Hjemmeside
Gi undervisning
,
Søk i nærheten av meg Online

Top ville

Hjemmeside
Gi undervisning
Utmerket
Anmeldelser

Privatundervisning innen statistikk i Trondheim

Se flere lærere

5.0 /5

Lærere med et gjennomsnitt på 5.0 stjerner og mer enn 7 evalueringer.

269 kr/time

Gode priser: 95% av lærerne tilbyr første undervisningstime gratis. Gjennomsnittsprisen er 269kr/timen

4 t

Raske som lyn! Våre privatlærere svarer vanligvis innen 4time(r)

Å lære statistikk i Trondheim har aldri vært
enklere

2. Organiser dine statistikkurs

Kontakt din lærer ved hjelp av kontaktinformasjonen deres, som du har mottatt på din profil. Planlegg deretter videre undervisningsopplegg

3. Oppdag nye opplevelser

Elevpasset gir deg tilgang til alle våre coacher, undervisere, lærere og mentorer. Oppdag nye interesser sammen med engasjerte mennesker

FAQ

💸 Hvor mye koster det for en lærer per time i Trondheim og i nærheten?

Gjennomsnittskostnaden for kurs i statistikk i Trondheim er 269kr.

 

Kostnaden for privatundervisning i statistikk vil avhenge av:

  • Erfaringen underviseren har
  • Hvor undervisningene finner sted (via webcamera eller et annet sted i nærområdet)
  • Hvor mange undervisningstimer du tar og lengden på hvert undervisningsmøte
  • Målet for din undervisning

97% av alle våre undervisere tilbyr første time av undervisningen gratis.

Sjekk ut tariffene på våre statistikklærere i ditt område.

👨🏼‍⚖️ Hvor mange lærere er tilgjengelige i Trondheim for å gi statistikk hjelp?

I Trondheim og omegn, er 18 privatlærere i statistikk tilgjengelig for å gi kurs.

 

For å finne din privatlærer undersøk deres annonser for å finne ut mer informasjon om deres kurstilbud.

💻 Kan du ta privattimer i statistikk online?

På Superprof kan du lære statistikk online med en privat veileder. Enten du trenger hjelp til å øve før statistikkeksamen, sliter med begreper innen statistikk eller bare ønsker å forbedre dine ferdigheter i statistikk, kan veilederne våre hjelpe deg.

Mange av våre matte lærere tilbyr også privatundervisning. Rundt 80% av de private veilederne på Superprof tilbud undervisning i statistikk online, og de fleste av dem tilbyr sin første undervisningstime gratis!

For å finne tilgjengelige onlineveiledere, bare skriv inn fagkriteriene dine i søkemotoren og velg webkamera-filteret for å se de tilgjengelige lærerne som for øyeblikket tilbyr online-kurs i ønsket fag.

Nettkurs via webkamera gir deg flere fordeler. Du kan planlegge timene dine slik at de passer til timeplanen din, og leksjonene på nettet er ofte billigere siden veileder ikke trenger å reise.

Finn en privatlærer som gir undervisning online!

✒️ Hva er gjennomsnittsevalueringen gitt av elever til privatlærere i statistikk i Trondheim?

Fra et utvalg av 7 omtaler, ga studentene deres statistikklærere et gjennomsnitt på 5.0 av 5.

 

Dersom det skulle oppstå utfordringer med ditt kurs, vil en kundeservicemedarbeider være tilgjengelig for å finne en løsning via e-post i løpet av hverdagene).

👴🏼 Hvorfor burde du ta privatekurs i statistikk i Trondheim?

Statistikk er for mange et utfordrende emne på videregående. Flere ungdomer opplever utfordringer med statistikk i løpet av skoletiden, enten om det er på barneskolen, ungdomsskolen eller på høyere nivå. Derfor er nettopp ekstraundervisning i statistikk blitt svært ettertraktet.

Ved hjelp av en underviser i statistikk kan mange elever bli i stand til å overkomme sin frykt for statistikk. Noen ender også opp med å forbedre sine karakterer betraktelig etter en periode med privatundervisning i statistikk.

Alle timer i statistikk er med en erfaren privatlærer tilbyr deg muligheten til å lære om de ulike konseptene innen statistikk, enkelt og effektivt.

Enten du vil ta private leksjoner fra hjemmet ditt eller et annet sted, velg din veileder og reserver dine kurs i statistikk

En meldingstjeneste lar deg komme i kontakt med læreren din for å organisere statistikkundervisningen, enten om du vil lære hjemmefra eller få undervisning online.

Bruk søkemotoren vår for å finne statistikklæreren din blant 18 privatlærere i Trondheim.

Vil du lære statistikk i Trondheim?

Velg blant mange dyktige lærere innen statistikk i Trondheim!

Se flere lærere Kom i gang

Blir bedre i statistikk med en privatlærer fra Superprof

Statistikk handler om å kunne fremlegge en analyse av et datamateriale. Det kan være fra observasjoner gjort av økonomisk utvikling, trafikkulykker eller antall studenter på ulike studier. Slik data kan brukes for å si noe om sannsynligheten for en bestemt utvikling.

Denne informasjonen brukes blant annet av politikere for å tilrettelegge for en bestemt utvikling, hindre at noe skjer eller sørge for at en god tendens kan fortsette. Med andre ord er slike beregninger viktig for samfunnet og innbyggerne i det.

Statistisk sentralbyrå står for mange av beregningene som gjøres i Norge. Dette er en institusjon som står ansvarlig for å samle inn data, og på bakgrunn av deg produsere og publisere statistikk. Slik statistikk kan handle om økonomi, trekk ved befolkningen og samfunnet.

Hensikten med denne statistikken er å gi innbyggere, politikere og fagpersoner korrekt statistikk som kan brukes i debatter, når beslutninger skal tas eller når man ønsker å forstå samfunnet og bestemte fenomener. I tillegg er statistikk viktig når man forsker innenfor mange felt, slik som medisin, historie, språk og finans.

Dataen til SSB baserer seg på alt fra spørreundersøkelser, historiske kilder, intervjuer og andre kilder. Det finnes over 100 registre som byrået anvender i tillegg til informasjon som innhentes rett fra aktører i næringslivet og staten. I tillegg har SSB en stor forskningsvirksomhet som sørger for å videreutvikle fagområde, både nasjonalt og internasjonalt.

Statistikk er et viktig felt som gir informasjon til vanlige innbyggere, styresmakter og fagpersoner. Uansett hva dine ambisjoner er med å lære deg statistikk, finnes det flere områder hvor du kan jobbe med statistikk.

Som nevnt vil du dra stor nytte av kunnskapen innenfor ulike fagfelt som ikke nødvendigvis jobber med statistikk til vanlig. For mange er statistikk en viktig ressurs, som gjør det fordelaktig å kunne en del om statistikk fra før av.

Mange bedrifter trenger dyktige statistikere. Enten om det er innen medisin, kommunale virksomheter, finans eller utdanning, vil du være en viktig ressurs for å innhente god informasjon som legger grunnlaget for mye av arbeidet som gjennomføres der.

Du kan velge å studere statistikk på universiteter eller høyskoler. Det er et internasjonalt fagområde og du kan studere i både Norge og utlandet, som gir deg mange spennende utdanningsmuligheter. Avhengig av hva ambisjonene dine er med å lære statistikk, kan du ta alt fra et årsstudium eller en bachelorgrad til en master- eller doktorgrad i faget.

Det vil gi deg helt unike karrieremuligheter etter endt utdanning. Du kan også ta et kurs eller to innen statistikk som vil sørge for å lære deg det grunnleggende. Det kan uansett være fint å gjennomføre i forkant av oppstarten på den høyere utdanningen du skal gjennom.

Lær statistikk med Superprof

Superprof har flere flinke lærere som underviser i statistikk. Dette er dyktige fagfolk som gir privatundervisning til elever som vil lære seg faget. Avhengig av dine behov, så vil læreren skreddersy et undervisningsopplegg ut ifra deg.

Med andre ord er dette en mer effektiv måte å lære på enn i et klasserom fullt av elever. Med en helt egen privatlærer, trenger kun læreren å fokusere på deg og ikke en hel klasse. Selve opplegget vil sørge for å fokusere på ting du synes er interessant, med målene dine som en grunnmur. På den måten kan du være sikker på å nå de målene du har satt deg.

På nettsiden vår vil du finne en søkemotor. Her kan du for eksempel skrive inn "statistikkurs Trondheim", så vil du få opp alle som kan lære deg om statistikk i Trondheim. Mange av lærerne holder også digitale kurs, som gjør at du kan lære deg statistikk på nettet akkurat når det passer for deg.

Det er også mulig å velge en hybridløsning hvor dere både har fysisk og digital undervisning. Mulighetene er med andre ord mange.

Lykke til med å lære deg statistikk i Trondheim!

Hva vil du lære?