Utmerket
Anmeldelser

Finn en engelskkurs i Asker

Se flere lærere

300 kr/time

Gode priser: omtrent 95% av lærerne tilbyr første time gratis. Gjennomsnittspris på 300kr/timen

4 t

Raske som lyn! Våre engelsklærere svarer vanligvis innen 4 time(r)

Å lære har aldri vært så enkelt!

2. Organiser et engelsk språkkurs

Kontakt din lærer ved hjelp av kontaktinformasjonen deres, som du har mottatt på din profil. Planlegg deretter videre undervisningsopplegg

3. Oppdag nye opplevelser ved kurs i engelsk

Elevpasset gir deg tilgang til alle våre coacher, undervisere, lærere og mentorer. Oppdag nye interesser sammen med engasjerte mennesker

FAQ

💸 Hva er kostnaden for engelsk-undervisning i Asker?

I Asker, er gjennomsnittskostnaden for engelskkurs 300kr.

 

Utgiftene for privatlærer i engelsk vil avhenge av:

  • Erfaringen privatlæreren i engelsk har
  • Hvor undervisningene finner sted (via Skype eller et annet sted i nærområdet)
  • Hvor mange undervisningstimer du tar og varigheten på hvert møte med privatlærer
  • Objektivet for din undervisning

97% av alle våre privatundervisere gir første kurstime gratis.

Sjekk ut prisene på våre engelskundervisere i ditt fylke.

👨🏼‍⚖️ Hvor mange privatundervisere er tilgjengelige i Asker for å gi engelskkurs?

I Asker og nærområdene, er 10 private engelsklærere tilgjengelig for å gi undervisning

 

For å finne din privatlærer gå gjennom deres annonser for å finne ut mer informasjon om deres kurstilbud.

 

Velg din privatunderviser fra vårt utvalg av 10 lærerprofiler.

💻 Er det mulig å ta privat engelskundervisning online?

På Superprof kan du lære engelsk online med en privat veileder. Enten du trenger hjelp til å øve før engelskeksamen, sliter med engelskbegreper eller bare ønsker å jobbe med dine engelskferdigheter, kan veilederne våre hjelpe deg.

 

Mange av våre engelskveildere tilbyr også privatundervisning. Rundt 80% av de private lærerne på Superprof gir engelsk via Skype, og de fleste av dem tilbyr sin første undervisningstime gratis!

 

For å finne tilgjengelige onlinelærere, bare skriv inn fagkriteriene dine i søkemotoren og velg webkamera-filteret for å se de tilgjengelige lærerne som for øyeblikket tilbyr online-kurs i ønsket fag.

 

Nettkurs via webkamera gir deg flere fordeler. Du kan planlegge timene dine slik at de passer til timeplanen din, og undervisning på nettet er ofte billigere siden læreren ikke trenger å reise.

Finn din engelsklærer online.

✒️ Hva er gjennomsnittsevalueringen gitt av elever til privatundervisere i engelsk i Asker?

Elevene evaluerte sine engelsklærere med et gjennomsnitt på av fem fra et utvalg av evalueringer.

 

En kundeservicemedarbeider fra Superprof vil være tilgjengelig (over telefon eller e-mail fra mandag - fredag) dersom du skulle ha noen spørsmål om våre tjenester.

👴🏼Hvorfor burde du benytte deg av engelsktimer i Asker?

Engelsk er et nyttig fag, som kan være nødvendig på reise, karriere eller videre studier. Verdien av å mestre faget argumenterer for hvorfor man burde satse på å øke sine ferdigheter i faget. Flere studenter sliter med engelskfaget i løpet av skoletiden, enten om det er på barneskolen, ungdomsskolen eller på høyere nivå. Derfor er nettopp engelskhjelp blitt svært ettertraktet.

 

Med hjelp av en engelsklærer kan mange elever bli i stand til å overkomme sin frykt for å snakke engelsk.

 

Alle engelskkurs med en erfaren underviser tilbyr deg muligheten til å lære grammatikk og vokabular.

 

Enten du vil ta privatundervisning hjemmefra eller et annet sted, velg din privatlærer og reserver dine engelskurs i dag.

 

En meldingstjeneste lar deg utveksle med veilederen din for å organisere engelskundervisningen, enten om du vil lære hjemmefra eller få undervisning online

 

Bruk søkemotoren vår for å finne engelsklæreren din blant 10 engelsklærere i Asker.

Klar for å lære deg engelsk?

Se de ulike dyktige engelskunderviserne i Asker!

Se flere lærere Kom i gang

Finn ditt engelskkurs gjennom Superprof

Engelsk er et språk som har vært i sterk utvikling de siste årene. Dette er fortsatt tilfellet og språk over hele verden påvirkes av verdensspråket.

Gjennom kultur, film, tv, litteratur og reising, eksponeres språk og mennesker i Europa og andre deler av verden for engelske ord og uttrykk. I tillegg er det et språk som lar oss kommunisere med andre mennesker som ikke kan det samme morsmålet som oss.

Hvis du er språkinteressert og synes engelsk er et spennende språk, kan du trygt satse på en karriere innen faget. Er du derimot ikke på utkikk etter å jobbe med engelskfaget, men trenger det for å komme inn på drømmestudiet eller for å bestå en eksamen, er det mange som kan hjelpe deg.

Skoler over hele landet har engelsklærere som underviser i engelsk på grunnskolen og i videregående. Universiteter og høyskoler har mange emner om engelsk språk og litteratur. I tillegg finner du en rekke uavhengige språklærere hos Superprof, som blant annet underviser i Engelsk. Og det beste er at mange av disse befinner seg i Asker.

Hvorfor bør du lære deg engelsk?

Med en dyktig underviser som kan gi deg akkurat den kunnskapen du trenger, vil du kunne realisere mange drømmer og kvalifisere deg til flere jobber. Både innen utdanning, språk, kultur, reiseliv, oversetting, journalistikk og mye mer!

Engelsk er et veldig innflytelsesrikt språk, noe som gjør at man trenger dyktige engelskspråklige i arbeid. Mange aktører kommuniserer med andre bedrifter eller enkeltpersoner hvor kommunikasjonen foregår på engelsk. Da er du en representant for bedriften, og det vil være elementært at du mestrer det engelske språket.

Som du kanskje er kjent med er det høye karakterkrav for å komme inn på mange studier i Norge, en god karakter i engelskfaget vil derfor gjøre det enklere for deg å komme inn på drømmestudiet. Flere av emnene foregår også på engelsk eller har en mengde pensum på engelsk. Du vil derfor være avhengig av å mestre engelsk for å gjøre studiehverdagen din enklere.

Ønsker du å studere i utlandet er det også ofte språktester du må gjennom for å vise at du har god nok språkforståelse for å kunne studere på universitetet.

Med kompetanse innen engelsk kan du blant annet jobbe med:

  • Tekst, bøker, aviser og tidsskrifter. Journalister over hele verden skriver på engelsk, og du kan med din kunnskap kunne forflytte deg verden over.
  • Oversetting. Det er et spennende felt som hjelper mange. Både bedrifter og privatpersoner trenger dyktige oversettere.
  • Reiseliv. Her er det mange muligheter verden over og du kan virkelig kunne begi deg ut på nye eventyr. 
  • Undervisning innen engelskfaget. Mange skoler rundt om i Norge og verden trenger dyktige lærere som kan undervise i engelskfaget.

Grunnene til at du bør komme i gang med engelskfaget er mange. Uansett om det er for å finpusse gammel kunnskap, ro i havn en god karakter, eller gjøre deg klar til en språktest, vil mange av Superprof sine privatlærere kunne hjelpe deg.

Lær deg engelsk i Asker

Asker er en by som ligger like utenfor Oslo. Her er mulighetene mange for deg som vil lære deg engelskspråket. Gjennom å oppsøke biblioteket kan du lese storslått engelsk litteratur. På Asker videregående skole, vil du finne flere lærere som kan hjelpe deg med engelskfaget.

Å lære et språk er en av de beste og morsomste tingene du kan gjøre når det gjelder den personlige og faglige utviklingen din. Selv de som har engelsk som sitt førstespråk, kan bli overrasket over hvor mye de kan lære om sitt eget språk og grammatikk. Man kan både studere den litterære delen av engelsk i tillegg til den språklige delen.

Mange engelsktalende sliter med staving, å forstå komplekse grammatiske strukturer, pronomen og tegnsetting. Dette tilhører den språklige delen av engelsk og vil være viktig i kommunikasjon og tekstforståelse. Våre privatlærere i Asker kan hjelpe deg med nettopp dette og sørge for at du mestrer språket.

Den litterære delen vil også være en viktig del av undervisningen, hvis det er noe du ønsker hjelp med. Det litterære kanon til engelsk er imponerende og stor. Her finnes mange av verkene som har blitt viktige i verdenssammenheng. Du vil gjennom litterær kunnskap kunne forstå fortiden og samtiden vi lever i bedre.

Sjekk ut alle mulighetene som finnes i Asker. Etter at du vet hva målet ditt med undervisningen er, kan du trygt ta kontakt med en privatlærer fra Superprof, slik at dere sammen kan starte arbeidet.

Ta privatundervisning med Superprof

For å lære engelsk er mulighetene mange. Du kan melde deg på et språkkurs ved en av skolene rundt om i landet eller ta et nettkurs.

Men hva er vel bedre enn å få læreren din hjem til deg selv for å lære deg engelsk? Enten de er studenter ved et nærliggende universitet på jakt etter litt ekstra penger eller kvalifiserte og erfarne lærere, vil de kunne hjelpe deg med det du sliter med.

Undervisningen vil fullt og helt ta utgangspunkt i hvilke mål du har med den, og de behovene du har underveis. Opplegget vil med andre ord skreddersys deg og det du trenger av en privatlærer.

I Asker vil du finne flere dyktige undervisere som kan lære deg engelsk. Det eneste du trenger å gjøre er å søke på Asker som sted og velge engelsk som fag. Du vil så få opp alle profilene til lærerne. Her kan du lese om deres tidligere erfaringer og hvilke opplevelser andre elever har hatt med læreren.

Du kan også velge nettbasert undervisning, noe som vil gi deg enda mer fleksibilitet og flere lærere å velge mellom. Dette betyr at du kan velge blant lærere over hele verden og få undervisningen akkurat der og da du ønsker å få den. Det har med andre ord aldri vært enklere å lære seg engelsk!

En privatlærer er fleksibel og kan planlegge timene ut ifra din timeplan, noe som gjør undervisningen veldig fleksibel. I tillegg tilbyr de fleste lærerne nettbasert undervisning, som er med på å gjøre det enda enklere for deg å lære deg engelsk i Asker-området.

Lykke til med å finne en privatlærer som kan lære deg engelsk i Asker.

Hva vil du lære?