Utmerket
Anmeldelser

Finn en engelskkurs i Haugesund

313 kr/time

Gode priser: omtrent 95% av lærerne tilbyr første time gratis. Gjennomsnittspris på 313kr/timen

0 t

Raske som lyn! Våre engelsklærere svarer vanligvis innen 0 time(r)

Å lære har aldri vært så enkelt!

2. Organiser et engelsk språkkurs

Kontakt din lærer ved hjelp av kontaktinformasjonen deres, som du har mottatt på din profil. Planlegg deretter videre undervisningsopplegg

3. Oppdag nye opplevelser ved kurs i engelsk

Elevpasset gir deg tilgang til alle våre coacher, undervisere, lærere og mentorer. Oppdag nye interesser sammen med engasjerte mennesker

FAQ

💸 Hvor mye betaler man for en privatunderviser i engelsk in Haugesund og i nærheten?

I Haugesund, er gjennomsnittskostnaden for privatundervisning i engelsk per time 313kr.

 

engelsklærerens priser vil avhenge av:

  • Erfaringen privatlæreren i engelsk har
  • Hvor undervisningene finner sted (via Skype eller hjemme hos eleven)
  • Hvor mange undervisningstimer du tar og lengden på hvert undervisningsmøte
  • Målet for din undervisning

97% av alle våre lærere gir første time av engelskundervisningen gratis.

Sjekk ut prisene på våre engelskundervisere i ditt område.

👨🏼‍⚖️ Hvor mange lærere er tilgjengelige i Haugesund for å gi privatundervisning i engelsk?

I Haugesund og omegn, er 5 private engelsklærere tilgjengelig for å gi kurs

 

For å finne din privatlærer undersøk deres annonser for å finne ut mer informasjon om deres kurstilbud.

 

Velg din privatunderviser fra vårt utvalg av 5 engelskundervisere.

💻 Kan du ta privattimer i engelsk online?

På Superprof kan du lære engelsk online med en privat veileder. Enten du trenger hjelp til å øve før engelsktentamen, sliter med engelskbegreper eller bare ønsker å forbedre dine engelskferdigheter, kan veilederne våre hjelpe deg.

 

Mange av våre engelsklærere tilbyr også privatundervisning. Rundt 80% av de private lærerne på Superprof gir engelsk online, og de fleste av dem tilbyr sin første undervisningstime gratis!

 

For å finne tilgjengelige onlineundervisere, bare skriv inn fagkriteriene dine i søkemotoren og velg webkamera-filteret for å se de tilgjengelige lærerne som for øyeblikket tilbyr online-kurs i ønsket fag.

 

Nettkurs via Skype gir deg flere fordeler. Du kan planlegge timene dine slik at de passer til timeplanen din, og undervisning på nettet er ofte billigere siden læreren ikke trenger å reise.

Finn din engelsklærer online.

✒️ Hvordan vurderer elevene deres privatundervisere i engelsk i Haugesund?

Elevene evaluerte sine engelsklærere med et gjennomsnitt på av 5 fra et utvalg av omtaler.

 

Dersom det skulle oppstå utfordringer med vår tjeneste, vil en kundeservicemedarbeider være tilgjengelig for å finne en løsning (via telefon eller e-post fra mandag - fredag).

👴🏼Hvorfor burde du benytte deg av private engelskkurs i Haugesund?

Engelsk er et nyttig fag, som kan være nødvendig på reise, karriere eller videre studier. Verdien av å mestre faget argumenterer for hvorfor man burde satse på å øke sine ferdigheter i faget. Flere elever sliter med engelskfaget i løpet av skoletiden, enten om det er på barneskolen, ungdomsskolen eller på høyere nivå. Derfor er nettopp ekstraundervisning i engelsk blitt svært ettertraktet.

 

Med hjelp av en privatlærer i engelsk kan mange elever bli i stand til å overkomme sin frykt for å snakke engelsk.

 

Alle engelskkurs med en kompetent privatunderviser tilbyr deg muligheten til å lære grammatikk og vokabular.

 

Du må bare velge en privatunderviser og reservere kurs hjemmefra eller online.

 

En meldingstjeneste lar deg utveksle med læreren din for å organisere engelskkurset, enten om du vil lære hjemmefra eller ta kurs på nettet

 

Bruk søkemotoren vår for å finne engelsklæreren din blant 5 private veiledere i Haugesund.

Klar for å lære deg engelsk?

Se de ulike dyktige engelskunderviserne i Haugesund!

Se flere lærere Kom i gang

Engelskkurs i nærheten av deg

Det er over 300 millioner mennesker som har engelsk som morsmål, og mellom 400 millioner og 1 milliard mennesker som har det som andrespråk eller fremmedspråk. Mens engelsk bare er verdens tredje mest talte språk når man ser det ut ifra antall morsmålsbrukere, er det et gigantisk språk hvis du regner med alle som kan snakke og forstå det.

Med så mange mennesker som kan engelsk, har språket blitt normen innen internasjonale virksomheter, akademia, vitenskap, teknologi, osv. I tillegg har engelsk ikke vist tegn til å sakke ned denne utviklingen, i tillegg til å lenge ha hatt denne statusen gjennom historien.

Engelsk er det offisielle språket i EU, Den afrikanske union, Europarådet, Verdens handelsorganisasjon (WTO), Den nordatlantiske traktatorganisasjonen (NATO), Organisasjonen for økonomisk samarbeid og utvikling (OECD) og Den nordamerikanske frihandelsavtalen (NAFTA), for å nevne noen.

Lær engelsk i Haugesund

Å lære engelsk eller forbedre dine språkferdigheter er enormt viktig for din faglige utvikling. De som kommer til Storbritannia og ønsker å lære det engelske språket, vil sannsynligvis gjøre det i samsvar med Common European Framework of Reference for Languages (CEFR) og er på utkikk etter å oppnå et B1- eller B2-, C1- eller C2-nivå innen engelsk.

Hvis du ikke har mulighet til å dra til et engelsktalende land for å lære deg språket, finnes det flere muligheter i Haugesund og rundt om i Norge. Enten om du har det travelt eller ser på dette som en mulighet for å lære engelsk gjennom et langvarig kurs, er det flere arenaer som har et tilbud for deg.

Du kan ta et intensivt språkkurs på en av skolene i Haugesund eller over nettet og sørge for at du er klar for eksamen eller et jobbintervju. Hvis du ønsker å studere i utlandet og trenger å bestå en test eller kun vil oppnå god beherskelse av språket for å kunne kommunisere med andre, vil et språkkurs være midt i blinken.

Avhengig av dine forkunnskaper, finnes det både kortvarige kurs som tar høyde for at du har en del forkunnskaper, men også grunnleggende kurs som etter hvert avanserer og sørger for å gi deg kunnskapen du trenger.

Det er også mange jobber og karrierevalg som er aktuelle for deg med gode engelskkunnskaper, slik som journalist, blogger, webredaktør, bibliotekar, arbeid på et turistkontor, lærer eller oversetter. Med andre ord kan du forbedre karriereutsiktene dine ved å lære engelsk i Haugesund.

En privatlærer kan fokusere på å lære deg det engelske språket med målet om en spesifikk karrierevei. Mange mennesker er fascinert av britisk kultur og det engelske språket og ønsker å lære mer om dette. Superprof sine opplæringsprogrammer er skapt for å hjelpe studenter på alle nivåer til å bli bedre i det engelske språket. Dette gjelder alt fra uttale og fonetikk, til grammatikk og skriving.

Hvor kan du få engelskundervisning i Haugesund?

Uansett hvilket nivå i engelsk du befinner deg på, kan du lære mer om kultur, forbedre dine ferdigheter innen engelsk og skape flere muligheter for deg selv. Selv om du har hatt engelsk på skolen, er det ingen selvfølge at du mestrer det engelske språket fullt ut.

Flere universiteter og høyskoler rundt om i Norge har studier som på en eller annen måte tar for seg engelsk. Dette kan være alt fra et årsstudium eller en bachelor i språket, til engelsklærer eller et engelsk fordypningsemne.

God kompetanse innen engelsk er som nevnt sentralt i mange jobber, både her i Norge men og internasjonalt. Med andre ord vil du bli ettertraktet av mange arbeidsgivere med et studium i engelsk. Hvis du ikke har tid eller penger til å gå på en høyskole eller et universitet, er det mange andre måter å lære det engelske språket på.

Du kan dra på reise eller oppsøke miljøer som snakker det engelske språket til vanlig. Timer ved en språkskole er en annen fin måte for folk å kunne mestre språket på. Men selv i en liten gruppe med elever vil ikke opplegget bli skreddersydd for hver enkelt elev. Det er også nettsteder som viser deg hvordan du kan gå frem for å lære deg språket.

Her gjelder det derimot å være kritisk, siden det finnes en mengde ressurser på nett, og ikke alle disse er like gode. En annen fin måte å lære engelsk på er ved hjelp av privatlærerne på Superprof.

Våre lærere vil skreddersy sine leksjoner til hver enkelt elev, nivået de befinner seg på, timeplanen deres, og andre viktige behov. Du kan ta engelsktimer i løpet av ferien, studere det etter jobb eller ta et intensivt kurs før du starter i en ny jobb. Mulighetene er mange!

Private engelsklærere på Superprof i Haugesund

Det er mange privatlærere som jobber i og rundt Haugesund. Det er også mange som tilbyr timer og kurs for de som har engelsk på skolen eller ønsker å lære engelsk som fremmedspråk. Det er mange fordeler med å ta undervisning med en privatlærer.

For det første kan hver elev få sine leksjoner skreddersydd sine egne mål og behov. I tillegg kan det skje der og til den tiden som passer best for eleven. Hvem som helst kan få privatundervisning, enten de går på grunnskolen, videregående skole, en høyskole, et universitet, eller ikke studerer i det hele tatt.

Uansett om du er nybegynner eller en avansert bruker av det engelske språket, kan du få et skreddersydd opplegg av din lærer. Mange lærere på nettsiden tilbyr gratis veiledning den første timen, slik at du kan se hvordan undervisningsstilen er og hvor godt dere kommer overens.

Undervisninga kan skje i alt fra et klasserom, hjemme hos deg, på en kafe eller over nettet. Dette er en fleksibel måte å lære på, som tar hensyn til de behovene du har. Det gjelder og i selve undervisninga, hvor dere vil jobbe målrettet og sørge for at du får den kompetansen du trenger.

Ofte er heller ikke denne måten å lære på så dyr. Det finnes mange ulike lærere på nettsiden til Superprof, og kvalifikasjonene deres påvirker prisen på timene. Hvis du ansetter en student, vil denne personen være billigere enn en velutdannet lærer eller professor i faget.

Du kan også velge å gjennomføre undervisninga digitalt, noe som gir deg enda mer fleksibilitet. Alt du trenger å gjøre er å fylle inn engelsk som fag og Haugesund som område, så vil du få opp alle potensielle lærere.

Hvis du velger nettbasert undervisning, vil du kunne velge blant lærere i hele Norge, og til og med hele verden! Superprof er med andre ord en stor plattform, med et rikt og fleksibelt undervisningstilbud.

Lykke til på jakten etter en privatlærer i engelskfaget!    

Hva vil du lære?