Utmerket
Anmeldelser

Spansk språkkurs i Drammen

Se flere lærere

5.0 /5

Lærerne har gjennomsnitt på 5.0 av fem og 1 evalueringer.

264 kr/time

Mange av lærerne tilbyr første kurstime gratis. Gjennomsnittsprisen er for en time er 264kr

8 t

Flere av spansklærerne svarer innen 8time(r)

Enkelt å utvikle ferdigheter eller lære seg nye språk!

2. Organiser din private spanskundervisning

Kontakt din lærer ved hjelp av meldingstjenesten tilgjengelig fra din konto. Planlegg deretter videre undervisningsopplegg i spansk.

3. Oppdag nye interesser

Elevpasset gir deg tilgang til alle våre undervisere, lærere og mentorer. Oppdag nye interesser sammen med flotte, engasjerte mennesker som er lidenskapelige for språk og andre emner.

FAQ

Hvor mye koster det for spanskkurs i Drammen og i nærheten?

I Drammen, er gjennomsnittskostnaden for spanskundervisning 264kr.

spansklærerens priser vil avhenge av:

 • Erfaringen læreren har
 • Hvor undervisningene finner sted online eller hjemme hos eleven)
 • Hvor mange undervisningstimer du tar og lengden på hvert undervisningsmøte
 • Målet for din undervisning

97% av alle våre lærere gir første time av spanskundervisningen gratis.

Sjekk ut prisene til våre veiledere i spansk i i din by.

Hvordan kan du finne en spansklærer i Drammen?

På Superprof kan du bla gjennom vårt utvalg av annonser for å finne den rette løsningen for din spanskundervisning.

 

Du skriver ganske enkelt inn dine kriterier i søkefeltet for å se listen over tilgjengelige lærere som er tilgjengelige for undervisning i nærheten av deg.

 

Du kan kikke på en undervisers individuelle profil og plukke ut den spansklæreren som tilsvarer dine behov.

 

Når du har funnet en lærer, kan du ta kontakt med dem på plattformen vår for å diskutere detaljene for undervisningen din dine.

Kan du ta privattimer i spansk online?

På Superprof kan du lære spansk online med en privat veileder. Enten du trenger hjelp til å øve før spansktentamen, sliter med spansk grammatikk eller bare ønsker å jobbe med dine spanskferdigheter, kan veilederne våre hjelpe deg.

 

Rundt 80% av spansklærerne på Superprof tilbyr spanskundervisning online, og de fleste av dem tilbyr sin første undervisningstime gratis!

 

For å finne tilgjengelige privatlærere for spanskundervisning på nett, bare skriv inn fagkriteriene dine i søkemotoren og velg webkamera-filteret for å se de tilgjengelige lærerne.

 

Nettkurs gir deg flere fordeler. Du kan planlegge timene dine slik at de passer til timeplanen din, og undervisning. på nettet er ofte billigere siden veileder ikke trenger å bruke transport.

 

Finn en spansklærer online

Hva kan en spansklærer hjelpe deg med?

Å lære spansk har en rekke fordeler. Spansk er et av de mest talte språkene i verden og snakkes i mer enn 20 land.

 

Evnen til å snakke på et annet språk kan åpne for mange dører for deg når det gjelder arbeid, reise og kultur. Andre fordeler med å lære spansk inkluderer økt mental fleksibilitet og forbedrede skriveferdigheter.

 

På Superprof har vi en rekke svært kvalifiserte spansklærere tilgjengelige for å tilby privatundervisning.

En spanskunderviser kan hjelpe deg med mange ting:

 • Øving før en tentamen eller universitetseksamen
 • Spansk på nybegynnernivå og lære grunnleggende setninger før ferie
 • Beherske reglene for spansk grammatikk
 • Øve på å snakke og uttalelse
 • Skriving og bøyning av verb
 • Gi råd for å hjelpe deg med spansknivået ditt
 • Spansk i til jobb
 • Lesing og forståelse
 • Leksehjelp

Du kan bestemme sammen med læreren din hva du håper å oppnå med dine private spansktimer.

 

Reserver spansktimer for å lære mer om spansk språk med en sertifisert veileder.

 

Ved hjelp av veilederen din er det nå den perfekte muligheten å lære det spanske språket raskere.

Hvor mange privatlærere tilbyr for øyeblikket privatundervisning i spansk i nærheten av deg?

Det er for øyeblikket 10 spansklærere som tilbyr spanskkurs i Drammen.

 

For å finne en privat spansklærer, se deres annonse for å finne ut mer informasjon om kurstilbudet deres.

 

Velg undervisning i Drammen fra vårt utvalg av mer enn 10 spansklærere

Finn en lærer for spansk

Flere flinke lærere i spansk er klare for å gi deg undervisning i Drammen

Se flere lærere Kom i gang

Undervisere med spansk som morsmål klare for å gi spanskkurs i ditt område.

«El Real Alcázar de Sevilla es un conjunto de palacios rodeados por una muralla», ( Alcazar i Sevilla er en gruppe palasser omringet av en stor mur). For å forstå denne setningen, uten å måtte jukse med Google Translate, må man ha tatt noen spansktimer først. Setningen, som består av et par standard ord fra det spanske vokabularet samt det konjugerte verbet «ser» (å være), kan være helt uforståelig for enhver nordmann som ikke snakker spansk. Å lære et nytt språk kan virke som en enorm oppgave for en som er helt fersk. Ingen har sagt at det er en enkel oppgave, men å lære spansk er faktisk ikke så vanskelig som du kanskje tror. Du kan fint få spansken din opp på et nytt nivå uten å miste illusjonen underveis. Det er ikke så vanskelig å finne spanskkurs i Drammen, en stadig voksende by med i alt 66.000 innbyggere. Her finner du gode muligheter for klassetimer, språkskoler, spanskkurs, privat hjemmeundervisning etc. Vil du bli spansktalende med Superprof? Hvorfor ikke!

Spansk, et viktig verdensspråk

På spansk uttales alle bokstavene, bortsett fra «H», som er stum. Dette gjør at lesingen går radigere, og at det er enklere å lære spansk fremfor kinesisk, japansk eller arabisk. Spansk ligner på andre romanske språk som fransk og rumensk, da de kommer fra samme språkfamilie: latin, eller mer nøyaktig: vulgærlatin. Kan du spansk, vil dette være døråpneren til å lære andre romanske språk. Ikke bare har de samme opprinnelse, men de deler også alfabet og har liknende grammatiske regler. Spansk har også mye til felles med italiensk og portugisisk språk. Det geografiske området av land med spansk som offisielt språk, utgjør 11,5 millioner kvadratkilometer. Samlet er dette et massivt landareal som omfatter USA, Mellom- og Syd-Amerika, fra Mexico til Chile (med unntak av Brasil, Guayana og Surinam). Størrelsen på Spania alene er 505,911 kvadratkilometer. Etter angelsaksisk (rundt 27,9 millioner km²), russisk (17,1 millioner km²) og fransktalende land i verden, figurerer spansk blant verdens største språklige områder. I dag vil du ved å kunne noen spanske ord eller snakke spansk med flytende uttale – sammen med engelsk – kunne kommunisere med halvparten av verdens befolkning, inkludert land du kanskje alltid har drømt om å besøke. I tillegg til engelsk, som tales av 1,5 milliarder mennesker, er spansk et av de viktigste språkene i verden. Rundt 470 millioner mennesker har spansk som morsmål, fordelt på 23 land med latinsk kulturbakgrunn. I tillegg til dette høye antallet, kommer ytterligere 73 millioner som har spansk som andrespråk og 21 millioner som har det som fremmedspråk. Etter kinesisk og engelsk, er spansk det tredje mest talte språket i verden.

Finn en spansklærer i Drammen og ta del i den spanske kulturen

På internasjonalt nivå er spansk et av språkene som oftest figurerer blant de offisielle språkene i internasjonale organisasjoner som FN, EU, søramerikanske organisasjoner som Mercosur og De søramerikanske lands union, samt Organisasjonen av amerikanske stater. Spansk er uten tvil et profesjonelt verktøy for internasjonale og diplomatiske relasjoner! Det er også det mest brukte språket på internett. Online er spansk det fjerde mest brukte språket og det nest mest brukte på sosiale medier. Kun engelsk overgår spansk i utbredelse i verden. Dette gjør at mange mener at spansk er fremtidens språk og etter hvert vil ha større utbredelse enn engelsk. Teorien er interessant og slett ikke umulig, for demografien i spansktalende land er yngre og mer dynamisk enn i de engelsktalende landene. Etter en lang historie med økonomisk vekst er land i Sør-Amerika, i følge indeks for menneskelig utvikling, like utviklet som europeiske land. Dette betyr at det er større muligheter for arbeid i nye og voksende økonomier som Chile, Argentina, Uruguay, Mexico, Peru og Colombia. Om vi ser på Spania de siste førti årene, etter General Francos død i 1975, har landet gått fra diktatur og underutvikling til et demokrati åpent for internasjonal handel. Enten du er for eller imot globalisering, så er det et faktum at dette har gjort den iberiske halvøy til den fjerde største økonomien i Euro-sonen. Mens den økonomiske krisen i 2008 rammet Spania og andre spansktalende land hardt, har gjenoppbygging via multinasjonale avtaler og økonomisk stimuli gjort sitt til å gjenopprette dette dynamiske og blomstrende språket.

Hva du kan gjøre med spanskkunnskaper

Det er mange fordeler med å kunne spansk. Ved å lære språket og kulturen å kjenne, vil flere porter åpne seg på arbeidsmarkedet. Du vil også få en bedre forståelse for spansk kultur og historie, og du vil kunne kommunisere med tusenvis av spansktalende som besøker Drammen i høysesongen eller som bor der fast hele året. Derfor har du all grunn til å lære spansk med våre spansklærere i Drammen. Simplemente, aprende el español! (Lær spansk, helt enkelt!). Enten du lærer spansk via et språkstudie eller du legger ut på en språkreise til et spansktalende land, så vil du få kjenne på den herlige følelsen av å studere et fremmed språk, en følelse som vil vare lenge etter at kurset er avsluttet. Å pugge spanske ord, spansk grammatikk, forstå uregelmessige verb, matche subjekt med riktig konjugering av verbet, lære aksenten ved bruk av diakritikere over bokstavene – alle disse ferdighetene gir deg god skriftlig og muntlig forståelse av det spanske språket. Takket være kurs som våre, kan du raskt og enkelt lære spansk, fra nybegynnernivå til samtale på middels nivå og avanserte videregående kurs. Å perfeksjonere spanskferdighetene dine og finpusse uttalen, vil hjelpe deg å bli tospråklig, slik at du kan føre samtaler med spansktalende som har spansk som morsmål. Du trenger ikke å reise til Spania eller Sør-Amerika for å lære godt spansk. Du kan oppnå dette uten å forlate Drammen. Med et språk som spansk, i tillegg til engelsk, vil CV-en din styrkes med to verdensspråk og gi deg større gjennomslag på arbeidsmarkedet. Også i utlandet vil språkferdighetene dine verdsettes, og i enkelte steder i verden er også norsk en ettertraktet språkferdighet. Da har du tre språk på skrytelisten. Det er mange profesjonelle muligheter og mye du kan jobbe med når du kan spansk:

 • Norsklærer for spansktalende elever
 • Spansklærer i Drammen
 • Norsk-spansk oversetter, eller spansk-norsk
 • Tolketjenester
 • Skribent
 • Reklamebransjen
 • Prosjektleder i humanitære oppdrag (Bolivia, Peru, Ecuador, Colombia, Guatemala, Costa Rica etc.)
 • Servicebransjen i Drammen (kelner, resepsjonist etc.)
 • Turisme (turistkontor, guide etc.)

Ta spansktimer med Superprof!

Om du av en eller annen grunn (pris, lærevilkår, manglende tilpasning av læreplan etc.) ikke lenger vil delta i gruppeundervisning på språkskole eller via kurs, kan vi med våre individuelle kurs vekke opp igjen lidenskapen du en gang hadde for det iberiske språket. Ved å velge en spansklærer fra Superprof plattform, kan du få en lærer som tilpasser seg dine behov: enten det er via live veiledning og praktisering eller via mer tradisjonell tilnærming tilpasset alle nivåer. Heldigvis er det en masse spansklærere i området i og rundt Drammen. De opererer med en vanlig timepris på alt fra 150 til 280 kroner, alt avhengig av nivå og lærer. Mange tilbyr første time gratis. Dette for at både du og lærer skal få kjennskap til hverandre før en eventuelt legger ut på språklige eventyr sammen. Vi har en relativt stor base med spansklærere, som kan gi hjemmeundervisning med fokus på dine målsettinger, enten det er å kunne uttrykke deg korrekt på spansk, eller om du skal ut i praksis eller forberede deg til eksamen etc. Selv om de fleste lærerne vil kunne gi deg det du trenger, gjelder det å finne «den rette for deg». Derfor er det en del ting du må ta hensyn til og visse krav du bør stille:

 • Pris
 • Lærerens erfaring og kvalifikasjoner
 • Hvilket spansktalende land læreren kommer fra (hvilken spansk de vil lære deg)
 • Lærerens profesjonelle nivå (student, pensjonist etc.)
 • Akademisk nivå på kurset (videregående, universitet etc.)
 • Kursinnholdet: kommunikasjon basert på, eller med fokus på, skriftlig forståelse?
 • Kurssted: om du bor i Drammen sentrum, kan det være praktisk å engasjere en lærer som holder til så nær sentrum som mulig.

Før du tar kontakt med en lærer, er det en ting til du bør spørre deg selv om: hva ønsker du å lære av språket? Kultur, historie, hverdagsfraser eller forretningsspråk etc.? Avslutningsvis er det bare én ting til som gjenstår: kontakt din fremtidige spansklærer nå!

Hva vil du lære?