Hjemmeside
Gi undervisning
,
Søk i nærheten av meg Online

Top ville

Hjemmeside
Gi undervisning
Utmerket
Anmeldelser

Kom i gang med personlig trening

350 kr/time

Gode priser: 95% av instruktørene tilbyr første undervisningstime gratis. Gjennomsnittsprisen er 350kr/time

Å lære har aldri vært
enklere

2. Organiser dine treningsøkter med en PT

Kontakt din lærer ved hjelp av kontaktinformasjonen deres, som du mottar på din profil når forespørselen er godkjent. Planlegg deretter videre treningsopplegg med din personlige trener

3. Oppdag nye mål

Elevpasset gir deg tilgang til alle våre coacher, undervisere, lærere og mentorer. Oppdag nye lidenskaper sammen med engasjerte mennesker

FAQ

💰Hva er gjennomsnittprisen for en undervisningstime i personlig trenings i Tromsø?

Gjennomsnittsprisen for en undervisningstime i personlig trenings i Tromsø er 350Kr.

Prisen avhenger av faktorer som : 

  • Lærerens erfaring innen personlig treningundervisning
  • Sted for undervisning (hjemme eller online) og i hvilket område 
  • Varigheten og hyppigheten for undervisningen

97% av lærerne tilbyr første undervisningstime gratis.

Se prisene til lærere i nærheten av deg.

🎯 Hvorfor velge undervisning i Personlig trening i Tromsø?

personlig trenings Med en erfaren lærer, gir deg muligheten til å utvikle deg raskt innen faget.

Du velger den læreren som passer deg best.

Enkel søkemotor gir deg oversikt over de ulike lærerene.

Start ditt søk, raskt og enkelt.

💻 Kan man lære Personlig trening online?

Flesteparten av våre personlig treninglærere tilbyr deres personlig trenings online. Se gjennom alle profilene for å finne  personlig treningkurs online.

🎓 Hvor mange lærere er tilgjengelige for kurs innen personlig trenings i Tromsø?

1 lærere i personlig trening tilbyr hjelp i personlig trening.

Du kan se gjennom profilene deres og velge den som passer deg best.

Velg en lærer mellom 1 profiler.

✒️ Hvilken gjennomsnittsevaluering har våre Personlig treninglærere i Tromsø mottatt?

Blandt ulike vurderinger, har elevene gitt et gjennomsnitt på  av 5.

Dersom det skulle oppstå et problem med undervisningen, er kundeservice tilgjengelig i ukedagene for å bistå med å finne en løsning.

For hvert fag kan du se evalueringene gitt av elever.

Vil du ha undervisning i personlig trening?

Velg blant mange lærere innen personlig trening!

Se flere lærere Kom i gang

Kom i super form, ved hjelp av en personlig trener fra Superprof

De aller fleste vet at trening er bra for helsen. Det har en grundig dokumentert positiv påvirkning på både psyken og det fysiske. Alle har derfor en god grunn til å komme i gang, men det er ofte enklere sagt enn gjort.  Derfor er det veldig lurt å få en dytt i rumpa av noen som virkelig kan det – nemlig utdannede personlige trenere med mye erfaring! På Superprof har vi et bredt utvalg av disse, både i Tromsø og resten av landet. Og den gode nyheten er at de aller fleste kan veilede og følge deg opp over nettet, om du skulle ønske det. 

Om man liker treningssentre hvor man kan holde seg varm i løpet av vinteren, eller regelmessig benytter seg av løpeturer langs kysten og mot Telegrafbukta, en personlig trener vil kunne tilby den veiledningen du måtte trenge for å nå dine mål.

Fordelene med egen personlig trener 

Å komme i form skjer dessverre ikke over natten, selv om det hadde vært fantastisk om det hadde vært sånn. Derfor er det veldig lurt å anskaffe seg en veileder som følger deg opp over tid, og motiverer deg når du møter utfordringer, hvis du eksempelvis er i ferd med å sprekke i kostholdsplanen din. En personlig trener dytter deg i riktig retning hver gang du har lyst til å gi opp, noe som er betryggende i det man starter på sin treningsreise. 

Med en personlig trener som har deg i fokus er du også nesten garantert raskere resultater. Treningsvideoer på YouTube kan være nyttige de, men de er ikke laget for din spesifikke situasjon. Dessuten kan de virke ganske kjedelige hvis du sammenligner de med varierte veiledningen en eventuell personlig trener kan gi deg.  Å ha en kunnskapsrik person som følger deg opp er uvurderlig. Personlige trenere kjenner de fleste treningsøvelsene ut og inn, og vet hvilke som er mest effektive for deg. Dette gjør at du unngår å bruke tid på å gjøre knebøy på feil måte, for eksempel. Dermed unngår du også å pådra deg belastninger og treningsskader, og sørger heller for få muskelforsterkning og tøyning som er meget bra for en kropp i utvikling. 

Hvordan skaffer jeg meg en personlig trener? 

Det er mange forskjellige måter å dra nytte av en personlig trener. Den vanligste måten er å gå på treningssenteret, og de finnes det ganske mange av i Tromsø. En personlig trener på treningssenteret vil forklare deg hvordan du bruker maskinene og utstyret de har. Noen treningssentre arrangerer også daglige timer innenfor mange ulike treningsvarianter med en profesjonell treningsinstruktør.

Som regel har disse en tendens til å være gruppekurs, selv om de noen ganger også kan tilbys individuelt eller i mindre grupper.  Å dra nytte av trenere på et treningssenter kan funke det, men du vil likevel mangle den skreddersydde biten og oppfølgning underveis i progresjonen. Derfor er det mange som velger å finne en personlig trener helt til seg selv, som følger sine spesifikke behov. Disse kan man også finne på treningssentre, i tillegg til at mange har etablert seg på Superprof – og nå har vi et stort utvalg av flinke trenere!

 

Velg en personlig trener fra Superprof! Hvis du bestemmer deg for å finne din egen personlige trener, kan du velge fra en stor katalog av instruktører på Superprof. En sjanse til å finne treneren som virkelig passer dine behov! Superprof er enkelt forklart en læringsplattform som setter de som ønsker å lære i kontakt med de som ønsker å lære bort – og ikke minst, som har kunnskap til det! Du søker enkelt på hovedsidene etter en personlig trener i ditt område, og du får deretter muligheten til å sende en forespørsel til læreren for  å planlegge videre undervisning. Velger du en personlig trener ved hjelp av Superprof kan du til og med dra nytte av en første time som er helt gratis. En sjanse til å virkelig teste ut konseptet for å avgjøre om det er riktig for deg, samtidig som du får muligheten til å prøve ut flere ulike trenere og dermed kan velge å fortsette med den som passer deg best.  Styrke, løping, kardio, selvforsvar, muskelbygging, dans og mye annet – våre personlige trenere har ulike ekspertiser, så her finner man sannsynligvis noe for enhver smak.

Hvis du ikke ønsker ansikt-til-ansikt-konsultasjoner så tilbyr heldigvis mange av Superprofs personlige trenere timer over nettet. Personlig trening, over nettet, lar deg også unngå å måtte løpe rundt i byen og kaste bort tid på offentlig transport eller å stå i bilkø. Og hva kan være bedre enn å trene i et miljø der du kan føle deg komfortabel? Du kan til og med bestemme deg for å ta treningstimene i hagen din hvis du vil! Finn din trener ved å søke på hovedsidene og deretter velge filteret "på avstand" for å se alle personlige trenere som tilbyr online-undervisning.

Å trene hjemmefra lar deg også bruke verktøyene som allerede er tilgjengelige for deg. Da slipper du å bruke unødvendig mye penger på treningsutstyr, og kan heller drar nytte av vekter, møbler og andre ting som du allerede har på plass i hjemmet.  Superprof gjør det enkelt for deg å finne frem til den personlige treneren som passer best for deg. Oppgi hvilket nivå du ligger på, angi maksimalt budsjett, og bla gjennom resultatene. Når du har valgt ut noen egnede kandidater, kan du enkelt sammenligne bakgrunner, metoder og anmeldelser fra tidligere kunder på deres profilsider.

Lykke til med treningen!

Hva vil du lære?