Hjemmeside
Gi undervisning
,
Søk i nærheten av meg Online

Top ville

Hjemmeside
Gi undervisning
Utmerket
Anmeldelser

Alle våre fysikklærere i Bergen

Se flere lærere

4.8 /5

Lærere med et gjennomsnitt på 4.8 stjerner og mer enn 5 evalueringer.

233 kr/time

Gode priser: 95% av lærerne tilbyr første undervisningstime gratis. Gjennomsnittsprisen er 233kr/timen

7 t

Raske som lyn! Våre fysikkundervisere svarer vanligvis innen 7time(r)

Å lære fysikk - kjemi i Bergen har aldri vært
enklere

2. Organiser dine fysikkurs

Kontakt din lærer ved hjelp av kontaktinformasjonen deres som du har mottatt på din profil. Planlegg deretter videre undervisningsopplegg for dine fysikktimer.

3. Oppdag nye interesser

Elevpasset gir deg tilgang til alle våre coacher, undervisere, lærere og mentorer. Oppdag nye interesser sammen med engasjerte mennesker

FAQ

👨🏼‍⚖️ Hvor mange lærere er tilgjengelige for å gi fysikktimer i Bergen?

I Bergen og omegn, er 15 fysikkundervisere tilgjengelig for å gi undervisning

 

Du kan gå gjennom deres annonsen og velge fysikkunderviseren som passer til dine behov.

 

Velg din privatlærer i fysikk fra vårt utvalg av 15 lærere.

✒️ Hvordan vurderer studentene deres privatundervisere i fysikk i Bergen?

Fra et utvalg av 5 anbefalinger, ga studentene deres fysikkundervisere et gjennomsnitt på 4.8 av fem.

 

En kundeservicemedarbeider fra Superprof vil være tilgjengelig (over telefon eller e-mail fra mandag - fredag) dersom du skulle ha noen spørsmål om våre tjenester.

Om du skulle ha flere spørsmål, les videre på våre FAQ for å finne svar.

👴🏼Hvorfor burde duta privatundervisning i fysikk i Bergen?

fysikk er for mange et av de mest utfordrende fagene på skolen. Flere studenter sliter med fysikkfaget i løpet av skoletiden, enten om det er på videregående eller på høyere nivå. Derfor er nettopp leksehjelp i fysikk blitt svært ettertraktet.

 

Ved hjelp av en fysikklærer kan mange elever bli i stand til å få en forståelse for fysikk på en helt ny måte.

En privatlærer i fysikk kan tilrettelegge og skreddersy undervisningsopplegget slik at det vil passe nettopp deg.

 

Ta fysikkkurs for å lære om ulike konsepter med en kvalifisert lærer. Ved hjelp av din underviser er dette den beste tiden å lære seg pensum på.

 

Enten du vil ta private timer fra hjemmet ditt eller ta nettkurs, velg din privatunderviser og book dine timer i dag.

 

En meldingstjeneste lar deg kommunisere med læreren din for å organisere fysikkurset, enten om du vil lære hjemmefra eller få undervisning online

 

Bruk søkemotoren vår for å finne fysikklæreren din blant 15 private veiledere i Bergen.

💸 Hva er kostnaden for fysikk-undervisning i Bergen?

Gjennomsnittskostnaden på fysikkundervisning i Bergen er 233kr.

 

fysikklærerens priser vil avhenge av:

  • erfaringen privatlæreren i fysikk har
  • hvor undervisningene finner sted (via Skype eller et annet sted i nærområdet)
  • hvor ofte du har undervisningstimer og varigheten på hvert møte med privatlærer
  • objektivet for din undervisning

97% av alle våre undervisere gir første privattime gratis.

Finn din fysikkunderviser gjennom Superprof.

💻 Kan du ta privat fysikkundervisning online?

På Superprof kan du lære fysikk online med en privat veileder. Enten du trenger hjelp til å øve før fysikktentamen, synes fysikkbegreper er vanskelig eller bare ønsker å jobbe med dine kunnskaper i fysikk, kan veilederne våre hjelpe deg.

 

Mange av våre fysikklærere tilbyr også privatundervisning. Rundt 80% av de private lærerne på Superprof tilbud fysikk via Skype, og de fleste av dem tilbyr sin første undervisningstime gratis!

 

For å finne tilgjengelige onlineundervisere, bare skriv inn fagkriteriene dine i søkemotoren og velg webkamera-filteret for å se de tilgjengelige lærerne som for øyeblikket tilbyr online-kurs i ønsket fag.

 

Nettkurs via webkamera gir deg flere fordeler. Du kan planlegge timene dine slik at de passer til timeplanen din, og leksjonene på nettet er ofte billigere siden læreren ikke trenger å reise.

Finn din lærer online du også.

Vil du lære fysikk - kjemi i Bergen?

Velg blant mange dyktige lærere innen fysikk - kjemi i Bergen!

Se flere lærere Kom i gang

Blir en mester i fysikk ved hjelp av privatundervisning i fysikk

Ønsker du å bli flinkere i fysikk (eller hvilket som helst fag), enten for å komme inn på drømmeuniversitetet eller høyskolen, men trenger å forbedre karakterene dine?

 

Da er privatundervisning et utmerket alternativ! Det finnes mange spennende jobber innen fysikk å velge mellom, men som krever solid grunnutdanning i fysikk. De fleste læresteder i Norge har ganske strenge opptakskrav, så før du bestemmer deg for om fysikkfaget er noe for deg og tar steget videre, er det viktig å skaffe seg nok kunnskap og innsikt i faget.

 

For å komme dit du vil innen fysikkfeltet, er det nødvendig med gode karakterer (inkludert i matematikk, biologi og kjemi). Dessuten gjør du lurt i å sørge for at du får mest mulig ut av skoleundervisningen. Hvis læreren har for mange studenter, for eksempel, har avgjørende betydning, spesielt med tanke på læringsutbytte.

 

Hvorfor er det viktig å studere fysikk?

 

For å bli en kvalifisert naturfaglærer, fysiker eller forsker, er du nødt til å studere i mange år. Oftere enn ikke, er det nødvendig med en grad i fysikk (eller dokumentert kompetanse på tilsvarende nivå).

 

Selv om du kanskje ikke planlegger å gå på universitetet, lønner det seg likevel å studere. Det er tross alt en grunn til at vi må gå på skolen i årevis. Hvis biologi betegnes som læren av materie, energi og interaksjonene mellom dem, kan fysikk betegnes som læren av alt sammen.

 

Fra partikkelfysikk, som handler om hvordan de minste bestanddelene i universet vårt fungerer, til astronomi, som handler om hvordan stjerner, planeter og galakser oppfører seg. Mange hevder at fysikk er det viktigste faget på skolen. Hvis du er god i fysikk, vil du også være god i andre fag.

 

Du tilegner deg analytiske ferdigheter som vil være nyttig i andre vitenskapelige- og humanistiske fag. Ettersom fysikk er nært knyttet til matematikkfaget, vil tallferdighetene dine også utvikle seg. Til syvende og sist, er det svært få jobber innen fysikk du kan få, uten solid grunnutdanning.

 

Områder av fysikken som blir undervist på skolen

 

Som nevnt tidligere, er fysikk et bredt og tverrfaglig felt. I videregående opplæring er fysikk et valgfritt programfag innenfor utdanningsprogrammet studiespesialisering. Det er nesten umulig å ramse opp alt du lærer ved å studere fysikk (med eller uten en veileder). 

 

Her er noen av de viktigste tingene du lærer når du studerer fysikk, for å gi deg en bedre oversikt over hva undervisningen innebærer:

 

Energi

Energi kan opptre i mange forskjellige former. Når du studerer fysikk lærer du blant annet om lagring av energi, hvordan vi bruker energi, og hvordan du beregner arbeid, kraft og effektivitet.

 

Elektrisitet

Læren om elektrisitet og hvordan den oppfører seg er også en viktig del av fysikkfaget. Du lærer mer om elektriske kretser, strøm og statisk elektrisitet.

 

Partikkelmodellen

Partikkelmodellen beskriver all materie, det vil si alle slags stoffer. Du trodde kanskje at du bare ville studere partikler i kjemifaget, ettersom oppførselen til kjemikalier påvirkes av universets fysiske krefter, men man studerer partikkelmodellen i fysikkfaget også.

 

Atomstruktur

Som med partikler, kan fysikk brukes til å forklare strukturen og oppførselen til noen av de minste bestanddelene i universet vårt, inkludert atomer. Når du studerer fysikk lærer du om atomer, isotoper og ioner, radioaktivt avfall, helse- og miljøfarlige følger av stråling, og kjernefysisk fisjon og fusjon.

 

Styrker

Når et objekt beveger seg eller samhandler med andre objekter, settes sterke krefter i spill. Å studere fysikk kan hjelpe deg med å forstå disse kreftene. Du studerer både kontakt- og ikke kontaktkrefter, elastisitet, trykk, bevegelsesmengde og akselerasjon.

 

Bølger

Når du studerer bølger og svingninger i fysikkfaget, er det ikke bare snakk om havbølger. Fysiske bølger, lys (elektromagnetiske bølger) og lydbølger, er også inkludert.

 

Magnetisme og elektromagnetisme

Du vil garantert komme over magnetisme og elektromagnetisme når du lærer om energi, krefter, atomstruktur og bølge i fysikkfaget, men ettersom denne grenen av fysikk har så mye dybde, studerer man det ofte som et eget emne.

 

Romfysikk

Enten du vil lære mer om enten atomer eller planeter, er fysikk det riktige valget. Du lærer blant annet om solsystemet vårt, livssyklusjonen til en stjerne og hvordan universet ekspanderer.

 

Praktiske ferdigheter

Som i andre vitenskapelige fag, lærer eleven praktiske ferdigheter for å effektiv kunne utføre vitenskapelige undersøkelser og eksperimenter. Utover privatundervisning, er Bergen hjem til mange gode høyskoler og universiteter. For eksempel, tilbyr Universitetet i Bergen et treårig bachelorgrad i fysikk.

 

Utfordringer i fysikkfaget

 

Det er ingen tvil om at fysikk er et fascinerende fag, men med så mye informasjon å ta innover seg og så mange konsepter man må forstå, er det forståelig hvorfor det ikke er alle sitt favorittfag.

 

Hvis du studerer fysikk for å ta studiene dine videre, så er det nok mest sannsynligvis ett av favorittfagene dine. På en annen side, hvis du ønsker å studere en annen vitenskap eller spesialisere deg innenfor en bestemt del av fysikkgrenen, trenger du riktignok ikke elske absolutt alle sider ved faget.

 

De fleste studenter som ikke liker fysikk, liker heller ikke matematikk, og det er mye av det siste i førstnevnte. Uten et godt grunnlag i matematikk, vil du slite med å komme deg gjennom mange av temaene som fysikk dekker. Fysikk innebærer å studere mange konseptuelle ting som ikke alltid kan oppleves, og studenten kan slite med å visualisere visse ideer og teorier, spesielt når konseptene er på et atomisk eller galatisk nivå.

 

Å lære mer om det ene faget vil lære deg mer om det andre. Mens noen fag (biologi og kjemi) ikke nødvendigvis inkluderer mye matematikk, trenger du god kunnskap om matematikk for å mestre fysikk. En fysikklærer (eller matematikklærer) kan hjelpe deg med å finpussse og utvikle dine analytiske ferdigheter ytterligere gjennom privatundervisning.

 

Du står fritt til å fokusere på de aspektene ved fysikken i undervisningen som du synes er mest utfordrende, og som du trenger hjelp til.

 

Privatundervisning i fysikk

 

Det finnes private veiledere over hele Norge, så det vil ikke være noe problem å finne kvalitetsveileding. Flere veiledere underviser også online. 

 

En privatlærer tilpasser seg deg og dine behov, slik at du får mest mulig ut av undervisningen. Du får personlig støtte, råd og veiledning fra en veileder som enten har gått på universitetet og studert fysikk, som har flere års undervisningserfaring eller som jobber i fysikkfeltet. 

 

Hvis det er noen år siden du var student eller du har begrenset kunnskap om fysikk, er det heller ikke noe problem. Våre veiledere tilbyr også hjelp til modne studenter!

 

Finn en fysikklærer i nærheten av deg

 

Superprof er her for å hjelpe deg med å bli bedre i fysikk (eller hvilket som helst fag). Bare sjekk ut Superprof-plattformen og søk etter en fysikkklærer i nærheten deg. Du vil oppdage at du har mange alternativer å velge mellom når det gjelder privatundervisning.

 

Her er et godt råd: Sjekk om veilederen tilbyr sin første leksjon gratis. Hvis veilederen gjør det, er det lettere å vurdere om undervisningsopplegget passer for deg. Hvis ikke opplegget passer, kan du alltids finne en ny veileder. Heldigivs, tilbyr mange veilederne i Bergen nettopp én gratis leksjonstime! 

 

Til slutt, siden prisene per time i Bergen er noe rimeligere sammenlignet med mange andre byer i landet (for eksempel Oslo), har det aldri vært et bedre tidspunkt for å finne den perfekte fysikkæreren enn i dag.

Hva vil du lære?