Utmerket
Anmeldelser

Spansk språkkurs i Haugesund

5.0 /5

Lærerne har gjennomsnitt på 5.0 av fem og 2 evalueringer.

367 kr/time

Mange av lærerne tilbyr første kurstime gratis. Gjennomsnittsprisen er for en time er 367kr

16 t

Flere av spansklærerne svarer innen 16time(r)

Enkelt å utvikle ferdigheter eller lære seg nye språk!

2. Organiser din private spanskundervisning

Kontakt din lærer ved hjelp av meldingstjenesten tilgjengelig fra din konto. Planlegg deretter videre undervisningsopplegg i spansk.

3. Oppdag nye interesser

Elevpasset gir deg tilgang til alle våre undervisere, lærere og mentorer. Oppdag nye interesser sammen med flotte, engasjerte mennesker som er lidenskapelige for språk og andre emner.

FAQ

Hvor mye koster det for spanskundervisning i Haugesund og i nærheten?

I Haugesund, er gjennomsnittsprisen for spanskkurs 367kr.

Prisen for spanskkurs vil avhenge av:

 • Erfaringen læreren har
 • Hvor undervisningene finner sted online eller et annet sted i nærområdet)
 • Hvor mange kurstimer du tar og lengden på hvert undervisningsmøte
 • Objektivet for din undervisning

97% av alle våre privatlærere gir første kurstime gratis.

Sjekk ut prisene til våre undervisere i spansk i nærheten av deg.

'Hvor i @ TPL_VILLE @ kan du finne en privat spanskveileder?

På Superprof kan du bla gjennom vårt utvalg av lærerprofiler for å finne den beste løsningen for din spanskundervisning.

 

Du skriver ganske enkelt inn dine kriterier i søkefeltet for å se listen over tilgjengelige veiledere som er tilgjengelige for undervisning i nærheten av deg.

 

Du kan se på en undervisers individuelle profil og kontakte den spanskunderviseren som tilsvarer dine behov.

 

Når du har funnet en lærer, kan du ta kontakt med dem på plattformen vår for å diskutere detaljene for undervisningen din dine.

Hvordan kan jeg ta privat spanskundervisning online?

På Superprof kan du lære spansk online med en privat veileder. Enten du trenger hjelp til å øve før spansktentamen, sliter med spansk grammatikk eller bare ønsker å forbedre dine spanskferdigheter, kan veilederne våre hjelpe deg.

 

Rundt 80% av spansklærerne på Superprof tilbyr spanskundervisning online, og de fleste av dem tilbyr sin første undervisningstime gratis!

 

For å finne tilgjengelige privatlærere for spanskundervisning på nett, bare skriv inn fagkriteriene dine i søkemotoren og velg webkamera-filteret for å se de tilgjengelige lærerne.

 

Nettkurs gir deg flere fordeler. Du kan planlegge timene dine slik at de passer til timeplanen din, og undervisning. på nettet er ofte billigere siden veileder ikke trenger å bruke transport.

 

Finn en spansklærer online

Hva er fordelene med å jobbe med en spansklærer?

Å lære spansk har en rekke fordeler. Spansk er et av de mest talte språkene i verden og snakkes i mer enn 20 land.

 

Evnen til å snakke på et annet språk kan åpne for mange dører for deg når det gjelder arbeid, reise og kultur. Andre fordeler med å lære spansk inkluderer økt mental fleksibilitet og forbedrede lytteferdigheter.

 

På Superprof har vi en rekke svært kvalifiserte spanskundervisere tilgjengelige for å gi privatundervisning.

En spanskunderviser kan hjelpe deg med mange ting:

 • Øving før en tentamen eller universitetseksamen
 • Spansk på nybegynnernivå og lære grunnleggende setninger før ferie
 • Beherske reglene for spansk grammatikk
 • Snakke og uttalelse
 • Skriving og bøyning av verb
 • Tilby strategier for å hjelpe deg med spansknivået ditt
 • Spansk i til jobb
 • Lesing og forståelse
 • Leksehjelp

Du kan diskutere sammen med læreren din hva du håper å oppnå med dine private spansktimer.

 

Ta spansktimer for å lære mer om spansk språk med en kompetent privatlunderviser.

 

Ved hjelp av veilederen din er det nå den perfekte anledningen å mestre det spanske språket raskere.

Hvor mange lærere er tilgjengelige for å gi privatundervisning i spansk i Haugesund

I Haugesund er det 3 spanskundervisere tilgjengelig for gi privatundervisning

 

For å finne en privat spansklærer, les deres annonse for å finne ut mer informasjon om kurstilbudet deres.

 

Velg kurs fra vårt utvalg av mer enn 3 lærere.

Finn en lærer for spansk

Flere flinke lærere i spansk er klare for å gi deg undervisning i Haugesund

Se flere lærere Kom i gang

Spanskkurs med en underviser som har spansk som morsmål

Forundres du over kommunikasjonens skjønnhet? I en tid hvor forståelse av et fremmed språk bare er et Google-søk unna, er ikke lenger språkbarrierene et like stort problem som før. De språkmektige er imidlertid ikke nødvendigvis noen stor fan av denne nye hypermoderne kommunikasjonsformen. Dog er det et faktum at online kurs og applikasjoner har gjort det enklere å lære et nytt språk! Superprof kan hjelpe deg å benytte deg av det overveldende tilbudet på nett og gi deg tips om hvordan du kan lære spansk i Haugesund-området. Enten du velger å undersøke kulturtilbud i området eller et språkkurs med en av våre spansklærere, så er dette starten på dine flytende spanskferdigheter!

Hva er det som er så interessant med spansk?

Så sent som i fjor publiserte vitenskapsbladet Cognition en studie som avkreftet myten om at det kun er barn som kan lære et nytt språk som om det skulle være ens morsmål. Studien, der over to millioner engelsktalende deltok, er en bekreftelse som beviser fakta om alle voksne som har lært et nytt språk med språkstudier i Mexico, på reise i Spania eller i jobbsammenheng i et spansktalende land. Det som gjør det så interessant å lære spansk, uavhengig av at alle i enhver alder kan bli språkekspert, er det faktum at det er et utbredt språk. I over 20 land verden over er spansk det offisielle språket. Ikke bare utgjør dette et stort område rent geografisk, men det gir også en rik og allsidig kultur som brer seg fra Argentina til Peru, fra Guatemala til den iberiske halvøy. Stort sett hele Sør-Amerika snakker spansk, bortsett fra Brasil der det snakkes portugisisk, Guayana engelsk, Surinam hollandsk og alle urfolkspråkene rundt om på kontinentet. Antall spansktalende i verden er høyt. Språket, som gjorde Cervantes så populær, snakkes faktisk av så mange som 570 millioner mennesker verden over. Etter engelsk og kinesisk, er spansk det tredje mest talte språket i verden. Du er heller ikke alene om å ønske å lære å snakke spansk. På verdensbasis valgte i fjor hele 21 millioner mennesker å studere spansk som fremmedspråk. Spansk er et av de offisielle språkene i seks av verdens internasjonale organisasjoner: EU, FN, Den afrikanske union, Mercosur, Organization of American States og Søramerikanske lands union.

Private spansklærere i Haugesund: es tan fácil!

Enten du ønsker å forbedre spanskferdighetene dine, lære spansk fra bunnen av eller du vil finpusse nivået ditt med å bli flytende i spansk, så er det ikke så vanskelig å nå målet! I likhet med andre romanske språk som portugisisk, fransk, italiensk og rumensk, bruker også spansk språk det latinske alfabetet, men med diakritikere (aksenter) for å komplettere bokstavene. Dette betyr at grammatikken er veldig lik de andre latinske språkene. For eksempel er subjektet på spansk også kjønnsbetinget, og definerer hvordan verbet skal bøyes. Dette kan være vanskelig å forstå til å begynne med, men knekker du først grammatikkoden, vil dette være en døråpner til å lære andre latinske språk. Spanske ord kan være ganske like engelske ord. Dette fordi begge språk har «lånt» ord fra hverandre. Dette kommer godt med for nordmenn, som stort sett behersker engelsk veldig godt. Dog skal du være litt varsom, for ikke alle ord som ligner på hverandre har samme betydning. Når du skal lære uttalen av spanske ord og uttrykk, vil uttalen avhenge av hvor du lærer språket eller hvem du lærer det av. Spansk er såpass allsidig og med regionale ulikheter, at aksenten kan variere fra et geografisk område til et annet. Andalusisk aksent er helt annerledes enn for eksempel chilensk aksent. Noen ganger har selv spansktalende problemer med å forstå hverandre. Alle vil imidlertid forstå deg uansett hvilken aksent du lærer. Om du synes det høres vanskelig ut å lære spansk, kan Superprof gjøre prosessen mye enklere for deg. Ved å velge lærere fra vår plattform i Haugesund, kan vi hjelpe deg å nå dine mål mye raskere enn du tror.

Hvorfor studere spansk i Haugesund

Selv om du skulle føle at du befinner deg langt unna ethvert spansk miljø, så vil du bli overrasket over hvor mange spansktalende det finnes i og rundt Haugesund. Det kan være mennesker med spansk som morsmål, spansk som andrespråk eller som fremmedspråk. Alle kan ett eller flere spanske ord, som en har snappet opp  på ferie, fra tv eller i reklameverdenen. Kanskje du drikker café cortado på stamkaféen din i Haugesud eller du pleier å kjøpe chorizo-pølse i den lokale matbutikken når du arrangerer tapasaften for vennene dine – spansk er over alt! Selv om språkreiser er en unik måte å lære et nytt språk på, behøver du ikke å reise noe sted for å lære spansk. I Haugesund finnes flere muligheter for spanskundervisning. Både Folkeuniversitetet og private kursarrangører er representert her. Du vil finne kurs fra nybegynnernivå til videregående. Det kan være nyttig å få spanskundervisning dersom du skal delta i et internasjonalt utvekslingsprogram. Dersom du forbereder et opphold på en måned eller to i land som Colombia, Uruguay eller Chile, vil det lønne seg å ta noen spansktimer i hjembyen før du reiser. Med spansk i bagasjen åpnes dessuten mange dører til arbeidsmarkedet, og det er mye du kan gjøre både innenlands og utenlands når du kan spansk:

 • Skribent
 • Kelner på restaurant eller annen jobb i servicebransjen
 • Norsklærer
 • Spansklærer
 • Oversetter
 • Turistkontor i Haugesund eller andre steder i verden

Våre privattimer i Haugesund

Du finner flere lærere tilgjengelig i Haugesunds-området, som venter på å høre fra deg. Gjennomsnitts pris per time er rundt 150 til 280 kroner, avhengig av nivå, læreplan og den enkelte lærer. Mange av lærerne tilbyr første time gratis. Vi har et ganske heterogent utvalg av spansklærere, noe som gjenspeiles i prisnivåene og egenskapene til hver enkelt lærer. Først og fremst må lærerens profesjonelle historikk tas med i beregningen, noe som betyr at du bør ta en kikk på deres diplom og andre kvalifikasjoner. På Superprof har vi en rekke lærere med ulik profesjonell bakgrunn og erfaring: alt fra spanske språkstudenter til spansktalende med spansk som morsmål, spansklærere, flerspråklige lærere og noen lærere fra anerkjente språkskoler. En tommelfingerregel er å velge en lærer som har minst tre års mer erfaring enn eleven har. Her er noen andre viktige kvaliteter du bør se etter:

 • Kurssted: hvor finner kurset sted? Hjemme hos deg eller på den lokale kaféen? Stedet kan også påvirke prisen, om læreren må reise langt for å undervise deg.
 • Kursinnhold: hva omfatter kurset? Er det basert på samtale, lektyrebasert, med fokus på uttale og vokabular eller ganske enkelt spanske ord og uttrykk?
 • Kursnivå: på hvilket nivå ønsker du å lære spansk? Du kan velge mellom ungdomsskolenivå, videregående, universitet og profesjonelt nivå.
 • Betalingsmetoder: hvordan vil du betale læreren? Noen av de tilgjengelige betalingsmetodene er bankoverføringer, kontant eller via et fakturasystem.
 • Dynamikken: hvordan er forholdet mellom lærer og elev? Det skal være både profesjonelt, trygt og komfortabelt.

Begynn å lære spansk i dag! Hasta pronto!

Hva vil du lære?