Hjemmeside
Gi undervisning
,
Søk i nærheten av meg Online

Top ville

Hjemmeside
Gi undervisning
Utmerket
Anmeldelser

Privatundervisning innen statistikk i Stavanger

Se flere lærere

262 kr/time

Gode priser: 95% av lærerne tilbyr første undervisningstime gratis. Gjennomsnittsprisen er 262kr/timen

5 t

Raske som lyn! Våre privatlærere svarer vanligvis innen 5time(r)

Å lære statistikk i Stavanger har aldri vært
enklere

2. Organiser dine statistikkurs

Kontakt din lærer ved hjelp av kontaktinformasjonen deres, som du har mottatt på din profil. Planlegg deretter videre undervisningsopplegg

3. Oppdag nye opplevelser

Elevpasset gir deg tilgang til alle våre coacher, undervisere, lærere og mentorer. Oppdag nye interesser sammen med engasjerte mennesker

FAQ

💸 Hva er kostnaden for en privatunderviser i statistikk i Stavanger?

I Stavanger, er gjennomsnittsutgiften for undervisning i statistikk 262kr.

 

Prisen for kurs i statistikk vil avhenge av:

  • Erfaringen underviseren har
  • Hvor undervisningene finner sted (via webcamera eller et annet sted i nærområdet)
  • Hvor mange kurstimer du tar og lengden på hvert undervisningsmøte
  • Objektivet for din undervisning

97% av alle våre undervisere tilbyr deres første kurstime gratis.

Sjekk ut tariffene på våre statistikkundervisere i ditt område.

👨🏼‍⚖️ Hvor mange privatlærere er tilgjengelige i Stavanger for å gi undervisning i statistikk?

I Stavanger og nærområdene, er 9 undervisere i statistikk tilgjengelig for å gi kurs.

 

For å finne din privatlærer les deres annonser for å finne ut mer informasjon om deres kurstilbud.

💻 Hvordan kan jeg ta undervisning online?

På Superprof kan du lære statistikk online med en privat veileder. Enten du trenger hjelp til å øve før statistikkeksamen, sliter med begreper innen statistikk eller bare ønsker å forbedre dine ferdigheter i statistikk, kan veilederne våre hjelpe deg.

Mange av våre matte veildere tilbyr også privatundervisning. Rundt 80% av de private veilederne på Superprof tilbud undervisning i statistikk online, og de fleste av dem tilbyr sin første undervisningstime gratis!

For å finne tilgjengelige onlineundervisere, bare skriv inn fagkriteriene dine i søkemotoren og velg webkamera-filteret for å se de tilgjengelige lærerne som for øyeblikket tilbyr online-kurs i ønsket fag.

Nettkurs via Skype gir deg flere fordeler. Du kan planlegge timene dine slik at de passer til timeplanen din, og leksjonene på nettet er ofte billigere siden læreren ikke trenger å reise.

Finn en privatlærer som gir undervisning online!

✒️ Hva er gjennomsnittsevalueringen gitt av elever til undervisere i statistikk i Stavanger?

Fra et utvalg av evalueringer, ga studentene deres statistikkundervisere et gjennomsnitt på av 5.

 

En kundeservicemedarbeider fra Superprof vil være tilgjengelig (over e-mail alle hverdager) dersom du skulle ha noen spørsmål om våre tjenester.

👴🏼 Hvorfor ikke prøve ut privatundervisning i statistikk i Stavanger?

Statistikk er for mange et vanskelig emne på universitetet. Flere ungdomer opplever utfordringer med statistikk i løpet av skoletiden, enten om det er på barneskolen, ungdomsskolen eller på høyere nivå. Derfor er nettopp kurs i statistikk blitt svært ettertraktet.

Ved hjelp av en privatlærer i statistikk kan mange elever bli i stand til å overkomme sin frykt for statistikk. Noen ender også opp med å forbedre sine karakterer betraktelig etter en periode med privatundervisning i statistikk.

Alle timer i statistikk er med en kompetent lærer tilbyr deg muligheten til å lære om de ulike konseptene innen statistikk, enkelt og effektivt.

Du må bare velge en lærer og bestille kurs hjemmefra eller online.

En meldingstjeneste lar deg ta kontakt med læreren din for å organisere statistikkurset, enten om du vil lære hjemmefra eller få undervisning online.

Bruk søkemotoren vår for å finne statistikklæreren din blant 9 privatlærere i Stavanger.

Vil du lære statistikk i Stavanger?

Velg blant mange dyktige lærere innen statistikk i Stavanger!

Se flere lærere Kom i gang

Blir bedre i statistikk med en privatlærer fra Superprof

Statistikk er både et eget fagområde og et kunnskapsfelt som er viktig innen mange andre fagområder. På grunnskolen og videregående er statistikk en del av matematikkfaget og man lærer å regne ut gjennomsnitt, se tendenser og sannsynlighet.

Dette er viktig områder innenfor statistikk og sørger for at vi kan gjøre statistiske beregninger og kalkulasjoner som brukes i alt fra politiske beslutninger til firmaer sin utbygging av en merkevare.

Som statistiker er det viktig at du kan presentere informasjon som gir gode og korrekte beskrivelser av fenomener i verden. Det kan legge grunnlag for vurderinger som gjøres av fagpersoner eller beslutninger som skal tas av politikere.

Statistikk er med andre ord et viktig fag for samfunnet vårt.

Hvorfor er statistikk viktig?

Faget handler om å kunne samle inn data, oppsummere den og til slutt analysere materialet. Informasjonen som ligger til grunn for datamaterialet kan være alt fra personalia eller informasjon om næringslivet, til biologiske og historiske fenomener. På denne måten kan de statistiske beregningene og funnene som gjøres ut ifra ulike datamaterialer, brukes på forskjellige fagområder.

Hvis en historiker er på utkikk etter å se hvordan befolkningsandelen i Nord-Norge sammenlignet med Sør-Norge har utviklet seg i løpet av de siste 200 år siden, må en statistiker bruke et datamateriale som speiler innbyggertallene i områder innenfor disse landsdelene i den gitte perioden. På den måten kan historikeren, med hjelp av statistikeren, si noe om den demografiske utviklinga de siste 200 årene.

På samme måte kan en statistiker bruke biologiske og medisinske data som er gitt av en fagperson innen disse feltene, for å gi leger eller biologer viktige funn på bakgrunn av slik data. Det kan være viktig for å predikere utbredelse av sykdom, hvem som smittes og hvem som har størst fare for å bli alvorlig syke.

Dette er viktige funn for velferdsstaten vår og mange av disse statistiske beregningene er motivert av å skulle være til nytte for oss innbyggerne. Ut ifra disse beregningene kan politikere og fagpersoner innføre tiltak som er best mulig for samfunnet som helhet.

Det finnes flere måter å lære seg statistikk på, og mange grunner til å lære seg det. Kanskje du går på videregående og har statistikk som valgfag? Eller kanskje du ser etter en jobb hvor nettopp denne kunnskapen trengs, men du trenger hjelp av en fagperson for å kunne gjøre slike beregninger og forstå området?

Uansett hva ditt utgangspunkt er, så finnes det mange muligheter. Alt fra dyktige studenter som har tatt emner innenfor statistikk, til ferdig utdannede statistikere med lang fartstid innen området, står klare til å kunne hjelpe deg med det du trenger hjelp til.

Ta privatundervisning i statistikk

Superprof har dyktige privatlærere som har lang erfaring med statistikk og hvordan faget brukes på flere forskjellige måter. Du kan finne privatlærere som passer perfekt med dine ambisjoner.

Hvis du kun trenger en innføring i statistikk og vil forstå det grunnleggende, kan en student som tar emner i statistikk være den beste og rimeligste måten. Hvis du derimot trenger å lære deg avansert statistikk og har høye ambisjoner med faget, kan det være lurt å gå for en fagperson har har jobbet med statistikk en stund. På Superprof sin hjemmeside finner du alt fra flinke studenter til professorer innen statistikk.

Ved å trykke deg inn på søkemotoren vår og plotte inn "statistikk kurs Stavanger", vil du få opp alle lærerne som kan hjelp deg med statistikk i Stavanger. Bla deg gjennom profilen til lærerne og finn den som passer best med de behovene du har. Våre lærere vil uansett sette deg og dine mål i sentrum, som skal sørge for at du lærer på en givende og effektiv måte.

Noe av det beste med en egen privatlærer er fleksibiliteten. Undervisningsopplegget vil bli skreddersydd etter behovene dine og de målene du har med faget. Med andre ord er det viktig at du finner ut hva disse er, slik at læreren kan utarbeide ressurser som tar utgangspunkt i det.

I tillegg vil dere sammen bli enige om hvor og når læringa skal skje, slik at du har mest mulig fleksibilitet og medbestemmelse rundt din egen læring.

Vi ønsker deg lykke til med å lære deg statistikk i Stavanger.

Hva vil du lære?