Utmerket
Anmeldelser

Finn en engelskkurs i Ålesund

Se flere lærere

5.0 /5

Lærere med et gjennomsnitt på 5.0 av fem og mer enn 1 evalueringer.

205 kr/time

Gode priser: omtrent 95% av lærerne tilbyr første time gratis. Gjennomsnittspris på 205kr/timen

2 t

Raske som lyn! Våre engelsklærere svarer vanligvis innen 2 time(r)

Å lære har aldri vært så enkelt!

2. Organiser et engelsk språkkurs

Kontakt din lærer ved hjelp av kontaktinformasjonen deres, som du har mottatt på din profil. Planlegg deretter videre undervisningsopplegg

3. Oppdag nye opplevelser ved kurs i engelsk

Elevpasset gir deg tilgang til alle våre coacher, undervisere, lærere og mentorer. Oppdag nye interesser sammen med engasjerte mennesker

FAQ

💸 Hva er prisen for engelskkurs i Ålesund?

I Ålesund, er gjennomsnittskostnaden for engelskundervisning 205kr.

 

Kostnaden for privatundervisning i engelsk vil avhenge av:

  • Erfaringen privatlæreren i engelsk har
  • Hvor undervisningene finner sted (via webcamera eller et annet sted i nærområdet)
  • Hvor mange undervisningstimer du tar og lengden på hvert undervisningsmøte
  • Objektivet for din undervisning

97% av alle våre undervisere tilbyr deres første kurstime gratis.

Sjekk ut tariffene på våre engelskundervisere i ditt fylke.

👨🏼‍⚖️ Hvor mange lærere er tilgjengelige i Ålesund for å gi privatundervisning i engelsk?

8 lærere er tilgjengelige for å gi engelskundervisning i Ålesund og omegn.

 

Du kan undersøke deres annonsen og kontakte engelsklæreren som passer til dine behov.

 

Velg din privatunderviser fra vårt utvalg av 8 lærerprofiler.

💻 Er det mulig å ta engelskundervisning online?

På Superprof kan du lære engelsk online med en privat veileder. Enten du trenger hjelp til å øve før engelskeksamen, sliter med engelskbegreper eller bare ønsker å jobbe med dine engelskferdigheter, kan veilederne våre hjelpe deg.

 

Mange av våre engelskveildere tilbyr også privatundervisning. Rundt 80% av de private lærerne på Superprof gir engelsk online, og de fleste av dem tilbyr sin første undervisningstime gratis!

 

For å finne tilgjengelige onlineveiledere, bare skriv inn fagkriteriene dine i søkemotoren og velg webkamera-filteret for å se de tilgjengelige lærerne som for øyeblikket tilbyr online-kurs i ønsket fag.

 

Nettkurs via webkamera gir deg flere fordeler. Du kan planlegge timene dine slik at de passer til timeplanen din, og undervisning på nettet er ofte billigere siden veileder ikke trenger å reise.

Finn din engelsklærer online.

✒️ Hvordan vurderer elevene deres engelsklærere i Ålesund?

Fra et utvalg av 1 omtaler, ga studentene deres engelskundervisere et gjennomsnitt på 5.0 av 5.

 

Dersom det skulle oppstå problemer med dine undervisningstimer, vil en kundeservicemedarbeider være tilgjengelig for å finne en løsning (via telefon eller e-mail fra mandag - fredag).

👴🏼Hvorfor ikke prøve ut engelskundervisning i Ålesund?

Engelsk er et nyttig fag, som kan være nødvendig på reise, karriere eller videre studier. Verdien av å mestre faget argumenterer for hvorfor man burde satse på å øke sine ferdigheter i faget. Flere ungdomer sliter med engelskfaget i løpet av skoletiden, enten om det er på barneskolen, ungdomsskolen eller på høyere nivå. Derfor er nettopp ekstraundervisning i engelsk blitt svært ettertraktet.

 

Med hjelp av en engelsklærer kan mange elever bli i stand til å overkomme sin frykt for å snakke engelsk.

 

Ta engelskundervisning for å mestre vokabular og grammatikk, med en godkjent privatunderviser. Ved hjelp av din underviser er dette den beste tiden å lære seg ulike konsept og terminologi på.

 

Du må bare velge en lærer og reservere engelskhjelp hjemmefra eller online.

 

Et meldingssystem er på plass slik at du kan ta kontakt med læreren din for å planlegge engelskkurs om du vil ha undervisning hjemme eller et annet sted.

 

Bruk søkemotoren vår for å finne engelsklæreren din blant 8 privatlærere i Ålesund.

Klar for å lære deg engelsk?

Se de ulike dyktige engelskunderviserne i Ålesund!

Se flere lærere Kom i gang

Blir bedre i engelsk ved hjelp av et engelskkurs

Engelsk er det viktigste språket vi har i internasjonal sammenheng. Vi bruker det på tvers av morsmål, på ferie og i jobbsammenheng. Det er viktig å kunne engelsk for å delta i verdenssamfunnet og forstå mye av det som formidles rundt oss.

Mange tekster er på engelsk, taler blir holdt på engelsk og det er mange mennesker som flytter til Norge uten å kunne norsk. Da er det viktig å ha et universelt språk vi alle kan kommunisere gjennom, slik at vi kan gjøre oss forstått og forstå hva andre sier.

Med andre ord er engelskfaget et viktig demokratisk fag. Det finnes derimot mange måter du kan lære deg engelsk på. Hvilken metode som er best for deg vil derimot avhenge av hvilket utgangspunkt du har og hva målet ditt er med å lære deg det.

Hvis du går på skolen og trenger hjelp med engelskfaget eller skal ta opp faget som privatist, trenger du hjelp av noen som kan læreplanen og fokuserer på kompetansemålene i faget. Er du derimot ute etter å ta et språkkurs som kan lære deg å snakke og forstå engelsk, vil du ikke ha de samme behovene.

Da er det viktig å ha en som kan engelsk flytende og vet hvordan vi mennesker best mulig lærer språk.

Lær deg engelsk

Når vi skal lære oss et nytt språk er det viktig å sette av nok tid. Å lære seg et nytt språk tar tid og kraver en del arbeid, men det finnes flere metoder som vil gjøre arbeidet enklere og mer effektivt. Ved å ha en egen lærer som du både får undervisning av og kan snakke engelsk med, har du allerede oppfylt to viktige kriterier.

Det er nemlig viktig med en god og gjennomtenkt undervisning som passer for deg, men også trening i å bruke språket i samtale med andre. Det er på denne måten vi får mulighet til å bruke kunnskapen vår i praksis.

Det engelske språket har en rekke regler som skiller det fra norsk, for eksempel at ikke verbet trenger å stå på andreplass i setninger slik som på norsk. I tillegg uttales en del lyder annerledes, og engelsk har ikke æ, ø eller å i sitt alfabet.

Samtidig er det en rekke likheter mellom språket, som kan gjøre det enklere for deg å lære deg engelsk. Ved å fokusere på likheter og forskjeller mellom norsk og engelsk, vil du raskere kunne forstå og lære deg engelsk, siden du enklere vil forstå språket ved å ha noe å sammenligne det med. Dette er bare noe av det en privatlærer kan hjelpe deg med.

Få hjelp av en privatlærer i engelsk

Superprof er en stor database hvor du kan finne mange privatlærere som gir kurs i engelsk. Dette er alt fra mennesker med engelsk som morsmål og som brenner for å formidle kunnskapen sin, til utdannede lærere som har spesialisert seg i engelsk. Ved å bruke vårt søkefelt, kan du enkelt finne flere privatlærere som gir engelskkurs i Ålesund.

Du kan gjøre deg kjent med de ulike lærerne ved å bla gjennom profilene deres og lese om utdanning, tidligere erfaringer, kurs og undervisningsmetode. På denne måten er det enkelt for deg å sammenligne lærerne med hverandre, slik at du finner den som egner seg best for deg. Etter at du har funnet en privatlærer som kan gi deg et engelskkurs, vil dere sammen bli enige om veien videre.

Da er det viktig at du tydelig kommuniserer behovene og målene dine, slik at læreren kan ta utgangspunkt i disse. Det vil sørge for at undervisninga er målrettet og effektiv, slik at du kan være sikker på å komme i havn med målene du har satt deg.

Læreren vil også sørge for å gjøre timene motiverende og givende, slik at du har det gøy underveis i læringsprosessen. Å lære seg engelsk er en god investering, som vil berike mulighetene dine!

Hva vil du lære?