Utmerket
Anmeldelser

Ta et fransk språkkurs i Kristiansand

267 kr/time

Gode priser: 95% av lærerne tilbyr første undervisningstime gratis. Gjennomsnittsprisen er 267kr/timen

Å lære fransk i Kristiansand har aldri vært
enklere

2. Organiser privat franskundervisning

Ta kontakt med din fransklærer for å planlegge privatundervisning. Få et skreddersydd opplegg tilpasset ditt nivå og behov.

3. Oppdag nye opplevelser

Elevpasset gir deg tilgang til alle våre coacher, undervisere, lærere og mentorer. Oppdag nye interesser sammen med engasjerte mennesker

FAQ

💰Hva er gjennomsnittprisen for en undervisningstime i franskkurs i Kristiansand?

Gjennomsnittsprisen for en undervisningstime i franskkurs i Kristiansand er 267Kr.

Prisen avhenger av faktorer som : 

  • Lærerens erfaring innen franskundervisning
  • Sted for undervisning (hjemme eller online) og i hvilket område 
  • Varigheten og hyppigheten for undervisningen

97% av lærerne tilbyr første undervisningstime gratis.

Se prisene til lærere i nærheten av deg.

🎯 Hvorfor velge undervisning i Fransk i Kristiansand?

franskkurs Med en erfaren lærer, gir deg muligheten til å utvikle deg raskt innen faget.

Du velger den læreren som passer deg best.

Enkel søkemotor gir deg oversikt over de ulike lærerene.

Start ditt søk, raskt og enkelt.

💻 Kan man lære Fransk online?

Flesteparten av våre fransklærere tilbyr deres franskkurs online. Se gjennom alle profilene for å finne  franskkurs online.

🎓 Hvor mange lærere er tilgjengelige for kurs innen franskkurs i Kristiansand?

3 lærere i fransk tilbyr hjelp i fransk.

Du kan se gjennom profilene deres og velge den som passer deg best.

Velg en lærer mellom 3 profiler.

✒️ Hvilken gjennomsnittsevaluering har våre Fransklærere i Kristiansand mottatt?

Blandt ulike vurderinger, har elevene gitt et gjennomsnitt på  av 5.

Dersom det skulle oppstå et problem med undervisningen, er kundeservice tilgjengelig i ukedagene for å bistå med å finne en løsning.

For hvert fag kan du se evalueringene gitt av elever.

Vil du lære fransk i Kristiansand?

Velg blant mange dyktige lærere innen fransk i Kristiansand!

Se flere lærere Kom i gang

Finn et fransk språkkurs gjennom Superprof

Å lære seg et nytt språk kan være både vanskelig og tidkrevende, spesielt hvis du ikke har lært et fremmedspråk tidligere. Med en privatlærer i fransk, vil du lære språket med rask progresjon.

Når du lærer et nytt fremmedspråk, må du ta for deg ordforråd, grammatikk, uttale og språkets oppbygning. Siden fransk deler en del av ordforrådet sitt med både noe germansk (muligens gjenkjennbart på norsk) og engelsk, kan dette være et enklere språk å lære enn mange andre.

Kristiansand har mange muligheter når det kommer til å lære seg fransk. Her befinner det seg mange privatlærere, og byen har et bredt skolesystem.

I tillegg har du studium i fransk på UiA, som også kan hjelpe deg med å bli en ekspert i faget. Dette er slik du kan lære deg fransk i Kristiansand!

Fransk rundt om i verden og i Kristiansand

Først av alt vil du lære deg den helt spesielle aksenten de har. Det er en helt annen uttale enn vi er vant med på norsk. Fordelen er at skarre-r allerede er godt kjent blant kristiansandere flest.

Fransk er ikke bare et fint språk å høre på, men også viktig i verdenssammenheng. Uansett om det gjelder næringsliv, handel eller finans, vil man ha bruk for språkkyndige.

Dersom du ønsker å jobbe i et internasjonalt selskap eller en større organisasjon, kan det være fordelaktig å starte med franskferdigheter så tidlig som mulig.

Svært mange land i verden bruker fransk som offisielt språk, og det samme gjelder større internasjonale organisasjoner som du helt sikkert kjenner til. Fransk er det offisielle språket til FN, Den internasjonale olympiske komité, NATO, Verdens handelsorganisasjon, Den afrikanske union, Den europeiske union, Organisasjonen for islamsk samarbeid, og Europarådet.

Å lære seg et nytt språk har mange fordeler, siden du kan snakke med millioner av nye mennesker, forbedre karrieremulighetene dine eller bli norsk- og engelsklærer i et fransktalende land.

Fordelene med å kunne snakke fransk

Det er mange fordeler med å kunne fransk flytende. Du vil ha muligheten til å besøke kjente byer i Frankrike som Bordeaux, Calais, Lyon, Marseille, Paris, Reims, Strasbourg, Toulouse, og kommunisere med lokalbefolkningen på deres morsmål. Reiser til Frankrike vil med andre ord aldri bli det samme.

Hvis du forbedrer dine franske språkkunnskaper, kan du kommunisere med mange nye mennesker fra hele verden. I tillegg kan du ønske franskmenn velkommen til Kristiansand og gi dem et unikt innblikk i byen. Det kan komme godt med om du ønsker en sommerjobb som guide.

En annen fordel er at kunnskap om fransk kan forbedre karrieremulighetene dine. I en stadig mer globalisert verden ser bedrifter etter ansatte med språkkunnskaper. Frankrike har historisk sett vært en viktig aktør og gjort det franske språket viktig i verdenssammenheng.

Finn deg en fransklærer i Kristiansand

Kristiansand er en av de største byene i Norge, og det bor mennesker med ulike bakgrunn og nasjonalitet i denne byen. Det er dermed også et bredt utvalg av språkkurs du kan velge mellom i byen.

Så hvorfor skal du lære deg å snakke fransk i Kristiansand?

En viktig grunn er gevinsten av å lære seg et nytt språk. Å være flerspråklig er gøy, spesielt i den globale verden vi lever i!

Når det er sagt, er det også flere andre grunner. Du trenger ikke nødvendigvis å lære fransk i Frankrike. Men det betyr ikke at du skal avvise et utvekslingsopphold på VGS eller erasmusopphold i regi av ditt studium på UiA. 

For å komme i gang med fransk kan du få private opplæringsprogrammer og lære om forskjellige aspekter av språket og hvordan du snakker det. Å lære språk tar mye tid og krefter, og en privatlærer kan sørge for at du bruker tiden din effektivt.

Å kunne gjøre deg forstått i flere sammenhenger er en god grunn til å lære fransk. Bare det å gå fra et elementært nivå til et mellomnivå vil bety at du har tilegnet deg de nødvendige tale- og skriveferdighetene for å gjøre deg forstått.

Du må også ha tilstrekkelig med kunnskap om fransk ordforråd og grammatikk. Heldigvis deler språket mange likheter med engelsk og norsk. For det første bruker de det samme alfabetet, og flere av bokstavene uttales på samme måte som på norsk. Det er vanligvis mye lettere for en norskspråklig å lære seg fransk enn japansk, kinesisk eller arabisk.

Takket være våre privatlærere kan du lære om fransk, forberede deg på en tur til Frankrike, Sveits, Senegal, Belgia, Seychellene eller Luxembourg, få på plass det siste før eksamen, gjøre deg klar til et intervju eller lære mer om fransk kultur og historie.

Hvis du enda ikke er overbevist, så har du noen til her! Du kan studere uregelmessige verb, forbedre eksamensresultatene dine, skifte karriere (finne arbeid i Frankrike, bli oversetter eller starte en karriere innen undervisning).

Hvis du kan snakke fransk, vil det også hjelpe deg når du for eksempel skal søke om visum i Quebec.

Lær deg fransk med en privatlærer fra Superprof

Det er mange jobber du kan gjøre med franskkunnskaper: fransklærer, oversetter, jobber innen turisme (i barer, restauranter, reisebyråer osv.), og som journalist. En privatlærer kan tilby skreddersydd undervisning, som kun skal ta hensyn til deg og ikke en hel klasse.

Det er mange fransklærere i Kristiansand, og disse står klare til å hjelpe deg med fransk. Fransklærere i Kristiansand er mennesker med ulik bakgrunn, som er med på å påvirke prisen på undervisninga.

Det kan være en utdannet fransklærer, en fransktalende student som ønsker å tjene litt ekstra penger, en pensjonert lærer eller en franskmann bosatt i Kristiansand.

Sørg for at du setter deg inn i hva målene dine er og hva du trenger av en privatlærer før du velger. Det kan være lurt å gjøre seg opp noen tanker rundt prisen for undervisninga, hvilke erfaringer og kvalifikasjoner læreren har, hvor undervisninga vil foregå, hvilket nivå og innholdet til undervisingen.

Sist men ikke minst er det viktig å sjekke ut lærerens personlighet. Dette er et menneske du vil tilbringe mye tid med, og det er viktig at dere går overens.

Heldigvis tilbyr flere fransklærere en gratis prøvetime, slik at dere kan se an dine mål og om kjemien er god. Med disse punktene i bakhodet, bør det være ganske enkelt å finne en passende lærer. Alt du trenger å gjøre nå er å gå inn på Superprof, finne en privatlærer i Kristiansand og velge blant disse. Lykke til med å lære deg fransk!

Hva vil du lære?