Utmerket
Anmeldelser

Finn en engelskkurs i Stavanger

Se flere lærere

4.8 /5

Lærere med et gjennomsnitt på 4.8 av fem og mer enn 2 evalueringer.

254 kr/time

Gode priser: omtrent 95% av lærerne tilbyr første time gratis. Gjennomsnittspris på 254kr/timen

5 t

Raske som lyn! Våre engelsklærere svarer vanligvis innen 5 time(r)

Å lære har aldri vært så enkelt!

2. Organiser et engelsk språkkurs

Kontakt din lærer ved hjelp av kontaktinformasjonen deres, som du har mottatt på din profil. Planlegg deretter videre undervisningsopplegg

3. Oppdag nye opplevelser ved kurs i engelsk

Elevpasset gir deg tilgang til alle våre coacher, undervisere, lærere og mentorer. Oppdag nye interesser sammen med engasjerte mennesker

FAQ

💸 Hvor mye koster det for en privatlærer i engelsk in Stavanger og i nærheten?

Gjennomsnittskostnaden på engelskurs per time i Stavanger er 254kr.

 

Kostnaden for privatundervisning i engelsk vil avhenge av:

  • Erfaringen læreren har
  • Hvor undervisningene finner sted (via webcamera eller hjemme hos eleven)
  • Hvor mange undervisningstimer du tar og varigheten på hvert møte med privatlærer
  • Målet for din undervisning

97% av alle våre undervisere gir første privattime gratis.

Sjekk ut tariffene på våre engelsklærere nær deg.

👨🏼‍⚖️ Hvor mange lærere er tilgjengelige for å gi privat engelskundervisning i Stavanger?

30 privatlærere i engelsk er tilgjengelige for å gi engelskundervisning i Stavanger og omegn.

 

Du kan undersøke deres annonsen og velge engelsklæreren som passer til dine behov.

 

Velg din privatunderviser fra vårt utvalg av 30 lærerprofiler.

💻 Er det mulig å ta privat engelskundervisning online?

På Superprof kan du lære engelsk online med en privat veileder. Enten du trenger hjelp til å øve før engelsktentamen, sliter med engelskbegreper eller bare ønsker å forbedre dine engelskferdigheter, kan veilederne våre hjelpe deg.

 

Mange av våre engelskveildere tilbyr også privatundervisning. Rundt 80% av de private lærerne på Superprof tilbyr engelsk via webkamera, og de fleste av dem tilbyr sin første undervisningstime gratis!

 

For å finne tilgjengelige onlinelærere, bare skriv inn fagkriteriene dine i søkemotoren og velg webkamera-filteret for å se de tilgjengelige lærerne som for øyeblikket tilbyr online-kurs i ønsket fag.

 

Nettkurs via Skype gir deg flere fordeler. Du kan planlegge timene dine slik at de passer til timeplanen din, og undervisning på nettet er ofte billigere siden veileder ikke trenger å reise.

Finn din engelsklærer online.

✒️ Hva er gjennomsnittsskåren gitt av elever til privatlærere i engelsk i Stavanger?

Fra et utvalg av 2 omtaler, ga elevene deres engelsklærere et gjennomsnitt på 4.8 av 5.

 

Dersom det skulle oppstå utfordringer med vår tjeneste, vil en kundeservicemedarbeider være tilgjengelig for å finne en løsning (over telefon eller e-mail i hverdagene).

👴🏼Hvorfor burde du starte med privatundervisning i engelsk i Stavanger?

Engelsk er et nyttig fag, som kan være nødvendig på reise, karriere eller videre studier. Verdien av å mestre faget argumenterer for hvorfor man burde satse på å øke sine ferdigheter i faget. Flere elever sliter med engelskfaget i løpet av skoletiden, enten om det er på barneskolen, ungdomsskolen eller på høyere nivå. Derfor er nettopp leksehjelp i engelsk blitt svært ettertraktet.

 

Med hjelp av en engelskunderviser kan mange elever bli i stand til å overkomme sin frykt for å snakke engelsk.

 

Ta private engelsktimer for å mestre vokabular og grammatikk, med en kompetent lærer. Ved hjelp av din underviser er dette den beste tiden å lære seg ulike konsept og terminologi på.

 

Enten du vil ta privatundervisning hjemmefra eller et annet sted, velg din lærer og book dine leksjoner i dag.

 

Et meldingssystem er på plass slik at du kan ta kontakt med veilederen din for å planlegge engelskundervisning om du vil ha undervisning hjemme eller et annet sted.

 

Bruk søkemotoren vår for å finne engelsklæreren din blant 30 privatlærere i Stavanger.

Klar for å lære deg engelsk?

Se de ulike dyktige engelskunderviserne i Stavanger!

Se flere lærere Kom i gang

Få kontroll på engelsk med engelskkurs

Det engelske språket utviklet seg fra angelfrisiske dialekt er av det vest-germanske språket som ble tatt med til de britiske øyer av angelsaksere fra områder i det som nå er Danmark, Tyskland og Nederland.

Etter normannernes erobring av England på 1000-tallet fikk latinsk, normannisk og gammelfransk vokabular en viktig plass i det engelske språket. Resultatet var at engelsk ble et germansk språk med et vokabular som i stor grad var hentet fra romanske språk. Det var hovedsakelig overklassen som snakket gammelfransk og normannisk.

Det angelsaksiske ordforrådet var fortsatt utbredt i hverdagsspråket. Det er naturligvis ikke slik at det engelske språket ikke har utviklet seg siden normannernes inntog. Det er bare å lese litt Shakespeare, så ser man fort hvor mye språket har endret seg de siste fire århundrene.

De eldste eksemplene vi har på skriftlig engelsk, kan dateres til 500-tallet. For de fleste er det vanskelig å forstå noe særlig av en så gammel engelsk tekst. Det samme gjelder imidlertid mange andre språk, som fransk, tysk, nederlandsk og italiensk – og norsk. Utvikling ligger i språks natur.

Under kolonitiden ble det engelske språket eksportert til alle verdens hjørner, og det ble gjort til offisielt språk i en mengde kolonier. Variasjonene mellom engelsken som ble snakket i hver av disse koloniene, ble store, og de utviklet seg over tid, påvirket av lokale språk og språk som ble snakket av andre kolonister og immigranter.

Resultatet av denne sammensmeltingen av språk hører vi i de mange versjonene av engelsk som snakkes over store deler av kloden i dag. Dette har ført til at det engelske språket har forskjellige standardiserte talemåter i forskjellige engelskspråklige land. Engelsk er for eksempel forskjellig i USA, Storbritannia, Canada, Australia, Sør-Afrika, Irland og New Zealand.

Det finnes en rekke land hvor engelsk ikke er lokalbefolkningens morsmål, men hvor det likevel brukes på universiteter og av flerspråklige innbyggere.

Engelsk: et innflytelsesrikt språk

Engelsk er et av de viktigste språkene i verden. I tillegg til at det er verdens tredje største språk når vi ser på morsmålsbrukere, er det verdens mest brukte språk. Fremmedspråkbrukerne er nemlig mange flere enn dem som har engelsk som morsmål.

Engelsk har 300–350 millioner morsmålsbrukere, og et sted mellom 400 millioner og en milliard mennesker har engelsk som andrespråk. Med så mange regioner og land i verden som snakker engelsk, er det klart at det er viktig å kunne engelsk. Engelsk er offisielt språk i en rekke internasjonale organisasjoner.

Det gjelder blant annet FN, EU, NATO, WTO (Verdens handelsorganisasjon), Europarådet og Den afrikanske union. I tillegg er engelsk offisielt språk i 55 land. Engelsk er også et vanlig fellesspråk innenfor områder som turisme og internasjonal handel.

Det er langt fra uvanlig å overhøre en samtale på engelsk mellom to mennesker som ikke har engelsk som sitt morsmål, uansett om man er i Asia, Afrika, Europa eller Amerika. Engelsk er ofte det første fremmedspråket man lærer.

Resultatet er at det finnes massevis av folk som ønsker å lære mer om engelsk, både blant morsmålsbrukere og dem som har språket som andrespråk.

Lær engelsk i Stavanger: Bli flinkere enn du allerede er

Må du være skikkelig god i engelsk for å lykkes i drømmejobben? Er du interessert i engelskspråklig kultur og det engelske språket, men sliter med lærevansker som dysleksi? Å lære et språk er en av de mest givende utfordringene du kan gi deg selv, både for din personlige og din profesjonelle utvikling.

Selv dem som har engelsk som sitt morsmål, kan bli overrasket over hvor mye de har å lære om sitt eget språk. Mange nordmenn sliter med engelsk uttale, staving, kompleks grammatikalsk struktur og pronomenbruk. Om du kjenner deg igjen i noen av disse punktene, kan du få mye igjen for å friske opp engelskkunnskapene dine litt.

Om du ønsker det, kan du dessuten ta standardiserte prøver som beviser hvilket nivå du ligger på, noe som er viktig for visse jobber. På den annen side kan en prøve også vise hvor lite du egentlig kan. Om du drømmer om å jobbe i et engelskspråklig land, må du forvente at de fleste arbeidsgivere forventer at kompetansen din minst ligger på nivå B2 etter de internasjonale standardene satt av CEFR (Det felles europeiske rammeverket for språk).

For å lære engelsk kan man gå til litteraturen, nyhetsartiklene, podkastene, filmene og tv-seriene, bloggene, de sosiale mediene... de fleste nordmenn utsettes relativt ofte for engelsk gjennom mange kanaler, men av og til ønsker man å lære språket grundigere og mer effektivt.

Det er her en privatlærer kommer inn. I samarbeid med en privatlærer kan du sette konkrete mål og strukturere læringen, og gjennom hele læringsprosessen vil du få tett oppfølgning. Det sikrer at du ikke overser viktige elementer i grammatikk, uttale eller vokabular, og det sikrer at du ikke kaster bort tiden din på ineffektive læringsmetoder, feilinformasjon eller spørsmål du ikke klarer å google deg frem til svaret på.

Å lære engelsk som norskspråklig

Vi som vokser opp i Norge, lærer engelsk fra tidlig barneskolealder av. Det gjør at mange blir gode i engelsk, men det gjør også at engelskkompetanse har blitt noe som er forventet, heller enn en spesiell ferdighet. Samtidig er det slik at ikke alle får like mye ut av undervisningen. Da kan det være godt å supplere med ekstraundervisning.

Dessuten er ikke alle like flinke til å holde liv i skolekunnskapen etter endt skolegang, og noen har kanskje immigrert til Norge i voksen alder og aldri lært seg engelsk, men kjenner på at norsk ikke er nok til å manøvrere enkelt og knirkefritt i dagens digitale og internasjonale landskap. Det kan være mange grunner til at man ikke er så god i engelsk, men heldigvis er det aldri for sent å lære.

Innenfor mange yrker klarer man seg fint med bare norsk, men tendensen er at flerspråklighet i større og større grad er et krav: ikke bare for kontakt med engelskmenn og amerikanere, men også for å kunne samarbeide med andre europeere, for eksempel. Litteraturen på mange studier, også på norske universiteter, er i stor grad engelskspråklig.

Gode engelskkunnskaper kan altså være nødvendig for å komme seg helberget gjennom et studie som ikke har noen direkte tilknytning til språk. Det er synd å måtte gi opp drømmen fordi man ikke forstår lærebøkene og forskningsartiklene godt nok.

Bli engelsklærer i Stavanger

Det kommer neppe som en overraskelse at det er mange fordeler ved å lære seg et fremmedspråk. Gode engelskferdigheter er en hjelp både profesjonelt og i privatlivet. Kanskje brenner du for det engelske språket og engelsk kultur, og ønsker å hjelpe andre med å finne samme gnist.

Da er engelsklærer yrket for deg! Det er flere veier å gå, alt ettersom hvilket nivå du ønsker å undervise på og hva du er mest interessert i. Ved Universitetet i Stavanger finnes det mange studieløp du kan velge mellom. For eksempel kan du utdanne deg til å bli grunnskolelærer for trinn 1–7 eller 5–10. Begge løpene er integrerte mastergrader, altså 5 år lange studier.

Om du heller ønsker å undervise på videregåendenivå, har du to valg. Det første er å ta lektorutdanning for trinn 8–13, også et 5-årig studie. Andre mulighet er å ta en bachelor i engelsk språk og litteratur og en mastergrad i engelsk og literacy studies (eller et annet studieløp med mastergrad og minst 60 studiepoeng i engelsk), og deretter bygge på med et ett år langt PPU-studie (PPU står for praktisk-pedagogisk utdanning).

Få privatundervisning i engelsk med Superprof

Som sagt kan man lære engelsk mange steder, og en mulighet er å melde seg opp til et engelskkurs Stavanger eller nettbasert engelskundervisning. Men hva slår en egen lærer som kommer hjem til deg for å hjelpe deg med å lære engelsk?

Uansett om de er studenter ved universitetet som underviser som deltidsjobb eller kvalifiserte og erfarne pedagoger som har en lang karriere som lærer bak seg, er det lite som kan slå fordelene ved privatundervisning. Fordelene ved privatundervisning med en lærer fra Superprof er at hen kan legge opp timene ut fra din timeplan.

Du vil aldri måtte droppe andre aktiviteter eller dra tidlig fra jobb for å komme deg til kurset i tide, det er bare legge undervisningen til fritiden eller ferier. Studenter kan ofte gi undervisning på kveldstid og om sommeren, og er ofte også tilgjengelige på dagtid.

Superprofs privatlærere er uavhengige, og kan velge tidspunkter som passer både for dem og for eleven. Det er opp til deg å velge riktig lærer når det gjelder pris, ekspertiseområde, kvalifikasjoner og erfaring. Når det er gjort, er du klar til å begynne.

Privatundervisning kan være gøy, og prestasjonspresset er ikke like stort som det kan være i et vanlig klasserom eller i en forelesningssal.

Hva vil du lære?