Utmerket
Anmeldelser

Ta et fransk språkkurs i Stavanger

Se flere lærere

4.7 /5

Fransklærer med et gjennomsnitt på 4.7 stjerner og mer enn 1 evalueringer.

276 kr/time

Gode priser: 95% av lærerne tilbyr første undervisningstime gratis. Gjennomsnittsprisen er 276kr/timen

1 t

Raske som lyn! Våre fransklærere svarer vanligvis innen 1time(r)

Å lære fransk i Stavanger har aldri vært
enklere

2. Organiser privat franskundervisning

Ta kontakt med din fransklærer for å planlegge privatundervisning. Få et skreddersydd opplegg tilpasset ditt nivå og behov.

3. Oppdag nye opplevelser

Elevpasset gir deg tilgang til alle våre coacher, undervisere, lærere og mentorer. Oppdag nye interesser sammen med engasjerte mennesker

FAQ

Hvor mye koster det for franskkurs i Stavanger og omegn?

I Stavanger, er gjennomsnittsprisen for privatundervisning i fransk 276kr per time.

Prisen for franskkurs vil avhenge av:

 • Erfaringen underviseren innehar
 • Hvor undervisningene finner sted (online eller et annet sted i nærområdet)
 • Hvor mange undervisningstimer du tar og lengden på hvert undervisningsmøte
 • Objektivet for din undervisning

97% av alle våre lærere tilbyr første time av undervisningen gratis.

 

Sjekk ut prisene på våre fransklærere i ditt område.

Hvorfor ikke prøve ut fransktimer i Stavanger?

Fransk er et nyttig fag, som kan være nødvendig på reise til fransktalende land, karriere eller videre studier. Kanskje ønsker du å lese klassisk fransk litteratur på ditt originalspråk?

 

Verdien av å mestre faget argumenterer for hvorfor man burde satse på å øke sine ferdigheter i faget. Flere barn sliter med fransk i løpet av skoletiden, enten om det er på barneskolen, ungdomsskolen eller på høyere nivå. Derfor er nettopp franskhjelp blitt svært ettertraktet.

 

Med hjelp av en franskklærer kan mange elever bli i stand til å overkomme sin frykt for å praktisere tredjespråket. Mange elever opplever også at karakterene forbedres i løpet av veiledningstimene med sin privatlærer i fransk.

 

Alle franskkurs med en godkjent privatlærer tilbyr deg muligheten til å lære grammatikk og vokabular.

 

Du må bare velge en veileder og reservere timer hjemmefra eller online.

 

En meldingstjeneste lar deg kommunisere med veilederen din for å organisere franskurset, enten om du vil lære hjemmefra eller ta kurs på nettet

 

Bruk søkemotoren vår for å finne fransklæreren din blant 9 fransksklærere i Stavanger.

Kan du ta franskurs online?

På Superprof kan du lære fransk på nett med en privatlærer. Enten du trenger hjelp til å øve før fransktentamen, sliter med fransk grammatikk, eller bare ønsker å forbedre dine franskferdigheter, kan veilederne våre hjelpe deg.

 

Mange av våre franskveildere tilbyr også privatundervisning. Rundt 80% av de private lærerne på Superprof gir franskundervisning på nett, og de fleste av dem tilbyr sin første undervisningstime gratis!

 

For å finne tilgjengelige onlineveiledere, bare skriv inn fagkriteriene dine i søkemotoren og velg webkamera-filteret for å se de tilgjengelige lærerne som for øyeblikket tilbyr online-kurs i ønsket fag.

 

Nettkurs gir deg flere fordeler. Du kan planlegge timene dine slik at de passer til timeplanen din, og undervisning på nettet er ofte billigere siden læreren ikke trenger å reise for å møte deg.

 

Finn din fransklærer online.

Hva er gjennomsnittsevalueringen gitt av elever til privatundervisere i fransk i Stavanger?

Elevene evaluerte sine fransklærere med et gjennomsnitt på 4.7 av 5 fra et utvalg av 1 anmeldelser.

 

Dersom det skulle oppstå utfordringer med vår tjeneste, vil en kundeservicemedarbeider være tilgjengelig for å finne en løsning (via e-post fra mandag - fredag).

Hvor mange lærere er tilgjengelige i Stavanger for å gi franskundervisning?

9 lærere er tilgjengelige for å gi franskkurs i Stavanger og nærområdene.

 

For å finne din privatlærer gå gjennom deres annonser for å finne ut mer informasjon om deres kurstilbud.

 

Velg din privatunderviser fra vårt utvalg av 9 franskundervisere.

Vil du lære fransk i Stavanger?

Velg blant mange dyktige lærere innen fransk i Stavanger!

Se flere lærere Kom i gang

Bli undervist av de beste lærerne - Ta et fransk kurs

Fransk er kjent for å være romantikkens språk og det har vært et populært valg som fremmedspråk på skolen. Dersom du noen gang har att fransk på skolen, har du helt garantert vært bort fraser slik som "Comment allez-vous ?" og "Vous venez d'où ?".

Disse kan så klart være nyttige å kjenne til, men kanskje ønsker du å lære å snakke fransk på en mindre formell måte?

Når fransktalende snakker seg i mellom, kan det komme ut mange nye uttrykk som du ikke har lært på dine franskkurs. Vil du virkelig mestre fransk, burde du også få forståelse av disse uttrykkene og slang som brukes i fransk dagligtale.

Kanskje har du sett på franske filmer som Amélie, eller sett franske serier slik som "le bureau de légends" og vil forstå mer av det som blir sagt? Dette er bare noen av grunnene til at du burde lære deg fransk i dag!

Fransk i Stavanger

Fransk brukes i flere land for utenom Frankrike; Belgia, Sveits,  Senegal, Canada og mange andre har fransk blant sine offisielle språk. Du finner fransk i de delene av verden hvor Frankrike har, eller tidligere har hatt, kolonier og territorier. Språket snakkes på mange ulike kontinenter og er derfor svært utbredt. 

Med nesten 300 millioner mennesker som snakker språket, er det ikke overraskende å vite at franskkunnskaper kan komme til nyttig på reise, innen handel, innen turisme og i større organisasjoner.

I Stavanger kan det være ideelt å kunne fransk dersom du vil jobbe innen turisme eller om du for eksempel vil jobbe for en internasjonal bedrift.

Fransk er også et av de offisielle språkene i FN, EU og NATO.

Du kan øve på fransken ved å oppsøke:

 • Språkskole
 • Kultursenteret
 • Universitetet
 • Privattimer med en fransklærer
 • Språkkafeer (se gjerne i tilknytning til UiS)
 • Utveksling

Dersom du er motivert og finner den læringsmåten som passer deg best, ligger forholdene til rette for at du skal kunne ha relativ rask progresjon. 

Finn deg en fransklærer i Stavanger

Selv om det ikke er lett å lære et fremmedspråk, kan du se det at det er en sammenheng mellom fransk og engelsk. Det betyr at dersom du mestrer engelsk på et høyt nivå, er sjansene der for at du vil kunne gjenkjenne noen ord på fransk.

Fremdeles er fransk et mye brukt språk i økonomi, politikk og diplomati. Det er derfor ikke overraskende at det er et ettertraktet språk i følgende yrker:

 • Oversetter
 • Journalist
 • Lærer
 • Turisme
 • Diplomat/ambassadør

Dersom du trenger å friske opp dine franskferdigheter, eller trenger å lære deg fransk på nybegynnernivå, kan du enkelt finne deg en privatlærer i fransk. På Superprofs plattform finnes det flere fransklærere, også med fransk som morsmål.

Noen av det lærerne kan hjelpe deg med er;

 • Samtalebasert undervisning
 • Interaktive aktiviteter
 • Fokus på uttale og den muntlige delen av fransk
 • Lære om det franske språket og den franske kulturen (litteratur, historie, musikk, etc.)
 • Lære om forskjellige franske aksenter

Det finnes både gruppeundervisning såvel som individuelle timer. Fordelen med individuelle timer er at du kan få skreddersydd undervisningsopplegg tilrettelagt ditt nivå og dine utfordringer. Du vil dermed kunne oppleve raskere progresjon og oppnå et høyere nivå på en effektiv måte. Det kan derimot være noe dyrere enn et tradisjonelt franskkurs.

Dersom du og noen venner vil gå sammen for å lære dere fransk, kan dere forsøke dere på gruppeundervisning med en privatlærer. Da vil dere kunne dele timekostnaden, som gjør undervisningen billigere totalt sett. 

Dersom du ikke har anledning til å dra til kurs og ha faste timer, kan nettkurs være en god løsning. Flere av lærerne på Superprof tilbyr enkelt en digital undervisning slik at du kan sitte komfortabelt i din egen stue, mens du lærer deg fransk.

Hva sier du? Kom i gang i dag!

Hva vil du lære?