Utmerket
Anmeldelser

Personlig trener Tromsø og omegn

350 kr/time

Kostnad: 95% personlige trenere tilbyr første undervisningstime gratis. Gjennomsnittsprisen er 350kr/time

Enkelt å komme i gang å finne sin pt

2. Organiser dine treningsøkter med en PT

Kontakt din trener via meldingstjenesten på plattformen. Planlegg deretter videre treningsopplegg sammen med din personlige trener

3. Oppdag nye ferdigheter

Elevpasset gir deg tilgang til alle våre coacher, trenere, undervisere, lærere og mentorer. Oppdag nye lidenskaper sammen med engasjerte mennesker

FAQ

💸 Hvor mye betaler man for en personlig trener i Tromsø og i nærheten?

Gjennomsnittsprisen for en time med en personlig trener i Tromsø er 350kr.

 

Timesprisen for en personlig trener vil avhenge av:

  • Erfaringen den personlige treneren har.
  • Hvor treningen finner sted (via Skype eller et annet sted i nærområdet).
  • Hvor mange timer med personlig trening du tar og lengden på hvert møte.
  • Målet for veiledningen.

97% av alle våre privatundervisere tilbyr deres første time med personlig trening gratis.

Sjekk ut tariffene på våre personlige trenere i ditt område.

👨🏼‍⚖️Hvor mange personlige trenere er tilgjengelige for å gi PT-timer?

I Tromsø og omegn, er 1 PT-er tilgjengelig for å gi timer.

 

Velg din veileder i Tromsø fra et utvalg på 1 tilgjengelige PT-profiler.

💻 Hvordan kan jeg få personlig trening online?

På Superprof kan du få hjelp med personlig trening med en privat veileder. Enten du ønsker å endre dine rutiner, komme i bedre from eller bare ønsker å prøve ut en personlig trener, kan en av våre personlige trenere hjelpe deg.

 

Rundt 80% av de private trenerne på Superprof tilbyr hjelp via webkamera, og de fleste av dem tilbyr sin første time gratis!

 

For å finne tilgjengelige onlinetrenere, bare skriv inn kriteriene dine i søkemotoren og velg webkamera-filteret for å se de tilgjengelige lærerne som for øyeblikket tilbyr personlig trening på nett.

 

Nettkurs via Skype gir deg flere fordeler. Du kan planlegge timene dine slik at de passer til timeplanen din, og timene på nettet er ofte billigere siden veilederen ikke trenger å reise.

 

Finn en personlig trener som gir timer online!

✒️ Hva er gjennomsnittsvurderingen gitt av veiledere til personlige trenere i Tromsø?

Fra et utvalg av evalueringer, ga studentene deres veiledere et gjennomsnitt på av 5.

Dersom du skulle ha utfordringer med å finne en PT, vil en kundeservicemedarbeider være tilgjengelig for å finne en løsning via e-mail fra mandag - fredag).

🤔Hvorfor burde du starte med timer med en veileder for personlig trening i Tromsø?

Det kan ofte være vanskelig å komme inn i gode rutiner når det kommer til trening, spesielt når man skal kombinere det med jobb. På grunn av dette, så er det flere og flere som vil kunne ha et stort utbytte av å ha timer sammen med en veileder innen personlig trening.

 

Ved hjelp av en PT kan mange være i stand til å finne en rutine når det kommer til trening. Noen opplever å få et stort utbytte av det, som for eksempel:

  • Mer overskudd
  • Bedre livskvalitet
  • Forbygger sykdom
  • Positiv effekt på psykisk helse

 

En meldingstjeneste er på plass slik at du kan utveksle med veilederen din for å planlegge timene dine om du vil ha undervisning hjemme eller på nett

Bruk søkemotoren vår for å finne privatlæreren din blant 1 personlig trenere i Tromsø.

Lyst til å komme i gang med trening?

Se gjennom vårt utvalg av personlige trenere til å veilede deg i Tromsø

Se flere lærere Kom i gang

Kom i super form, ved hjelp av en PT i i Tromsø

De aller fleste vet at trening er bra for helsen. Det har en grundig dokumentert positiv påvirkning på både psyken og det fysiske. Alle har derfor en god grunn til å komme i gang, men det er ofte enklere sagt enn gjort.  Derfor er det veldig lurt å få en dytt i rumpa av noen som virkelig kan det – nemlig utdannede personlige trenere med mye erfaring! På Superprof har vi et bredt utvalg av disse, både i Tromsø og resten av landet. Og den gode nyheten er at de aller fleste kan veilede og følge deg opp over nettet, om du skulle ønske det. 

Om man liker treningssentre hvor man kan holde seg varm i løpet av vinteren, eller regelmessig benytter seg av løpeturer langs kysten og mot Telegrafbukta, en personlig trener vil kunne tilby den veiledningen du måtte trenge for å nå dine mål.

Fordelene med egen personlig trener 

Å komme i form skjer dessverre ikke over natten, selv om det hadde vært fantastisk om det hadde vært sånn. Derfor er det veldig lurt å anskaffe seg en veileder som følger deg opp over tid, og motiverer deg når du møter utfordringer, hvis du eksempelvis er i ferd med å sprekke i kostholdsplanen din. En personlig trener dytter deg i riktig retning hver gang du har lyst til å gi opp, noe som er betryggende i det man starter på sin treningsreise. 

Med en personlig trener som har deg i fokus er du også nesten garantert raskere resultater. Treningsvideoer på YouTube kan være nyttige de, men de er ikke laget for din spesifikke situasjon. Dessuten kan de virke ganske kjedelige hvis du sammenligner de med varierte veiledningen en eventuell personlig trener kan gi deg.  Å ha en kunnskapsrik person som følger deg opp er uvurderlig. Personlige trenere kjenner de fleste treningsøvelsene ut og inn, og vet hvilke som er mest effektive for deg. Dette gjør at du unngår å bruke tid på å gjøre knebøy på feil måte, for eksempel. Dermed unngår du også å pådra deg belastninger og treningsskader, og sørger heller for få muskelforsterkning og tøyning som er meget bra for en kropp i utvikling. 

Hvordan skaffer jeg meg en personlig trener? 

Det er mange forskjellige måter å dra nytte av en personlig trener. Den vanligste måten er å gå på treningssenteret, og de finnes det ganske mange av i Tromsø. En personlig trener på treningssenteret vil forklare deg hvordan du bruker maskinene og utstyret de har. Noen treningssentre arrangerer også daglige timer innenfor mange ulike treningsvarianter med en profesjonell treningsinstruktør.

Som regel har disse en tendens til å være gruppekurs, selv om de noen ganger også kan tilbys individuelt eller i mindre grupper.  Å dra nytte av trenere på et treningssenter kan funke det, men du vil likevel mangle den skreddersydde biten og oppfølgning underveis i progresjonen. Derfor er det mange som velger å finne en personlig trener helt til seg selv, som følger sine spesifikke behov. Disse kan man også finne på treningssentre, i tillegg til at mange har etablert seg på Superprof – og nå har vi et stort utvalg av flinke trenere!

 

Velg en personlig trener fra Superprof! Hvis du bestemmer deg for å finne din egen personlige trener, kan du velge fra en stor katalog av instruktører på Superprof. En sjanse til å finne treneren som virkelig passer dine behov! Superprof er enkelt forklart en læringsplattform som setter de som ønsker å lære i kontakt med de som ønsker å lære bort – og ikke minst, som har kunnskap til det! Du søker enkelt på hovedsidene etter en personlig trener i ditt område, og du får deretter muligheten til å sende en forespørsel til læreren for  å planlegge videre undervisning. Velger du en personlig trener ved hjelp av Superprof kan du til og med dra nytte av en første time som er helt gratis. En sjanse til å virkelig teste ut konseptet for å avgjøre om det er riktig for deg, samtidig som du får muligheten til å prøve ut flere ulike trenere og dermed kan velge å fortsette med den som passer deg best.  Styrke, løping, kardio, selvforsvar, muskelbygging, dans og mye annet – våre personlige trenere har ulike ekspertiser, så her finner man sannsynligvis noe for enhver smak.

Hvis du ikke ønsker ansikt-til-ansikt-konsultasjoner så tilbyr heldigvis mange av Superprofs personlige trenere timer over nettet. Personlig trening, over nettet, lar deg også unngå å måtte løpe rundt i byen og kaste bort tid på offentlig transport eller å stå i bilkø. Og hva kan være bedre enn å trene i et miljø der du kan føle deg komfortabel? Du kan til og med bestemme deg for å ta treningstimene i hagen din hvis du vil! Finn din trener ved å søke på hovedsidene og deretter velge filteret "på avstand" for å se alle personlige trenere som tilbyr online-undervisning.

Å trene hjemmefra lar deg også bruke verktøyene som allerede er tilgjengelige for deg. Da slipper du å bruke unødvendig mye penger på treningsutstyr, og kan heller drar nytte av vekter, møbler og andre ting som du allerede har på plass i hjemmet.  Superprof gjør det enkelt for deg å finne frem til den personlige treneren som passer best for deg. Oppgi hvilket nivå du ligger på, angi maksimalt budsjett, og bla gjennom resultatene. Når du har valgt ut noen egnede kandidater, kan du enkelt sammenligne bakgrunner, metoder og anmeldelser fra tidligere kunder på deres profilsider.

Lykke til med treningen!

Hva vil du lære?