Utmerket
Anmeldelser

Spansk språkkurs i Bodø

263 kr/time

Mange av lærerne tilbyr første kurstime gratis. Gjennomsnittsprisen er for en time er 263kr

10 t

Flere av spansklærerne svarer innen 10time(r)

Enkelt å utvikle ferdigheter eller lære seg nye språk!

2. Organiser din private spanskundervisning

Kontakt din lærer ved hjelp av meldingstjenesten tilgjengelig fra din konto. Planlegg deretter videre undervisningsopplegg i spansk.

3. Oppdag nye interesser

Elevpasset gir deg tilgang til alle våre undervisere, lærere og mentorer. Oppdag nye interesser sammen med flotte, engasjerte mennesker som er lidenskapelige for språk og andre emner.

FAQ

Hvor mye koster det for en privatunderviser i spansk i Bodø og i nærheten?

Gjennomsnittskostnaden på spanskundervisning i Bodø er 263kr.

Kostnaden for privatundervisning i spansk vil avhenge av:

 • Erfaringen privatlæreren i spansk har
 • Hvor undervisningene finner sted online eller hjemme hos eleven)
 • Hvor mange undervisningstimer du tar og varigheten på hvert møte med privatlærer
 • Målet for din undervisning

97% av alle våre veiledere tilbyr deres første kurstime gratis.

Sjekk ut prisene til våre undervisere i spansk i ditt område.

'Hvor i @ TPL_VILLE @ kan du finne en privat spansklærer?

På Superprof kan du bla gjennom vårt utvalg av annonser for å finne den beste løsningen for din spanskundervisning.

 

Du skriver ganske enkelt inn dine kriterier i søkefeltet for å se listen over tilgjengelige veiledere som er tilgjengelige for undervisning i nærheten av deg.

 

Du kan kikke på en undervisers individuelle annonse og plukke ut den spanskunderviseren som tilsvarer dine behov.

 

Når du har funnet en lærer, kan du ta kontakt med dem på plattformen vår for å diskutere detaljene for undervisningen din dine.

Hvordan kan jeg ta privattimer i spansk online?

På Superprof kan du lære spansk online med en privat veileder. Enten du trenger hjelp til å øve før spanskeksamen, sliter med spansk grammatikk eller bare ønsker å forbedre dine spanskferdigheter, kan veilederne våre hjelpe deg.

 

Rundt 80% av spansklærerne på Superprof tilbyr spanskundervisning online, og de fleste av dem tilbyr sin første undervisningstime gratis!

 

For å finne tilgjengelige privatlærere for spanskundervisning på nett, bare skriv inn fagkriteriene dine i søkemotoren og velg webkamera-filteret for å se de tilgjengelige lærerne.

 

Nettkurs gir deg flere fordeler. Du kan planlegge timene dine slik at de passer til timeplanen din, og undervisning. på nettet er ofte billigere siden veileder ikke trenger å bruke transport.

 

Finn en spansklærer online

Hvorfor burde du benytte deg av privatundervisning i spansk i Bodø?

Å lære spansk har en rekke fordeler. Spansk er et av de mest talte språkene i verden og snakkes i mer enn 20 land.

 

Evnen til å snakke på et annet språk kan åpne for mange dører for deg når det gjelder arbeid, reise og kultur. Andre fordeler med å lære spansk inkluderer økt ansettelsesevne og forbedrede kognitive ferdigheter.

 

På Superprof har vi en rekke svært kvalifiserte spanskundervisere tilgjengelige for å tilby privatundervisning.

En spansklærer kan hjelpe deg med mange ting:

 • Forberedelse før en tentamen eller universitetseksamen
 • Spansk på nybegynnernivå og lære grunnleggende setninger før ferie
 • Beherske reglene for spansk grammatikk
 • Øve på å snakke og uttalelse
 • Skriving og bøyning av verb
 • Gi råd for å hjelpe deg med spansknivået ditt
 • Spansk i til jobb
 • Lesing og forståelse
 • Leksehjelp

Du kan bestemme sammen med læreren din hva du håper å oppnå med dine private spansktimer.

 

Reserver spanskkurs for å lære mer om spansk språk med en sertifisert veileder.

 

Ved hjelp av veilederen din er det nå den perfekte muligheten å lære det spanske språket raskere.

Hvor mange lærere tilbyr for øyeblikket spansktimer i nærheten av deg?

Det er for øyeblikket 3 spansklærere som tilbyr spansktimer i Bodø.

 

For å finne en privat spansklærer, sjekk ut deres annonse for å finne ut mer informasjon om kurstilbudet deres.

 

Velg privatundervisning fra vårt utvalg av mer enn 3 spansklærer.

Finn en lærer for spansk

Flere flinke lærere i spansk er klare for å gi deg undervisning i Bodø

Se flere lærere Kom i gang

Blir bedre i spansk ved et spanskkurs via Superprof

Spansk er et av verdens mest populære språk, både når det gjelder folk som snakker det og når det gjelder mennesker som vil lære å snakke det.

Om vi bare ser på spanske morsmålstalere, er spansk det nest mest utbredte i verden etter mandarin-kinesisk. Det faller imidlertid til en fjerdeplass, om vi ser på det totale antallet spansktalere. Uansett er spansk et populært og viktig språk over hele verden, og det offisielle språket i 21 forskjellige land.

La oss derfor ta en titt på hvorfor du bør studere språket, utfordringene du vil møte når du lærer spansk, og hvordan privat undervisning kan hjelpe deg med å forbedre dine spanske språkkunnskaper.

Hvorfor det er viktig å studere spansk?

Siden det er så mange fordeler med å lære et fremmedspråk, ser vi på disse først. Å lære språk øker hjernekraften, forbedrer hukommelsen, hjelper deg med å multitaske, øker dine potensielle jobbstillinger, hjelper deg når du reiser, hjelper deg med å møte nye mennesker og få nye venner, gjør deg mer selvsikker og hjelper deg med å bedre forstå andre mennesker og kulturer.

Bortsett fra alt dette, er det flere grunner til å lære å snakke spansk. Som vi nevnte, er fremmedspråkferdigheter svært ettertraktet av mange arbeidsgivere, ettersom bedrifter blir stadig mer globale og kun engelskkunnskaper ikke lenger er nok. Selv om det er sant at engelsk forblir de facto-språk for forretninger, viser det å snakke spansk potensielle arbeidsgivere at du er i stand til alt vi har skissert tidligere. På samme måte er folk langt mer mottakelige når du snakker til dem på deres språk.

Selv om du ikke planlegger å bruke et fremmedspråk i jobben, vil fordelene med å studere et fremmedspråk hjelpe deg på skolen. Hvis du lærer et fremmedspråk, vil ikke bare påfølgende fremmedspråk være lettere å lære, men alle disse kognitive fordelene vil også forbedre ytelsen din i andre fag.

Enten på grunnskole, videregående skole, høyskole eller universitet, vil ferdighetene som kreves for å lære et fremmedspråk hjelpe studenter gjennom hele utdannelsen.

Utfordringene med å lære spansk

Mens du kan forstå noen grunnleggende hilsener etter bare et par leksjoner, kan det ta hundrevis av timer med leksjoner eller undervisning å lære et språk. Når du skal lære et fremmedspråk, må du være oppmerksom på at du vil bruke mye tid, og den langsomme fremgangen kan gjøre at du mister motet.

Å snakke et fremmedspråk er nesten som å trene; du vil bare virkelig se fordelene hvis du regelmessig gjør det. Øvelse gjør mester og når du først forplikter deg til å virkelig lære et fremmedspråk, er det et livstidsengasjement. Hvis du ikke bruker fremmedspråket regelmessig, begynner du raskt å glemme det.

Mens spansk regnes som et av de enklere språkene å lære for nordmenn som allerede kan engelsk, betyr det ikke at det er enkelt. Vi har allerede nevnt hvor lang tid du trenger å bruke på å lære det, og selv om det kan komme mer naturlig for oss enn språk med lite forhold til vårt eget, er det mange forskjeller mellom spansk og norsk.

For det første har spansk mange forskjellige tider. På norsk har vi bare syv grammatiske tider, mens spansk har hele 16. Dette betyr at det er verbtider og konjugasjoner som representerer begreper som ikke en gang eksisterer på morsmålet vårt, og som kan være veldig vanskelig å forstå. I tillegg til disse tidene har spanske verb seks bøyninger du må lære.

Så har man også det grammatiske kjønnet. På spansk tilhører substantiver en av to kategorier, og dette kan påvirke adjektivene som brukes sammen med dem. I utgangspunktet, før du kan beskrive noe, må du vite hvilken vilkårlig kategori hvert substantiv tilhører. Det er noen få ledetråder for å gi deg en ide, men det er også mange unntak fra reglene.

Så har vi uttalen. Spansk har lyder i repertoaret som er ganske langt fra noen av lydene du er vant til på norsk. Mens de fleste vokallydene ganske enkelt kan gjengis av en nordmann, er det ganske mange lyder du vil slite med på spansk.

Privatundervisning på spansk

Alle lærer språk ulikt, og for de av oss som er ferdige med skolen, vil kanskje noen sitte igjen med litt dårlige minner fra fremmedspråkstimene. Generelt har lærerne for mange elever i klassen til å gå grundig til verks for å dekke et emne eller aspekt av det spanske språket, slik at alle elevene får det med seg.

For elever som ikke liker klasseromsundervisning, finnes det et annet alternativ: privat spanskundervisning. Med en privatlærer kan du lære på den måten som passer deg best, og lære nøyaktig det du trenger å vite.

Elever i ungdomsskolen lærer grunnleggende skolespansk, mens de som lærer spansk i jobbsammenheng for å ta seg av kunder i Spania eller Latin-Amerika, vil lære grammatikk og ordforråd som vil hjelpe dem i deres profesjonelle karriere. Med fokus på akkurat det hver enkelt elev trenger å lære, vil en lære et fremmedspråk langt raskere enn i et klasserom med andre elever.

Finn en spansklærer i Bodø

Om du har bestemt deg for å få private leksjoner i spansk, kan du enkelt søke etter spansklærere i Bodø via Superprof. Se profilen til hver lærer for å se hvilken erfaring de har, hvilke typer klasser de tilbyr, om de vil undervise hjemme eller om du må gå hjem til dem, og hva tidligere elever sier om undervisningen via anmeldelsene på lærerprofilene.

Hvis du ikke finner noen spansklærer i Bodø som passer for deg, kan du velge online undervisning. Dette pleier å være billigere, ettersom lærerne ikke trenger å forflytte seg til et klasserom. Dermed kan det planlegges flere leksjoner i uken. Dette betyr også at læreren din kan være morsmålstaler fra Spania eller Latin-Amerika.

For de med et stramt budsjett er gruppetimer en fin måte å dele kostnadene mellom elevene i klassen, samtidig som du lærer i mindre grupper enn du ville gjort i en vanlig skoleklasse. Undervisningen vil fortsatt være mer personlig enn i en større gruppe, og det betyr også at du vil ha andre elever på samme nivå å øve med.

Sørg for å se nøye på hver lærerprofil på nettstedet, les vurderingene de andre elevene har lagt igjen, se hvor mye de tar betalt, og se om de tilbyr den første timen gratis. Bruk disse gratistimene til å prøve ulike spansklærere før du tar det endelige valget.

Enten det er hjelp med spansklekser, spanskeksamen, spansk grad, spansk for turisme eller fremmedspråkkunnskaper i jobbsammenheng, vil det definitivt hjelpe å ha sin egen spansklærer!

Hva vil du lære?