Hjemmeside
Gi undervisning
,
Søk i nærheten av meg Online

Top ville

Hjemmeside
Gi undervisning
Utmerket
Anmeldelser

Privatundervisning matte i Moss

Se flere lærere

5.0 /5

Lærere med et gjennomsnitt på 5.0 stjerner og mer enn 2 evalueringer.

252 kr/time

Gode priser: 95% av lærerne tilbyr første undervisningstime gratis. Gjennomsnittsprisen er 252kr/timen

6 t

Raske som lyn! Våre mattelærere svarer vanligvis innen 6time(r)

Å lære har aldri vært
enklere

2. Organiser dine mattekurs

Kontakt din lærer ved hjelp av kontaktinformasjonen deres, som du har mottatt på din profil. Planlegg deretter videre undervisningsopplegg

3. Oppdag nye opplevelser

Elevpasset gir deg tilgang til alle våre coacher, undervisere, lærere og mentorer. Oppdag nye interesser sammen med engasjerte mennesker

FAQ

💸 Hvor mye betaler man for matematikkurs in Moss og i nærheten?

I Moss, er gjennomsnittskostnaden for matematikkundervisning 252kr.

 

Kostnaden for privatundervisning i matte vil avhenge av:

  • Erfaringen mattelæreren har
  • Hvor undervisningene finner sted (via webcamera eller hjemme hos eleven)
  • Hvor mange undervisningstimer du tar og lengden på hvert undervisningsmøte
  • Objektivet for din undervisning

97% av alle våre lærere tilbyr første time av undervisningen gratis.

Sjekk ut tariffene på våre matteveiledere nær deg.

👨🏼‍⚖️ Hvor mange privatundervisere er tilgjengelige for å gi mattekurs i Moss?

6 lærere er tilgjengelige for å gi matematikkundervisning i Moss og omegn.

 

Du kan gå gjennom deres annonsen og velge mattelæreren som passer til dine behov.

 

💻 Er det mulig å ta undervisning online?

På Superprof kan du lære matte online med en privat veileder. Enten du trenger hjelp til å øve før matematikkeksamen, sliter med mattebegreper eller bare ønsker å jobbe med dine matteferdigheter, kan veilederne våre hjelpe deg.

 

Mange av våre matte lærere tilbyr også privatundervisning. Rundt 80% av de private lærerne på Superprof tilbud matematikk via Skype, og de fleste av dem tilbyr sin første undervisningstime gratis!

 

For å finne tilgjengelige onlineundervisere, bare skriv inn fagkriteriene dine i søkemotoren og velg webkamera-filteret for å se de tilgjengelige lærerne som for øyeblikket tilbyr online-kurs i ønsket fag.

 

Nettkurs via webkamera gir deg flere fordeler. Du kan planlegge timene dine slik at de passer til timeplanen din, og leksjonene på nettet er ofte billigere siden læreren ikke trenger å reise.

Finn en privatlærer som gir undervisning online!

✒️ Hvordan vurderer elevene deres privatlærere i matte i Moss?

 

Fra et utvalg av 2 anbefalinger, ga elevene deres mattelærere et gjennomsnitt på 5.0 av 5.

 

En kundeservicemedarbeider fra Superprof vil være tilgjengelig (over telefon eller e-mail fra mandag - fredag) dersom du skulle ha noen spørsmål om din undervisning.

👴🏼Hvorfor ikke forsøke et mattekurs i Moss?

Matematikk er for mange et av de vanskeligste fagene på videregående. Flere ungdomer sliter med mattefaget i løpet av skoletiden, enten om det er på barneskolen, ungdomsskolen eller på høyere nivå. Derfor er nettopp leksehjelp i matematikk blitt svært ettertraktet.

 

Ved hjelp av en privatlærer i matte kan mange elever bli i stand til å overkomme sin frykt for matematikk.

 

Alle matteundervisninger med en godkjent privatunderviser tilbyr deg muligheten til å lære de ulike matematiske konseptene, enkelt og effektivt.

 

Enten du vil ta private leksjoner hjemmefra eller et annet sted, velg din privatlærer og reserver dine leksjoner

 

En meldingstjeneste lar deg utveksle med veilederen din for å organisere matematikkurset, enten om du vil lære hjemmefra eller ta kurs på nettet.

 

Bruk søkemotoren vår for å finne matematikklæreren din blant 6 veiledere i Moss.

Vil du ha undervisning i matematikk?

Velg blant mange lærere innen matematikk!

Se flere lærere Kom i gang

Finn matte hjelp på Superprof

Matematikk er så mye mer interessant og hyggelig enn det ofte blir fremstilt som.

Dessverre får emnet tommelen ned hos de fleste, noe som antagelig kommer av den endeløse strømmen av kjedelige summer og ligninger som kastes mot elever på barneskolen og ungdomsskolen.

Mange anser matematikk for å være et tørt og kjedelig emne, et inntrykk de fortsetter å ha gjennom voksenlivet.

Dette er synd, siden dette kan hindre folk i å studere videre på det fascinerende feltet.

Det er sant at det er mange aritmetiske og tøffe tallbaserte problemer å jobbe med i matematikk, men hvis du kan se hvilken rolle matematikk spiller i samfunnet på global skala, blir det et uendelig fascinerende emne å engasjere seg i.

Tross alt: uten matematikk, ville vi ikke ha tid, bygninger eller valuta.

Ikke bare det, men matematikk kan åpne dørene til en rekke spennende yrker, som spenner fra jobber innen ingeniørfag til dataanalyse.

For ikke å snakke om alle de nyttige overførbare ferdighetene du tilegner deg i løpet av studiene, inkludert logisk tenkning, resonnement og problemløsning.

Matematikkens viktigste utfordringer

Det er velkjent at matematikk er et av de vanskeligere fagene på skolen.

Emnets vanskeligheter kan imidlertid håndteres med riktig motivasjon og undervisningshjelp.

Motivasjon er enormt viktig for å holde seg til ethvert emne, men spesielt med et så utfordrende emne som matematikk, noe som krever konstant innsats og problemløsning.

Siden dette er et veldig kognitivt utfordrende fag, kan det ta innersvingen på motivasjonsnivået ditt, noe som kan føre til mangel på innsats og dalende entusiasme for studiene.

Det er flere ting du kan gjøre for å løse et slikt motivasjonsproblem.

Den første er å fokusere på å tenke på hva din interne eller indre motivator er for å studere matematikk.

For å gi deg en klar ide om hva interne motivatorer er, kan vi først se på et eksempel på hva en ekstern motivator er.

En ekstern motivator er avhengig av en ekstern kilde.

Si for eksempel at du vil bli god i matte fordi du tror det vil imponere foreldrene dine eller vennekretsen din.

Dette er en upålitelig kilde til motivasjon, fordi den er avhengig av hva foreldrene og vennene dine synes. Når du tenker over det, så er ikke dette opplevde behovet for å imponere andre en god driver til ditt eget ønske om å bli bedre i matte.

Et eksempel på en intern motivator, som kan hjelpe deg å holde ut selv når ting blir utfordrende, ville være en forpliktelse til og glede av prosessen.

Å arbeide deg gjennom tøffe ligninger og gjøre kalkulus kan være litt av en utfordring. Men hvis du virkelig kan fokusere energien din på oppgaven foran deg og nyte den intellektuelle utfordringen den gir, så kommer du langt.

Å ha en sterk indre motivator som denne lar deg presse gjennom det som står foran deg, uavhengig av eksterne kilder eller andres tanker.

Den andre hovedmåten for å overvinne motivasjonsproblemet er å jobbe med en privatlærer.

En privat lærer vil sannsynligvis ha mye kunnskap om emnet, noe som kan hjelpe deg med å løse vanskelige problemer. I tillegg kan de sette seg inn i din situasjon, da de har vært i din posisjon tidligere.

Alle lærere var en gang student, og de beste er sannsynligvis fortsatt studenter i en viss kapasitet.

Ønsket om å bruke mye tid på et enkelt emne og følge med på utviklingen på området er det som gjør mange lærere så gode i det de gjør.

Denne forpliktelsen til videre studier bringer ofte et nivå av entusiasme og lidenskap, som kan smitte av på studentene.

Fordeler med å studere matematikk

Matematikk er et emne med mange virkelige bruksområder, noe som betyr at det kan brukes i mange forskjellige yrker.

Som tidligere nevnt kan en god matematikkutdanning føre til jobber som ingeniørfag eller dataanalyse, men også andre områder, som økonomi, er åpne for matematikkutdannede.

Hvordan en privat lærer passer inn i denne ligningen er ved å gi verktøy og innsikt som kan hjelpe deg med å akselerere din fremgang mot et bestemt karrierevalg, hvis det er målet ditt.

Gitt at mange lærere vil ha en bred forståelse av mange konsepter innen emnet, vil du kunne dekke alt med dem, noe som kan hjelpe deg med å identifisere hvilke deler som interesserer deg mest.

Si at du liker spesielt problemløsing og resonnement. Da kan du kanskje fokusere på disse ferdighetene med læreren din og diskutere mulige karrieremuligheter som kan komme fra denne spesialiseringen.

Det er det som er så fint med å ta timer med en privatlærer – de kan skreddersys til dine eksakte læringsbehov og ønsker.

En annen fordel med å studere matematikk er ferdighetene du vil lære, for eksempel problemløsningen og resonnementene, som er svært overførbare.

Dette betyr at selv om du nøler med å spesialisere deg i matematikk med tanke på en karriere i et beslektet felt, kan du fortsatt hente ut mye fra emnet som du kan bruke på andre felt.

Det er sjelden en situasjon der du ikke på en eller annen måte kan falle tilbake på logisk tenkning og problemløsningsevner, så disse kan betraktes som viktige livskunnskaper så vel som akademiske.

Matematikk er relevant på de fleste områder av livet, så hvis du kan mestre det grunnleggende og få grep om nøkkelbegrepene, ligger verden for dine føtter.

Finn en matematikklærer på Superprof

Hvis du bor i Moss eller området rundt, kan du finne en lokal matematikklærer gjennom Superprof.

Med søkefunksjonen kan du sjekke ut lærerne i nærheten av deg, og lese om deres nivå av undervisningserfaring, hvor mye de tar i timen og hva tidligere Superprof-elever synes om timene deres.

Det beste ved å melde seg på undervisning gjennom Superprof er fleksibiliteten til å enten ta timene online via webkamera eller ved personlig oppmøte, avhengig av hvor læreren befinner seg.

I tillegg tilbyr mange lærere gratis prøveundervisning for førstegangsstudenter for å gjøre beslutningen enklere for deg, slik at du i hovedsak kan prøve før du kjøper.

Hva vil du lære?