Utmerket
Anmeldelser

Privatlærere i matematikk i Harstad

302 kr/time

Rimelige priser: 95% av lærerne tilbyr første undervisningstime gratis. Gjennomsnittsprisen for matematikktimer er 302kr/time

Enkelt å komme i gang med mattekurs

2. Kontakt en lærer for mattekurs

Elevpasset gir deg tilgang til privat mattelærer i Harstad. Oppdag nye fag sammen med engasjerte mennesker

3. Organiser din matteundervisning

Kontakt din lærer ved hjelp av kontaktinformasjonen deres, som du har mottatt på din profil. Planlegg deretter videre undervisningsopplegg

FAQ

💸 Hvor mye må man betale for private mattekurs i Harstad?

I Harstad, er gjennomsnittsutgiften for mattekurs 302kr.

 

Utgiftene for privatlærer i matte vil avhenge av:

  • Erfaringen mattelæreren har
  • Hvor undervisningene finner sted (via Skype eller et annet sted i nærområdet)
  • Hvor mange undervisningstimer du tar og varigheten på hvert møte med privatlærer
  • Målet for din undervisning

97% av alle våre privatundervisere tilbyr deres første kurstime gratis.

Sjekk ut tariffene på våre matteundervisere i ditt område.

👨🏼‍⚖️ Hvor mange privatundervisere er tilgjengelige for å gi privat matteundervisning i Harstad?

I Harstad og omegn, er 3 matematikkundervisere tilgjengelig for å gi kurs.

 

Velg din privatlærer i Harstad fra et utvalg på 3 tilgjengelige lærere.

 

💻 Kan du ta privattimer i matte online?

På Superprof kan du lære matte online med en privat veileder. Enten du trenger hjelp til å øve før mattetentamen, sliter med mattebegreper eller bare ønsker å jobbe med dine matteferdigheter, kan veilederne våre hjelpe deg.

 

Mange av våre matte lærere tilbyr også privatundervisning. Rundt 80% av de private veilederne på Superprof gir matematikk via webkamera, og de fleste av dem gir sin første undervisningstime gratis!

 

For å finne tilgjengelige onlineundervisere, bare skriv innfaget du ønsker i søkemotoren og velg webkamera-filteret for å se de tilgjengelige lærerne som for øyeblikket tilbyr online-kurs i ønsket fag.

 

Nettkurs via webkamera gir deg flere fordeler. Du kan planlegge timene dine slik at de passer til timeplanen din, og undervisning på nettet er ofte billigere fordi veileder ikke trenger å reise til og fra undervisningen.

Finn en privatlærer som gir undervisning online!

✒️ Hvordan har elevene evaluert deres privatlærere i matte i Harstad?

Fra et utvalg av anbefalinger, ga elevene deres mattelærere et gjennomsnitt på av 5.

 

En kundeservicemedarbeider fra Superprof vil være tilgjengelig (via e-mail i alle hverdager) dersom du skulle ha noen spørsmål om ditt kurs.

👴🏼 Hvorfor ikke prøve ut et mattekurs i Harstad?

Matematikk er for mange et av de mest utfordrende fagene på skolen. Flere studenter synes mattefaget er utfordrende i løpet av skoletiden, enten om det er på barneskolen, ungdomsskolen eller på et høyere nivå. Derfor er nettopp leksehjelp i matematikk blitt svært ettertraktet.

 

Ved hjelp av en privatlærer i matte kan mange elever ta tilbake mestringsfølelsen ved å løse mattteoppgaver. Noen ender også opp med å forbedre sine karakterer betraktelig etter en periode med privatundervisning i matte.

 

Ta mattekurs for å lære om ulike matematiske emner med en erfarenlærer i matte. Ved hjelp av din lærer er dette den beste tiden å lære seg ulike matematiske emner og terminologi på.

 

Du må bare velge en veileder og reservere matematikkurs hjemmefra eller online.

 

En meldingstjeneste lar deg utveksle med veilederen din for å organisere matematikkundervisningen, enten om du vil lære hjemmefra eller ta kurs på nettet.

 

Bruk søkemotoren vår for å finne matematikklæreren din blant 3 veiledere i Harstad.

Finn din mattelærer i Harstad

Mange dyktige lærere i matematikk er tilgjengelige for undervisning i Harstad

Se flere lærere Kom i gang

Blir bedre i matte ved hjelp av en privatlærer matte

Matematikk har et noe ufortjent dårlig rykte på seg for å være tørt og kjedelig, ja, kanskje til og med unyttig. Sistnevnte spørs hvordan du ser på det. Hverken penger, kunst eller musikk er vel unyttig? Og alle har de matematikk i seg! Tror du vi ville hatt åttendels noter om matematikk ikke fantes? Eller symmetri i kunsten? Og hvordan i all verden skulle man hatt penger uten matematikk?

Matematikk blir stadig viktigere i arbeidslivet. Dette gjelder ikke bare for matematikere og regnskapsførere, men gjelder i stor grad stort sett alle yrker. Helsearbeidere må oftere enn før sette seg inn i tall og teknologi. Snekkere og murere må regne ut vinkler og avstander, mens kokker må kunne måleenheter for at rettene skal bli spiselige.

Det er flere gode grunner til å lære matematikk selv om du ikke satser på en karriere innen regnskap eller økonomi. Matematikk kan nemlig åpne dørene til andre typer yrker. I tillegg krever matematikk konsentrasjon og problemløsning. Slik tilegnes en rekke overførbare egenskaper som logisk tenkning, resonnement og problemløsning.

Kan eller kan ikke

«Enten så kan du det, eller så kan du det ikke». Dette er en myte med lite hold i – heldigvis. Alle kan lære matematikk, men alle er ikke nødt til å lære alt om faget. Ofte «stempler» vi oss selv feil, og tror vi ikke har anlegg for tall. Ofte blir elevene også «backet opp» av foreldrene på dette punktet, som gjør barnet en bjørnetjeneste med «trøstende» utsagn som: ªjeg var heller ikke god i matte, men jeg klarte meg likevel».

Eksperter mener at matematikk krever smart tenking, og ikke rask tenking. Ofte kan dette være problemet i klassen, at eleven ikke får tid til å tenke smart før læreren har gått videre til neste oppgave. Matematikk bør ikke foregå på tid, men over tid, slik at eleven faktisk får tid til å drodle litt og stole på sine egne metoder – prøving og feiling er en enestående metode for læring!

En studie utført ved Agder universitet viser rom for virkelighetsnære oppgaver i matematikk-undervisningen, eller såkalt matematisk literacy. Dette begrepet handler om realistiske oppgaver som kan overføres til hverdagen.

Det handler om mer enn bare regning. Det dreier seg om å forstå, skape, kommunisere og delta i samfunnet. Slik vil det bli enklere for alle å lære akademiske fag som matematikk.

Matematiske utfordringer

Matte er et av de vanskeligste fagene på skolen, og nivået blir stadig mer avansert oppover i klassene. Vanskelighetene en støter på i matematikk kan imidlertid møtes med motivasjon og hjelp. Motivasjonen er nesten det viktigste, for uten den vil en fort ramle av lasset.

I den forbindelse er det viktig å vite at det finnes to typer motivasjon – ekstern og intern motivasjon. Om vi ser på ekstern motivasjon først, så avhenger dette av en ekstern kilde. Dette kan være for eksempel at du med mattestudier vil imponere venner og familie. Da forplikter du deg overfor andre i stedet for til deg selv. Ved å føle et behov for å imponere andre har du distansert deg fra ditt eget ønske om å studere matte.

Det er nettopp det sistnevnte som er din interne motivasjon, ditt eget genuine ønske om å bli bedre i matte for å eksempelvis stå bedre rustet til fremtidig karrierevalg. Det er viktig å fastslå denne motivasjonen helt fra begynnelsen av, og finne ut hva din indre motivator er for å velge matematikk som studiefag. En indre motivator skal ikke være avhengig av ytre kilder eller hva andre synes.

Hjelp fra lærer er også utrolig viktig, men det er det dessverre ikke alltid ressurser til på skolen. Det er her privat undervisning kommer inn i bildet. En privatlærer i matte har en gang vært student selv, og kan sette seg inn i din situasjon. De har arbeidet seg gjennom matematikken med gradvis oppstigning, som har gitt dem kunnskaper de kan dele med deg.

En mattelærer har ofte en genuin interesse av matte, og en interesse av å lære bort sine ferdigheter. Akkurat denne interessen kan smitte over på eleven, noe som oppleves svært motiverende for begge parter.   

Fordelene med matematikk

En kan nok ganske greit konkludere med at det er flere fordeler enn ulemper med matematikk. Utdanner du deg innen matematikk, kan du jobbe innen ingeniørfag og dataanalyse, økonomi eller forskning m.m. Det finnes også andre yrker der mattekunnskaper er en fordel, uten at yrket nødvendigvis er relatert til faget.

Du kan også gjøre en karriere av å lære bort matte til andre, enten i offentlig skole eller privat. En privat mattelærer tilbyr ofte undervisning som et supplement til ordinær undervisning. Privatlæreren vil gi eleven det rette verktøyet rettet mot et spesifikt karrierevalg. Vedkommende kan hjelpe til med forberedelser til matteeksamen og gi deg støtten du trenger for å komme inn på valgt studie.

Undervisning med privatlærer skreddersys etter elevens behov, enten en vil bli bedre på å løse problemer eller utarbeide kloke resonnementer med logisk tenkning. I tillegg til å være rent akademisk, er dette også svært nyttig livskunnskap å ta med seg i livet. Hvem har vel ikke vært i en problemløsnings-situasjon der slike evner kommer til sin rett?

Finn en Superprof-lærer i Harstad

Bor du i Harstad eller omegn, kan det være greit å vite at vi på Superprof har en håndfull dyktige matematikklærere tilgjengelig i området via vår plattform. Våre lærere tilbyr undervisning med fysisk oppmøte på et kurssted, hjemme hos deg eller hjemme hos læreren. Tid og sted avtales individuelt med læreren.

Om du velger nettundervisning, kan du utvide søket en del siden sted da ikke har noen betydning – du kan motta undervisning på andre siden av jorden om du vil (husk tidssoner).

På nettsiden finner du en brukervennlig søkefunksjon, som siler og sorterer etter dine kriterier, enten det er sted eller pris. Her kan du lese lærerprofilene for å se hver enkeltes kvalifikasjoner, erfaring og spesialfelt.

Og er det noe du lurer på utover dette, så nøl ikke med å ta kontakt!

Hva vil du lære?