Hjemmeside
Gi undervisning
,
Søk i nærheten av meg Online

Top ville

Hjemmeside
Gi undervisning
Utmerket
Anmeldelser

Privatundervisning matte i Harstad

202 kr/time

Gode priser: 95% av lærerne tilbyr første undervisningstime gratis. Gjennomsnittsprisen er 202kr/timen

Å lære har aldri vært
enklere

2. Organiser dine mattekurs

Kontakt din lærer ved hjelp av kontaktinformasjonen deres, som du har mottatt på din profil. Planlegg deretter videre undervisningsopplegg

3. Oppdag nye opplevelser

Elevpasset gir deg tilgang til alle våre coacher, undervisere, lærere og mentorer. Oppdag nye interesser sammen med engasjerte mennesker

FAQ

💰Hva er gjennomsnittprisen for en undervisningstime i Matematikkkurs i Harstad?

Gjennomsnittsprisen for en undervisningstime i Matematikkkurs i Harstad er 202Kr.

Prisen avhenger av faktorer som : 

  • Lærerens erfaring innen matematikkundervisning
  • Sted for undervisning (hjemme eller online) og i hvilket område 
  • Varigheten og hyppigheten for undervisningen

97% av lærerne tilbyr første undervisningstime gratis.

Se prisene til lærere i nærheten av deg.

🎯 Hvorfor velge undervisning i Matematikk i Harstad?

Matematikkkurs Med en erfaren lærer, gir deg muligheten til å utvikle deg raskt innen faget.

Du velger den læreren som passer deg best.

Enkel søkemotor gir deg oversikt over de ulike lærerene.

Start ditt søk, raskt og enkelt.

💻 Kan man lære Matematikk online?

Flesteparten av våre matematikklærere tilbyr deres Matematikkkurs online. Se gjennom alle profilene for å finne  matematikkkurs online.

🎓 Hvor mange lærere er tilgjengelige for kurs innen Matematikkkurs i Harstad?

3 lærere i matematikk tilbyr hjelp i matematikk.

Du kan se gjennom profilene deres og velge den som passer deg best.

Velg en lærer mellom 3 profiler.

✒️ Hvilken gjennomsnittsevaluering har våre Matematikklærere i Harstad mottatt?

Blandt ulike vurderinger, har elevene gitt et gjennomsnitt på  av 5.

Dersom det skulle oppstå et problem med undervisningen, er kundeservice tilgjengelig i ukedagene for å bistå med å finne en løsning.

For hvert fag kan du se evalueringene gitt av elever.

Vil du ha undervisning i matematikk?

Velg blant mange lærere innen matematikk!

Se flere lærere Kom i gang

Blir bedre i matte ved hjelp av en privatlærer matte

Matematikk har et noe ufortjent dårlig rykte på seg for å være tørt og kjedelig, ja, kanskje til og med unyttig. Sistnevnte spørs hvordan du ser på det. Hverken penger, kunst eller musikk er vel unyttig? Og alle har de matematikk i seg! Tror du vi ville hatt åttendels noter om matematikk ikke fantes? Eller symmetri i kunsten? Og hvordan i all verden skulle man hatt penger uten matematikk?

Matematikk blir stadig viktigere i arbeidslivet. Dette gjelder ikke bare for matematikere og regnskapsførere, men gjelder i stor grad stort sett alle yrker. Helsearbeidere må oftere enn før sette seg inn i tall og teknologi. Snekkere og murere må regne ut vinkler og avstander, mens kokker må kunne måleenheter for at rettene skal bli spiselige.

Det er flere gode grunner til å lære matematikk selv om du ikke satser på en karriere innen regnskap eller økonomi. Matematikk kan nemlig åpne dørene til andre typer yrker. I tillegg krever matematikk konsentrasjon og problemløsning. Slik tilegnes en rekke overførbare egenskaper som logisk tenkning, resonnement og problemløsning.

Kan eller kan ikke

«Enten så kan du det, eller så kan du det ikke». Dette er en myte med lite hold i – heldigvis. Alle kan lære matematikk, men alle er ikke nødt til å lære alt om faget. Ofte «stempler» vi oss selv feil, og tror vi ikke har anlegg for tall. Ofte blir elevene også «backet opp» av foreldrene på dette punktet, som gjør barnet en bjørnetjeneste med «trøstende» utsagn som: ªjeg var heller ikke god i matte, men jeg klarte meg likevel».

Eksperter mener at matematikk krever smart tenking, og ikke rask tenking. Ofte kan dette være problemet i klassen, at eleven ikke får tid til å tenke smart før læreren har gått videre til neste oppgave. Matematikk bør ikke foregå på tid, men over tid, slik at eleven faktisk får tid til å drodle litt og stole på sine egne metoder – prøving og feiling er en enestående metode for læring!

En studie utført ved Agder universitet viser rom for virkelighetsnære oppgaver i matematikk-undervisningen, eller såkalt matematisk literacy. Dette begrepet handler om realistiske oppgaver som kan overføres til hverdagen.

Det handler om mer enn bare regning. Det dreier seg om å forstå, skape, kommunisere og delta i samfunnet. Slik vil det bli enklere for alle å lære akademiske fag som matematikk.

Matematiske utfordringer

Matte er et av de vanskeligste fagene på skolen, og nivået blir stadig mer avansert oppover i klassene. Vanskelighetene en støter på i matematikk kan imidlertid møtes med motivasjon og hjelp. Motivasjonen er nesten det viktigste, for uten den vil en fort ramle av lasset.

I den forbindelse er det viktig å vite at det finnes to typer motivasjon – ekstern og intern motivasjon. Om vi ser på ekstern motivasjon først, så avhenger dette av en ekstern kilde. Dette kan være for eksempel at du med mattestudier vil imponere venner og familie. Da forplikter du deg overfor andre i stedet for til deg selv. Ved å føle et behov for å imponere andre har du distansert deg fra ditt eget ønske om å studere matte.

Det er nettopp det sistnevnte som er din interne motivasjon, ditt eget genuine ønske om å bli bedre i matte for å eksempelvis stå bedre rustet til fremtidig karrierevalg. Det er viktig å fastslå denne motivasjonen helt fra begynnelsen av, og finne ut hva din indre motivator er for å velge matematikk som studiefag. En indre motivator skal ikke være avhengig av ytre kilder eller hva andre synes.

Hjelp fra lærer er også utrolig viktig, men det er det dessverre ikke alltid ressurser til på skolen. Det er her privat undervisning kommer inn i bildet. En privatlærer i matte har en gang vært student selv, og kan sette seg inn i din situasjon. De har arbeidet seg gjennom matematikken med gradvis oppstigning, som har gitt dem kunnskaper de kan dele med deg.

En mattelærer har ofte en genuin interesse av matte, og en interesse av å lære bort sine ferdigheter. Akkurat denne interessen kan smitte over på eleven, noe som oppleves svært motiverende for begge parter.   

Fordelene med matematikk

En kan nok ganske greit konkludere med at det er flere fordeler enn ulemper med matematikk. Utdanner du deg innen matematikk, kan du jobbe innen ingeniørfag og dataanalyse, økonomi eller forskning m.m. Det finnes også andre yrker der mattekunnskaper er en fordel, uten at yrket nødvendigvis er relatert til faget.

Du kan også gjøre en karriere av å lære bort matte til andre, enten i offentlig skole eller privat. En privat mattelærer tilbyr ofte undervisning som et supplement til ordinær undervisning. Privatlæreren vil gi eleven det rette verktøyet rettet mot et spesifikt karrierevalg. Vedkommende kan hjelpe til med forberedelser til matteeksamen og gi deg støtten du trenger for å komme inn på valgt studie.

Undervisning med privatlærer skreddersys etter elevens behov, enten en vil bli bedre på å løse problemer eller utarbeide kloke resonnementer med logisk tenkning. I tillegg til å være rent akademisk, er dette også svært nyttig livskunnskap å ta med seg i livet. Hvem har vel ikke vært i en problemløsnings-situasjon der slike evner kommer til sin rett?

Finn en Superprof-lærer i Harstad

Bor du i Harstad eller omegn, kan det være greit å vite at vi på Superprof har en håndfull dyktige matematikklærere tilgjengelig i området via vår plattform. Våre lærere tilbyr undervisning med fysisk oppmøte på et kurssted, hjemme hos deg eller hjemme hos læreren. Tid og sted avtales individuelt med læreren.

Om du velger nettundervisning, kan du utvide søket en del siden sted da ikke har noen betydning – du kan motta undervisning på andre siden av jorden om du vil (husk tidssoner).

På nettsiden finner du en brukervennlig søkefunksjon, som siler og sorterer etter dine kriterier, enten det er sted eller pris. Her kan du lese lærerprofilene for å se hver enkeltes kvalifikasjoner, erfaring og spesialfelt.

Og er det noe du lurer på utover dette, så nøl ikke med å ta kontakt!

Hva vil du lære?