Hjemmeside
Gi undervisning

Tegningkurs i Bergen

🥇 Dyktige undervisere
💻 7 lærere
🔒 Verifiserte evalueringer
💸 Ingen gebyrer

Hva er nivået ditt?

Privatundervisning med Superprof

Vårt utvalg
Tegninglærere i Bergen

Se flere lærere

206 kr/time

De beste prisene: 100% av lærerene tilbyr første kurset gratis Og gjennomsnittsprisen er 206kr/time

5 t

Våre lærere svarer vanligvis innen 5time(r)

01

Finn din perfekte lærer

Se gjennom annonser og kontakt din ideelle lærer etter dine behov (pris, kompetanse, tilbakemeldinger, hjemme- eller onlinekurs).

02

Organiser dine Tegningkurs

Utveksl med din lærer, forklar hva du leter etter og diskuter deres tilgjengeligheter. Planlegg deres første undervisning.

03

Opplev nye erfaringer

Elevpasset (månedsabonnement) gir deg tilgang til alle våre undervisere. Oppdag og engasjer deg i nye emner. Møte vidunderlige lærere i Bergen.

Se alle våre Tegningkurs

Bli undervist av de beste lærerne i Bergen på dine Tegningkurs

Hvorfor bør du lære å tegne i Bergen?

Å lære å tegne er en måte å lære en ny ferdighet og samtidig gjenoppdage Bergen. Det finnes mange ulike tegne- og malekurs som er tilgjengelig i byen, enten det akttegning, tegneteknikker, maletimer, kinesisk blekk, stilleben, akvarellkurs, eller klasser for voksne eller barn. Det er også mange fordeler ved å lære å tegne. I tillegg til å forbedre kreativiteten, fantasien og konsentrasjonen din, kan det å bli flinkere til å tegne hjelpe deg med å utvikle karrieren din. Du kan for eksempel bli en malelærer og åpne ditt eget workshop. Maletimer for barn er ofte veldig effektive, og til og med timer for skisse-tegninger blir mer og mer populære. Ved å lære å tegne kan du bli en illustratør og illustrere tegneserier, videospill osv. Grafisk kunst krever at man har kunnskap om tegning, spesielt hvis du vil jobbe med grafisk design. Noen tror at det å tegne kun er en hobby. Men tenk så feil de tar! Uansett om du vil lære det grunnleggende, bli flinkere eller perfeksjonere teknikken din, så bør du huske på at det alltid er viktig at du har det gøy med å tegne, både om du er en profesjonell designer eller bare tegner som en hobby. Det finnes mange workshops, kurs og privattimer for de som vil bli bedre til å tegne i Bergen.

Å lære kunst og håndverk på skolen

Mange barnehager bruker mye tid på å tegne med barna. Om det er portretter, hus, kjæledyr eller familien, så virker det som at vi alle lærer å tegne som barn. Dette er en aktivitet som hjelper med å forbedre kreativiteten og motorikken til barn. Man fortsetter med å lære å tegne på barneskolen, hvor barn lærer litt om perspektiv, primærfargene, hvordan man bruker forskjellige materialer, osv. Når man går videre til ungdomsskolen lærer man mer i dybden om kunst. Elever lærer mer om tegning, maling og kanskje til og med skulptur. Det kan også at man lærer videre om kunsthistorie og de store kunstnerne (Picasso, Monet, Courbet, Da Vinci, Rembrandt, Van Gogh, Renoir, osv.) i for eksempel samfunnsfag eller fremmedspråk. Kunst og håndverk er ikke et obligatorisk fag etter ungdomsskolen, men avhengig av hvilken linje man tar på videregående, så kan elever velge å ta programfag innenfor kunst og håndverk. Disse fagene krever betydelig mer av elevene enn hva kunst og håndverk har gjort tidligere og teknikkene blir mer avanserte. Elever som vil ha en karriere i kunst eller tegning bør vurdere å ta en høyere utdanning innenfor kunst. Hvis man ikke vil begynne på universitet eller høyskole etter videregående kan man også ta et år på folkehøyskole, samt undersøke fagskoler eller andre kurs og kunstsentre. Det finnes skoler som er dedikert til fine arts, grafikk, illustrasjon, design, osv.  

Ta tegnetimer på kurs i Bergen

Å lære å tegne betyr ikke at du er nødt til å nå nivået til Da Vinci eller bli en profesjonell kunstner. Mange har bare lyst il å lære å tegne for moro skyld eller for å ha det som en hobby. I Bergen, som i mange andre steder i Norge, er det ganske lett å fine tegne- og malekurs. Disse kursene kan ha gruppetimer, kveldstimer, intensive tegnetimer og andre diverse måter å lære å tegne. Kursene er ofte styrt av erfarne kunstnere som vil videreføre sin egen kunnskap til kunstnerspirer. Gruppetimer er en mulighet til å møte andre med liknende hobbyer som deg og snakke med dem om kunst. Klassene er som regel enten delt opp etter nivå (nybegynner, videregående og ekspert) eller så tegner alle sammen i samme gruppe. Å lære å tegne på et kurs kan være et mirakel for motivasjonen din. Du kan også få råd og tips fra de andre elevene. Fordelen med tegnekurs er at kursholderen ofte sørger for å gi deg materialene du trenger for å gjennomføre timen. Noen kurs er tilbudt gjennom det offentlige, særlig for barn og unge. Andre er tilbudt gjennom private selskap. Disse kan være ganske dyre så pass på at du sjekker hvilke alternativer du har før du velger et kurs. Mange kurs har timer basert på et spesifikt tema eller motiv. Du kan for eksempel ta et kurs for å lære hvordan å skisse, eller så kan du kanskje lære hvordan man tegner landskap, mennesker eller dyr. Andre kurs kan fokus på å male med akryl, tegneseriekunst, digital kunst eller andre teknikker.

Hvorfor du bør lære å tegne med privattimer

Bergen er en stor nok by til at du har godt utvalg av privatlærere. Det finnes mange kunstnere som foretrekker å lære på denne måten. Hvorfor? Det er mange fordeler ved å lære med privattimer. For det første er du at ikke nødvendigvis trenger å ha timene på samme tidspunkt hver uke. Hvis du har en uvanlig timeplan kan du planlegge å ha timene dine på en tid som passer for deg. Dette er en stor fordel for de som, for eksempel, jobber skift eller på nattetid. Hvis du velger å lære å tegne med privattimer kan du få timer som er skreddersydd til deg og dine behov. Kunstkurs er ikke nødvendigvis skreddersydd til de som vil lære visse stiler innenfor tegning. Det er lettere å finne en privatlærer som for eksempel spesialiserer seg i manga. Det finnes en stor variasjon av privatlærere. De kan være lærere, studenter som studerer kunst, profesjonelle kunstnere, illustratører, osv. Du må bare velge hva du vil lære og hvordan. Noen ganger kan timene være hjemme hos deg. Dette er et godt valg for de som ikke har mye fritid. En hektisk hverdag er ikke lenger en god unnskyldning for å ikke lære å tegne! Privattimer er også et godt alternativ for de som trenger å lære mye på kort tid fordi man kan få intensiv veiledning som fokuserer på akkurat det er du trenger. Skoler for kunstnere kan ha oppslagstavler hvor du kan finne annonser som tilbyr privatlærere innenfor kunst, og du kan også sjekke oppslagstavler i lokale butikker. På nettet er du garantert å finne både kurs og privatlærere, som tilbyr undervisning både over nett og ansikt til ansikt. Plattformer som Superprof hjelper lærere og elever med å finne hverandre.

Lær deg selv å tegne i Bergen

For noen kunstnerspirer kan det å lære å tegne med en lærer virke som slitsomt arbeid. Du må finne den rette timeplanen og den rette læreren. Selv om skreddersydde timer kan hjelpe deg med å lære fort, så foretrekker noen å lære på egenhånd. Hvis du vil lære å tegne på egenhånd må du være motivert. Motivasjon er utrolig viktig for å lære å tegne. Hvis du ikke er motivert, vil du aldri fortsette å tegne. Uten en lærer eller timeplan kan det være vanskelig å ikke gi opp. Det er alltid lett å finne noe annet å gjøre. Spør deg selv om hvorfor du har lyst til å lære å tegne og om du er motivert nok til å lære på egenhånd. Når du er sikker på at du har motivasjonen kan du starte med å lage en læreplan. Ha det gøy og eksperimenter! Dette er den største fordelen med å ikke ha en lærer. Men pass på at du lager en plan som gir mening. Du bør sjekke ut lærebøker og sjekke på nettet. Det finnes masse Youtube-videoer og lærenettsider du kan bruke. Hvis du lærer på egenhånd, kan du sette ditt eget tempo. Ta den tiden du trenger og gå en spasertur rundt i byen for inspirasjon. Bergen er full av vakre steder du kan besøke. Å tegne landskap og arkitekturen rundt i byen er en flott måte å forbedre tegneferdighetene dine. Hva er bedre enn å ha det gøy mens man lærer?

FAQ

💰Hva er gjennomsnittprisen for en undervisningstime i Tegningkurs i Bergen?

Gjennomsnittsprisen for en undervisningstime i Tegningkurs i Bergen er 206Kr.

Prisen avhenger av faktorer som : 

  • Lærerens erfaring innen tegningundervisning
  • Sted for undervisning (hjemme eller online) og i hvilket område 
  • Varigheten og hyppigheten for undervisningen

97% av lærerne tilbyr første undervisningstime gratis.

Se prisene til lærere i nærheten av deg.

🎯 Hvorfor velge undervisning i Tegning i Bergen?

Tegningkurs Med en erfaren lærer, gir deg muligheten til å utvikle deg raskt innen faget.

Du velger den læreren som passer deg best.

Enkel søkemotor gir deg oversikt over de ulike lærerene.

Start ditt søk, raskt og enkelt.

💻 Kan man lære Tegning online?

Flesteparten av våre tegninglærere tilbyr deres Tegningkurs online. Se gjennom alle profilene for å finne  tegningkurs online.

🎓 Hvor mange lærere er tilgjengelige for kurs innen Tegningkurs i Bergen?

7 lærere i tegning tilbyr hjelp i tegning.

Du kan se gjennom profilene deres og velge den som passer deg best.

Velg en lærer mellom 7 profiler.

✒️ Hvilken gjennomsnittsevaluering har våre Tegninglærere i Bergen mottatt?

Blandt ulike vurderinger, har elevene gitt et gjennomsnitt på  av 5.

Dersom det skulle oppstå et problem med undervisningen, er kundeservice tilgjengelig i ukedagene for å bistå med å finne en løsning.

For hvert fag kan du se evalueringene gitt av elever.