Hjemmeside
Gi undervisning
,
Søk i nærheten av meg Online

Top ville

Hjemmeside
Gi undervisning
Utmerket
Anmeldelser

Alle våre fysikklærere i Stavanger

216 kr/time

Gode priser: 95% av lærerne tilbyr første undervisningstime gratis. Gjennomsnittsprisen er 216kr/timen

Å lære fysikk - kjemi i Stavanger har aldri vært
enklere

2. Organiser dine fysikkurs

Kontakt din lærer ved hjelp av kontaktinformasjonen deres som du har mottatt på din profil. Planlegg deretter videre undervisningsopplegg for dine fysikktimer.

3. Oppdag nye interesser

Elevpasset gir deg tilgang til alle våre coacher, undervisere, lærere og mentorer. Oppdag nye interesser sammen med engasjerte mennesker

FAQ

👨🏼‍⚖️ Hvor mange privatundervisere er tilgjengelige for å gi fysikkkurs i Stavanger?

I Stavanger og nærområdene, er 5 fysikklærere tilgjengelig for å gi undervisning

 

Du kan gå gjennom deres annonsen og kontakte fysikkunderviseren som passer til dine behov.

 

Velg din privatlærer i fysikk fra vårt utvalg av 5 fysikklærere.

✒️ Hva er gjennomsnittsevalueringen gitt av elever til privatundervisere i fysikk i Stavanger?

 

Studentene har evaluert sine fysikkundervisere med et gjennomsnitt på av 5 fra et utvalg av omtaler.

 

Dersom det skulle oppstå problemer med dine undervisningstimer, vil en kundeservicemedarbeider være tilgjengelig for å finne en løsning over telefon eller e-post fra mandag - fredag).

 

Om du skulle ha flere spørsmål, les videre på våre FAQ for å finne svar.

👴🏼 Hvorfor burde du benytte deg av fysikkurs i Stavanger?

fysikk er for mange et av de mest utfordrende fagene på skolen. Flere studenter sliter med fysikkfaget i løpet av skoletiden, enten om det er på videregående eller på høyere nivå. Derfor er nettopp leksehjelp i fysikk blitt svært ettertraktet.

 

Ved hjelp av en fysikklærer kan mange elever bli i stand til å få en forståelse for fysikk på en helt ny måte.

 

En privatlærer i fysikk kan tilrettelegge og skreddersy undervisningsopplegget slik at det vil passe nettopp deg.

 

Alle fysikkundervisninger med en kompetent privatlærer tilbyr deg muligheten til å lære de ulike konseptene, enkelt og effektivt.

 

Du må bare velge en privatunderviser og bestille timer hjemmefra eller online.

 

En meldingstjeneste lar deg komme i kontakt med læreren din for å organisere fysikkurset, enten om du vil lære hjemmefra eller få undervisning online

 

Bruk søkemotoren vår for å finne fysikklæreren din blant 5 fysikkveiledere i Stavanger.

💸 Hvor mye må man betale for fysikkurs in Stavanger og i nærheten?

I Stavanger, er gjennomsnittsprisen for fysikkhjelp per time 216kr.

 

Timesprisen for fysikkundervisning vil avhenge av:

  • erfaringen fysikklæreren har
  • hvor undervisningene finner sted (via Skype eller et annet sted i nærområdet)
  • hvor mange kurstimer du tar og lengden på hvert undervisningsmøte
  • objektivet for din undervisning

97% av alle våre veiledere tilbyr deres første kurstime gratis.

 

Finn din privatunderviser gjennom Superprof.

💻 Er det mulig å ta fysikkundervisning online?

På Superprof kan du lære fysikk online med en privat veileder. Enten du trenger hjelp til å øve før fysikktentamen, synes fysikkbegreper er vanskelig eller bare ønsker å jobbe med dine kunnskaper i fysikk, kan veilederne våre hjelpe deg.

 

Mange av våre fysikkveildere tilbyr også privatundervisning. Rundt 80% av de private veilederne på Superprof gir fysikk online, og de fleste av dem gir sin første undervisningstime gratis!

 

For å finne tilgjengelige onlineundervisere, bare skriv inn fagkriteriene dine i søkemotoren og velg webkamera-filteret for å se de tilgjengelige lærerne som for øyeblikket tilbyr online-kurs i ønsket fag.

 

Nettkurs via webkamera gir deg flere fordeler. Du kan planlegge timene dine slik at de passer til timeplanen din, og leksjonene på nettet er ofte billigere siden veileder ikke trenger å reise.

 

Finn din lærer online du også.

Vil du lære fysikk - kjemi i Stavanger?

Velg blant mange dyktige lærere innen fysikk - kjemi i Stavanger!

Se flere lærere Kom i gang

Start privatundervisning i fysikk

Det finnes mange gode fysikklærere i og rundt Stavanger-området, slik at enhver student kan få hjelp til å forbedre kunnskapen sin og utvikle seg i fysikkfaget. Studenter som ønsker å studere fysikk på universitetet, må gjerne gjøre det bra på skolen.

 

Om du for eksempel vil studere medisin, ingeniørfag eller bygg- og miljøteknikk er fysikk et obligatorisk fag. Studiene i fysikk bygger på kunnskaper som tilsvarer høyeste nivå i matematikk (R1) og nest høyeste nivå i fysikk (Fysikk 1). 

 

Det kan ta lang tid å få dreisen på fysikk, spesielt hvis du bare studerer fysikk på skolen, og ikke har hjemmeundervisning med en privatlærer. Heldigvis, finnes det mange gode fysikklærere som underviser opp til universitetsnivå.

 

Du vil bli overrasket over hvor mye du kan lære gjennom privatundervisning, og hvor stor betydning en dyktig fysikklærer med mange års erfaring har.

 

Hvorfor er det viktig å studere fysikk?

 

Selv om du kanskje ikke har tenkt å studere fysikk på universitetet, er det likevel mange overførbar kunnskap og ferdigheter som du kan ta med deg videre fra fysikktimene på videregående. Fysikkfaget er nært knyttet sammen med matematikk, så hvis du er god i matte, vil du mest sannsynlig være god i fysikk også.

 

Heldigvis for de fleste elever, har man studert matematikk siden grunnskolen, så når man begynner å studere fysikk på videregående, har man allerede et godt grunnlag. Hvis ikke, kan man be en privat fysikklærer om hjelp til å fylle igjen hullene der det trengs.

 

Fysikk er et bredt og tverrfaglig felt, og en student som studerer fysikk vil ha flere fordeler med tanke på læringsutbytte i mange av de andre fagene på skole. Ettersom fysikk er en empirisk vitenskap, splittes ofte mange konsepter i teori og praksis mellom fysikk, kjemi og biologi.

 

En student som gjør det bra i kjemi og biologi på skolen, vil mest sannsynlig gjøre det bra i fysikkfaget også.

 

Områder av fysikk som blir undervist på skolen

 

I likhet med mange andre steder i Norge, vil en student i Stavanger ha muligheten til å velge studiespesialisering med fordypning i realfag på videregående. Velger man en utdanning innenfor realfag, vil man studere kjerneelementer i fysikk, inkludert krefter og bevegelse, energi, kosmologi, elektrisitet, materiens egenskaper, bølger og stråling, for å nevne noe.

 

Bare spennende og kule ting, egentlig. Selv om fysikk ikke blir undervist på grunnskolen, har man nok uansett vært borti noen av konseptene i fysikk i andre fag gjennom årene. På videregående vil eleven imidlertid kunne møte på fysikk som et eget fag, og bruke mer tid på å fordype seg i faget.

 

Utfordringer i fysikkfaget

 

Fysikk er ikke det enkleste faget. Nettopp derfor er det flere dyktige privatlærere rundt omkring. Ikke bare må studenten ha god kunnskap om vitenskap og matematikk; han eller hun må i tillegg kunne konseptualisere alt fra atomer til galakser. 

 

Selv på et lavere nivå kan mangel på kunnskap om matematikk holde eleven tilbake. Matematikk er mye brukt i fysikk, så hvis du sliter med tall, vil det kanskje bare gjøre vondt verre over tid. Hvis man ikke har grunnkunnskapen på plass, vil karakterene forverre seg. Hjemmeundervisning med en fysikklærer kan være til stor hjelp.

 

En privatlærer kan fokusere på akkurat det du sliter med på videregående eller universitetet og gå fremover i ditt eget tempo. Privatlæreren vil tilpasse undervisningen til ditt nivå og kan ta seg god tid til å gå gjennom ting som du synes er ekstra utfordrende i fysikk.

 

Privatundervisning i fysikk

 

Som nevnt tidligere, er fysikk ikke det enkleste faget i faget i verden. Det er nok en av grunnene til at mange studenter trenger å supplere det de lærer i undervisningen på videregående eller universitetet med privatundervisning.

 

Vi må imidlertid være tydelige på at undervisningen på skolen ikke nødvendigvis er dårlig, men at fysikk i seg selv er et utfordrende fag, og fysikklærere har sjelden tid til å gi hver enkelt elev all den oppmerksomheten og støtten de trenger. En lærer på videregående eller universitetet har en læreplan å følge, og hvis en elev ikke forstår et bestemt konsept eller emne, må de noen ganger bare gå videre før eleven har fått muligheten til å forstå alt.

 

Over flere år kan dette forårsake problemer for eleven, men med privatundervisning kan man støtte opp undervisningen i skolen. Privat fysikkundervisning kan fokusere på de aspektene ved faget som studenten finner vanskelig, og gir muligheten til å utforske nye tilnærmingmetoder. 

 

Undervisning hjemme kan også være morsomt. Eleven vil ikke være så nervøs for å stille feil spørsmål, ettersom det bare er eleven og læreren tilstede. Man utvikler vanligvis et bedre forhold til en privatlærer enn til en vanlig lærer også.

 

Finn en fysikklærer i Stavanger

 

Takket være Superprof kan du enkelt finne en fysikklærer i Stavanger. Det er mange som tilbyr undervisning i og rundt byen, og du kan enten dra til dem eller så kan de komme til deg. Online hjemmeundervisning er også tilgjengelig, selvfølgelig, slik at du kan studere fysikk med en privatlærer hvor som helst i verden.

 

Det kan være nyttig hvis du ikke finner en privatlærer med akkurat den erfaringen eller kunnskapen i fysikkfeltet som du er på utkikk etter. Uansett nivå, har Superprof fysikklærere med mange års erfaring, og mange av dem tilbyr den første leksjonen gratis (du kan sjekke om de gjør det på profilen sin).

 

Vårt råd er at du prøver ut noen forskjellige veiledere (gratis) og deretter bestemmer deg. Stavanger er den fjerde største bykommunen i Norge. Derfor er bredden og kvaliteten på undervisningen som er tilgjengelig i særklasse. Når det gjelder fysikklærere, vil du enkelt kunne finne riktig veileder for deg. 

 

Hvis du har et budsjett, finnes det mange universitetsstudenter i Stavanger som er interesserte i å tjene noen ekstra kroner, og som gjerne lærer bort fysikk på videregående eller universitetsnivå.

 

Selvfølgelig, hvis du er på et mer avansert nivå ,eller hvis du studerer en fysikkgrad selv, må du sannsynligvis se etter en veileder som allerede har fullført graden sin eller som har flere års erfaring i feltet. Hver veileder sin profil er forskjellig, så det er lurt å ta seg god tid når du velger en fysikklærer.

Hva vil du lære?