Hjemmeside
Gi undervisning
,
Søk i nærheten av meg Online

Top ville

Hjemmeside
Gi undervisning
Utmerket
Anmeldelser

Spansk språkkurs i Ålesund

5.0 /5

Lærerne har gjennomsnitt på 5.0 av fem og 2 evalueringer.

241 kr/time

Mange av lærerne tilbyr første kurstime gratis. Gjennomsnittsprisen er for en time er 241kr

7 t

Flere av spansklærerne svarer innen 7time(r)

Enkelt å utvikle ferdigheter eller lære seg nye språk!

2. Organiser din private spanskundervisning

Kontakt din lærer ved hjelp av meldingstjenesten tilgjengelig fra din konto. Planlegg deretter videre undervisningsopplegg i spansk.

3. Oppdag nye interesser

Elevpasset gir deg tilgang til alle våre undervisere, lærere og mentorer. Oppdag nye interesser sammen med flotte, engasjerte mennesker som er lidenskapelige for språk og andre emner.

FAQ

💸 Hvor mye betaler man for spanskkurs per time in Ålesund og i nærheten?

I Ålesund, er gjennomsnittsutgiften for spanskkurs 241kr.

Kostnaden for privatundervisning i spansk vil avhenge av:

 • Erfaringen læreren har
 • Hvor undervisningene finner sted (online eller hjemme hos eleven)
 • Hvor ofte du har undervisningstimer og varigheten på hvert møte med privatlærer
 • Objektivet for din undervisning

97% av alle våre lærere tilbyr første time av undervisningen gratis.

Sjekk ut prisene til lærere våre i spansk i nærheten av deg.

👩‍🎓 Hvordan kan du ta spanskkurs i Ålesund?

På Superprof kan du bla gjennom vårt utvalg av annonser for å finne den beste løsningen for din spanskundervisning.

 

 

Du skriver ganske enkelt inn dine kriterier i søkefeltet for å se listen over tilgjengelige lærere som er tilgjengelige for undervisning i nærheten av deg.

 

 

Du kan kikke på en undervisers individuelle annonse og kontakte den spanskunderviseren som passer dine behov.

 

 

Når du har funnet en underviser, kan du ta kontakt med dem på plattformen vår for å diskutere detaljene for undervisningen din dine.

 

💻 Kan du ta privattimer i spansk online?

På Superprof kan du lære spansk online med en privat veileder. Enten du trenger hjelp til å øve før spansktentamen, sliter med spansk grammatikk eller bare ønsker å forbedre dine spanskferdigheter, kan veilederne våre hjelpe deg.

 

Mange av våre spansk veildere tilbyr også privatundervisning. Rundt 80% av de private lærerne på Superprof tilbud spansk via Skype, og de fleste av dem tilbyr sin første undervisningstime gratis!

 

For å finne tilgjengelige onlinelærere, bare skriv inn fagkriteriene dine i søkemotoren og velg webkamera-filteret for å se de tilgjengelige lærerne som for øyeblikket tilbyr online-kurs i ønsket fag.

 

Nettkurs via Skype gir deg flere fordeler. Du kan planlegge timene dine slik at de passer til timeplanen din, og leksjonene på nettet er ofte billigere siden læreren ikke trenger å reise.

 

Finn en spansklærer online

🇪🇸 Hvorfor burde du benytte deg av spanskurs i Ålesund?

Å lære spansk har en rekke fordeler. Spansk er et av de mest talte språkene i verden og snakkes i mer enn 20 land.

 

Evnen til å snakke på et annet språk kan åpne for mange dører for deg når det gjelder sysselsetting, reise og kultur. Andre fordeler med å lære spansk inkluderer økt ansettelsesevne og forbedrede lytteferdigheter.

 

På Superprof har vi en rekke svært erfarne spanskundervisere tilgjengelige for å gi privatundervisning.

En spansk underviser kan hjelpe deg med mange ting:

 • Forberedelse før en tentamen eller universitetseksamen
 • Spansk på nybegynnernivå og lære grunnleggende setninger før ferien
 • Beherske reglene for spansk grammatikk
 • Øve på å snakke og uttalelse
 • Staving og bøyning av verb
 • Tilby strategier for å hjelpe deg med spansknivået ditt
 • Spansk i forretningssammenheng
 • Lesing og forståelse
 • Leksehjelp
 • Hjelpe deg med å øke selvtilliten til dine spanskevner

Du kan diskutere med læreren hva du håper å oppnå med dine private spansktimer.

 

 

Alle spanskundervisninger med en sertifisert lærer gir deg muligheten å mestre det spanske språket mer effektivt.

🏅 Hvor mange spansklærere er tilgjengelige for å gi spansktimer i Ålesund og områdene rundt?

Det er for øyeblikket 5 spansklærere som tilbyr spanskkurs i Ålesund og omegn.

 

 

 

 

Du kan kikke på en veilederes individuelle annonse og få mer informasjon om deres undervisningstilbud.

 

.

 

 

Velg spanskkurs i Ålesund fra vårt utvalg av mer enn 5 veiledere tilgjengelig.

Finn en lærer for spansk

Flere flinke lærere i spansk er klare for å gi deg undervisning i Ålesund

Se flere lærere Kom i gang

Ta spanskkurs med en lærer som har spansk som morsmål

Har du noen gang fundert over skjønnheten i kommunikasjon? I en tid der det å forstå fremmedspråk bare er et googlesøk unna, er det ikke så frustrerende og vanskelig å bryte språkbarrierer som det en gang var. Språkmektige svinner imidlertid ikke hen i møte med denne nye hyperkoblede, moderne kommunikasjonen. Faktisk har online kurs og apper gjort det lettere enn noensinne å lære og mestre språk!

Superprof kan hjelpe deg med å dra fordel av en overveldende mengde elektroniske ressurser og gi deg noen tips om hvordan du lærer spansk i Ålesund-området. Fra å benytte deg av kulturinstitutter til å prøve et spanskkurs med en av våre mange, dyktige lærere – det tar ikke lang tid før du begynner å snakke flytende.

Hva er så interessant med spansk?

En nyere studie, publisert i det vitenskapelige tidsskriftet Cognition, brøt den vanlige myten om at bare barn er i stand til å lære et språk flytende.

Studien, som analyserte over to millioner engelsktalende, er et vitnesbyrd for alle voksne som har trengt et nytt språk mens de studerte i utlandet i Mexico, på en tur til Spania, eller til og med under en forretningsreise i et annet latinamerikansk land.

Det som gjør det så interessant, bortsett fra at alle uansett alder kan lære spansk som en ekspert, er det faktum at det er så utbredt. Den geografiske regionen språket dekker omfatter 20 land rundt om i verden, som har spansk som sitt offisielle språk.

Dette området er ikke bare massivt – det betyr også en rik og mangfoldig blanding av kulturer som spenner fra Argentina til Peru og fra Guatemala til den iberiske halvøy. Faktisk snakker hele Sør-Amerika spansk, med unntak av Brasils portugisisk, Guyanas engelsk, Surinams nederlandsk og urfolksspråket som er spredd over hele kontinentet.

Det er unødvendig å si at antallet spansktalende i verden er like stort. Språket som gjorde Cervantes så populær, snakkes faktisk av 570 millioner spansktalende over hele verden. Etter engelsk og kinesisk er det det tredje mest talte språket i verden.

Du ville heller ikke være alene i fellesskapet til de som søker å mestre språket. I fjor valgte rundt 21 millioner mennesker rundt om i verden å studere spansk som fremmedspråk.

Hvis du er interessert i spansk språk, trenger du ikke se lenger enn til institusjonene verden over som bruker det daglig. Det er et av de offisielle språkene i seks internasjonale organisasjoner: EU, FN, Den afrikanske union, Mercosur, Organisasjonen av amerikanske stater og Unionen av søramerikanske nasjoner.

Private spansklærere i Ålesund: es tan fácil!

Enten du ønsker å forbedre spansknivået ditt, begynne å lære med nybegynnerkurs, eller vil bli flytende – det kan være enkelt å lære spansk.

Etter å ha utviklet seg sammen med språk som fransk, italiensk, portugisisk og rumensk, er det spanske alfabetet latin, og det bruker diakritikk (eller aksenter) for å komplettere bokstavene.

Dette betyr også at grammatikken er ekstremt lik disse andre latinske språkene. For eksempel er subjektet på spansk også kjønnsbetinget, og det definerer måten verbet skal bøyes. Dette kan være et vanskelig begrep for nordmenn å forstå i begynnelsen, men å lære spansk grammatikk og ordforråd kan imidlertid lære deg alle andre romanske språk.

Spansk ordforråd kan faktisk være veldig likt engelsk, ganske enkelt fordi begge språkene har «lånt» fra hverandre gjennom århundrene. Se opp for ord som «tilfeldigvis» er spanske, men egentlig ikke betyr det samme som de gjør på engelsk.

Å lære å uttale spanske ord og uttrykk vil også avhenge av hvem du lærer det fra. Takket være det fantastiske mangfoldet i regionene språket snakkes, varierer aksentene fra et geografisk sted til et annet. Den spanske aksenten i Andalusia, for eksempel, høres helt annerledes ut enn den som snakkes i Chile.

Til tross for at selv spansktalende kan ha problemer med å forstå hverandres slang, vil alle kunne forstå deg uansett hvilken aksent du tilegner deg!

Hvis utsiktene til å lære spansk høres for vanskelig ut, kan Superprof gjøre prosessen mye enklere. Å få undervisning fra privatlærer på plattformen vår i Ålesund kan hjelpe deg med å nå målene dine mye raskere enn du kanskje tror.

Hvorfor bør du studere spansk i Ålesund?

Selv om det kan virke som om du er langt unna noen form for spansk kulturell opplevelse, finnes det en del spansktalende i Ålesund. Enten du er ute på din favorittkafe, tar en matbit på tapasbar i jugensbyen, eller bare planlegger en rask helgetur til Spania, kommer du garantert til å støte på en spansktalende person.

Dette gjør Ålesund til det perfekte stedet å begynne å lære språket du drømmer om. På for eksempel Folkeuniversitetet vil du finne spanskkurs på alle nivåer. Her finnes en nettbasert nivåtest for å finne rett kurs til ditt nivå.

Det kan også være nyttig å begynne å ta spansktimer hvis du planlegger å delta i internasjonale utvekslingsprogrammer. Hvis du gleder deg til å praktisere eller studere i utlandet i et semester eller to, i land som Colombia, Uruguay og Chile, vil det være en stor fordel å starte spanskstudiene mens du ennå befinner deg i hjembyen din.

Det er også en rekke yrkesvalg som vil være tilgjengelige for deg i Ålesund og omegn, som involverer det spanske språket, eller til og med gi deg internasjonale muligheter, for eksempel som:

 • Journalist
 • Kelner på en restaurant eller jobbe i hotellbransjen
 • Engelsklærer
 • Oversetter
 • På turistkontor i Ålesund eller rundt om i verden etc.

I Ålesund kan du også dra nytte av Kursguiden og Kursagentens tilbud om spanskkurs. Eller du kan velge nettkurs som tilbyr artige aktiviteter på spansk. Du kan også se om det finnes noen aktiviteter og arrangementer blant den spansktalende befolkningen i Ålesund, som du kan delta på.

Våre privattimer i Ålesund

Vi har en håndfull spansklærere til din disposisjon i Ålesund, som dekker sentrum og utenforliggende områder.

Gjennomsnittsprisen for en time er 230 kroner, og flertallet av lærerne tilbyr første time gratis.

Utvalget av lærere vi har er generelt ganske heterogent, noe som først gjenspeiles i prisvariasjonen – men også når det gjelder egenskapene til hver lærer.

Først og fremst bør du ta hensyn til en lærers faglige historikk. Det vil si: ta en titt på vitnemålene eller andre kvalifikasjoner. Hos Superprof har vi lærere med forskjellige yrkeserfaringer: studenter, spansktalende som bor i utlandet, spansklærere og flerspråklige lærere.

Den generelle tommelfingerregelen er å holde seg til lærere som har minst tre år eller mer praksis enn eleven har. Noen andre viktige egenskaper å se etter er:

 • Kurssted: hvor vil det finne sted? Hjemme eller på en lokal kafé? Stedet kan også påvirke prisen hvis læreren må pendle langt.
 • Kursinnhold: hva handler kurset om? Er det samtalebasert, forelesningsbasert, sentrert rundt arbeid med uttale og ordforråd eller bare spanske setninger?
 • Kursnivå: hvilket nivå vil du lære spansk på? Du kan velge mellom grunnskole, videregående, universitet og profesjonelt nivå.
 • Betalingsmåter: hvordan vil du betale læreren? Noen alternativer kan være bankoverføring, kontant, via et faktureringssystem.
 • Dynamikken: hvordan er forholdet mellom lærer og student? Sørg for at det er både profesjonelt og komfortabelt.

Kom i gang med å lære spansk i dag! Hasta pronto!

Hva vil du lære?