Hjemmeside
Gi undervisning
,
Søk i nærheten av meg Online

Top ville

Hjemmeside
Gi undervisning

Lærersvar

Synlighet for min annonse

Ønsker du å forbedre synligheten til din annonse? Følge anbefalingene fra vårt team:

Legg til et bilde:
En profil med bilde har 10 ganger høyerer sannsynlighet for klikk. Velg et profesjonelt bilde som gjerne har en sammenheng med faget du underviser.

Utdyp alle felt:
Husk at du må ha minimum 40 ord i rubrikken “om undervisningen" og “om læreren". Ved å gi en beskrivend eog utfyllende tekst om din erfaring og undervisningsmetoder, vil du ha større sjans for å bli kontaktet av elever som leser din annonse.

Vær reaktiv:
Svar så raskt som mulig på forespørslene du mottar.

Be om anbefalinger:
Anbefalinger fra tidligere elever og kjente vil kunne oppleves betryggende og forsikrende. For å be om anbefalinger fra tidligere elever kan du sende en link ved å trykke på "anbefalinger" eller helt nederst på din annonse i rubrikken "anbefalinger".

Be om tilbakemeldinger:
Dine elever via Superprof kan gi deg en anmeldelse ved å trykke på “Evaluer” i meldingstjenesten. Nøl ikke med å foreslå dette for dem.

For enda mer synlighet, skaff deg Premiumabonnementet