Utmerket
Anmeldelser

Ta et fransk språkkurs i Trondheim

5.0 /5

Fransklærer med et gjennomsnitt på 5.0 stjerner og mer enn 5 evalueringer.

243 kr/time

Gode priser: 95% av lærerne tilbyr første undervisningstime gratis. Gjennomsnittsprisen er 243kr/timen

5 t

Raske som lyn! Våre fransklærere svarer vanligvis innen 5time(r)

Å lære fransk i Trondheim har aldri vært
enklere

2. Organiser privat franskundervisning

Ta kontakt med din fransklærer for å planlegge privatundervisning. Få et skreddersydd opplegg tilpasset ditt nivå og behov.

3. Oppdag nye opplevelser

Elevpasset gir deg tilgang til alle våre coacher, undervisere, lærere og mentorer. Oppdag nye interesser sammen med engasjerte mennesker

FAQ

💰Hva er gjennomsnittprisen for en undervisningstime i franskkurs i Trondheim?

Gjennomsnittsprisen for en undervisningstime i franskkurs i Trondheim er 243Kr.

Prisen avhenger av faktorer som : 

 • Lærerens erfaring innen franskundervisning
 • Sted for undervisning (hjemme eller online) og i hvilket område 
 • Varigheten og hyppigheten for undervisningen

97% av lærerne tilbyr første undervisningstime gratis.

Se prisene til lærere i nærheten av deg.

🎯 Hvorfor velge undervisning i Fransk i Trondheim?

Fransk er et svært populært språk, og er fremdeles offisielt språk i store organisasjoner som EU eller FN.

Å kunne fransk kan hjelpe deg på vei i en internasjonal karriere, så vel som på ferie.

Med en underviser i fransk for privattimer, kan du utvikle dine ferdigheter og få skreddersydd veiledning tilpasset dine behov. 

Enkel søkemotor gir deg oversikt over de ulike lærerne. Du velger den læreren som passer deg best.

Start ditt søk, raskt og enkelt.

💻 Kan man lære Fransk online?

Flesteparten av våre fransklærere tilbyr deres franskkurs online.
Se gjennom alle profilene for å finne 
franskkurs online.

🎓 Hvor mange lærere er tilgjengelige for kurs innen franskkurs i Trondheim?

8 lærere i fransk tilbyr hjelp i fransk.

Du kan se gjennom profilene deres og velge den som passer deg best.

Velg en lærer mellom 8 profiler.

✒️ Hvilken gjennomsnittsevaluering har våre Fransklærere i Trondheim mottatt?

Blandt 5 ulike vurderinger, har elevene gitt et gjennomsnitt på 5.0 av 5.

Dersom det skulle oppstå et problem med undervisningen, er kundeservice tilgjengelig i ukedagene for å bistå med å finne en løsning.

For hvert fag kan du se evalueringene gitt av elever.

Vil du lære fransk i Trondheim?

Velg blant mange dyktige lærere innen fransk i Trondheim!

Se flere lærere Kom i gang

Finn en lærer som tilbyr fransk privatundervisning.

Bonjour, ça va? Dette er et av de vanligste uttrykkene i det franske språket, og det brukes millioner av ganger hver dag i ett av landene som ikke er så langt unna vårt eget. Har du lyst til å lære mer om fransk kultur, språk, mat og andre særegenheter ved landet?

Å kunne fransk vil gjøre at du kommer litt nærmere drømmen din! Det å lære et fremmedspråk er ikke det enkleste i verden, men her har du mange muligheter. Bare i Trondheim har du flere ting å velge mellom, hvis du har lyst til å snakke fransk flytende.

Det franske språket

Det franske språket snakkes i Frankrike, Andorra, Seychellene, Canada, Belgia, Sveits, Luxembourg og en rekke afrikanske land. Det er 37 fransktalende land i verden og 274 millioner mennesker som snakker språket.

Både nasjonalt og internasjonalt er fransk det offisielle språket for:

 • FN
 • Den internasjonale olympiske komité
 • NATO
 • WTO – Verdens handelsorganisasjon
 • Den afrikanske union
 • EU
 • Organisasjonen for islamsk samarbeid
 • Europarådet

Det er også et av hovedspråkene som brukes av Euronews (et europeisk, flerspråklig kringkastingsselskap med hovedkontor i Frankrike) og et av de mest populære språkene på internett.

Frankrike spiller også en viktig rolle i EU takket være sin sterke økonomi, som har innflytelse på en rekke andre land. Det er faktisk den nest største økonomien i eurosonen, og Frankrikes økonomi holder seg fortsatt sterk. Flere fagpersoner forventer at det franske språket blir et av verdens viktigste språk innen 2050.

Så hvis du vil lære å snakke fransk, finnes det flere løsninger:

 • Språkskoler
 • Kultursentre og museer
 • Universiteter
 • Privatundervisning
 • Språkkafeer og utveksling

Uansett hvilken grunn du har for å lære deg fransk, vil hastigheten på læringen avhenge av hvordan du går frem og hva motivasjonen din er for å lære språket. Det er mange grunner til å lære fransk og mange fordeler med å gjøre det.

Hvorfor lære seg fransk i Trondheim?

En av hovedgrunnene til å lære seg å snakke fransk er å kunne forstå språket som nesten 300 millioner mennesker snakker. I tillegg er nivået på engelsken som snakkes i Frankrike ikke særlig høyt.

Så hvis du drar til Frankrike, kommer du mye lenger ved å kunne språket som franskmennene bruker. Hvis du studerte det på skolen, vil du sannsynligvis være kjent med diftonger, bøyninger, uregelmessige verb og noen vanlige fraser som gjelder i fransk. Under en tur til Frankrike, Quebec, Sveits, Senegal eller Polynesia, vil du kanskje legge merke til at kunnskapen din om fransk ikke er så god som du trodde den var.

Når man plutselig skal begynne å bruke språket i møte med morsmålsbrukere, kan dette være ganske utfordrende. I tillegg finnes det variasjoner av fransk der ute. Dette er et godt tidspunkt å vurdere å begynne med franskundervisning.

Å lære et nytt språk har vist seg å redusere risikoen for nevrodegenerative sykdommer, slik som Alzheimers og andre typer demens. Vitenskapelige studier har også vist at språklæring forbedrer kognitive funksjoner.

Å finne en fransklærer i Trondheim

Selv om det ikke er lett å lære et fremmedspråk, stammer faktisk flertallet av det engelske lordforrådet fra fransk eller latin. Dette betyr at du vil oppleve at mange franske ord ligner engelske ord. Det franske språket er det offisielle språket i mange land og internasjonale organisasjoner. I tillegg til den viktige rollen landet spiller i verdenssammenheng.

Det er også en god del jobber du blir ettertraktet i, hvis du kan fransk:

 • Oversetter fra fransk til engelsk eller norsk, og omvendt
 • Journalist
 • Undervisning i norsk eller engelsk som fremmedspråk i et fransktalende land
 • Fransklærer
 • Jobber i turisme, eller på reisekontoret i Trondheim (Visit Trondheim)
 • Å starte en karriere innen diplomati, internasjonal virksomhet og handel

Hvis du ikke har studert fransk på skole eller universitet, kan du alltid lære ved hjelp av en av Superprof sine privatlærere. Å lære seg det franske språket er mye enklere enn å lære russisk eller arabisk, for flere av ordene har opphav i de samme røttene, eller like låneord.

Når det er sagt, er det mange "falske venner", ord som ligner på engelske eller norske ord, men som har en helt annen betydning. Du vil se at det er mange private undervisningsmuligheter tilgjengelig i Trondheim for de som vil lære seg fransk.

Du trenger med andre ord ikke å reise til Frankrike eller et annet fransktalende land, lærerne våre lærer deg alt du trenger å vite. Du kan velge en privatlærer i henhold til deres erfaring eller bakgrunn og lære hvilken som helst del av språket du har lyst til. Gjennomsnittsprisen for undervisning i Trondheim, ligger på rundt 180-200 kr timen.

Elever og veiledere kan samarbeide om å lage en læringsplan og skreddersydde undervisningstimer. Med Superprof trenger du med andre ord ikke å tenke på hvordan du lærer fransk. Læreren din vil ta seg av den jobben! Timene er morsomme og interaktive, og læreren din vil bruke de beste metodene for å lære deg språket.

For å oppnå et bestemt nivå innen fransk, trenger du bare å finne metoden som fungerer for deg:

 • Samtaleklasser
 • Interaktive aktiviteter
 • Å jobbe med uttale
 • Lære om fransk språk og kultur (litteratur, historie, musikk, etc.)
 • Lære om forskjellige franske aksenter

Når du skal velge deg en privatlærer, er det flere ting det er viktig å tenke på. Hvor læreren din bor er lurt å ha i bakhodet, siden eventuelle reisekostnader vil kunne komme i tillegg. Hvis du er på utkikk etter å komme opp på et avansert nivå innen fransk, bør også læreren være erfaren og dyktig.

Hvis du kun trenger å lære det grunnleggende, kan du få undervisning fra en student som ønsker å tjene litt ekstra penger. Husk at mange veiledere på Superprof tilbyr den første timen gratis, slik at du kan se hvordan dere kommer overens før du binder deg til flere undervisningstimer. Det er ingen snarvei for å lære seg fransk, du må jobbe hardt og fordype deg i språket så mye du kan.

Lykke til!  

Hva vil du lære?