Utmerket
Anmeldelser

Arabisk språkkurs i Trondheim

213 kr/time

Mange av lærerne tilbyr første arabisktime gratis. Gjennomsnittsprisen er for en time med arabisk er 213kr

5 t

Flere av arabisklærerne svarer innen 5time(r)

Enkelt å utvikle ferdigheter og lære seg arabisk!

2. Organiser din private arabiskundervisning

Kontakt din lærer ved hjelp av meldingstjenesten tilgjengelig fra din konto. Planlegg deretter videre undervisningsopplegg i arabisk.

3. Oppdag nye interesser med privatundervisning

Elevpasset gir deg tilgang til alle våre undervisere, lærere og mentorer. Oppdag og lær nye ferdigheter sammen med engasjerte mennesker som er lidenskapelige for språk og andre emner.

FAQ

💰Hva er gjennomsnittprisen for en undervisningstime i arabiskkurs i Trondheim?

Gjennomsnittsprisen for en undervisningstime i arabiskkurs i Trondheim er 213Kr.

Prisen avhenger av faktorer som : 

  • Lærerens erfaring innen arabiskundervisning
  • Sted for undervisning (hjemme eller online) og i hvilket område 
  • Varigheten og hyppigheten for undervisningen

97% av lærerne tilbyr første undervisningstime gratis.

Se prisene til lærere i nærheten av deg.

🎯 Hvorfor velge undervisning i Arabisk i Trondheim?

arabiskkurs Med en erfaren lærer, gir deg muligheten til å utvikle deg raskt innen faget.

Du velger den læreren som passer deg best.

Enkel søkemotor gir deg oversikt over de ulike lærerene.

Start ditt søk, raskt og enkelt.

💻 Kan man lære Arabisk online?

Flesteparten av våre arabisklærere tilbyr deres arabiskkurs online. Se gjennom alle profilene for å finne  arabiskkurs online.

🎓 Hvor mange lærere er tilgjengelige for kurs innen arabiskkurs i Trondheim?

3 lærere i arabisk tilbyr hjelp i arabisk.

Du kan se gjennom profilene deres og velge den som passer deg best.

Velg en lærer mellom 3 profiler.

✒️ Hvilken gjennomsnittsevaluering har våre Arabisklærere i Trondheim mottatt?

Blandt ulike vurderinger, har elevene gitt et gjennomsnitt på  av 5.

Dersom det skulle oppstå et problem med undervisningen, er kundeservice tilgjengelig i ukedagene for å bistå med å finne en løsning.

For hvert fag kan du se evalueringene gitt av elever.

Finn en lærer for undervisning i arabisk

Flere flinke lærere i arabisk er klare for å gi deg undervisning i Trondheim

Se flere lærere Kom i gang

Språkkurs arabisk

Arabisk har en rik kulturhistorie og har spilt en viktig rolle i verdenshistorien. Kanskje viktigst innen den religiøse utviklinga og Islams utbredelse opp gjennom historien. Ganske raskt etter at Islam spredte seg fra Spania til Persia, ble arabisk religionens offisielle språk.

I tillegg spilte flere av disse landene viktig roller når det kom til handel. De første skriftlige kildene vi finner på arabisk er datert tilbake til ca. 300 evt., og handler nettopp om handel og religiøse ritualer. Med andre ord vil din kompetanse med arabisk spille viktig rolle for flere mulige arbeidsgivere og grener i samfunnet.

Selve språket skiller seg ganske mye fra andre språk, slik som norsk. Først og fremst har arabisk sitt eget tegnsystem og alfabet, i tillegg til at man skriver fra høyre til venstre og ikke motsatt slik vi gjør på norsk. Samtidig står verbet på andre plass og ikke første, slik det gjør på norsk. Det gjør at setningsoppbyggingen er en del annerledes på arabisk. Nye ord dannes ved at legger til forstavelser eller endinger på røtter, men selve roten er uforandret. Det gjør at man kan kjenne igjen nye ord på bakgrunn av rota den inneholder.

Lær deg arabisk i Trondheim

Det finnes mange måter å lære seg arabisk på. Det finnes mange språkapper du kan laste ned, som gjerne er gratis. Utfordringen med disse er at de er laget for å passe enhver elev som vil lære seg arabisk. I tillegg har du heller ingen lærer du kan spørre og snakke med underveis.

Ved å følge et slikt opplegg vil læringa kunne oppleves som demotiverende og progresjonen din bli dårlig. Rundt om i Norge og andre steder i verden finnes det en rekke språkskoler og andre arenaer som holder kurs i arabisk på alle nivåer.

Dette er gjerne gruppebaserte kurs hvor det er mange elever til stedet. Her har du mulighet til å kommunisere med en lærer underveis, men heller ikke her er undervisninga skreddersydd deg og dine behov.

Når du skal lære deg et nytt språk som arabisk er det viktig at den er tilpasset det du trenger for å lære på en effektiv måte. En privatlærer kan sørge for at du får nettopp den hjelpen du trenger!

Superprof kan hjelpe deg lære arabisk

Superprof har privatlærere over hele Norge og flere steder i verden. Dette er dyktige fagfolk som brenner for å lære bort faget sitt til engasjerte elever. Flere av disse underviser i arabisk og kan hjelpe deg med det du trenger hjelp til.

Ved å skreddersy undervisningsopplegget etter dine interesser, læringsbehov, hva motivasjonen din er og hvilke mål du har med å lære deg arabisk. Dette vil legge grunnlaget for læringen din og sørge for at du har en god progresjon underveis, samtidig som du opplever den som motiverende og engasjerende.

Lærerne våre er alt fra studenter eller mennesker med arabisk som morsmål, til professorer eller faglærte lærere i arabisk. Dette gjør at du har stor sannsynlighet for å finne en lærer som passer overens med dine ønsker. Det eneste du trenger å gjøre er å søke på arabisk og Trondheim i vårt søkefelt, så vil du få opp alle lærerne som gir arabiskundervisning i Trondheim.

De holder kurs på de fleste nivåer og vil tilpasse opplegget etter din kunnskap. Undervisningsøktene kan foregå akkurat der du vil at den skal foregå. Enten om det er på en kafe i Trondheim eller hjemme i stua di.

Du kan til og med få den digitalt, som vil bety enda mer fleksibilitet. Avtal med læreren din hvordan du vil at den skal foregå, så vil privatlæreren din tilpasse seg etter det.

Lykke til med å lære deg arabisk i Trondheim!

Hva vil du lære?