Utmerket
Anmeldelser

Vårt utvalg kokkekunstlærere

Se flere lærere

4.9 /5

Våre stjernelærere med et gjennomsnitt på 4.9 stjerner og flere enn 3 anmeldelser.

319 kr/time

De beste prisene: 93% av lærerene tilbyr første kurset gratis og gjennomsnittsprisen er 319kr/time

4 t

Våre lærere svarer vanligvis innen 4time(r)

Å lære har aldri vært
enklere

2. Organiser dine kokkekunstkurs på Barnnivå

Hold kontakt med din lærer for å diskutere ambisjoner og tilgjengeligheter. Planlegg første kurs sammen i dag.

3. Oppdag nye erfaringer med Gastronomi

Elevpasset tillater deg å kontakte så mange lærere du måtte ønske.

FAQ

💸 Hva er prisen for privatkurs i matlaging i ?

I , er gjennomsnittsutgiften for matlagingshjelp per time 319kr.

 

Prisen for matlagingkurs vil avhenge av:

  • Erfaringen læreren har
  • Hvor undervisningene finner sted (online eller hjemme hos eleven)
  • Hvor mange kurstimer du tar og lengden på hvert undervisningsmøte
  • objektivet for din undervisning

97% av alle våre undervisere gir første kurstime gratis.  Sjekk ut tariffene på våre matlagingsveiledere i ditt fylke.

👨🏼‍⚖️ Hvor mange privatundervisere er tilgjengelige i for å gi privatundervisning i matlaging?

14 privatlærere i matlaging er tilgjengelige for å gi matlagingsundervisning i og nærområdene.

 

du kan undersøke deres annonsen og velge matlagingsunderviseren som passer til dine behov.

💻 Hvordan kan jeg ta matlagingsundervisning online?

Mange av våre matlagingslærere tilbyr også privatundervisning. Rundt 80% av de private lærerne på Superprof tilbud matlaging online, og de fleste av dem gir sin første undervisningstime gratis!

 

For å finne tilgjengelige onlinelærere, bare skriv inn fagkriteriene dine i søkemotoren og velg webkamera-filteret for å se de tilgjengelige lærerne som for øyeblikket tilbyr online-kurs i ønsket fag.

 

Nettkurs via webkamera gir deg flere fordeler. Du kan planlegge timene dine slik at de passer til timeplanen din, og leksjonene på nettet er ofte billigere siden veileder ikke trenger å reise.

 

Kom i gang med dine matlagingskurs online!

✒️ Hva er gjennomsnittsevalueringen gitt av elever til matlagingslærere i ?

 

Elevene evaluerte sine matlagingslærere med et gjennomsnitt på 4.9 av fem fra et utvalg av 3 evalueringer.

 

Dersom det skulle oppstå utfordringer med vår tjeneste, vil en kundeservicemedarbeider være tilgjengelig for å finne en løsning via telefon eller e-post fra mandag - fredag).

Dersom du har flere spørsmål, les videre på våre FAQs.

👴🏼Hvorfor burde duta privatundervisning i matlaging i ?

Enten om du er helt ny på kjøkkenet, eller har mengder av erfaring; en lærer kan veilede deg med nyttige tips og triks for å løfte dine matretter.

På Superprof har vi en rekke svært dyktige matlagings lærere tilgjengelig for tilbud privatundervisning.

  • En matlagingslærer kan hjelpe deg med mange ting:
  • Praktiske evner på kjøkkenet
  • Veilede deg til hvilket utstyr man burde skaffe seg på kjøkkenet
  • Nye spennende matretter til neste middagsselskap, eller om du vil forsøke deg på en helt ny kategori
  • Lære deg hvordan utnytte råvarene (og restene) på best mulig måte
  • Tips og triks for hvordan du enkelt kan løfte smaken på allerede eksisterende oppskrifter du bruker i hverdagen

Finn din lærer og kom i gang i dag.

Vil du ha undervisning i kokkekunst?

Velg blant mange lærere innen kokkekunst!

Se flere lærere Kom i gang

Etter fylke

Finn en lærer som tilbyr kokkekurs

Det er ingen tvil om at programmer som Masterchef har vekket nysgjerrigheten blant de minste i familien når det gjelder matlaging. Også Disney med filmen Ratatouille har gjort sitt til å vekke engasjementet hos de små. Ringvirkningene av dette er både applikasjoner, spill og matsider for barn på nett, ja, til og med matfestivaler!

På nett finner du egnede sider som skal lære barn å lage mat på en artig og interaktiv måte, sider som lærer barnet alt fra mathygiene til tips og nyttige triks på kjøkkenet. Noen sider tilbyr abonnement og kurs med videoer og quiz. Sistnevnte er gjerne kontrollspørsmål etter endt time for å sørge for at barnet har fått med seg alt det har lært i timen.

Også på de ulike matfestivalene i Norge finnes egne innslag og arrangementer for barn. Om vi tar Gladmat-festivalen i Stavanger som utgangspunkt, finnes her et eget festivalprogram for de minste med arrangementer og kurs for de mellom 8 og 14 år.

Hvorfor bør barnet mitt få lære å lage mat?

Det er aldri dumt å lære noe nytt, og matlaging er i tillegg nyttig. Det handler om å forberede barnet på fremtiden, lære barnet å like nye smaker og fremme sunne kreasjoner på kjøkkenet. Barnet har dessuten lettere for å smake på ny type mat, om de har laget den selv!

Slik får du også barnet vekk fra barnemenyen når dere er ute på restaurant, for barnerettene er sjelden noe å skryte av. Alle kjenner vi til standardmenyen bestående av spaghetti bolognese og kyllingnuggets med pommes frites – ikke særlig sunt! Ville det ikke vært mer gledelig om barnet ditt bestilte seg en skikkelig biff med bakt potet?

Du lar kanskje minstemann få boltre seg på kjøkkenet av og til, og forferdes over rotet i etterkant. Da har du ekstra god grunn til å melde din sønn eller datter på kokkekurs for barn. Der lærer barna nemlig hygiene på kjøkkenet. Slik blir matlagingen en positiv og sunn syssel for alle i familien.

Kokkekurs for barn

Gjør vi et Google-søk på kokkekurs for barn, kommer det opp flere alternativer til kokkelering for de minste. Et eksempel er Kulinarisk Akademi i Oslo, der de tilbyr kokkekurs for barn i følge med en voksen.

Her kan altså to generasjoner leke seg på kjøkkenet, og sloss om stillingen som kjøkkensjef på hjemmefronten!

Geitmyra Kultursenter i Oslo, Ringsaker og Kristiansand tilbyr også kokkekurs for barn. Råvarekunnskap, teknikker og bærekraft står i fokus her. Temaene varierer, og på kurskalenderen finner du både sushi, fisk, sjømat, restemat og økologisk bakst.

I samarbeid med Aktiv I Oslo arrangerer kjøkkensjefen på Lysebu et herlig kokkekurs for barn og voksne, der deltakerne får lage 3-retters menyer basert på gode norske råvarer.Kurset har som mål å gi barna en bedre forståelse for hvor maten vi spiser kommer fra, og hvordan råvarene kan brukes i matlagingen. Her står matglede på menyen!

En kan også melde både voksen og barn på digitalt kokkekurs med for eksempel Chew. De tilbyr kurs på tre nivåer for barn helt ned i 6 års alder. Målet her er at barna skal lære om mat på en interaktiv og artig måte med quiz og videoer. Her gjennomgås temaer som sikkerhet på kjøkkenet, hygiene og skjæreteknikker.

Privat kokkelærer for barna

Å engasjere en privat kokkelærer kan være en artig familiegreie, der både stor og liten kan få innføring i kokkeleringens verden. Om du kikker på Superprof-plattformen, finner du flere kokkelærere rundt om i hele landet.

Du kan velge lærer etter sted, dersom du ønsker at læreren skal komme hjem til deg. Det kan også være at du finner en lærer med egnet kurssted i nærheten av der du bor.

Når du søker etter den rette læreren, er det også viktig å ha klart for seg hva slags matkurs en er ute etter, og hva slags type mat en vil lære å lage. Er barnet hekta på tapas, så hvorfor ikke engasjere en lærer med spansk mat som spesialfelt? Eller står sjokolade på ønskelisten, så kan en belgisk kokk gi dere noen lure triks når det gjelder desserter og konfekt med sjokolade i spissen.

Privatlærerne på Superprof tilbyr ulike kurs og undervisningsformer, enten på et kurssted, hjemme hos deg/seg eller via webkamera. Gjennomsnittsprisen per time er 370 kroner, og de fleste tilbyr første time gratis.

Fordelene med privat kokkelærer

Det er mange fordeler med å engasjere en privat kokkelærer. For det første blir undervisningsopplegget skreddersydd til dine og dine barns behov. For det andre vil dere ha lærerens fulle fokus, siden dere slipper å dele vedkommende med andre kursdeltakere. Slik blir også kurset mer intensivt.

Med en privat kokkelærer får du mye mer fleksibilitet enn om du melder barnet på et fast oppsatt kokkekurs med fastsatte rammer på tider og program. Har barnet andre fritidsaktiviteter med faste rammer, kan et kokkekurs justeres slik at det passer med andre sysler rent tidsmessig.

En kan også sjonglere litt mellom fysisk oppmøte og fjernundervisning via webkamera, dersom det er ønskelig. Det er i det hele tatt friere tøyler med en privatlærer.

Den første gratistimen er også en stor fordel. Denne timen benyttes til å klarlegge alle detaljene rundt et kurs, som varighet, hyppighet og hva du ønsker undervisning i. Det skal ikke koste deg noe å planlegge et kurs. Under gratistimen får du også en feeling med kokkelæreren, slik at du kan avgjøre om dette er rette kokk for deg og dine små.

Stemmer ikke kjemien, så kan du gå videre på listen din. Ta en grundig prat med aktuelle lærere, helt til du finner den rette!

Gi et kokkekurs i gave til ditt barn

Å engasjere en privat kokkelærer kan være en fin gave til sønnen eller datteren din. Avtal med vedkommende lærer, og overrask barnet, og familien, med et herlig kokkekurs hjemme på kjøkkenet ditt. Det er en gave som blir husket hele livet!   

Hva vil du lære?