Utmerket
Anmeldelser

Ta et fransk språkkurs i Trondheim

Se flere lærere

5.0 /5

Fransklærer med et gjennomsnitt på 5.0 stjerner og mer enn 5 evalueringer.

253 kr/time

Gode priser: 95% av lærerne tilbyr første undervisningstime gratis. Gjennomsnittsprisen er 253kr/timen

5 t

Raske som lyn! Våre fransklærere svarer vanligvis innen 5time(r)

Å lære fransk i Trondheim har aldri vært
enklere

2. Organiser privat franskundervisning

Ta kontakt med din fransklærer for å planlegge privatundervisning. Få et skreddersydd opplegg tilpasset ditt nivå og behov.

3. Oppdag nye opplevelser

Elevpasset gir deg tilgang til alle våre coacher, undervisere, lærere og mentorer. Oppdag nye interesser sammen med engasjerte mennesker

FAQ

Hvor mye koster det for franskkurs i Trondheim og omegn?

Gjennomsnittskostnaden på franskundervisning i Trondheim er 253kr per time.

Prisen for franskkurs vil avhenge av:

 • Erfaringen fransklæreren innehar
 • Hvor undervisningene finner sted (online eller i hjemmet)
 • Hvor mange kurstimer du tar og varigheten på hvert møte med privatlærer
 • Objektivet for din undervisning

97% av alle våre lærere gir første kurstime gratis.

 

Sjekk ut prisene på våre franskundervisere i ditt område.

Hvorfor ikke forsøke fransktimer i Trondheim?

Fransk er et nyttig fag, som kan være nødvendig på reise til fransktalende land, karriere eller videre studier. Kanskje ønsker du å lese klassisk fransk litteratur på ditt originalspråk?

 

Verdien av å mestre faget argumenterer for hvorfor man burde satse på å øke sine ferdigheter i faget. Flere ungdomer sliter med fransk i løpet av skoletiden, enten om det er på barneskolen, ungdomsskolen eller på høyere nivå. Derfor er nettopp leksehjelp i fransk blitt svært ettertraktet.

 

Med hjelp av en franskunderviser kan mange elever bli i stand til å overkomme sin frykt for å praktisere tredjespråket. Mange elever opplever også at karakterene forbedres i løpet av veiledningstimene med sin privatlærer i fransk.

 

Alle fransktimer med en erfaren underviser tilbyr deg muligheten til å lære grammatikk og vokabular.

 

Enten du vil ta privatundervisning hjemmefra eller ta nettkurs, velg din lærer og reserver dine franskkurs i dag.

 

Et meldingssystem er på plass slik at du kan ta kontakt med veilederen din for å planlegge franskundervisning om du vil ha undervisning hjemme eller ta kurs på nettet

 

Bruk søkemotoren vår for å finne fransklæreren din blant 9 franskveiledere i Trondheim.

Er det mulig å ta privattimer i fransk online?

På Superprof kan du lære fransk på nett med en privatlærer. Enten du trenger hjelp til å øve før fransktentamen, sliter med fransk grammatikk, eller bare ønsker å jobbe med dine franskferdigheter, kan veilederne våre hjelpe deg.

 

Mange av våre fransklærere tilbyr også privatundervisning. Rundt 80% av de private veilederne på Superprof gir franskundervisning på nett, og de fleste av dem tilbyr sin første undervisningstime gratis!

 

For å finne tilgjengelige onlinelærere, bare skriv inn fagkriteriene dine i søkemotoren og velg webkamera-filteret for å se de tilgjengelige lærerne som for øyeblikket tilbyr online-kurs i ønsket fag.

 

Nettkurs gir deg flere fordeler. Du kan planlegge timene dine slik at de passer til timeplanen din, og undervisning på nettet er ofte billigere siden veileder ikke trenger å reise for å møte deg.

 

Finn din fransklærer online.

Hvordan vurderer elevene deres fransklærere i Trondheim?

Fra et utvalg av 5 anbefalinger, ga elevene deres fransklærere et gjennomsnitt på 5.0 av fem.

 

Dersom det skulle oppstå utfordringer med vår tjeneste, vil en kundeservicemedarbeider være tilgjengelig for å finne en løsning (over e-mail fra mandag - fredag).

Hvor mange undervisere er tilgjengelige for å gi privatundervisning i fransk i Trondheim?

I Trondheim og omegn, er 9 private franskklærere tilgjengelig for å gi privatundervisning

 

For å finne din privatlærer les deres annonser for å finne ut mer informasjon om deres kurstilbud.

 

Velg din privatunderviser fra vårt utvalg av 9 lærere.

Vil du lære fransk i Trondheim?

Velg blant mange dyktige lærere innen fransk i Trondheim!

Se flere lærere Kom i gang

Finn en lærer som tilbyr fransk privatundervisning.

Bonjour, ça va? Dette er et av de vanligste uttrykkene i det franske språket, og det brukes millioner av ganger hver dag i ett av landene som ikke er så langt unna vårt eget. Har du lyst til å lære mer om fransk kultur, språk, mat og andre særegenheter ved landet?

Å kunne fransk vil gjøre at du kommer litt nærmere drømmen din! Det å lære et fremmedspråk er ikke det enkleste i verden, men her har du mange muligheter. Bare i Trondheim har du flere ting å velge mellom, hvis du har lyst til å snakke fransk flytende.

Det franske språket

Det franske språket snakkes i Frankrike, Andorra, Seychellene, Canada, Belgia, Sveits, Luxembourg og en rekke afrikanske land. Det er 37 fransktalende land i verden og 274 millioner mennesker som snakker språket.

Både nasjonalt og internasjonalt er fransk det offisielle språket for:

 • FN
 • Den internasjonale olympiske komité
 • NATO
 • WTO – Verdens handelsorganisasjon
 • Den afrikanske union
 • EU
 • Organisasjonen for islamsk samarbeid
 • Europarådet

Det er også et av hovedspråkene som brukes av Euronews (et europeisk, flerspråklig kringkastingsselskap med hovedkontor i Frankrike) og et av de mest populære språkene på internett.

Frankrike spiller også en viktig rolle i EU takket være sin sterke økonomi, som har innflytelse på en rekke andre land. Det er faktisk den nest største økonomien i eurosonen, og Frankrikes økonomi holder seg fortsatt sterk. Flere fagpersoner forventer at det franske språket blir et av verdens viktigste språk innen 2050.

Så hvis du vil lære å snakke fransk, finnes det flere løsninger:

 • Språkskoler
 • Kultursentre og museer
 • Universiteter
 • Privatundervisning
 • Språkkafeer og utveksling

Uansett hvilken grunn du har for å lære deg fransk, vil hastigheten på læringen avhenge av hvordan du går frem og hva motivasjonen din er for å lære språket. Det er mange grunner til å lære fransk og mange fordeler med å gjøre det.

Hvorfor lære seg fransk i Trondheim?

En av hovedgrunnene til å lære seg å snakke fransk er å kunne forstå språket som nesten 300 millioner mennesker snakker. I tillegg er nivået på engelsken som snakkes i Frankrike ikke særlig høyt.

Så hvis du drar til Frankrike, kommer du mye lenger ved å kunne språket som franskmennene bruker. Hvis du studerte det på skolen, vil du sannsynligvis være kjent med diftonger, bøyninger, uregelmessige verb og noen vanlige fraser som gjelder i fransk. Under en tur til Frankrike, Quebec, Sveits, Senegal eller Polynesia, vil du kanskje legge merke til at kunnskapen din om fransk ikke er så god som du trodde den var.

Når man plutselig skal begynne å bruke språket i møte med morsmålsbrukere, kan dette være ganske utfordrende. I tillegg finnes det variasjoner av fransk der ute. Dette er et godt tidspunkt å vurdere å begynne med franskundervisning.

Å lære et nytt språk har vist seg å redusere risikoen for nevrodegenerative sykdommer, slik som Alzheimers og andre typer demens. Vitenskapelige studier har også vist at språklæring forbedrer kognitive funksjoner.

Å finne en fransklærer i Trondheim

Selv om det ikke er lett å lære et fremmedspråk, stammer faktisk flertallet av det engelske lordforrådet fra fransk eller latin. Dette betyr at du vil oppleve at mange franske ord ligner engelske ord. Det franske språket er det offisielle språket i mange land og internasjonale organisasjoner. I tillegg til den viktige rollen landet spiller i verdenssammenheng.

Det er også en god del jobber du blir ettertraktet i, hvis du kan fransk:

 • Oversetter fra fransk til engelsk eller norsk, og omvendt
 • Journalist
 • Undervisning i norsk eller engelsk som fremmedspråk i et fransktalende land
 • Fransklærer
 • Jobber i turisme, eller på reisekontoret i Trondheim (Visit Trondheim)
 • Å starte en karriere innen diplomati, internasjonal virksomhet og handel

Hvis du ikke har studert fransk på skole eller universitet, kan du alltid lære ved hjelp av en av Superprof sine privatlærere. Å lære seg det franske språket er mye enklere enn å lære russisk eller arabisk, for flere av ordene har opphav i de samme røttene, eller like låneord.

Når det er sagt, er det mange "falske venner", ord som ligner på engelske eller norske ord, men som har en helt annen betydning. Du vil se at det er mange private undervisningsmuligheter tilgjengelig i Trondheim for de som vil lære seg fransk.

Du trenger med andre ord ikke å reise til Frankrike eller et annet fransktalende land, lærerne våre lærer deg alt du trenger å vite. Du kan velge en privatlærer i henhold til deres erfaring eller bakgrunn og lære hvilken som helst del av språket du har lyst til. Gjennomsnittsprisen for undervisning i Trondheim, ligger på rundt 180-200 kr timen.

Elever og veiledere kan samarbeide om å lage en læringsplan og skreddersydde undervisningstimer. Med Superprof trenger du med andre ord ikke å tenke på hvordan du lærer fransk. Læreren din vil ta seg av den jobben! Timene er morsomme og interaktive, og læreren din vil bruke de beste metodene for å lære deg språket.

For å oppnå et bestemt nivå innen fransk, trenger du bare å finne metoden som fungerer for deg:

 • Samtaleklasser
 • Interaktive aktiviteter
 • Å jobbe med uttale
 • Lære om fransk språk og kultur (litteratur, historie, musikk, etc.)
 • Lære om forskjellige franske aksenter

Når du skal velge deg en privatlærer, er det flere ting det er viktig å tenke på. Hvor læreren din bor er lurt å ha i bakhodet, siden eventuelle reisekostnader vil kunne komme i tillegg. Hvis du er på utkikk etter å komme opp på et avansert nivå innen fransk, bør også læreren være erfaren og dyktig.

Hvis du kun trenger å lære det grunnleggende, kan du få undervisning fra en student som ønsker å tjene litt ekstra penger. Husk at mange veiledere på Superprof tilbyr den første timen gratis, slik at du kan se hvordan dere kommer overens før du binder deg til flere undervisningstimer. Det er ingen snarvei for å lære seg fransk, du må jobbe hardt og fordype deg i språket så mye du kan.

Lykke til!  

Hva vil du lære?