Utmerket
Anmeldelser

Spansk språkkurs i Moss

Se flere lærere

5.0 /5

Lærerne har gjennomsnitt på 5.0 av fem og 2 evalueringer.

325 kr/time

Mange av lærerne tilbyr første kurstime gratis. Gjennomsnittsprisen er for en time er 325kr

1 t

Flere av spansklærerne svarer innen 1time(r)

Enkelt å utvikle ferdigheter eller lære seg nye språk!

2. Organiser din private spanskundervisning

Kontakt din lærer ved hjelp av meldingstjenesten tilgjengelig fra din konto. Planlegg deretter videre undervisningsopplegg i spansk.

3. Oppdag nye interesser

Elevpasset gir deg tilgang til alle våre undervisere, lærere og mentorer. Oppdag nye interesser sammen med flotte, engasjerte mennesker som er lidenskapelige for språk og andre emner.

FAQ

Hvor mye betaler man for spanskkurs i Moss og i nærheten?

Gjennomsnittsprisen på spanskundervisning i Moss er 325kr.

Utgiftene for privatlærer i spansk vil avhenge av:

 • Erfaringen læreren har
 • Hvor undervisningene finner sted online eller hjemme hos eleven)
 • Hvor ofte du har undervisningstimer og lengden på hvert undervisningsmøte
 • Målet for din undervisning

97% av alle våre veiledere gir første privattime gratis.

Sjekk ut prisene til våre veiledere i spansk i nærheten av deg.

'Hvor i @ TPL_VILLE @ kan du finne en privat spanskveileder?

På Superprof kan du bla gjennom vårt utvalg av lærerprofiler for å finne den rette løsningen for din spanskundervisning.

 

Du skriver ganske enkelt inn dine kriterier i søkefeltet for å se listen over tilgjengelige veiledere som er tilgjengelige for undervisning i nærheten av deg.

 

Du kan kikke på en undervisers individuelle annonse og velge den spanskunderviseren som passer dine behov.

 

Når du har funnet en lærer, kan du ta kontakt med dem på plattformen vår for å diskutere detaljene for undervisningen din dine.

Kan du ta privat spanskundervisning online?

På Superprof kan du lære spansk online med en privat veileder. Enten du trenger hjelp til å øve før spanskeksamen, sliter med spansk grammatikk eller bare ønsker å jobbe med dine spanskferdigheter, kan veilederne våre hjelpe deg.

 

Rundt 80% av spansklærerne på Superprof gir spanskundervisning online, og de fleste av dem tilbyr sin første undervisningstime gratis!

 

For å finne tilgjengelige privatlærere for spanskundervisning på nett, bare skriv inn fagkriteriene dine i søkemotoren og velg webkamera-filteret for å se de tilgjengelige lærerne.

 

Nettkurs gir deg flere fordeler. Du kan planlegge timene dine slik at de passer til timeplanen din, og undervisning. på nettet er ofte billigere siden veileder ikke trenger å bruke transport.

 

Finn en spansklærer online

Hva kan en spanskunderviser hjelpe deg med?

Å lære spansk har en rekke fordeler. Spansk er et av de mest talte språkene i verden og snakkes i mer enn 20 land.

 

Evnen til å snakke på et annet språk kan åpne for mange dører for deg når det gjelder arbeid, reise og kultur. Andre fordeler med å lære spansk inkluderer økt ansettelsesevne og forbedrede skriveferdigheter.

 

På Superprof har vi en rekke svært kvalifiserte spanskundervisere tilgjengelige for å gi privatundervisning.

En spansklærer kan hjelpe deg med mange ting:

 • Forberedelse før en tentamen eller universitetseksamen
 • Spansk på nybegynnernivå og lære grunnleggende setninger før ferie
 • Beherske reglene for spansk grammatikk
 • Øve på å snakke og uttalelse
 • Staving og bøyning av verb
 • Gi strategier for å hjelpe deg med spansknivået ditt
 • Spansk i til jobb
 • Lesing og forståelse
 • Leksehjelp

Du kan diskutere sammen med læreren din hva du ønsker å oppnå med dine private spanskkurs.

 

Alle spanskkurs med en kompetent privatunderviser gir deg anledningen å mestre det spanske språket mer effektivt.

 

Ved hjelp av veilederen din er det nå den perfekte anledningen å lære det spanske språket mer effektivt.

Hvor mange privatlærere tilbyr for øyeblikket privatundervisning i spansk i nærheten av deg?

Det er for øyeblikket 6 private spansklærere som tilbyr spansktimer i Moss.

 

For å finne en privat spansklærer, ta en titt på deres annonse for å finne ut mer informasjon om kurstilbudet deres.

 

Velg kurs fra vårt utvalg av mer enn 6 lærere.

Finn en lærer for spansk

Flere flinke lærere i spansk er klare for å gi deg undervisning i Moss

Se flere lærere Kom i gang

Blir bedre i spansk ved hjelp av et spanskkurs

Spansk anses som fremtidens språk av mange internasjonale forretningsmenn og eksperter. Dette kommer av at de spansktalende landene i verden (i alt 21) registrerer en god økonomisk vekst, med store internasjonale bedrifter og konserner der spansk språk er en viktig kunnskap.

Ønsker du å jobbe i et slikt konsern og bidra til å skape broer over landegrensene? Da trenger du å lære spansk på et relativt høyt nivå, helst forretningsspansk.

Og selv om målet ikke skulle være relatert til forretning på høyt nivå, så er det mange fordeler med å lære seg et verdensspråk som spansk. Faktisk er spansk et av verdens mest populære språk å lære, samtidig som det er det tredje mest utbredte språket i verden.

Man regner at rundt 560 millioner mennesker snakker språket verden over, hvorav 470 millioner har det som morsmål og resterende 90 millioner har det som fremmedspråk og andrespråk.

Med 470 millioner morsmålstalere er spansk bare forbigått av kinesisk når det gjelder utbredelse i verden. Mens det er det tredje mest talte språket etter engelsk og kinesisk.

Med så mange spansktalende skulle du ha rimelig gode sjanser for å få praktisert språket, enten du satser på Moss eller Lima. Satser du på hjemlige trakter, så skal du vite at det faktisk er en relativt stor andel spansktalende i Moss. I Kommuneportalen viser målinger fra 2020 at det bor rundt 150 spansktalende i byen, fordelt på chilenere, spanjoler og meksikanere. Det er også en relativt stor andel filippinere, og som kjent snakker mange av dem spansk.

Dermed har du gode grunner til å lære språket og få praktisert det uten å forlate bygrensen engang.

I denne artikkelen skal vi se litt på hva det innebærer å lære spansk, hvilke utfordringer du kan støte på og hvordan privatundervisning med en Superprof lærer kan hjelpe deg mot målet om å bli spansktalende.

Hvorfor spansk?

Ja, hvorfor ikke? Lære er ikke tung å bære, og i tillegg til å være nyttig så er det en hel rekke andre fordelaktige «birvirkninger» ved å lære et språk. Med et andre, tredje eller fjerde språk, økes hjernekraften. Ved å lære språk trimmes venstre hjernehalvdel, og studier viser i så måte til bedre hjernekapasitet og kommunikasjon mellom hjernehalvdelene.

Forskning viser også at de som kan to eller flere språk utvikler Alzheimers sykdom på et senere tidspunkt i livet. På Hjernefabrikken kan vi også lese at språkmektige mennesker er bedre til å «multitaske», er bedre lyttere og mentalt mer fleksible.

Når du lærer et fremmedspråk, blir du faktisk også flinkere i ditt eget morsmål. Du vil få en repetisjon på grammatikken du lærte i barneårene, og du vil utvide ditt eget ordforråd. Hvordan? Ved å lære ord på et fremmed språk som ligner på norske ord, eller ord som du kan «fornorske» og så finne i en norsk fremmedordbok – du vil bli overrasket over hvor mange europeisk-inspirerte ord du ikke visste om på norsk!

De kognitive fordelene kommer også godt med for deg som studerer på høyere nivå eller universitet. Det viser seg nemlig at de som kan to eller flere språk yter bedre også i andre fag på skolen. Hjernen blir på en måte mer mottakelig for læring!

Du vil også ha lettere for å lære andre språk, eller forstå andre språk i samme språkfamilie. Spansk er vulgærlatin og tilhører den romanske språkgruppen, sammen med fransk, italiensk, portugisisk og rumensk. Språkene i denne gruppen har samme grammatiske regler og bruker det latinske alfabetet. På spansk brukes diakritikere for å legge aksent på ordene, og bokstaver som «ñ» og «ll» er særspanske.

Når du lærer spansk, vil du også lære om spansk kultur. Du vil utvide horisontene og bedre forstå hvorfor ting gjøres og sies på ulike måter i andre kulturer. Du vil bygge kulturelle verdier du ellers ikke ville ha utviklet.

Det var altså på det personlige planet, men hva med det yrkesmessige planet? Globalisering er et stadig gjentakende ord i hverdagen, en hverdag som for øvrig er i stor endring. Store konserner blir verdensomfattende, og engelsk er ikke lenger nok til å bygge bro mellom nasjoner, spesielt ved ekspansjon til spansktalende markeder.

Mange arbeidsgivere setter ekstra pris på å lese en CV med spansk på merittlisten, og akkurat dette punktet kan være avgjørende for om du får jobben eller opprykket du sikter etter.

Med spansk ligger verden for dine føtter, enten det er snakk om yrkesmessig eller på det personlige planet.

Spanske finurligheter og utfordringer

Du kan sikkert noen spanske ord eller uttrykk uten å ha studert eller pugget noe på det. Starter du med spanskundervisning på grunnivå, vil du raskt tilegne deg noen høflighetsfraser og hilsener, mens middels- og høyere nivå kan ta opptil flere år. Mist ikke motet av den grunn! Gjør det heller til en morsom opplevelse med en privatlærer, som kan skreddersy et artig undervisningsopplegg for deg. Da vil språklæren gå som en lek!

Spansk har blitt et populært språk allerede fra ungdomsskolenivå. Var du så lur å ta spansk som valgfag, så har du et godt utgangspunkt for å bygge videre på språket. Dog krever det dedikasjon, tid og tålmodighet! Spansk sies å være lettere å lære enn for eksempel tysk, russisk og kinesisk. Likevel er det en del finurligheter og vanskelig fonetikk i det spanske språket. Her ser vi på noe av det du kan støte på av «problemer» underveis:

 • Tider: på norsk har vi seks tider, på spansk er det hele 16. Dette kan i begynnelsen være overveldende, siden det på spansk finnes verbtider og bøyninger som ikke engang finnes på norsk.
 • Kjønn: på spansk er substantivene enten hunkjønn eller hankjønn, og det særegne er at dette påvirker adjektivene som brukes etter substantivet. Ja, adjektivet kommer etter substantivet på spansk. På spansk heter det en «bil rød» og «hus hvitt» osv.
 • Fonetikk: i det spanske språket uttales alle bokstaver, med noen få unntak. I tillegg lyder bokstaver som «g» og «j» som en harkelyd, som formes bakerst på tungen. Det er også en nyanseforskjell på uttalen av en enkel «r» og en dobbel «r», noe som kan ta svært lang tid å lære seg fordi vi bare rett og slett ikke hører forskjellen. Bokstaven «z», og noen ganger «c», uttales som en lespende «s». Dette er særspansk, og et fenomen som ikke forekommer i andre spansktalende land. Historien bak dette er forøvrig litt artig. Det hadde seg nemlig sånn at den spanske kongen, for lenge, lenge siden, hadde en talefeil og ikke klarte å uttale «s». Kongen ble likevel sett opp til, og det ble status å snakke slik som kongen gjorde. Dermed ble lespelyden innført i Spania.

Det vanskeligste med den spanske grammatikken er imidlertid kjønn og verb, og det kreves mye øvelse for å beherske dette godt. Men øvelse gjør mester, heter det!

Spansk privatundervisning

Spanskkurs i voksen alder er ingen dum ide, nettopp av ovenfor nevnte grunner. Imidlertid er du kanskje ikke klar for å sette deg på skolebenken igjen, og føler deg utilpass i en klasse-setting. Da finnes det andre gode alternativer. Du kan for eksempel velge privatundervisning, der lærer kommer hjem til deg eller undervisningen foregår over webkamera.

Med en Superprof spansklærer får du et skreddersydd undervisningsopplegg med fokus på akkurat det du trenger å lære og på den måten du ønsker å lære det. Et slikt opplegg er både artigere og mer effektivt, siden læreren kun har deg å konsentrere seg om. Du får lærerens fulle oppmerksomhet, og kan fritt spørre om det du lurer på underveis.

Går du på ungdomsskolen, videregående eller høyere studier og lærer spansk, vil en privatlærer kunne være en god støtte ved siden av studiene. Er det noe du ikke forsto i timen, kan privatlæreren gi deg grundig innføring slik at du klarer å holde tritt med klasseromsundervisningen på skolen. Du vil også kunne få hjelp med lekser eller forberedelse til spanskeksamen.

Finn spansklærer i Moss

Flere private aktører tilbyr spanskundervisning i Moss, og Superprof er en av dem. På vår plattform har vi fire spansklærere i selve Moss, og enda fler om du utvider søket til tettsteder og byer i nærheten. Plattformen presenterer hver lærer med navn, fagområde, sted, kvalifikasjoner og erfaring.

Her informeres også om hva slags undervisning de tilbyr, om de tilbyr klasseundervisning, hjemmeundervisning eller fjernundervisning via webkamera og tilhørende chatteprogram (Skype, Zoom etc.). Du kan også lese tidligere elevers omtale om læreren og undervisningen.

Er du interessert i spansk nettkurs, er ikke sted noen avgjørende faktor. Siden undervisningen foregår over nett, kan du velge en lærer som sitter milevis unna, ja, kanskje i en helt annen verdensdel.

Har du et budsjett å forholde deg til, er nettundervisning det rimeligste alternativet. Du kan imidlertid gjøre det enda rimeligere ved å gå sammen med en vennegjeng eller kollegaer på jobben, og dele utgiftene til en spansklærer. Opplegget vil da ikke være like skreddersydd som om du har læreren for deg selv, men fortsatt mer personlig enn i en klasseroms-setting.

Som en ekstra tjeneste tilbyr spansklærerne på Superprof første time gratis. Dette for at du skal bli kjent med læreren og stille de spørsmålene du lurer på uten at det skal koste deg noe. Bruk denne gratistimen effektivt, slik at du ved første betalte time kommer godt i gang med spanskopplæringen. Lykke til med ditt nye språkprosjekt!

Hva vil du lære?