Elevsvar

Administrer mine varsler

For å administrere dine varsler, gå inn på "min konto” fra din profil. I rubrikken "varsler" kan du velge hvilke varsler du ønsker å motta.

Dette gjelder følgende varsler;

På sms :
  • Kursforespørsler: Varsler om godkjente eller avslåtte kursforespørsler, samt meldinger fra din lærer.

• På e-post:
  • Kontoaktivitet: Varsler om din konto, dine kontoendringer og abonnement

• Kursforespørsler: Varsler om godkjente eller avslåtte kursforespørsler, samt meldinger fra din lærer.

• Tilbud til dine annonser: Varsler dersom du også er lærer på plattformen

Ettersom Superprof er en digital plattform er alle våre kommunikasjoner sendt på mail. Alle varsler som skrues av skjer på medlemmets eget ansvar.