Utmerket
Anmeldelser

Arabisk språkkurs i Bergen

5.0 /5

Lærerne i arabisk har et gjennomsnitt på 5.0 av fem og 2 evalueringer.

261 kr/time

Mange av lærerne tilbyr første arabisktime gratis. Gjennomsnittsprisen er for en time med arabiskundervisning er 261kr

4 t

Flere av arabisklærerne svarer innen 4time(r)

Enkelt å utvikle ferdigheter eller lære seg nye språk!

2. Organiser din private arabiskundervisning

Kontakt din lærer ved hjelp av meldingstjenesten tilgjengelig fra din konto. Planlegg deretter videre undervisningsopplegg i arabisk.

3. Oppdag nye interesser

Elevpasset gir deg tilgang til alle våre undervisere, lærere og mentorer. Oppdag og lær nye ferdigheter sammen med engasjerte mennesker som er lidenskapelige for språk og andre emner.

FAQ

💰Hva er gjennomsnittprisen for en undervisningstime i arabiskkurs i Bergen?

Gjennomsnittsprisen for en undervisningstime i arabiskkurs i Bergen er 261Kr.

Prisen avhenger av faktorer som : 

  • Lærerens erfaring innen arabiskundervisning
  • Sted for undervisning (hjemme eller online) og i hvilket område 
  • Varigheten og hyppigheten for undervisningen

97% av lærerne tilbyr første undervisningstime gratis.

Se prisene til lærere i nærheten av deg.

🎯 Hvorfor velge undervisning i Arabisk i Bergen?

arabiskkurs Med en erfaren lærer, gir deg muligheten til å utvikle deg raskt innen faget.

Du velger den læreren som passer deg best.

Enkel søkemotor gir deg oversikt over de ulike lærerene.

Start ditt søk, raskt og enkelt.

💻 Kan man lære Arabisk online?

Flesteparten av våre arabisklærere tilbyr deres arabiskkurs online. Se gjennom alle profilene for å finne  arabiskkurs online.

🎓 Hvor mange lærere er tilgjengelige for kurs innen arabiskkurs i Bergen?

7 lærere i arabisk tilbyr hjelp i arabisk.

Du kan se gjennom profilene deres og velge den som passer deg best.

Velg en lærer mellom 7 profiler.

✒️ Hvilken gjennomsnittsevaluering har våre Arabisklærere i Bergen mottatt?

Blandt 2 ulike vurderinger, har elevene gitt et gjennomsnitt på 5.0 av 5.

Dersom det skulle oppstå et problem med undervisningen, er kundeservice tilgjengelig i ukedagene for å bistå med å finne en løsning.

For hvert fag kan du se evalueringene gitt av elever.

Finn en lærer for arabisk

Flere flinke lærere i arabisk er klare for å gi deg undervisning i Bergen

Se flere lærere Kom i gang

Språkkurs arabisk med en privatlærer

Arabisk er et utbredt språk som snakkes mange steder i verden. mange mennesker har det som sitt morsmål, mens andre har det som andrespråk. Du kan studere det på universiteter rundt om i verden, ta digitale kurs eller oppsøke en språkskole som holder kurs på de fleste nivåer.

Med andre ord er mulighetene mange for deg som vil lære deg arabisk. Det er derimot i alltid like lett å finne ut av hvilken metode som passer best for deg. Arabisk snakkes hovedsakelig i Midtøsten og nord-afrikanske land. Dette henger sammen med historien hvor Islam bredte seg ut og handelen med arabiske land vokste i årene før og under middelalderen.

Etter hvert som Islam vokste, vokste også religionens offisielle språk. Derfor finner vi mange religiøse tekster på arabisk som fortsatt er viktig kilder til det arabiske språket. Arabisk er kjent for sitt rike vokabular som følge av det tar i bruk historiske ord sammen med moderne ord og uttrykk.

Grammatikken er et stykke unna den norske, siden verbet befinner seg på første plass og ikke andre plass. I tillegg skriver man arabisk fra høyre mot venstre, som er det motsatte fra det vi gjør på norsk.

Tegnsystemet er også helt annerledes, hvor du må lære deg et helt nytt alfabet for å mestre språket. Å lære seg arabisk gjennom arabiskundervisning i Bergen, vil være en spennende og givende reise inn i en helt ny verden.

Mulighetene for deg som kan arabisk

Når du har lært deg arabisk finnes det muligheter innen en rekke felt. Både når det gjelder politikk og statsforvaltning vil kunnskapen din være viktig. Norge samarbeider med mange land som har arabisk som offisielt språk.

Du kan med andre ord jobbe på ambassader som diplomat eller innen regjering og i direktorater. Flere bedrifter i Norge og utlandet er på utkikk etter flerspråklige mennesker. Kommunikasjon er viktig og når du kan snakke både norsk og arabisk stiller du med en helt unik forståelse og evne til å snakke med mennesker på tvers av landegrenser.

Du kan også jobbe som tolk og oversetter en rekke steder. På universiteter og skoler rundt om i Norge og andre steder i verden kan du ikke bare lære deg arabisk, men også jobbe med faget.

Du kan undervise i fag på videregående skoler i arabiske land eller forske og undervise i arabisk på høyskoler og universiteter. Språkforskning er viktig og essensiell for språks utvikling og vår forståelse for dem.

Arabiskundervisning i Bergen

Superprof er et utdanningsfirma som setter eleven i sentrum og sørger for å skreddersy et opplegg som tar utgangspunkt i elevens behov og målsettinger for læringa. På den måten kan du være trygg på at du vil lære på en effektiv og motiverende måte.

Læreren din vil være tilgjengelig underveis og sørge for å tilrettelegge opplegget underveis og ikke følge et standardopplegg slik som mange andre kurs gjør. Gjør et søk på arabiskundervisning i Bergen, så får du opp alle privatlærerne som kan hjelpe deg i nærheten av der du befinner deg.

På profilen til lærerne kan du lese om hvilken utdanning de har og hva slags erfaring de har med seg. Etter at du har funnet en lærer som passer overens med kravene dine er det enkelt å komme i kontakt og starte planleggingsfasen for første undervisningøkt.

Privatlæreren din vil ta utgangspunkt i behovene du har når du skal lære og de målene du har satt deg. Med andre ord er det viktig at du videreformidler denne informasjonen til læreren din. Hva gjør læring og språk givende for deg?

Hvilke ressurser liker du å bruke når du skal lære nye ting? Hvorfor er det viktig for deg å lære deg arabisk? Dette vil legge grunnlaget for undervisningsopplegget og sørge for at du lærer på en motiverende og effektiv måte.

Om kort tid kan du både si hei og hadet på arabisk! Vi ønsker deg lykke til med språket og privatundervisning i arabisk!

Hva vil du lære?