Rediger min annonse

En endring i dine tilgjengeligheter, undervisningssted eller kursinnhold? Oppdater din annonse! Du kan når som helset endre din annonse fra din profil:

- Klikk deg inn på “Mine annonser”
- Velg din annonse og innholdet du vil endre
- Gjør dine endringer og trykk på godkjenn

Din annonse vil da bli oppdatert umiddelbart og ditt nye innhold vil være synlig på Superprof.

Anbefaling: Nøl ikke med å se en forhåndsvisning av din annonse før du godkjenner endringene. For å gjøre dette kan du trykke på "se som elev"

Er du midlertidig utilgjengelig? Se hvordan du kan deaktivere din annonse