Utmerket
Anmeldelser

Lær Kjemi - Høyere utdanning online eller i person, med lærerutvalget vårt

Se flere lærere

4.9 /5

Våre stjernelærere med et gjennomsnitt på 4.9 stjerner og flere enn 12 anmeldelser.

285 kr/time

De beste prisene: 95% av lærerne tilbyr første kurset gratis og gjennomsnittsprisen er 285kr/time

3 t

Våre lærere svarer vanligvis innen 3time(r)

Å lære kjemi - høyere utdanning har aldri vært
enklere

2. Organiser dine kjemi - høyere utdanningkurs

Få kontakt med din lærer; organiser dine behov og tilgjengeligheter, planlegg første kurset. Kontaktinformasjon får du tilgang til på din profil.

3. Oppdag nye opplevelser med Skolefag

Elevpasset gir deg ubegrenset tilgang til alle lærere, coacher og veiledere. Dyrk din nye lidenskap med engasjerte mennesker.

FAQ

💰Hva er gjennomsnittprisen for en undervisningstime i kjemi - høyere utdanningkurs?

Gjennomsnittsprisen for en undervisningstime i kjemi - høyere utdanningkurs er 285Kr.

Prisen avhenger av faktorer som : 

  • Lærerens erfaring innen kjemi - høyere utdanningundervisning
  • Sted for undervisning (hjemme eller online) og i hvilket område 
  • Varigheten og hyppigheten for undervisningen

97% av lærerne tilbyr første undervisningstime gratis.

Se prisene til lærere i nærheten av deg.

💡 Hvorfor velge undervisning i Kjemi - Høyere utdanning?

Med en erfaren lærer i Kjemi - Høyere utdanning, gir det deg muligheten til å utvikle deg raskt innen faget.

Du velger den læreren som passer deg best.

Enkel søkemotor gir deg oversikt over de ulike lærerne.

Start ditt søk, raskt og enkelt.

💻 Gir Kjemi - Høyere utdanning undervisning online ?

Flesteparten av våre Kjemi - Høyere utdanninglærere tilbyr kjemi - høyere utdanningkurs online.


Gå gjennom deres profil og annonser ved å bruke filteret "webcamera" på søkemotoren, for å se hvilke Kjemi - Høyere utdanningkurs som er tilgjengelige på nett. 

🎓 Hvor mange lærere er tilgjengelige for kurs innen kjemi - høyere utdanningkurs?

65 lærere i kjemi - høyere utdanning tilbyr hjelp i kjemi - høyere utdanning.

Du kan se gjennom profilene deres og velge den som passer deg best.

Velg en lærer mellom 65 profiler.

✒️ Hvilken gjennomsnittsevaluering har våre Kjemi - Høyere utdanninglærere mottatt?

Blandt 12 ulike vurderinger, har elevene gitt et gjennomsnitt på 4.9 av 5.

Dersom det skulle oppstå et problem med undervisningen, er kundeservice tilgjengelig i ukedagene for å bistå med å finne en løsning.

For hvert fag kan du se evalueringene gitt av elever.

Vil du ha undervisning i kjemi - høyere utdanning?

Velg blant mange lærere innen kjemi - høyere utdanning!

Se flere lærere Kom i gang

La en privatlærer hjelpe deg å utvide horisonten din og utvikle dine kunnskaper og ferdigheter i Kjemi - Høyere utdanning

Kjemi er studiet av stoffer, og hvordan de reagerer med hverandre; helt ned på molekylær- og atom-nivå. På den måten kan vi si at alt rundt oss er kjemi, så det er helt klart en veldig viktig vitenskap! For mange kan kjemi framstå som et stort og vanskelig begrep, så la oss se nærmere på hvorfor det er viktig å studere kjemi, utfordringene du kan møte i løpet av et studie, hva et eventuelt studie kan bestå av, og hvordan en kjemi-veileder kan hjelpe deg til å mestre det du trenger hjelp til!

Hvorfor er kjemi viktig?

Som tidligere nevnt, så ser kjemi nærmere på materier og hvordan atomer og molekyler samhandler med hverandre.  Kjemi er noe som påvirker oss alle og derfor er vi helt avhengig av folk med gode kjemi-kunnskaper. Dette er kritisk når man skal bestemme innholdet i rengjøringsmidler og kosmetikk, i tillegg til miljøspørsmål om forurensende stoffer og lignende.  Vi trenger altså gode kjemikere, og kanskje blir du en av dem? 

Fordeler med å studere kjemi

For deg, som student, så vil du i forbindelse med kjemi bli kjent med den vitenskapelige metoden for første gang. Dette er noe man får bruk for i andre grener av naturvitenskap, og sånn sett så gir kjemi-faget deg et godt grunnlag for eventuelle videre studier innenfor andre vitenskaper. Kjemi kan blant annet være et springbrett inn i andre vitenskaper slik som botanikk, geologi, økologi, farmakologi og rettsmedisin. Ja, kjemi henger sammen med det meste.  Det er også verdt å nevne at kjemi gjerne er den mest tiltalende av vitenskapsgrenene for de som liker eksperimenter. I arbeidet med faget skal man nemlig innom kjemiske reaksjoner og hvordan disse fungerer i praksis. Med andre ord skal man gjennom en del eksperimenter, hvorav de fleste er underholdende å utføre.  Når man studerer kjemi så får man også en helt unik innsikt i det periodiske systemet, og hvordan stoffer henger sammen – hva de skaper og hvorfor de reagerer som de gjør. Kan man dette så skjønner man mye mer om hvorfor verden er sånn som den er, i alle fall på et kjemisk nivå. 

Utfordringer innenfor kjemi

Å studere kjemi er langt ifra en dans på roser. Noen studenter kan ha hellet med seg og seile gjennom emnene uten problemer, mens andre sliter med å få grepet på faget selv om de legger ned innsatsen som er påkrevd.  I likhet med andre harde vitenskaper som fysikk og biologi omhandler kjemi mange abstrakte begreper som du ikke nødvendigvis kan få til å se med det blotte øye, og derfor vil det for noen være utfordrende å forestille seg hva mye av faget faktisk tar tak i.  Det kan også være veldig vanskelig å prestere godt i et emne du ikke liker, og hvis du aldri får muligheten til å glede deg over noen av de mest fascinerende delene av å studere kjemi kan det fort ende opp med å bli en skikkelig kamp å forstå faget. Derfor er det helt klart en stor fordel om du har en interesse eller en fascinasjon for kjemi på forhånd. Da vil det i alle fall være lettere å engasjere seg selv om man møter på noen vanskeligheter underveis.  Så er det det store “skumle” matte-elementet. Som i de fleste vitenskaper krever også kjemi en del beregninger – og dette kommer man ikke unna på skolebenken heller. Et sterkt grunnlag i matte, og et talent med tall, er derfor en stor fordel. En del av arbeidet vil komme av seg selv om man er stødig i matte-faget, som vil si at arbeidet med selve kjemien sannsynligvis også vil være lettere. 

Hva lærer man?

Som kjemi-student vil du først og fremst lære om hvordan stoffer er satt sammen, og reagerer med hverandre. Du kommer til å bli kjent med tematikk som biokjemi, strukturkjemi, miljøkjemi, radioaktivitet og nanoteknologi, for ikke å snakke om det periodiske systemet. Fagene dine kommer hovedsakelig til å dreie seg om ulike varianter av kjemi, men du må også innom viktige støttefag slik som informatikk, fysikk og matematikk.  Med andre ord så er det mye informasjon å ta tak i, og da er det greit å få hjelp på veien. 

Finn den perfekte kjemi-veilederen!

Hvis du har bestemt deg for å få hjelp med å studere kjemi så har du tatt et veldig godt valg. Svært mange drar nytte av å tilegne seg lærdom fra kunnskapsrike veiledere underveis i studiet, enten det er snakk om kjemi-lærere eller personer med utdanning og lang fartstid innenfor bransjen.  Det finnes flere muligheter å skaffe seg en god veileder på, og den aller enkleste er å søke etter aktuelle kandidater på Superprof. Disse veilederne tilpasser seg etter hvilken læringsstil du foretrekker, og skreddersyr undervisningen etter dine ønsker.  På Superprof får du se hvilke veiledere som befinner seg i nærheten av deg, og om man ikke ønsker ansikt-til-ansikt-veiledning er det mange begavede veiledere som tilbyr veiledning over nettet som ofte er et billigere alternativ. Det eneste du trenger er et webkamera og en stabil internettforbindelse, så er det meste gjort!  Et annet alternativ er å booke gruppe-veiledning. Dette er gjerne det billigste alternativet da man kan dele på kostnaden av timen med klassekameratene sine. Her er det verdt å merke seg at man ikke får et individuelt opplegg siden man deler timen med andre, men dette er likevel et godt alternativ om man er flere som trenger hjelp til et spesifikt emne eller eksamen.  Når du har bestemt deg for hva du er ute etter så er det som sagt bare å søke blant mange veileder-profiler på Superprof. Her får du svar på alt du lurer om, for eksempel om vedkommende tilbyr undervisning over webkamera eller ikke, hva de tar betalt for timene sine, anmeldelser fra tidligere studenter og om det tilbyr den første timen gratis.  Dette er isåfall en fin mulighet for deg å prøve ut flere forskjellige for å se hvem som passer deg og ditt nivå best, og ikke minst hvordan du liker å lære!  Det er viktig å huske på at du selv velger hva du faktisk trenger hjelp til. Kanskje du sliter med et enkelt kapittel i boka, ønsker veiledning i forbindelse med en eksamen eller vil gjøre en avtale om faste timer gjennom en viss periode eller hele studiet?  Lykke til, og husk – all veiledning hjelper!

Hva vil du lære?