Utmerket
Anmeldelser

Finn en engelskkurs i Arendal

Se flere lærere

5.0 /5

Lærere med et gjennomsnitt på 5.0 av fem og mer enn 1 evalueringer.

230 kr/time

Gode priser: omtrent 95% av lærerne tilbyr første time gratis. Gjennomsnittspris på 230kr/timen

0 t

Raske som lyn! Våre engelsklærere svarer vanligvis innen 0 time(r)

Å lære har aldri vært så enkelt!

2. Organiser et engelsk språkkurs

Kontakt din lærer ved hjelp av kontaktinformasjonen deres, som du har mottatt på din profil. Planlegg deretter videre undervisningsopplegg

3. Oppdag nye opplevelser ved kurs i engelsk

Elevpasset gir deg tilgang til alle våre coacher, undervisere, lærere og mentorer. Oppdag nye interesser sammen med engasjerte mennesker

FAQ

💸 Hva er prisen for private engelskkurs i Arendal?

Gjennomsnittsprisen på privatundervisning i engelsk i Arendal er 230kr.

 

Kostnaden for privatundervisning i engelsk vil avhenge av:

  • Erfaringen læreren har
  • Hvor undervisningene finner sted (via webcamera eller hjemme hos eleven)
  • Hvor ofte du har undervisningstimer og varigheten på hvert møte med privatlærer
  • Målet for din undervisning

97% av alle våre lærere gir første time av engelskundervisningen gratis.

Sjekk ut prisene på våre engelskveiledere i din by.

👨🏼‍⚖️ Hvor mange undervisere er tilgjengelige i Arendal for å gi engelskundervisning?

9 lærere er tilgjengelige for å gi engelskkurs i Arendal og nærområdene.

 

For å finne din privatlærer gå gjennom deres annonser for å finne ut mer informasjon om deres kurstilbud.

 

Velg din privatunderviser fra vårt utvalg av 9 engelskundervisere.

💻 Er det mulig å ta engelskundervisning online?

På Superprof kan du lære engelsk online med en privat veileder. Enten du trenger hjelp til å øve før engelsktentamen, sliter med engelskbegreper eller bare ønsker å forbedre dine engelskferdigheter, kan veilederne våre hjelpe deg.

 

Mange av våre engelsklærere tilbyr også privatundervisning. Rundt 80% av de private veilederne på Superprof tilbyr engelsk online, og de fleste av dem gir sin første undervisningstime gratis!

 

For å finne tilgjengelige onlinelærere, bare skriv inn fagkriteriene dine i søkemotoren og velg webkamera-filteret for å se de tilgjengelige lærerne som for øyeblikket tilbyr online-kurs i ønsket fag.

 

Nettkurs via webkamera gir deg flere fordeler. Du kan planlegge timene dine slik at de passer til timeplanen din, og undervisning på nettet er ofte billigere siden læreren ikke trenger å reise.

Finn din engelsklærer online.

✒️ Hva er gjennomsnittsevalueringen gitt av elever til engelskundervisere i Arendal?

Studentene evaluerte sine engelskundervisere med et gjennomsnitt på 5.0 av 5 fra et utvalg av 1 anmeldelser.

 

En kundeservicemedarbeider fra Superprof vil være tilgjengelig (over telefon eller e-post fra mandag - fredag) dersom du skulle ha noen spørsmål om ditt kurs.

👴🏼Hvorfor ikke forsøke engelsktimer i Arendal?

Engelsk er et nyttig fag, som kan være nødvendig på reise, karriere eller videre studier. Verdien av å mestre faget argumenterer for hvorfor man burde satse på å øke sine ferdigheter i faget. Flere barn sliter med engelskfaget i løpet av skoletiden, enten om det er på barneskolen, ungdomsskolen eller på høyere nivå. Derfor er nettopp engelskhjelp blitt svært ettertraktet.

 

Med hjelp av en engelskunderviser kan mange elever bli i stand til å overkomme sin frykt for å snakke engelsk.

 

Ta engelskkurs for å mestre vokabular og grammatikk, med en kvalifisert privatunderviser. Ved hjelp av din underviser er dette den beste tiden å lære seg ulike konsept og terminologi på.

 

Enten du vil ta privatundervisning fra hjemmet ditt eller ta nettkurs, velg din lærer og reserver dine engelsktimer i dag.

 

Et meldingssystem er på plass slik at du kan komme i kontakt med veilederen din for å planlegge engelskundervisning om du vil ha undervisning hjemme eller ta kurs på nettet

 

Bruk søkemotoren vår for å finne engelsklæreren din blant 9 engelsklærere i Arendal.

Klar for å lære deg engelsk?

Se de ulike dyktige engelskunderviserne i Arendal!

Se flere lærere Kom i gang

Engelskkurs for voksne og barn

Engelsk er et innflytelsesrikt språk, som er viktig å kunne beherske. Vil du lære engelsk i Arendal, forberede deg på engelskeksamen eller bevise nivået ditt i engelsk? Vil du bo i Storbritannia og studere engelsk? Er du interessert i å bli engelsklærer eller oversetter?

Det engelske språket snakkes av over 300 millioner, og er det tredje vanligste språket når det gjelder morsmålstalere. Når det gjelder de som snakker engelsk som andrespråk, er engelsk det mest talte språket i hele verden.

Faktisk er morsmålstalere utkonkurrert med 3 mot 1 i forhold til ikke-morsmålstalere. Det engelske språket er et germansk språk, men takket være Storbritannias historie ble språket sterkt påvirket av normannisk og gammelfransk etter den normanniske erobringen.

Da det britiske imperiet dekket en stor del av kloden, ble det engelske språket offisielt brukt i de fleste koloniene, og ble slik verdens viktigste språk. I dag er engelsk det offisielle språket for mange internasjonale organisasjoner, internasjonal virksomhet og en rekke forskjellige bransjer, inkludert IT, luftfart, vitenskap etc.

Noen av organisasjonene med engelsk som offisielt språk omfatter EU, Europarådet, FN, Verdens handelsorganisasjon (WTO), Den afrikanske union, NAFTA, Den internasjonale domstolen og NATO.

I tillegg er det engelske språket det offisielle språket i 55 forskjellige suverene stater med noen av de største engelsktalende landene rundt om i verden, inkludert USA, Canada, Storbritannia, Irland, Australia, New Zealand og Sør-Afrika. I og med at engelsk er så utbredt over hele verden, er det mange forskjellige dialekter og varianter av språket.

Det kan også nevnes at det store antallet mennesker med engelsk som andrespråk, også bidrar til alle variantene av engelsk i visse deler av verden, da disse er sterkt påvirket av morsmålene til landene og regionene der det snakkes.

Hvorfor lære engelsk i Arendal?

Arendal er administrativt senter for Aust-Agder fylke, og med sine 45 000 innbyggere regnes kommunen som en storkommune, etter at Arendal ble slått sammen med Hisøy, Moland, Tromøy og Øyestad i 1992.

Arendal er en kystkommune, by og tettsted, som i årevis var en av de viktigste havnebyene i Norge. Arendal har ikke lenger noe campus, da sykepleieundervisningen ved Universitetet i Agder ble flyttet til Grimstad i 2010.

Dermed mistet de statusen som universitetsby, og tilbake står videregående skoler, deriblant Arendal Internasjonale Skole. Dette er en privatdrevet videregående skole. I tillegg huser Arendal Steinerskolen og en katolsk skole. Resterende skoler, i alt 17, tilbyr undervisning fra 1. til 7. trinn.

Ved åtte av dem, også for 8. til 10. trinn. Selvfølgelig trenger du ikke nødvendigvis å lære engelsk på universitet, høyskole eller skole, selv om dette åpenbart er de beste stedene å studere en mengde forskjellige emner, inkludert språk.

Uansett hvor du befinner deg i eller rundt Arendal, finner du en måte å studere det engelske språket på. Å lære engelsk med private opplæringsprogrammer kan være en måte å endre eller fremme karrieren din, siden språkferdigheter er svært ettertraktet av arbeidsgivere.

Enhver elev kan slite med engelsk, selv en morsmålstaler. Faktisk sliter mange morsmålstalere med engelsk grammatikk og rettskrivning. Dermed er det slett ikke rart at du som norsk borger kan slite med temaet. For å sjekke nivået ditt, kan du ta en nivåprøve i engelsk.

Hvilken arbeidsgiver vil ansette en person med dårlige skriveferdigheter i engelsk? Vurder å gå gjennom engelsk grammatikk og staveøvelser. For eksempel kan en privatlærer hjelpe deg med disse øvelsene og forbedre nivået ditt i engelsk.

Dette kan hjelpe deg med å finne arbeid knyttet til det engelske språket, for eksempel i en internasjonal organisasjon, undervisning i engelsk eller i flerspråklige jobber som oversettelse, tolkning, journalistikk eller skriving.

Våre lærere har god kunnskap om den felleseuropeiske referanserammen for språk (CEFR) og hvilket nivå du må ha for å nå dine mål. Det finnes en rekke muligheter når du innehar et språk som engelsk.

Har du et godt engelsknivå, kan du for eksempel selv begynne å undervise i engelsk som privatlærer, hjelpe elevene til å bli flinkere til å snakke og skrive, forbedre skoleelevers karakterer eller hjelpe voksne med å videreføre karrieren. Det er mange fordeler med å undervise i engelsk som privatlærer.

Hva gjør du i private engelskleksjoner i Arendal?

Med alle nettstedene med engelskspråklige øvelser, regneark, verbbøyninger, grammatikkguider og private lærere, er du klar til å begynne å lære å snakke engelsk?

For studenter som sliter, er det en god idé å studere grammatikk (pronomen, adverb, substantiv, enkle setninger, komplekse setninger, verbbøyninger, fortid, nåtid og fremtid, uregelmessige verb etc.), stavemåte, tale, lesing, skrive og lytte.

Engelsktimer er en god måte for elever på barneskolen å lære å lese (ved å jobbe med fonetikk, ordgrupper osv.). Og elever på ungdomsskolen kan gjøre seg klare for sine GCSE og viderekommende nivåer.

Om universitetsutdanning er målet ditt, så er disse studiene vanligvis underlagt komplekse opptaksprosedyrer. Her vil gode språkkunnskaper hjelpe deg med søknaden og under studiene, spesielt når det gjelder å skrive essays og avhandlinger.

Den som ønsker å studere i utlandet, vet at det å lære et språk er en lang prosess som krever mye arbeid og innsats. Å lære engelsk er ikke noe unntak, spesielt hvis du lærer det som fremmedspråk.

Privat engelskundervisning med privatlærere i Arendal

Det er flere engelsklærere i og rundt Arendal, og den gjennomsnittlige kostnaden for kursene er 239 kroner per time. Å lære engelsk blir enda viktigere i en verden der det er større sannsynlighet for at befolkningen har flere jobber eller sideprosjekter, og de må ha en rekke ferdigheter.

For eksempel kan det å snakke engelsk, fransk og spansk hjelpe de som jobber i multinasjonale selskaper med å ta hånd om kunder fra hele verden. I motsetning til engelskundervisning på skole, er private opplæringsprogrammer mer fleksible og kan planlegges når og hvor som helst for studenten og læreren.

Du kan få private engelsktimer i ferien, om kvelden og i helgene, når tradisjonelle utdanningsinstitusjoner er stengt. For å si det enkelt, i stedet for å si "jeg kan ikke snakke engelsk veldig godt", vil du si "jeg kunne ikke snakke engelsk veldig godt".

For norske studenter på internasjonale universiteter, kan det være vanskelig å snakke med engelsktalende på grunn av språkbarrieren, spesielt i begynnelsen før du får dreisen på det. Dette betyr at private engelsktimer er en fordel for deg som bor i Arendal og skal ut og studere i den store verden.

Så hvordan velger du din privatlærer? Du må sammenligne profilene til flere lærere i samsvar med dine mål (EFL, skriving, bestått en engelskspråklig eksamen, taleferdigheter, lære mer om engelsktalende kultur, gå fra nybegynner til høyere nivå etc.).

Deretter må du tenke på kostnaden for opplæringen, lærerens erfaring, kvalifikasjoner og undervisningstilnærminger. Det finnes ingen magisk løsning, du må prøve forskjellige tilnærminger og se hva som fungerer best for deg.

På samme måte er det ingen forpliktelse når det gjelder private opplæringsprogrammer, så hvis det ikke fungerer, er du ikke forpliktet til å holde deg til den samme læreren.

Hva vil du lære?