Utmerket
Anmeldelser

Privatlærere i matematikk i Bodø

5.0 /5

Mattelærere med et gjennomsnitt på 5.0 stjerner og mer enn 1 evalueringer.

231 kr/time

Rimelige priser: 95% av lærerne tilbyr første undervisningstime gratis. Gjennomsnittsprisen for matematikktimer er 231kr/time

3 t

Raske som lyn! Våre mattelærere svarer vanligvis innen 3time(r)

Enkelt å komme i gang med mattekurs

2. Kontakt en lærer for mattekurs

Elevpasset gir deg tilgang til privat mattelærer i Bodø. Oppdag nye fag sammen med engasjerte mennesker

3. Organiser din matteundervisning

Kontakt din lærer ved hjelp av kontaktinformasjonen deres, som du har mottatt på din profil. Planlegg deretter videre undervisningsopplegg

FAQ

💸 Hvor mye koster for matte-undervisning i Bodø?

I Bodø, er gjennomsnittsutgiften for privatundervisning i matte 231kr.

 

Timesprisen for matematikkundervisning vil avhenge av:

  • Erfaringen underviseren har
  • Hvor undervisningene finner sted (via Skype eller et annet sted i nærområdet)
  • Hvor ofte du har undervisningstimer og varigheten på hvert møte med privatlærer
  • Objektivet for din undervisning

97% av alle våre privatlærere gir første privattime gratis.

Sjekk ut tariffene på våre mattelærere nær deg.

👨🏼‍⚖️ Hvor mange privatlærere er tilgjengelige i Bodø for å gi matematikkundervisning?

10 undervisere er tilgjengelige for å gi mattekurs i Bodø og nærområdene.

 

Velg din lærer i Bodø fra et utvalg på 10 tilgjengelige matteveiledere.

 

💻 Hvordan kan jeg ta privat matematikkundervisning online?

På Superprof kan du lære matte online med en privat veileder. Enten du trenger hjelp til å øve før mattetentamen, sliter med mattebegreper eller bare ønsker å jobbe med dine matteferdigheter, kan veilederne våre hjelpe deg.

 

Mange av våre matte lærere tilbyr også privatundervisning. Rundt 80% av de private veilederne på Superprof tilbud matematikk online, og de fleste av dem tilbyr sin første undervisningstime gratis!

 

For å finne tilgjengelige onlinelærere, bare skriv innfaget du ønsker i søkemotoren og velg webkamera-filteret for å se de tilgjengelige lærerne som for øyeblikket tilbyr online-kurs i ønsket fag.

 

Nettkurs via webkamera gir deg flere fordeler. Du kan planlegge timene dine slik at de passer til timeplanen din, og undervisning på nettet er ofte billigere fordi veileder ikke trenger å reise til og fra undervisningen.

Finn en privatlærer som gir undervisning online!

✒️ Hvordan har elevene evaluert deres privatlærere i matte i Bodø?

Fra et utvalg av 1 omtaler, ga studentene deres matematikkundervisere et gjennomsnitt på 5.0 av fem.

 

Dersom det skulle oppstå utfordringer med dine undervisningstimer, vil en kundeservicemedarbeider være tilgjengelig for å finne en løsning via e-post fra mandag - fredag.

👴🏼 Hvorfor ikke forsøke et mattekurs i Bodø?

Matematikk er for mange et av de vanskeligste fagene på videregående. Flere studenter synes mattefaget er utfordrende i løpet av skoletiden, enten om det er på barneskolen, ungdomsskolen eller på et høyere nivå. Derfor er nettopp mattehjelp blitt svært ettertraktet.

 

Ved hjelp av en mattelærer kan mange elever ta tilbake mestringsfølelsen ved å løse mattteoppgaver. Noen ender også opp med å forbedre sine karakterer betraktelig etter en periode med privatundervisning i matte.

 

Alle mattekurs med en godkjent privatunderviser tilbyr deg muligheten til å lære de ulike matematiske temaene, enkelt og effektivt.

 

Du må bare velge en veileder og bestille matematikkurs hjemmefra eller online.

 

En meldingstjeneste er på plass slik at du kan ta kontakt med veilederen din for å planlegge matematikkurs om du vil ha undervisning hjemme eller ta kurs på nettet

 

Bruk søkemotoren vår for å finne matematikklæreren din blant 10 veiledere i Bodø.

Finn din mattelærer i Bodø

Mange dyktige lærere i matematikk er tilgjengelige for undervisning i Bodø

Se flere lærere Kom i gang

Finn en lærer for privatundervisning matte.

Uff, matte: noen ganger så enkelt, andre ganger så vrient – faget kan gi så mye hodebry og hjernetrim at du blir forvirret.  Det er ikke gitt at du skal mestre alle aspekter av matematikk, slik som aritmetikk, algebra eller mental matematikk.

Imidlertid er matematikk en viktig del av videregående skoles læreplan, og spesielt viktig for deg som vil ha gode karakterer eller sikter deg inn på en Bachelorgrad ved et universitet. Tall finnes praktisk talt over alt: i hverdagslivet, på regnskapskontoret, private prosjekter... Å kunne grunnleggende matematikk kan plutselig bli veldig viktig.

Kanskje du ikke forsto reglene til proporsjonalitet på videregående, eller kanskje dagens krav omfatter elementer du ikke forstår. Om pugging av gangetabellen på barneskolen var en nødvendighet (addisjon, subtraksjon, divisjon og multiplikasjon), er det enda viktigere å forstå desimaler, prosenter og trigonometri på høyere studier.

Og læren kommer ikke automatisk! Derfor kan det lønne seg å ta mattetimer i Bodø: for å lære å løse differensiallikninger, gjennomgå slutteksamener og gjøre fremskritt i matematikk med sikte på fremtidig karrierevalg. Det finnes mange lærere som kan hjelpe deg å oppnå målene dine.

Vanligvis har hver lærer sitt spesialområde (og som de har grad i): mekanikk, matematisk fysikk (som er ulikt kjemisk fysikk), tallteori (både komplekse tall og relative tall, heltall og primtall), matematisk logikk, geometri (inkludert trigonometri), algebra, sannsynligheter og statistikk, grafteori (spesielt med eksponentiell funksjon), reell analyse, komplekse analyser og andre delemner i matematikken.

Hver student er unik. Derfor er det viktig med en individuell studieplan og en studieteknikk tilpasset den spesifikke eleven. Det er ikke nok å pugge et teorem eller en regel for hoderegning.

En må også forstå hvordan vitenskapelig resonnement fungerer. På dette området kan en erfaren lærer hjelpe deg med lekser, veiledning, intensive studier eller hjemmeundervisning. La oss ta en kikk på hvilke muligheter som finnes i Bodø!

Studer matematikk i Bodø

Bodø er en dynamisk by med mange studenter. Bare på Nord Universitet er det årlig 11.000 studenter fra nær og fjern, og tallet er stigende. Dette gir mangfold og liv i Nordlands hovedstad, som huser rundt 38.000 innbyggere.

Det er korte avstander i Bodø, og derfor lett å ferdes fra et sted til et annet. Hvorfor ikke vandre langs Parkveien og ta en studiestopp i Rensåsparken en vakker solskinnsdag? Mattestudiene blir med ett mye mer behagelig ute i det fri, samtidig som du får solbadet din vinterbleke studenthud og fylt lungene med frisk havluft. Det mangler ikke på grønne lunger i Bodø.

Dette er en grønn Nordlands-hovedstad på alle måter, både når det gjelder miljøvern og grøntområder. Med kyststrekning, skog og flerfoldige parker og naturområder, kan en velge og vrake i utendørs studieplasser, enten du bor i eller utenfor selve bykjernen. Bodø er også svært studentvennlig.

Her er det lagt til rette for at du som forbereder deg til voksenlivet skal ha det så behagelig som mulig. Flere av bedriftene i byen, både butikker, kaféer og restauranter, tilbyr spesialrabatt for studenter. Og ønsker du å jobbe i tillegg til studiene, er flere av dem villige til å engasjere deg på kveldstid og i helgene. Visste du forresten at Bodø er en kulturell by? De har et rikt kulturprogram, og er en selverklært Kulturhovedstad 2024.

Dette er året da Bodø skal vise Europa at de har gått fra kaldt til kult, hvor de skal presentere et rikholdig kulturprogram kalt ARCTICulation. Her vil de dele sine arktiske verdier, som omfatter elementer som kommunikasjon, kunst, kultivering, samfunn og moro. Selv i gatebildet oser det av kultur.

En nykomling på kulturplakaten er gatekunsten, eller streetart. Ta mattebøkene under armen og legg ut på vandring gjennom sentrumsgatene i Bodø, og du vil få ditt livs streetart-opplevelse!

Her er store bygninger dekorert med kunst i alle kunstens farger, i ordets rette forstand. Her får du helt gratis servert urban kunst omgitt av storslått nordnorsk natur. Dette kan være en fin liten distrahering fra mattestudiene. Eller kanskje en inspirasjon?

Bodø og matematikk

I Bodø er det muligheter for å studere matematikk, enten privat eller offentlig. Om vi ser på hva Nord Universitet har av valgmuligheter, så tilbyr de grunnleggende matematikk 1 og MAT1001, samt kombinasjoner som matematikk og statistikk for biologer og fagdidaktikk for matematikk m.m.

Alle studiene foregår med gruppeundervisning i klasser på universitetsnivå. Trenger du ekstraundervisning, leksehjelp eller veiledning og oppfølging for å oppnå bedre karakterer i matematikk, finnes private kursaktører. Et kurs i matematikk følger en studieplan som er mer individuelt rettet, slik at en raskere får en følelse av mestring.

Foruten privatlærer, tilbys gruppeundervisning og intensivundervisning. Kursene omfatter Matematikk R1, 1P, 2P, S1, S2, T, 1T eller en kombinasjonsvariant av disse. Etter behov kan du velge kurs med fysisk oppmøte eller en nettbasert studieplan.

Sistnevnte er også en fin mulighet for deg som allerede er i arbeid, og av arbeidsmessige årsaker trenger å styrke matteferdighetene. Via Folkeuniversitetet Nord kan du avlegge eksamen som privatist i Matematikk 1P og 2P.

Læreplanen følger Kunnskapsløftet, og omfatter hovedemnene geometri, algebra, sannsynlighetsberegning, statistikk, modellering og funksjoner. Eksamen holdes to ganger i året.

Du kan også kombinere matematikk med andre relevante fag. Ikke alle som studerer matematikk sikter på en karriere som matematiker. I en rekke yrker kreves nemlig god matematisk forståelse.

Mange mattelærere i Bodø

I Bodø kan du enkelt finne mattelærere med ulik bakgrunn og spesialfelt. Logaritme, kryptografi og indreprodukt (skalarprodukt eller prikkprodukt) er muligens uhåndterlige begreper for deg, men et spesialfelt for mange av lærerne.

Du finner kanskje ikke verdenskjente matematikere i Bodø, men de deler akkurat den samme lidenskapen for tall og universets matematiske finurligheter. Alle har de inngående kjennskap til faget, og deler gladelig sine kunnskaper om euklidisk geometri, halveringslinjens kartesiske ligning og affin transformasjon med deg.

De mestrer alle grunnleggende prinsipper for å kunne lære bort faget på alle nivåer, og har evnen til å tilnærme seg det matematiske emnet på en tydelig, hjelpsom og profesjonell måte uansett nivå. Hvilke teknikker brukes for at du skal få fremgang i matematikkfaget?

Metodene er mange: matteoppgaver, spill, eksamensgjennomgang, arbeidsbøker m.m. De kan også finne det for godt å ta deg med til Norsk Luftfartsmuseum, så du kan ha det gøy mens du utforsker matematiske finurligheter sammen med læreren din!

Når du skal studere matematikk på universitet eller skole, vil aktuelle lærer følge gjeldende studieplan for å gi deg det grunnlaget det spesifikke studiet krever. Alle lærere er faglig sett høyt kvalifiserte. Du kan også være heldig å få en lærer du samspiller godt med, men du kan også være uheldig å få en lærer du rett og slett ikke klarer å samarbeide med.

Velger du privat matteundervisning, får du muligheten til selv å velge lærer etter ønske og som stiller til dine forventninger. Undervisningen blir også mer fleksibel og individuelt rettet for at akkurat du skal oppnå dine mål og målsettinger! Din suksess er også lærerens triumf!

Matte i Bodø: Valgmulighetene med Superprof!

Med Superprof kan du velge en mattelærer i nærheten av deg, ved å velge by og sted i søkefeltet. Kanskje du vil ha en lærer i nærheten av der du bor, eller i nærheten av treningsstudioet du går på.

Uansett sted, vil du ha over 200 lærere å velge blant. De er bare noen tastetrykk unna, og venter bare på en e-post fra deg! Send dem noen ord om dine mål og målsettinger, enten det er gjenomgang av slutteksamen, inngående forklaringer på enkelte områder, leksehjelp eller for å forbedre egne prestasjoner i mattestudiene du holder på med.

Fortell dem også hva slags forhold du har til matematikk, om du synes det er vanskelig eller om du har lett for å forstå faget. Har du for eksempel problemer med å løse ligninger? Eller kanskje du er god på ligninger, men trenger hjelp med forberedelser til universitet? Glem heller ikke å oppgi prisrammen din.

Våre lærere tar betalt per time, og selv om de gir første time gratis så vil de gjerne ha en viss ide om tidsperioden de engasjeres for. Bruk av deadline gjør organisering enklere, og det blir lettere å finne en individuelt tilpasset økonomisk plan. Uansett, må du ha ditt første møte, eller mange møter, med din nye mattelærer.

Du kan avtale å møtes på en kafé, i parken eller på et bibliotek som har små arbeidsrom tilgjengelig for brukerne. Om du foretrekker roen og komforten av eget hjem, eller du vil ha enkel tilgang til alt skolemateriell, kan du også be læreren komme hjem til deg, selv om de holder til et stykke unna.

De er villige til å forflytte seg langt for å dele sin kunnskap om algoritmer og geometri. Husk å diskutere med læreren om transportutgifter er inkludert i timeprisen eller ikke.

Etter å ha fått privatundervisning med Superprof lærere, vil ikke lenger Schrödingers katt bare være et uttrykk, men et finurlig tankeeksperiment om en ufullstendig kvantemekanikk!

Hva venter du på? Finn en lærer i dag!

Hva vil du lære?