Utmerket
Anmeldelser

Lær Statistikk online eller i person, med lærerutvalget vårt

Se flere lærere

5.0 /5

Våre stjernelærere med et gjennomsnitt på 5.0 stjerner og flere enn 46 anmeldelser.

276 kr/time

De beste prisene: 95% av lærerne tilbyr første kurset gratis og gjennomsnittsprisen er 276kr/time

4 t

Våre lærere svarer vanligvis innen 4time(r)

Å lære statistikk har aldri vært
enklere

2. Organiser dine statistikkkurs

Få kontakt med din lærer; organiser dine behov og tilgjengeligheter, planlegg første kurset. Kontaktinformasjon får du tilgang til på din profil.

3. Oppdag nye opplevelser med Skolefag

Elevpasset gir deg ubegrenset tilgang til alle lærere, coacher og veiledere. Dyrk din nye lidenskap med engasjerte mennesker.

Tidligere elever har skrevet en anmeldelse om sine Statistikklærere

Eivind

statistikklærer

Eivind er en veldig flink underviser, og har enorm kunnskap. Han hjalp meg veldig mye med matematiske metoder 3 på bachelornivå. Anbefaler sterkt!

Thomas

statistikklærer

Thomas har hjulpet min datter (15 år) med matte på 10.trinn, høsten 2022. Thomas var veldig flink med å forklare begreper og finne praktiske eksempler på en enkel måte. Dette gjorde at min datter fikk bedre karakterer i faget. Ser frem til å...

Maria, For 3 uker siden

Thomas

statistikklærer

Jeg fikk hjelp av Thomas frem mot min eksamen i matematisk analyse som jeg avla på handelshøyskolen BI høsten 2022. Jeg hadde flere elementære hull som måtte dekkes for å øke forståelsen min før eksamen, dette hjalp Thomas meg med på en...

Jonas, For én måned siden

Thomas

statistikklærer

Jeg tok kontakt med Thomas for å få hjelp til å bestå Matte 2000 på dataingeniørlinjen, fordi jeg innså at mye av grunnforståelsen for matten var glemt etter en lang pause fra R-matten jeg hadde på vgs. Jeg manglet også det foregående...

Gro, For én måned siden

Erik

statistikklærer

Jeg gikk inn i tredje semester på master med dårlige forutsetninger for statistikk-faget, men med god hjelp fra Erik klarte jeg å komme meg igjennom det. Erik er rolig, tålmodig og forklarer på en måte som er mulig å forstå!

Stine, For 2 måneder siden

Syed

statistikklærer

Utrolig lærerik time, Syed gjorde SPSS og statistiske analyser til en lek! Anbefales på det sterkeste, god oppfølging!

Brynjar, For 2 måneder siden

FAQ

💰Hva er gjennomsnittprisen for en undervisningstime i statistikkkurs?

Gjennomsnittsprisen for en undervisningstime i statistikkkurs er 276Kr.

Prisen avhenger av faktorer som : 

  • Lærerens erfaring innen statistikkundervisning
  • Sted for undervisning (hjemme eller online) og i hvilket område 
  • Varigheten og hyppigheten for undervisningen

97% av lærerne tilbyr første undervisningstime gratis.

Se prisene til lærere i nærheten av deg.

💡 Hvorfor velge undervisning i Statistikk?

Med en erfaren lærer i Statistikk, gir det deg muligheten til å utvikle deg raskt innen faget.

Du velger den læreren som passer deg best.

Enkel søkemotor gir deg oversikt over de ulike lærerne.

Start ditt søk, raskt og enkelt.

💻 Gir Statistikk undervisning online ?

Flesteparten av våre Statistikklærere tilbyr statistikkkurs online.


Gå gjennom deres profil og annonser ved å bruke filteret "webcamera" på søkemotoren, for å se hvilke Statistikkkurs som er tilgjengelige på nett. 

🎓 Hvor mange lærere er tilgjengelige for kurs innen statistikkkurs?

219 lærere i statistikk tilbyr hjelp i statistikk.

Du kan se gjennom profilene deres og velge den som passer deg best.

Velg en lærer mellom 219 profiler.

✒️ Hvilken gjennomsnittsevaluering har våre Statistikklærere mottatt?

Blandt 46 ulike vurderinger, har elevene gitt et gjennomsnitt på 5.0 av 5.

Dersom det skulle oppstå et problem med undervisningen, er kundeservice tilgjengelig i ukedagene for å bistå med å finne en løsning.

For hvert fag kan du se evalueringene gitt av elever.

Vil du ha undervisning i statistikk?

Velg blant mange lærere innen statistikk!

Se flere lærere Kom i gang

Få hjelp med statistikk av en privatlærer

Statistikk handler om å samle inn, oppsummere og analysere data. Det kan være personopplysninger, data fra bedrifter eller andre enheter. Dataen kan stamme fra observasjoner knyttet til ulike former for vitenskapelig forskning.

Innsamlingen skjer ofte ved å gjøre statistiske undersøkelser, før dette analyseres og oppsummeres i en statistisk modell. Det kan være en tabell, et diagram eller andre figurer som viser den statistiske oversikten over noe, ved å presentere gjennomsnitt, korrelasjon, kausalitet, medianen eller standardavvik.

Med andre ord vil du være ettertraktet med kunnskapen din innenfor statistikk. Samtidig er det ikke alltid like enkelt å holde tritt med faget, noe som lett kan gjøre at du faller bakpå i klasserommet eller ikke har motivasjon til å fortsette med faget. Da er det lurt å få hjelp av en fagperson som kjenner faget ut og inn, og kan hjelpe deg med det du synes er krevende.

Det finnes flere måter å få hjelp med statistikk på. Først og fremst finnes det kommunale tilbud innen leksehjelp. Utfordringen er derimot at det ofte foregår i et klasserom med flere elever, noe som går på bekostning av deg.

Kanskje du må sitte lenge å vente på hjelp, eller at læreren som er til stede ikke kjenner så mye til statistikkfaget. Da kan det vært lurt å gå for en privatlærer, som kan ha all sitt fokus på deg og din læring.

Fordelene med å kunne statistikk

Statistikk omhandler et bredt andel bestanddeler. Matematikk og sannsynlighet har lenge vært viktig for faget. Nå er det en økende teknologisering, som har ført til at mange av analysene utføres av en datamaskin. Programmering og datamaskinen er derfor et viktig hjelpemiddel innen statistikk, som lar deg komme frem til et resultat du kan analysere og presentere for andre.

Din kunnskap om statistikk vil være ettertraktet på flere felt. Innenfor forskning er det en viktig del av å kunne vise til resultater og se hvilke tendenser som forskningen kan vise til. Det er også en viktig del av styringen til et land, og i Norge står Statistisk sentralbyrå for å utarbeide offentlige statistikker som beskriver samfunnet.

Dette er en viktig del av samfunnsstyringen, siden det beskriver innbyggerne og samfunnet som en helhet. Det kan være informasjon om hvor folk bor, hvor mye enkelte grupper tjener, tall som beskriver toll, import og eksport. Med andre ord er det viktig data som ligger til grunn for politiske beslutninger.

Alt dette kan du jobbe med, i tillegg til mye mer. Du vil kunne møte mennesker på tvers av fagområder og være en ekspert på ditt fagfelt. Statistikk er et fag under sterk utvikling, som følge av at det utarbeides nye programvarer til datamaskinen som enklere skal kunne behandle data.

Du vil derfor være en del av et spennende og innovativt forskningsfelt.

Privatundervisning i statistikk

Superprof er en database av privatlærere som befinner seg over hele Norge og flere steder i verden. Noen av disse underviser i statistikk og står klare til å hjelpe deg. Gå til søkefeltet og søk på kurs i statistikk, og velg stedet du ønsker å få undervisninga.

På profilen til lærerne kan du lese om hvilke kvalifikasjoner og erfaringer de har og tidligere elevers opplevelser med undervisninga. Når du har funnet en lærer som passer overens med kravene dine, er det enkelt å komme i kontakt.

Undervisninga vil legge dine behov og mål til grunn, som skal sørge for den mest effektive læringa som mulig. Derfor er det viktig at du finner ut av hvilke behov du har som elev, hva som gjør læring motiverende for deg og hva målet ditt med å lære statistikk er. Ut ifra denne informasjonen vil privatlæreren din skreddersy et undervisningsopplegg for deg.

Hvor og når dere skal møtes er opp til deg. Dere kan møtes hjemme hos deg, på en kafe eller ute i en park. Poenget med privatundervisning er å gjøre det så fleksibelt for deg, slik at det ikke stjeler unødvendig med tid og energi. Læreren vil være tilgjengelig underveis og sørge for å følge med på progresjonen din og tilpasse undervisninga etter deg underveis i prosessen.

Lykke til med å lære deg statistikk!

Hva vil du lære?