Utmerket
Anmeldelser

Våre kjemilærere i Oslo

Se flere lærere

284 kr/time

95% av lærerne tilbyr første kurstime gratis. Gjennomsnittsprisen er 284kr/timen

8 t

Superprofs kjemilærere svarer vanligvis innen 8time(r)

Å lære kjemi - høyere utdanning i Oslo har aldri vært
enklere

2. Organiser dine kjemikurs

Kontakt din lærer ved hjelp av meldingstjenesten på plattformen. Planlegg deretter undervisningstimer med en privatlærer i kjemi.

3. Oppdag nye opplevelser med realfag

Elevpasset gir deg tilgang til alle våre coacher, undervisere, lærere og mentorer. Oppdag nye interesser sammen med engasjerte mennesker

FAQ

💸 Hvor mye koster det for kjemiundervisning in Oslo og i nærheten?

Gjennomsnittskostnaden på privatundervisning i kjemi i Oslo er 284kr.

 

Kostnaden for privatundervisning i kjemi vil avhenge av:

  • erfaringen underviseren har
  • Hvor undervisningene finner sted (via Skype eller et annet sted i nærområdet)
  • Hvor mange kurstimer du tar og varigheten på hvert møte med privatlærer
  • Målet for din undervisning

97% av alle våre undervisere gir deres første kjemitime gratis.

 

Sjekk ut tariffene på våre kjemiveiledere i din by.

✒️ Hvordan vurderer studentene deres kjemiundervisere i Oslo?

Fra et utvalg av omtaler, ga elevene deres kjemilærere et gjennomsnitt på av fem.

 

Dersom det skulle oppstå utfordringer med vår tjeneste, vil en kundeservicemedarbeider være tilgjengelig for å finne en løsning over telefon eller e-mail i hverdagene).

Les videre på våre FAQs for mer informasjon om våre undervisere.

💻 Kan du ta kjemiundervisning online?

På Superprof kan du lære kjemi online med en privat veileder. Enten du trenger hjelp til å øve før kjemitentamen, sliter med kjemi grammatikk eller bare ønsker å jobbe med dine kjemiferdigheter, kan veilederne våre hjelpe deg.

 

Mange av våre kjemi veildere tilbyr også privatundervisning. Rundt 80% av de private lærerne på Superprof gir kjemi via Skype, og de fleste av dem tilbyr sin første undervisningstime gratis!

 

For å finne tilgjengelige onlineundervisere, bare skriv inn fagkriteriene dine i søkemotoren og velg webkamera-filteret for å se de tilgjengelige lærerne som for øyeblikket tilbyr online-kurs i ønsket fag.

 

Nettkurs via Skype gir deg flere fordeler. Du kan planlegge timene dine slik at de passer til timeplanen din, og leksjonene på nettet er ofte billigere siden veileder ikke trenger å reise.

Finn en kjemilærer for undervisning online.

👨🏼‍⚖️ Hvor mange undervisere er tilgjengelige i Oslo for å gi privatundervisning i kjemi?

I Oslo og omegn, er 10 private kjemilærere tilgjengelig for å gi undervisning

 

For å finne din privatlærer les deres annonser for å finne ut mer informasjon om deres kurstilbud.

 

Velg din privatlærer i kjemi fra vårt utvalg av 10 lærerprofiler.

👴🏼Hvorfor ikke starte med kjemitimer i Oslo?

Kjemi er for mange et av de mest utfordrende fagene på videregående. Flere studenter sliter med kjemifaget i løpet av skoletiden, enten om det er på videregående eller på høyere nivå. Derfor er nettopp ekstraundervisning i kjemi blitt svært ettertraktet.

 

Med hjelp av en kjemilærer kan mange elever bli i stand til å få oversikt og kontroll på kjemibegreper og bindinger.

 

Alle kjemikurs med en kompetent lærer tilbyr deg muligheten til å lære de ulike konseptene, enkelt og effektivt.

 

Enten du vil ta private timer hjemmefra eller et annet sted, velg din privatlærer og book dine kjemiurs i dag.

 

Et meldingssystem er på plass slik at du kan ta kontakt med læreren din for å planlegge kjemiundervisning om du vil ha undervisning hjemme eller et annet sted.

 

Bruk søkemotoren vår for å finne kjemilæreren din blant 10 veiledere i Oslo.

Vil du lære kjemi - høyere utdanning i Oslo?

Velg blant mange dyktige lærere innen kjemi - høyere utdanning i Oslo!

Se flere lærere Kom i gang

Finn en privat kjemilærer i nærheten av deg

Enten det er for å hjelpe deg til få gode karakterer i videregående eller på universitetet, eller for å hjelpe til med forberedelsene til en grad i vitenskapen, kan det være veldig nyttig å skaffe seg en kjemilærer. Riktignok la Werner frem sin teori om komplekse forbindelser for nesten 200 år siden, i 1823, men du er kanskje en smule forvirret. I så fall kan det være lurt å ta noen privattimer hjemme! Naturvitenskap er særlig kompleks, og det er vanskelig å håndtere et helt program uten at noen detaljer ramler ut en gang i mellom. Kjemi kan deles inn i flere kategorier: organisk kjemi (studiet av karbonholdige forbindelser), uorganisk kjemi (studiet av ikke-organiske substanser), fysisk kjemi (studiet av endringene og egenskapene til materie), analytisk kjemi (identifiseringen av materiers sammensetning), biokjemi (studiet av substanser og prosesser som finner sted i levende organismer), og endelig teoretisk kjemi (studiet av prinsipper og kjemisk adferd ved hjelp av matematikk og datamaskiner). Alt dette ville det være svært ambisiøst å håndtere alene, og med mindre du er en velkjent norsk kjemiker som Arnold Bakke, Bjørg Cyvin, Mari-Ann Einarsrud, Marie Geelmuyden og Victor Goldschmidt, er det lite sannsynlig at du forstår alt med det samme. Enten du virkelig strever eller du bare har behov for en oppfrisking, er det ingen grunn til å skamme seg. Du kan til og med ta veiledningstimer med noen på din egen alder, hvis det får deg å føle deg mer vel: studere eksamenskommentarhefter, lage studieark, få hjelp med aktuelle lekseproblemer ... det er ingen ende på mulighetene. Enhver student har ulike reaksjoner på undervisning i fysikk kjemi. Derfor er det viktig å ikke bygge opp for sterkt press i forsøket på å holde tritt, uansett hvilke mål du har! Blant emnene som oftest berøres under en kjemitime, er syrer, baser og pH, elektrokjemi, enheter og måling, elementenes periodiske tabell, ligninger og termokjemi! Vil du vite mer om nøytroner, protoner og elektroner? Kanskje får du tid til å se på disse og andre emner i kjemi på nytt gjennom interaktive kurs med en garvet veileder!

Lær kjemi i Oslo

Det er flere steder i Oslo hvor du kan forbedre kjemikunnskapen din eller forberede deg til avsluttende eksamen i en mindre gruppe. På videregående-nivå tilbyr både Akademiet privatskole, K2 kompetanse, Mattekurs, Realfagakademiet og Sonans kurs i kjemi. Og Universitetet i Oslo har bachelor- og masterstudier i kjemi, mens Oslo met tilbyr bachelorutdanning i bioteknologi- og kjemiingeniør.

Oslo og kjemi

Kjenner du til de mest berømte matematikerne gjennom historien? Det er veldig mange av dem, fra Marie Curie og hennes oppdagelse av radium og polonium, Louis Pasteur som skapte prosessen med pasteurisering, og John Dalton som identifiserte og presenterte atomteorien... kjemi dekker en lang rekke områder! Et annet kjent navn i fagkretsen er Dorothy Hodgkin, den eneste britiske kvinne som noen gang har fått Nobelprisen i naturvitenskap! Hun og teamet hennes arbeidet med de viktige medisinene penicillin, vitamin B12 og insulin. To nordmenn har også mottatt Nobelprisen i kjemi: Den norskamerikanske kjemikeren og fysikeren Lars Onsager (1903–76) er kjent som en av 1900-tallets største vitenskapsmenn. Han fikk Nobelprisen 1968 for å ha utledet de såkalte resiprositetsrelasjonene (gjensidighetsrelasjonene) som nå bærer hans navn. Fagfeltet irreversibel termodynamikk bygger på hans arbeid. Kjemikeren Odd Hassel (1897–1981) mottok Nobelprisen i 1969 sammen med Derek Barton for arbeidet med konformasjonsbegrepets utvikling og anvendelse innen kjemien. Vi må heller ikke glemme at naturvitenskapen, og særlig kjemi, er det grunnleggende studiet av alt som eksisterer! Kjemi er studiet av materiens sammensetning, struktur og egenskaper, og materie er en del av absolutt alt som opptar plass og har masse, som en stol, et menneske, luft, et tre ... alt som finnes!

Det vrimler av kjemilærere i Oslo!

Det skorter ikke på kjemilærere i Oslo: ved universiteter, privatskoler og kurstilbydere kan du alltid finne en lærer som vil hjelpe deg med å studere den periodiske tabell eller tilby deg hjelp med hjemmeleksene. Du kan også få tilgang til mange timer med akademisk støtte som hjelper deg med fremgangen. En annen lur løsning kan også være å delta på et kjemikurs etter skoletid eller i helgen – lærere står klar til å undervise deg når det skal være, hele uken igjennom! De vil fortelle deg at ingenting er bedre egnet til å forbedre dyktigheten din enn arbeidsark og arbeidsbøker i naturvitenskap. Så hvorfor ikke ta notatboken din under armen og gå ut og lese på en kaféterrasse eller under et tre i Frognerparken? Vær også klar over at hver eneste professor har sitt spesialfelt: analytisk, bimolekulær, miljø, uorganisk ... Samtidig må en kjemilærer være i stand til å tilpasse seg enhver situasjon og behovene til hver enkelt student!

Kjemiundervisning i Oslo: Velg og vrak på Superprof!

Stilt overfor det stadig større antallet lærere og veiledere i Oslo, kan det virke overveldende å skulle finne den som best kan hjelpe deg med å oppnå målsetningen din. Slik er det ikke med Superprof! Vi har faktisk et flott utvalg av profesjonelle veiledere som tilbyr privattimer hjemme hos deg. De respekterer tidsskjemaet og budsjettet ditt og er fleksible med hensyn til møtested og -tid. Studier? Leksehjelp? Lære det grunnleggende? Eller håndtere det mest komplekse? Superproflærerne våre er klar til alle forskjellige nivåer og utfordringer som oppstår, fra nybegynnere til universitetsstudenter. Blant våre yngste lærere vil du helt sikkert finne studenter innen naturvitenskap eller laboratorieassistenter som mer enn gjerne hjelper deg. De tilbyr ukentlig undervisning i tillegg til datakurs, fysikk, biologi, nettbaserte matematikkurs og til og med kurs i andre emner, som geografi, historie, naturvitenskap og teknologi, med skreddersydd undervisning og øvelser. Vet du forresten hvor mange lærere som finnes på Superprof i Oslo og omegn? Alle 11 er klar til å hjelpe deg med å forbedre kjemikunnskapene dine! Gå inn og undersøk hva de tilbyr, og finn din ideelle lærer! Så kan dere sammen sette opp et effektivt kjemiopplegg som virkelig vil få deg til å gjøre fremskritt. Uansett om de er offentlig godkjent eller ei, er lærerne våre vel kjent med alle nivåer og kjemiferdigheter, fra organisk til fysisk til materialkjemi. Huslæreren din vil ha utmerket undervisningsdyktighet og vite hvordan han skal være tålmodig med å hjelpe deg til å oppnå målene dine fra første time. Kanskje venter kjemilæreren din rundt hjørnet! Hva er det du venter på for å utdype kunnskapen din og lykkes med karriere, eksamener og utdannelse?

Hva vil du lære?