielle interesser eller læringsbehov er det viktig at du formidler disse. Målene dine vil fungere som en indikator på hva læreren bør sørge for at du lærer deg, samtidig som det vil hjelpe deg å være motivert underveis i læringsprosessen.

Lykke til med å lære deg arabisk i Stavanger.

Hva vil du lære?