Hjemmeside
Gi undervisning

Bli en mester i fransk med franskkurs Stavanger!

🥇 Dyktige instruktører
💻 6 Franskelærere i Stavanger
🔒 Verifiserte evalueringer
💸 Rimelige priser

Hva er nivået ditt?

Privatundervisning med Superprof

Finn en fransklærer i Stavanger

Se flere lærere

4.7 /5

Lærere med et gjennomsnitt på 4.7 stjerner og mer enn 1 evalueringer.

295 kr/time

Gode priser: 95% av lærerne tilbyr første undervisningstime gratis. Gjennomsnittsprisen er 295kr/timen

6 t

Raske som lyn! Våre fransklærere svarer vanligvis innen 6time(r)

01

Forsøk privatundervisning i fransk i Stavanger

Se annonsene til Superprofs fransklærere, gjennomgå dem ved bruk av våre filtre, og velg den læreren som passer dine kriterier.

02

Organiser privat franskundervisning

Ta kontakt med din fransklærer for å planlegge privatundervisning. Få et skreddersydd opplegg tilpasset ditt nivå og behov.

03

Oppdag nye opplevelser

Elevpasset gir deg tilgang til alle våre coacher, undervisere, lærere og mentorer. Oppdag nye interesser sammen med engasjerte mennesker

Se alle våre franskundervisere

Bli undervist av de beste lærerne - Ta et fransk kurs

Bonjour, ça va? Dette er et av de vanligste franske uttrykkene, og det brukes millioner av ganger om dagen, både i Frankrike men også her i Norge. Vil du lære mer om fransk kultur, mat og historie? Å lære et fremmedspråk er ikke det enkleste i verden, men det vil gi deg muligheter og en fantastisk reise innen språk. Det er mange ulike måter du kan lære deg å snakke fransk på i Stavanger.

Fransk i verden og i Stavanger

Det franske språket snakkes i Frankrike, Andorra, Seychellene, Canada, Belgia, Sveits, Luxembourg og en rekke afrikanske land. Det er 37 fransktalende land i verden og 274 millioner mennesker som kan snakke det. I tillegg finnes det franskmenn som har flyttet til nye land i forbindelse med studier, jobb eller familie. Franskmenn kan du møte i nesten et hvert land du besøker!

Fransklærere i Stavanger

Både nasjonalt og internasjonalt er fransk det offisielle språket for:

 • FN
 • Den internasjonale olympiske komité
 • NATO
 • WTO
 • Den afrikanske union
 • EU
 • Organisasjonen for islamsk samarbeid
 • Europarådet

Det er også et av hovedspråkene som brukes av Euronews, og et av de mest populære språkene på internett. Frankrike spiller også en viktig rolle i EU takket være sin sterke og ekspansive økonomi. Det er den nest største økonomien i eurosonen, og Frankrikes økonomi er fortsatt sterk, slik den har vært i flere århundrer. Det forventes at det franske språket blir et av verdens viktigste språk innen 2050. Hvis du vil lære å snakke fransk, er det flere løsninger:

 • Språkskoler
 • Kultursentre
 • Universiteter
 • Privattimer
 • Språkkafeer og utvekslinger

Uansett hvorfor du har lyst til å lære deg fransk, vil hastigheten på læringen avhenge av hvordan du lærer og motivasjonen din. Det er mange grunner til å lære fransk og mange fordeler med å gjøre det. I Stavanger vil du finne flere tilbud som kan gjøre deg i stand til å lære fransk.

Hvorfor lære fransk i Stavanger?

En av hovedgrunnene til å lære å snakke fransk er å kunne forstå språket til nesten 300 millioner mennesker. Samtidig er nivået på engelsk som snakkes i Frankrike ikke særlig høyt. Med andre ord vil det hjelpe deg en hel del hvis du kan kommunisere på fransk. Hvis du har hatt det tidligere på skolen, vil du sannsynligvis være kjent med de franske diftongene, bøyingssystemer, uregelmessige verb og noen av de vanligste frasene. Under en tur til Frankrike, Quebec, Sveits, Senegal eller Polynesia, vil du oppleve hvor mye det er verdt å kunne snakke det lokale språket. Det er heller aldri for sent å lære seg et nytt språk, så dette kan være det perfekte tidspunktet for deg å lære seg et nytt språk gjennom franske privattimer. Å lære seg et nytt språk har også vist seg å redusere risikoen for nevrodegenerative tilstander som Alzheimers og andre typer demens. Vitenskapelige studier har i tillegg vist at læring av språk forbedrer kognitive funksjoner.

Finn deg en fransklærer i Stavanger

Selv om det ikke er lett å lære et fremmedspråk, stammer flertallet av engelsk ord faktisk fra fransk eller latin. Dette betyr at du vil finne ut at mange franske ord ligner de engelske, og også en god del av de norske. Det franske språket er som nevnt det offisielle språket i mange land og internasjonale organisasjoner. I tillegg til den viktige rollen Frankrike spiller i økonomisk og politisk sammenheng, er dette et innflytelsesrikt land. I forbindelse med det finnes det en rekke ulike jobber som du vil bli ettertraktet i med franskkunnskaper:

 • Oversetter
 • Journalist
 • Undervisning i norsk som fremmedspråk i et fransktalende land
 • Undervise norsktalende i det franske språket
 • Jobber innen turisme
 • En karriere innen diplomati, internasjonale organisasjoner eller språkundervisning

Hvis du ikke har studert fransk på en skole eller et universitet, kan du sjekke ut alle mulighetene som finnes på Superprof sine nettsider.   Privatundervisning i fransk ved hjelp av Superprof Å lære det franske språket er mye enklere enn å lære seg språk som russisk eller arabisk, siden flere av ordene har samme røtter som norsk og vi har det samme alfabetet. Dette vil kunne hjelpe deg godt på vei, men vær klar over de såkalte «falske vennene». Du vil se at det er et mangfoldig tilbud innen franskundervisning i Stavanger. Med andre ord er det viktig at du er klar over hva du ser etter. Du trenger ikke å reise til Frankrike eller et annet fransktalende land, lærerne tilknyttet Superprof vil lære deg alt du trenger å vite. Du kan velge en privatlærer ut ifra deres erfaring eller bakgrunn, og få hjelp til hvilket som helst område innen det franske språket. Gjennomsnittsprisen for undervisningen i Stavanger er heller ikke stor. Du som elev vil i samarbeid med læreren din lage en læringsplan og skreddersy undervisninga etter hva du har behov for. Med Superprof trenger du ikke tenke på hvordan du skal lære deg fransk, siden det tar læreren din seg av. Timene er morsomme, interaktive, og læreren din vil bruke de beste metodene for å lære deg språket. For å nå målene dine i fransk, trenger du bare å finne tilnærmingen som fungerer for deg:

 • Samtalebasert undervisning
 • Interaktive aktiviteter
 • Fokus på uttale og den muntlige delen av fransk
 • Lære om det franske språket og den franske kulturen (litteratur, historie, musikk, etc.)
 • Lære om forskjellige franske aksenter

 Undersøk hvilke lærere som befinner seg i ditt område, slik at du slipper store reisekostnader. Kanskje du finner en kun noen hundre meter unna deg. Hvis ikke tilbyr de fleste nettbasert undervisning i tillegg. Hvis du bare trenger å lære det grunnleggende, kan du alltid få undervisning fra en student som ønsker å tjene litt ekstra penger. Husk at mange av lærerne på Superprof tilbyr den første timen gratis, slik at du kan se hvordan det fungerer før du må betale noe. Det er ingen magisk løsning for å lære seg fransk, du må jobbe hardt og fordype deg i språket så mye du kan – men det er jo det morsomme med å lære seg et nytt språk. Lykke til!  

FAQ

💸 Hvor mye koster det for franskkurs in Stavanger og omegn?

Gjennomsnittsprisen på franskkurs per time i Stavanger er 295kr.

 

Timesprisen for franskundervisning vil avhenge av:

 • Erfaringen læreren innehar
 • Hvor undervisningene finner sted (via Skype eller et annet sted i nærområdet)
 • Hvor ofte du har undervisningstimer og lengden på hvert undervisningsmøte
 • Målet for din undervisning

97% av alle våre lærere tilbyr første time av undervisningen gratis.

Sjekk ut prisene på våre franskundervisere i din by.

🇫🇷 Hvorfor burde du benytte deg av privatundervisning i fransk i Stavanger?

Det er liten tvil om at fransk er et nyttig fag, som kan være nødvendig på reise til fransktalende land, karriere eller videre studier. Kanskje ønsker du å lese klassisk fransk litteratur på sitt originalspråk? Verdien av å mestre faget argumenterer for hvorfor man burde satse på å øke sine ferdigheter i faget.

Flere elever sliter med fransk i løpet av skoletiden, enten om det er på barneskolen, ungdomsskolen eller på høyere nivå. Derfor er nettopp privatundervisning i fransk blitt svært ettertraktet.

 

Med hjelp av en privatlærer i fransk kan mange elever bli i stand til å overkomme sin frykt for å praktisere tredjespråket. Ved å mestre grunnleggende grammatikk, legger det også tilrette for videre utvikling av ferdigheter i fransk.

 

Ta franskkurs for å mestre vokabular og grammatikk, med en kompetent lærer. Ved hjelp av din underviser er dette den beste tiden å lære vokabular og grammatikk på.

 

Du må bare velge en privatunderviser og bestille leksjoner hjemmefra eller online

 

Bruk søkemotoren vår for å finne fransklæreren din blant 6 franskveiledere i Stavanger.

💻 Hvordan kan jeg ta franskundervisning online?

På Superprof kan du lære fransk på nett med en privat veileder. Enten du trenger hjelp til å øve før fransktentamen, sliter med fransk grammatikk, eller bare ønsker å forbedre dine franskferdigheter, kan veilederne våre hjelpe deg.

 

Mange av våre franskveildere tilbyr også privatundervisning. Rundt 80% av de private veilederne på Superprof tilbyr fransk via Skype, og de fleste av dem gir sin første undervisningstime gratis!

 

For å finne tilgjengelige onlinelærere, bare skriv inn fagkriteriene dine i søkemotoren og velg webkamera-filteret for å se de tilgjengelige lærerne som for øyeblikket tilbyr online-kurs i ønsket fag.

 

Nettkurs via Skype gir deg flere fordeler. Du kan planlegge timene dine slik at de passer til timeplanen din, og undervisning på nettet er ofte billigere siden læreren ikke trenger å reise.

Finn din fransklærer online.

✒️ Hva er gjennomsnittsevalueringen gitt av elever til privatlærere i fransk i Stavanger?

Elevene evaluerte sine franskundervisere med et gjennomsnitt på 4.7 av fem fra et utvalg av 1 omtaler.

 

Dersom det skulle oppstå problemer med dine undervisningstimer, vil en kundeservicemedarbeider være tilgjengelig for å finne en løsning (via telefon eller e-post i virkedagene).

👨🏼‍⚖️ Hvor mange lærere er tilgjengelige for å gi privatundervisning i fransk i Stavanger?

6 undervisere er tilgjengelige for å gi franskkurs i Stavanger og omegn.

 

For å finne din privatlærer les deres annonser for å finne ut mer informasjon om deres kurstilbud.

 

Velg din privatunderviser fra vårt utvalg av 6 fransklærere.