Godkjenn eller avslå en forespørsel

Gratulerer du har fått en ny forespørsel fra en elev! Du har 72 timer på å svare på denne forespørselen. Superprof minner deg om forespørsler på mail og sms. Husk at du kan gjøre endringer på dine varsler (link for å administrere varsler).

For å godkjenne en forespørsel
Gå til meldingstjenesten og klikk på "godkjenn".
Så snart du har godkjent forespørselen vil dere ha mulighet til å kommunisere gjennom meldingstjenesten.

Avslå en forespørsel
Dersom du ikke har mulighet til å gi undervisning til denne eleven, velg "avslå" i meldingstjenesten.
Du kan også legge ved en melding når du avlsår:

• Klikk på “avslå” to ganger

• Deretter på “Annet”

• Skriv din melding og godkjenn meldingen!

Husk at et raskt svar på en forespørsel teller positivt for elevene og din synlighet!

Har du godkjent eller avslått en forespørsel med et uhell? Kontakt oss på mail på