Utmerket
Anmeldelser

Spansk språkkurs i Elverum

243 kr/time

Mange av lærerne tilbyr første kurstime gratis. Gjennomsnittsprisen er for en time er 243kr

8 t

Flere av spansklærerne svarer innen 8time(r)

Enkelt å utvikle ferdigheter eller lære seg nye språk!

2. Organiser din private spanskundervisning

Kontakt din lærer ved hjelp av meldingstjenesten tilgjengelig fra din konto. Planlegg deretter videre undervisningsopplegg i spansk.

3. Oppdag nye interesser

Elevpasset gir deg tilgang til alle våre undervisere, lærere og mentorer. Oppdag nye interesser sammen med flotte, engasjerte mennesker som er lidenskapelige for språk og andre emner.

FAQ

Hvor mye betaler man for en privatlærer i spansk i Elverum og i nærheten?

Gjennomsnittsprisen på spanskkurs i Elverum er 243kr.

spansklærerens priser vil avhenge av:

 • Erfaringen spansklæreren har
 • Hvor undervisningene finner sted online eller hjemme hos eleven)
 • Hvor ofte du har undervisningstimer og varigheten på hvert møte med privatlærer
 • Objektivet for din undervisning

97% av alle våre privatundervisere gir deres første spansktime gratis.

Sjekk ut prisene til våre privatlærere i spansk i nærheten av deg.

Hvor kan du finne en spanskveileder i Elverum?

På Superprof kan du bla gjennom vårt utvalg av annonser for å finne den rette løsningen for din spanskundervisning.

 

Du skriver ganske enkelt inn dine kriterier i søkefeltet for å se listen over tilgjengelige lærere som er tilgjengelige for undervisning i nærheten av deg.

 

For å finne din privatunderviser, ta en titt på deres individuelle annonse for å finne ut mer informasjon om kursene deres.

 

Når du har funnet en lærer, kan du ta kontakt med dem på plattformen vår for å diskutere detaljene for undervisningen din dine.

Hvordan kan jeg ta privat spanskundervisning online?

På Superprof kan du lære spansk online med en privat veileder. Enten du trenger hjelp til å øve før spanskeksamen, sliter med spansk grammatikk eller bare ønsker å jobbe med dine spanskferdigheter, kan veilederne våre hjelpe deg.

 

Rundt 80% av spansklærerne på Superprof tilbyr spanskundervisning online, og de fleste av dem tilbyr sin første undervisningstime gratis!

 

For å finne tilgjengelige privatlærere for spanskundervisning på nett, bare skriv inn fagkriteriene dine i søkemotoren og velg webkamera-filteret for å se de tilgjengelige lærerne.

 

Nettkurs gir deg flere fordeler. Du kan planlegge timene dine slik at de passer til timeplanen din, og undervisning. på nettet er ofte billigere siden læreren ikke trenger å bruke transport.

 

Finn en spansklærer online

Hva gjør en spansklærer?

Å kunne snakke spansk har en rekke fordeler. Spansk er et av de mest talte språkene i verden og snakkes i mer enn 20 land.

 

Evnen til å snakke på et annet språk kan åpne for mange dører for deg når det gjelder arbeid, reise og kultur. Andre fordeler med å lære spansk inkluderer økt ansettelsesevne og forbedrede kognitive ferdigheter.

 

På Superprof har vi en rekke svært kvalifiserte spanskundervisere tilgjengelige for å tilby privatundervisning.

En spansklærer kan hjelpe deg med mange ting:

 • Forberedelse før en tentamen eller universitetseksamen
 • Spansk på nybegynnernivå og lære grunnleggende setninger før ferie
 • Beherske reglene for spansk grammatikk
 • Øve på å snakke og uttalelse
 • Staving og bøyning av verb
 • Gi strategier for å hjelpe deg med spansknivået ditt
 • Spansk i til jobb
 • Lesing og forståelse
 • Leksehjelp

Du kan diskutere sammen med læreren din hva du håper å oppnå med dine private spansktimer.

 

Ta spansktimer for å lære mer om spansk språk med en sertifisert privatlærer.

 

Ved hjelp av veilederen din er det nå den perfekte anledningen å mestre det spanske språket raskere.

Hvor mange privatlærere tilbyr for øyeblikket spansktimer i nærheten av deg?

I Elverum er det 3 spanskundervisere tilgjengelig for å tilby privatundervisning

 

For å finne en privat spansklærer, ta en titt på deres profil for å finne ut mer informasjon om kurstilbudet deres.

 

Velg kurs i Elverum fra vårt utvalg av mer enn 3 spansklærere

Finn en lærer for spansk

Flere flinke lærere i spansk er klare for å gi deg undervisning i Elverum

Se flere lærere Kom i gang

Språkkurs spansk

Hva har en rørlegger i Sevilla, en professor i Madrid, en kokk i Bogota, et bilutleiefirma i Tenerife og en spansk utvekslingsstudent på Universitetet i Elverum til felles? Alle fem har spansk som morsmål! Elverum befinner seg kanskje geografisk langt unna de latinske og spansktalende områdene, men det finnes en rekke spanskfødte og et bredt tilbud med spanskkurs og spansklærere i byen. Med alternativer innen private skoler, universitetsstudier i spansk, lokale kurs eller privatlærere, vil det ikke ta lang tid før du kan spansk!

Det spanske språket

Frem til 1990-tallet ble det ofte hevdet at bare barn var i stand til å lære et fremmedspråk like flytende som morsmålet. Voksne ble ansett som tregere og mindre tilbøyelige til å utvikle seg like raskt. Mye av dette er nok fortsatt sant, men med alle tilgjengelige hjelpemidler og ulike strategier, er det fullt mulig å lære seg et nytt språk som voksen. Språket er praktisert av rundt 1 milliard mennesker rundt om i verden, noe som gjør spansk til det nest mest talte språket i verden. Å lære spansk, og om det mangfoldige kulturlivet som følger med, er også en måte å gjøre reiser rundt i verden enda mer innholdsrike. Spansk er med andre ord et viktig språk, både i den globale verden, men og internt i mange land. Spansk er nemlig det offisielle språket i 20 av verdens land, og er et av de offisielle språkene som brukes i flere internasjonale organisasjoner. Språket har også hatt en stadig voksende plass i media. Faktisk er det i dag det fjerde mest brukte språket på internett og det nest mest brukte språket på sosiale medier. Når du tenker deg om, har du kanskje sett en spansk film eller tv-serie? Disse tallene antyder en lys fremtid for antall elever som vil studere språket, men også måtene å lære det på. Ifølge en studie fra Storbritannia, er spansk et av fremmedspråkene som øker i popularitet blant studentene. Hvis du vil begynne å lære spansk i Elverum, finnes det en rekke muligheter du bør sjekke ut! Som nevnt tilbyr universitetet her egne studier i spansk, men du har også folkeuniversitetet og andre steder som tilbyr ulike kurs.

Lær deg spansk i Elverum

En ting som kan være med på å motivere deg, er muligheten for å kunne kommunisere med mennesker som kommer fra andre deler av verden. I Elverum vil du finne mennesker som snakker alle mulige slags språk, blant annet spansk. Elverum har et stort mangfold av innbyggere. Her er det flere miljøer det vil komme godt med å kunne snakke spansk. I tillegg vil du kunne åpne en helt ny verden innen litteratur og forståelse. Med andre ord vil du kunne utvide horisonten din og være i stand til å erfare mye mer av det verden har å by på. Når du reiser for å studere, jobbe eller bare skal på ferie, er det godt å både kunne snakke og forstå språket som gjelder her. Fra Alicante og La Manga til Sevilla og Madrid kan kommunikasjon med lokalbefolkningen gi deg en helt annen opplevelse av oppholdet ditt i Spania. Hvis du hadde spansk på skolen, er du allerede et stykke på vei. Selv om du ikke husker alle ord, grammatikkregler, fraser, bøyingsregler eller de uregelmessige verbene, så har du et grunnlag du lett kan friske opp i. Du har sannsynligvis også lært noen av de mest grunnleggende og vanligste ordene som vil være viktig å kunne i spansk. Hvis du allerede har hatt en form for grunnleggende opplæring i spansk i løpet av dine tidligere år, kan du fremdeles støte på problemer med å forstå og uttrykke deg, hvis du reiser gjennom Spania, Ecuador, Venezuela eller Colombia. Så å kunne utvide dine samtaleferdigheter er også en god grunn til å begynne med spanskundervisning. Å lære et nytt språk er også en fantastisk måte å stimulere hjernen din på. Å lære nye språk kan redusere risikoen for Alzheimers og andre typer demens. Studier har vist at man stimulerer flere kognitive funksjoner når man lærer et fremmedspråk. Hvis du lærere deg spansk på et avansert nivå vil du ikke kun bli tospråklig, men også åpne opp en rekke andre muligheter for deg selv!

Hvorfor lære seg spansk i Elverum?

For å kunne uttrykke spansk med flyt og stor forståelse, er det viktig at du mestrer alle sidene ved språket. Dette er alt fra aksent og muntlig forståelse, til å forstå skriftlige uttrykk og selv kunne skrive på spansk. Spansk er faktisk ikke så ulikt latin, som flere andre språk, så dette kan jo hjelpe deg på veien. Når du har lært deg å mestre spansk på et høyt nivå, vil du også ha gitt deg selv en rekke fordeler du kanskje ikke var klar over. Spesielt innen arbeidslivet og andre situasjoner, vil dine spanskkunnskaper komme godt med. Spansk er jo som nevnt et av de mest brukte språkene i verden. Etter at du har fullført et kurs, eller en hel utdanning innen dette faget og mestrer språket, er du ettertraktet i arbeidslivet. Både som språkkyndig, men og kunnskapen du har om selve språket og den lingvistiske delen. Flere muligheter vil vente på deg i Elverum, men også ellers i Norge og flere steder i verden! Mulighetene er mange, og her er noen av dem:

 • Oversetter
 • Journalistikk, redigering og korrekturlesing
 • Norsklærer for fremmedspråklige
 • En jobb innen turisme
 • Lærer ved en skole i utlandet
 • Ta et kurs i Elverum og gjør dette mulig for deg. Spansk er et spennende språk, som vil kunne lære deg masse!

Lær deg spansk gjennom privatundervisning i Elverum

Å tilegne seg og huske spansk er mye lettere enn å lære språk som russisk eller arabisk, siden her gjelder det samme alfabetet og andre regler som i norsk. I tillegg finnes det andre likhetstrekk, slik som ord som ligner på norske eller engelske. Dette kan allikevel være vanskelig å skille, og noen ganger kan man blande betydninger. Derfor er det viktig å få undervisning av en lærer som virkelig kan det spanske språket. Det finnes en rekke spansklærere i Elverum, på alt fra språkskoler til uavhengige privatlærere. Du tror det kanskje kan bli kostbart å lære seg et nytt språk, men det trenger det faktisk ikke! Hvis du vil studere med en erfaren professor eller komme raskt opp på et avansert språknivå, vil det være nødvendig å ha et budsjett som tar høyde for dette.Hvis du kun vil ha hjelp til en eksamen eller med leksene dine i spansk, kan en spansktalende student være en perfekt løsning, og være betraktelig billigere. Uansett om du ser målene klart for deg eller ikke, skal læreren din hjelpe deg med å forstå disse. I tillegg skal han eller hun tilrettelegge undervisningen etter dine behov, og sørge for at den er lagt opp for at du skal kunne nå målene dine. Hos Superprof spør vi oss ofte hvordan vi best mulig kan tilrettelegge for elever, slik at de kan lære seg et nytt språk. Undervisningstimene skal være fleksible, mens selve kurset skal være interaktivt og basert på den beste metoden for å lære seg spansk. Dette skal alltid ta utgangspunkt i deg som elev og hva som fungerer best for at du skal kunne lære. For å bli en mester i spansk, forbedre ferdighetene dine i språket, eller komme deg opp på et bestemt nivå, kan privatundervisning hjemme hos deg eller på en kafe være et godt valg. Undersøk Superprof sine privatlærere og finn en som passer deg. Lykke til med å lære deg spansk!    

Hva vil du lære?